Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Shady Brook Alpine Delux Cottage & κήπους

Shady Brook Alpine Delux Cottage & κήπους

Συλλογή φωτογραφιών για Shady Brook Alpine Delux Cottage & gardens

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 33, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Shady Brook Alpine Delux Cottage & κήπους

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα375 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Harrietville, VIC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Mount Hotham22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜάουντ Χόθαμ, Βικτόρια (MHU)71 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Mount Feathertop102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Shady Brook Alpine Delux Cottage & κήπους

2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ALPINE SPA COTTAGE: με φωτιά ξύλου
Ανήκει σε 4 - 5 άτομα.
Βρίσκεται σε υπέροχους κήπους στον ποταμό φούρνων με φόντο το δάσος
Χαλαρώστε και αποκαταστήστε από τον πολυάσχολο τρόπο ζωής της πόλης, αναπνέοντας τον καθαρό αέρα της υπαίθρου και παίρνοντας το γαλήνιο περιβάλλον. Ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια.

Εξαιρετικά έτοιμα και πολύ ιδιωτικά με spa, queen size κρεβάτι με ανεμιστήρες οροφής, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, DVD TV Video, τζάκι, πλυντήριο, κλιματισμό και ηλεκτρική θέρμανση. Το δικό σας μυστικό πάρκινγκ αυτοκινήτων, βεράντες και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου. Απολαύστε τον μοναδικό θάμνο και τα διαμορφωμένα περιβάλλοντα του 12 ac. ιδιοκτησίας που βρίσκεται στον ποταμό Φούρνους και συνορεύει με το εθνικό πάρκο των Άλπεων και το κρατικό δάσος. Από τις γύρω βεράντες του εξοχικού σας πάρτε τις απόψεις του εκτεταμένου διαμορφωμένου κήπου και των οροσειρών του όρους Feathertop. Ο εκτεταμένος κήπος σας προσφέρει χώρους για περιπάτους και χαλάρωση και υπάρχουν μεγάλα ανοιχτά μέρη όπου οι οικογένειες μπορούν να παίξουν. Περπάτημα κομμάτια μέχρι το βουνό πίσω από την εγκατάσταση σας προσφέρει μια άλλη εμπειρία.

Οι εξοχικές κατοικίες Shady Brook διαθέτουν τρία ανεξάρτητα ανεξάρτητα σπίτια και ένα διαμέρισμα σπα στον ποταμό φούρνων (ανατρέξτε στην ιστοσελίδα). Βρίσκονται σε 12 στρέμματα, 8 στρέμματα είναι κήπος τοπίου σε ένα πολύ μοναδικό γραφικό σκηνικό, River από τη μία πλευρά και κρατικό δάσος στις άλλες τρεις, μόλις 500 μέτρα από το ορεινό χωριό Harrietville αλλά το δικό απομονωμένο καταφύγιο σας.

Το Shady Brook είναι μοναδικό, σε αντίθεση με πολλούς τόπους διακοπών που έχετε χώρο, απομόνωση και σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Σε κάθε εποχή ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος σας προσφέρει ξεχωριστές απολαύσεις, φυτεμένες σε ένα πρωτοποριακό εξωτικό θέμα που μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα χρώματα του Φθινοπώρου που φημίζονται για τα βορειοανατολικά της Βικτώριας. Την άνοιξη το χρώμα των 1000 βολβών που αναβλύζουν γύρω από τους Rhododenrons και Azaleas για να αναφέρουμε μερικά, ανθισμένα δέντρα και φυσικούς θάμνους. Το καλοκαίρι είναι επίσης γεμάτο με χρώμα, ποιος καλύτερος χρόνος για να απολαύσετε ένα ποτήρι από το κατάστρωμα του εξοχικού σας στο δροσερό απόγευμα. Ο χειμώνας μεταφέρει το δικό του ξεχωριστό χρόνο για ξεκούραστα πρωινά, για να ξεκινήσει για το χιόνι σε απόσταση μικρότερη των 45 λεπτών ή για ένα περίπατο ή μια βόλτα στα πολλά μονοπάτια και μονοπάτια γύρω από το Harrietville.

Κατά τη διαμονή σας στο Shady Brook θα εκπλαγείτε από τη ζωή των πτηνών, πάνω από 50 είδη καταλαμβάνουν την περιοχή και κάθε πρωί παπαγάλοι και μικρά σπίρτα κατεβαίνουν σε έναν τροφοδότη πουλιών κοντά στο εξοχικό σας για το πρωινό τους συμπλήρωμα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διαμονή σας στο Harrietville:

Το Harrietville είναι ένα ιστορικό χωριό στη βάση του βουνού Hotham και του Mount Feathertop. Η πόλη έχει δύο ξενοδοχεία, μουσείο, καφετέριες και ένα αρτοποιείο που σερβίρει φρέσκο ​​ψωμί καθημερινά. Mountain Φρέσκο ​​πέστροφα και σολομό αγρόκτημα είναι επίσης μια αγαπημένη δραστηριότητα μαζί με το τοπικό αγρόκτημα λεβάντας με το δικό του καφενείο στον ποταμό φούρνο.

Η πόλη και το Shady Brook βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για τουρισμό βασισμένο στη φύση, με τα εικονικά μονοπάτια πεζοπορίας μέσα από το μεγάλο πάρκο Alpine National Park. Το εθνικό πάρκο Alpine συνορεύει με την ανατολική πλευρά του Harrietville και ο περίπατος σας μπορεί να ξεκινήσει από το εξοχικό σας στο Mt Feathertop. Ή να πάρετε μια κίνηση 45 λεπτά στο υψηλότερο σημείο του βουνού Hotham.

Γύρω από το χωριό υπάρχουν πολλές πίστες και μονοπάτια κατάλληλα για οικογένειες για περπάτημα ή ποδηλασία βουνού. Η πόλη και το Shady Brook βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία για τουρισμό βασισμένο στη φύση, με τα εικονικά μονοπάτια πεζοπορίας μέσα από το μεγάλο πάρκο Alpine National Park. Το εθνικό πάρκο Alpine συνορεύει με την ανατολική πλευρά του Harrietville και ο περίπατος σας μπορεί να ξεκινήσει από το εξοχικό σας στο Mt Feathertop. Το Harrietville διαθέτει πολλά κομμάτια με τέσσερις τροχούς και μοτοσικλέτες στο κρατικό δάσος στα δυτικά μας.

Μόνο μια σύντομη διαδρομή κάτω από το δρόμο για Bright υπάρχουν πολλά όμορφα οινοποιεία, ατελείωτες δραστηριότητες φυσικής βάσης και διάφορα εστιατόρια για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχουν πολλές φυσικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το Mystic Mountain Bike Park.

Διαχειριστής καταλύματος

John and Anne Atkins
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Χάριετβιλ

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Χάριετβιλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ορεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort και Αφετηρία Μονοπατιού Champion Spur Track, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Όρος Mount Hotham και Εθνικός Δρυμός Alpine National Park. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Harrietville, VIC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αφετηρία Μονοπατιού Bungalow Spur Track - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Ορεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Mount Hotham - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μάουντ Χόθαμ Άλπαϊν Ριζόρτ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Mount Feathertop - 102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Morries Cafe & Ice-creamery - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Smoko's Big Shed Cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bella's of Harrietville - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Latent Investments - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alpine Diner - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 50 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 54 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kathy P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Garden oasis
The location is peaceful and the gardens surrounding the cottage are beautifully laid out and very well maintained. As a horticulturist, I particularly appreciated the more unusual plants. The cottage was spacious and very clean. Lovely views from all windows and you are secluded from both the house and another cottage. Breakfast was on the verandah in the morning sun. The shower must be one of the best I’ve experienced in a short stay accommodation! The heating in the lounge room and bedrooms was quick and efficient. Communication was very professional. This property is one of the best I’ve ever stayed at!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Wendy S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful property
We all enjoyed it , found my single bed a bit too firm but managed to sleep ok , couldn’t fault anything else
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Marco D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Harrietville Stay
Very tranquil, peaceful and clean. Secluded location but not far from main town. Loved the bird life and how well the garden was maintained. Cottage was well equip, with lots of room.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gill F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Holiday cottage with beautiful surrounds
Great place to stay in Harrietville, quiet, spacious and clean. John and Anne’s garden is magical and a beautiful place to wander.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Aneike W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Most beautiful gardens and property
Book this place!! Just stunning the whole property, the gardens and creek and the whole place is just a vibe of flowers and happiness and sunshine. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John and Anne Atkins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Anne and I (john) are passionate about Shady Brook. We believe we have develop a magnificent garden in a very unique location which we love to share with others. We are passionate gardeners, and enjoy the pristine mountain environment we live in. We are both involved in our local community and believe life is found in giving. Anne has poultry which adds to the setting as they wander through the gardens. We wanted to developed something that was more than just accommodation but an experience that will last and be shared. Anne and I do all our own maintenance and cleaning to ensure the highest standard.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

shady brook is set in an unique spot right on the Ovens river on fertile river flat with very steep mountain taking off at the rear of our property. This has enabled us to develop lush special gardens with a fantastic array of autumn and spring colour, summer also with hydrangeas and dahlias and others also compete in this regard.S

Your cottage is craftsmen built by local builders on an alpine style to complement the environment in which we live.

Shady Brook will not disappoint

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Secluded relaxing fresh without pressure shady Brook aspires to be something special a place to mediate in and retouch those areas so difficult to do in our busy lives. Hear the birds, listen to the river, take scenic walks or just relax on your deck with a cuppa or a glass of wine watch the sun set over mountain ranges or the early morning dew catch the first rays of sun, its also special. Then do the tourist thing to wineries resturuants or what ever else maybe your thing

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων