Ολόκληρο διαμέρισμα

3 BR 2 BA Resort Βίλα 1ο όροφο φιλικό προς τα κατοικίδια χωρίς σκάλες, στο γήπεδο του γκολφ

3 BR 2 BA Resort Βίλα 1ο όροφο φιλικό προς τα κατοικίδια χωρίς σκάλες, στο γήπεδο του γκολφ

Συλλογή φωτογραφιών για 3 BR 2 BA Resort Villa 1st Floor pet-friendly no stairs, on the golf course

Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος 3 BR 2 BA Resort Βίλα 1ο όροφο φιλικό προς τα κατοικίδια χωρίς σκάλες, στο γήπεδο του γκολφ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
North Myrtle Beach, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο και Γήπεδο γκολφ Barefoot5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHouse of Blues Myrtle Beach (χώρος ψυχαγωγίας)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBarefoot Landing (Συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοMyrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach)31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

3 BR 2 BA Resort Βίλα 1ο όροφο φιλικό προς τα κατοικίδια χωρίς σκάλες, στο γήπεδο του γκολφ

Καλώς ήρθατε στο A Home in the Havens, την όμορφη βίλα γκολφ μας στο Barefoot Resort στην North Myrtle Beach, SC. Η βίλα μας βρίσκεται στο The Havens, η οποία είναι μία από τις οικιστικές κοινότητες του θέρετρου. Έχουμε τη δική μας κοινόχρηστη πισίνα και χώρο μπάρμπεκιου, λίγα βήματα από την μπροστινή πόρτα μας. Το γήπεδο γκολφ Greg Norman βρίσκεται ακριβώς έξω από το αίθριο. Το σπα, η μαρίνα και τα κλαμπ γκολφ Barefoot Resort βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά.

Η βίλα μας είναι ένα 3 υπνοδωματίων, 2 μπάνια, 1200 τετραγωνικά πόδια, πλήρως κουκέτες ευρύχωρο σπίτι διακοπών. Μπορούμε εύκολα να φιλοξενήσουμε 6 άτομα. Το σπίτι μας είναι πλήρως επιπλωμένο. Παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για τη διαμονή σας: όλα τα σεντόνια και πετσέτες, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και μαγειρικά σκεύη, νέα κρεβάτια σε όλα τα δωμάτια, όλα τα κλινοσκεπάσματα, νέες τηλεοράσεις. Απολαύστε το χαλαρωτικό εσωτερικό των παραθαλάσσιων χρωμάτων, της τιρκουάζ και της ελαφριάς άμμου. Καθίστε στο αίθριο και απολαύστε τη θέα. Προσφέρουμε όλες τις ανέσεις του σπιτιού μόλις 5 λεπτά από τον ωκεανό και ένα λεπτό από την πισίνα.

Η μονάδα βρίσκεται στον πρώτο όροφο (= ισόγειο - χωρίς σκάλες!). Υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης. Διαθέτουμε ένα υπνοδωμάτιο king size με μπάνιο και μια ντουλάπα με θέα στο γήπεδο του γκολφ. Διαθέτουμε επίσης ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ένα queen size κρεβάτι και 2 ντουλάπες - και - ένα τρίτο υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και ένα μεγάλο καθρέφτη ντουλάπα. Η διάταξη είναι ευρύχωρη και ανοιχτή, ενώ τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικότητα. Έχουμε ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Υπάρχουν ανεμιστήρες οροφής σε κάθε δωμάτιο για να συμπληρώσουν τη ζεστασιά και τον κλιματισμό μας.

Είμαστε φιλικοί για τα κατοικίδια ζώα - τα περισσότερα μικρά και μεσαία σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα και θα είναι καλά στο σπίτι. Απαιτείται προηγούμενη έγκριση για όλα τα σκυλιά (συγνώμη δεν γάτες). Δεν υπάρχουν σκάλες, ώστε να υπάρχει εύκολη είσοδος και έξοδος από το σπίτι μας.

Η μονάδα μας είναι ήσυχη και ήσυχη, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα δέντρα και από τα καταπράσινα τοπία του Greg Norman Golf Course. Απολαύστε την όμορφη θέα από την ιδιωτική μας προβολή στο αίθριο ενώ έχετε τον πρωινό σας καφέ ή το απόγευμα χαλαρώσετε. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας σε όλο το θέρετρο.

Εάν σας αρέσει το γκολφ, τότε το Barefoot Resort έχει όλα: 4 μαθήματα πρωταθλήματος όπως ο Greg Norman (ακριβώς έξω από την πόρτα), ο Davis Love III, ο Tom Fazio και ο Pete Dye. Υπάρχουν χώροι πρακτικής, μαθήματα και πακέτα γκολφ (διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στο διαδίκτυο).

Ακριβώς έξω από το Barefoot Resort είναι όλα όσα θα θέλατε σε έναν παράδεισο διακοπών. Αν πάτε στα αριστερά με κατεύθυνση προς Βορρά στη διαδρομή 17, υπάρχουν εξαιρετικά εμπορικά κέντρα, παντοπωλεία, εστιατόρια, ταχυδρομείο, όλα τα είδη ψώνια. Αν πήγες απ 'ευθείας από τη γέφυρα αιώρησης, είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το θέρετρο τρέχει ένα λεωφορείο όλο το καλοκαίρι για να Barefoot cabana - δεν χρειάζεται να πάρετε το αυτοκίνητο. Εάν πηγαίνετε δεξιά στη γέφυρα ταλάντευσης, βρίσκεστε στο Barefoot Landing, ένα συγκρότημα για ψώνια και τραπεζαρία που μοιάζει να επιπλέει στο νερό. Καθισμένος δίπλα στην ενδοχώρα, είναι γεμάτη από καταστήματα διασκέδασης και υπέροχα εστιατόρια, ακριβώς δίπλα στο House of Blues και το θέατρο της Αλαμπάμα. Πιο νότια, υπάρχει το εμπορικό κέντρο Myrtle Beach (δείτε το Belk!), Tanger out, Pirates Cove, Wonder Works (μην χάσετε το ανάποδο σπίτι), τα υδάτινα πάρκα, τους θρύλους, και φυσικά το King Kong !. Και αυτό είναι όλα προτού να πάτε στη Μυρτλ Μπιτς και στο Μεγάλο σκέλος.

Το Myrtle Beach θεωρείται ιδιαίτερα ένας μεγάλος προορισμός γκολφ, αλλά είναι επίσης ένας πραγματικά καλός οικογενειακός προορισμός. Όλοι που συναντάς εδώ είναι φιλικοί. Το θέρετρο είναι πεντακάθαρα διατηρημένο και όμορφο. Υπάρχουν γήπεδα γκολφ παντού, συμπεριλαμβανομένων φοβερό μίνι γκολφ. Υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια και ψώνια για όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς. Οι ημέρες του Καναδά γιορτάζονται κάθε χρόνο τον Μάρτιο. Να είστε βέβαιος να μας ρωτήσετε για τις συστάσεις των εστιατορίων Μερικοί από τους ενοικιαστές μας δεν χρησιμοποιούν ποτέ την κουζίνα μας - πάρα πολλά υπέροχα μέρη για να τα δοκιμάσετε, λίγα μόνο λεπτά μακριά.

Μόλις έρθει, θα θελήσετε να επιστρέψετε. Ελάτε κάτω σε ένα σπίτι στο Havens. Θα δείτε τι εννοούμε.

Ελπίζω να σας δω σύντομα!

Διαχειριστής καταλύματος

JoAnne Russakoff
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα σε γήπεδο γκολφ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children ages 8 and older are welcome.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties or events are permitted.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Small and medium size dogs are welcome.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking is allowed anywhere on the property.
All rental inquiries will be replied to in detail. Please be patient with the process.
We may ask for complete information about your group, including ages of children and type of dog. Small and medium dogs only (sorry no cats).
Our Homeowners Association has certain rules regarding types of pets. We will review this with you before finalizing your rental.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No parties or events are permitted.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νορθ Μιρτλ Μπιτς

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Νορθ Μιρτλ Μπιτς) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και δίπλα στη θάλασσα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αποβάθρα Apache Pier και Προβλήτα Cherry Grove, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Barefoot Landing (Συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων) και Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο). Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Ripley's Aquarium (ενυδρείο) και Φάμιλι Κίνγκντομ/Υδ. Πάρ.. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση, ιστιοπλοΐα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
North Myrtle Beach, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο και Γήπεδο γκολφ Barefoot - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • House of Blues Myrtle Beach (χώρος ψυχαγωγίας) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Duplin Winery - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barefoot Landing (Συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Αλαμπάμα - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μερτλ Μπιτς, Σακραμέντο (CRE-Αερολιμένας Grand Strand): 9 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Twin Peaks - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • LuLu's North Myrtle Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Marina Bar and Grill at Barefoot Resort - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bully's Pub & Grill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 46 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 49 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 49 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Leigh Ann F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great condo on the golf course
Lovely condo! Owner/property manager communicated well and condo was very clean! We would stay there again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Suzette P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Golf trip
Condo was very comfortable
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Kim M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great vacation
My husband and I really enjoyed our stay ... condo was exceptionally clean, very quiet neighborhood, great pool and getting to the beach was so easy! Bonus, I got to take my litfur baby! Tom made check in a breeze and JoAnne answered all of my questions before we even left VA. I highly recommend staying here...and i know we'll be back! Kim
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Christopher L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice Condo
The condo was clean and in good condition and the surrounding area and properties was also nice. The pool was clean and never crowded. My only complaint was the shuttle bus. While the shuttle was always on time, running only once an hour made it difficult going to or leaving the beach, be a minute late and you are waiting another hour.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Elizabeth C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just Right!
The condo was exactly what we expected, very clean and well equipped. There was plenty of cookware and dish ware. The location is close to everything with easy access to the beach. Had a great nice sleep, the beds are very comfortable. We had a great time. We would stay there again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από JoAnne Russakoff

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My brother and I are co-owners of the property. We both fell in love with Myrtle Beach the first time we ever visited here. To be in a place with beautiful weather, surrounded by golf courses everywhere, 5 minutes from the ocean -- well, to us that is a perfect location. We come from a family of golfers--our great-grandfather was a grounds keeper, our dad and his brother were avid golfers, and our uncle was a champion at his country club. To be able to sit on our patio and look out at the golf course reminds us of all that wonderful golf history. We look forward to the next generation of family golfers coming along. We both live and work in New York; we come from Long Island. I travel often (and always rent with VRBO). I am fluent in French and speak some Italian and German. Please feel free to contact me in your native language. We created and furnished our villa to be a welcoming, relaxing place to enjoy all that Myrtle Beach and the wonderful Barefoot Resort has to offer.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We were specifically looking for a first floor (ground floor, no stairs) corner unit that was spacious, sunny, comfortable and located on a golf course in the Barefoot Resort. And that's what we got! We chose the resort because there are 4 golf courses here and a great club house and every facility you could want. One of the perks in the summer is that our resort runs a shuttle bus to the beach, so no worries about parking, which is very limited. Our community, The Havens, has its own community pool and barbecue area, happily located steps from our door. Everything about the area is what we were looking for - easy short drive from the airport, lots of great shopping and restaurants, a spotlessly maintained and beautifully landscaped resort, tons of parking, and friendly, nice people everywhere. Come on down; you'll see what we mean.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I fell in love with our unit the first time I ever walked inside. You walk right in and there is our big kitchen. Just to the right, you look ahead out past the patio doors and there is the golf course and green trees. It is quiet and peaceful and beautiful. When I open the door, I breathe a sigh of just plain happy.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων