Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Μόνο θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του Gettysburg για όλο το χρόνο! Δωμάτιο παιχνιδιών! Hot Tub Προσθήκη On!

Μόνο θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του Gettysburg για όλο το χρόνο! Δωμάτιο παιχνιδιών! Hot Tub Προσθήκη On!

Συλλογή φωτογραφιών για Gettysburg's only Heated Indoor Pool year-round! Game Room! Hot Tub extra Cost

Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Γκολφ
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μόνο θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του Gettysburg για όλο το χρόνο! Δωμάτιο παιχνιδιών! Hot Tub Προσθήκη On!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 14 άτομα335 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Orrtanna, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Στρατιωτικό Πάρκο Gettysburg9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολλέγιο Gettysburg13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Πεδίου Μάχης του Γκέτισμπουργκ16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦρέντερικ, Μέριλαντ (FDK-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Φρέντερικ)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μόνο θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα του Gettysburg για όλο το χρόνο! Δωμάτιο παιχνιδιών! Hot Tub Προσθήκη On!

Καλώς ήλθατε στο "The Big House" στο αγρόκτημα Apple Blossom. Είμαστε το μόνο σπίτι σε ολόκληρη την περιοχή που προσφέρει μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα όλο το χρόνο! Καλύτερο στο Gettysburg για ανέσεις! Ξεκινήστε ένα δρόμο μισό μίλι που κοσμείται με βιολογικά μήλα και φιλικά ελάφια καθώς επιστρέφετε στην απόλυτη ευδαιμονία. Το Big House βρίσκεται στο γοτθικό κρασί Gettysburg και οπωρώνες χώρα μόλις ένα γρήγορο 10 λεπτά στο κέντρο της Gettysburg επιτρέπει σε εσάς και την οικογένεια να απολαύσετε τη φύση ακόμα να είναι κοντά σε όλη τη δράση. Απομονωμένη και ήσυχη - όμως, σχεδόν δίπλα από το γκολφ, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, το σκι, οι αντίκες και πολλά άλλα. Το αγρόκτημα περιλαμβάνει 30 στρέμματα ιδιωτικής ιδιοκτησίας όπου ο αέρας είναι καθαρότερος. Καθίστε στο ιδιωτικό μπαλκόνι σας που έχει θέα στα βοσκοτόπια όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε άλογα, αιγόκερ, ελάφια και άγριες γαλοπούλες, καθώς και πολλά άλλα ζώα.

Ιδιοκτησία και λειτουργία της Pleasantly Perfect Rentals Βρείτε μας στο Face Book

Βρισκόμαστε 66 μίλια από τη Βαλτιμόρη, 85 μίλια από την Ουάσιγκτον DC, 3,5 ώρες από τη Νέα Υόρκη, 2,5 μίλια από τη Φιλαδέλφεια, 3 ώρες από το Πίτσμπουργκ, 60 μίλια από το Λάνκαστερ, 1 ώρα από το Hershey και μόλις 15 λεπτά από το Hagerstown πρίζες. Σε κεντρική τοποθεσία στο Gettysburg, το Ski Liberty, τέσσερις αμπελώνες, τρία γήπεδα γκολφ και δύο εθνικά πάρκα όλα σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Χαλαρώστε και εξαπλώστε σε ένα διώροφο 3800 τ.μ. καλά διατηρημένο σπίτι. Κάθε ένα από τα 6 υπνοδωμάτια έχει πρόσφατα διακοσμηθεί με πολυτελή κλινοσκεπάσματα και είναι άψογα καθαρό. Υπάρχουν τρία λουτρά για να φιλοξενήσουν περισσότερο την οικογένεια και τους φίλους σας.

Απολαύστε το κεντρικό επίπεδο του μεγάλου δωματίου που έχει θέα στο βοσκότοπό μας ενώ παρακολουθείτε άγρια φύση γύρω από σας. Τα άλογα θα περπατούν κυριολεκτικά 20 πόδια από το σπίτι κατά μήκος της γραμμής τους φράχτη. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, κάντε μια βουτιά σε μια εσωτερική πισίνα HEATED πλήρους μεγέθους. Ναι, ανεξάρτητα από το ποια εποχή του χρόνου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να χαλαρώσετε μέρα ή νύχτα στη δική σας ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα εσωτερικού χώρου. Η αίθουσα πισίνας φιλοξενεί ένα στεγνό μπαρ, σπειροειδές κλιμακοστάσιο στο μεγάλο δωμάτιο του επάνω χώρου, τραπέζι για πικνίκ, πλωτό μπλε οδοντόφωνο και πολλά άλλα ευχάριστα.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο από ανοξείδωτο ατσάλι, νέο ψυγείο από ανοξείδωτο ατσάλι 29 cu, πλυντήριο ρούχων από ανοξείδωτο χάλυβα, νέους πάγκους από γρανίτη, πλήρες σετ πιάτων, γυαλιά και σκεύη. Δύο πλήρεις σειρές μαγειρικών σκευών και μαγειρικών σκευών. Η κουζίνα έχει επίσης τον πάγκο να καθίσει για να αρπάξει ένα σνακ και ένα νησί για να συγκεντρωθούν.

Το υπέροχο δωμάτιο διαθέτει δύο πλήρως κλιμακούμενους και καθαρισμένους καναπέδες, καρέκλα καρέκλας, ένα έθιμο τραπέζι από ξύλο μήκους 15 ποδιών και μεγάλη τηλεόραση LCD 50 ιντσών, DVD player, θύρες HDMI. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με υψηλής ταχύτητας Wi-Fi και πλήρες καλώδιο

Το εξωτερικό ανώτερο κατάστρωμα έχει τόνοι καθισμάτων και αιώρα για να απολαύσετε το χρόνο σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με τον φίλο ή την οικογένειά σας. Ξυπνήστε και φτιάξτε ένα φλιτζάνι Joe ενώ βλέπετε το βοσκότοπο των αλόγων και την αρχή της όμορφης ημέρας σας.

Κύρια κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο (κύριο επίπεδο): Μεγάλο υπνοδωμάτιο Queen, κρεβάτι με queen size κρεβάτι, περιοχή τοποθετήσεως, πλήρες μπάνιο με μπανιέρα Jacuzzi, τουαλέτα, ντουλάπες και παράθυρο με θέα στο βοσκότοπο

Στον πρώτο όροφο υπνοδωμάτιο 2 (κεντρικό επίπεδο) φιλοξενεί ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους και πλήρες ντουλάπι.

Στον πρώτο όροφο υπνοδωμάτιο 3 (κύριο επίπεδο) Η αίθουσα πεταλούδων φιλοξενεί μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ένα κουκέτα με ένα διπλό κρεβάτι στην κορυφή και ένα πλήρες κρεβάτι στο κάτω μέρος, καθώς και πλήρες ντουλάπι, σαλόνι και θέα στους κήπους.

2ο πλήρες μπάνιο στο κεντρικό επίπεδο.
Στο ισόγειο μπάνιο (μπανιέρα) για άλλα δύο υπνοδωμάτια και επισκέπτες

Κάτω υπνοδωμάτιο Υπνοδωμάτιο 4: Queen κρεβάτι, τουαλέτα και ντουλάπα.
Κάτω υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο 5: Queen κρεβάτι και ντουλάπα.
Στο ισόγειο υπνοδωμάτιο 6: Queen κρεβάτι, τουαλέτα και ντουλάπα.

Πλήρες μπάνιο, με ντους για τα δωμάτια του κάτω ορόφου

Το οικογενειακό δωμάτιο στον κάτω όροφο είναι ιδανικό για τα παιδιά να παίζουν ή για τους ενήλικες καθώς είναι το δωμάτιο του παιχνιδιού! Μαγνητικά βελάκια, foosball, πινγκ πονγκ, χόκεϊ επί πάγου, τραπέζι από χαρτόνι και τραπέζι μπιλιάρδου Υπάρχει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών με ραβδί πυρκαγιάς Amazon

Η μπροστινή βεράντα του σπιτιού έχει δύο σχάρες για να φιλοξενήσει αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ένα με προπάνιο ή αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ξυλάνθρακα.

Το Μεγάλο Σπίτι είναι ιδανικό για φίλους που συγκεντρώνουν ή για να φέρουν την οικογένεια μαζί για μια υπέροχη χαλαρωτική διακοπές.

Ενώ το αγρόκτημα σας απολαμβάνει χρόνο με τα ζώα εκσπερμάτωσης. Όλα είναι φιλικά και διασκεδαστικά αλληλεπιδρούν με. 3 άλογα, 3 κότες, 2 αγκάθια, 40 κοτόπουλα! Είναι σαν να έχεις ένα ζωολογικό κήπο στη διάθεσή σου. Τα παιδιά απολαμβάνουν βοηθώντας να ταΐζουν τα ζώα καθημερινά Ο 11χρονος γιος μας παρέχει τις περιποιήσεις για τα κοτόπουλα με $ .50 μια σακούλα σάντουιτς και ένα δολάριο για τα αλόγου και βρίσκονται ακριβώς στην εσωτερική πόρτα


Δεχόμαστε κατοικίδια ζώα για ένα κατ 'αποκοπή ποσό 75 € για κατοικίδια ζώα. Αυτό είναι για το πρώτο κατοικίδιο και στη συνέχεια κάθε πρόσθετο είναι $ 25. Με αυτό έρχεται το πακέτο κορυφαίων σκυλιών μας. Προφανώς, ενώ απολαμβάνετε τις διακοπές σας ενοικίασης το κουτάβι σας δεν θα πρέπει να το Ruff! Παρέχουμε να χρησιμοποιείτε ενώ είστε στην ενοικίαση ένα απολυμαντικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων, ξηρό σαμπουάν, μαντηλάκια Paw, σάκοι κατοικίδιων απορριμμάτων, κύπελλα τροφίμων και νερού, pet placemat, πετσέτες για πετσέτες μικροϊνών και το ατελείωτο βάζο για την θεραπεία.

Η ενοικίαση και η ιδιοκτησία αντιμετωπίζονται για ψύλλους και τσιμπούρια. Επίσης, ανάμεσα σε κάθε επισκέπτη έχουμε ένα πλήρωμα που έρχεται με μαύρα φώτα για να ελέγξει όλα τα χαλιά και τα πατώματα για οποιαδήποτε τροχαία ατυχήματα την ημέρα του ταμείου. Οποιεσδήποτε περιοχές απολυμαίνονται αμέσως και αποσμηθούν.

Ένα μέρος της αμοιβής για κατοικίδια ζώα είναι δωρεά στην τοπική μας ASPCA

Ερευνήστε την τιμολόγηση και την έγκριση των εκδηλώσεων.

**************************
Το σπίτι σας καλωσορίζει ένα νέο ζεστό μπανιέρα 6 ατόμων! Για να διατηρήσετε χαμηλές τιμές, το ζεστό μπανιέρα θα είναι ένα πρόσθετο τέλος.

Τιμές για ζεστό μπανιέρα ερώτηση

Οι ενοικιαστές πρέπει να είναι 25 ετών ή μεγαλύτεροι !!

Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε εσάς και την οικογένειά σας!

Έχουμε διαδικασίες αναχώρησης που θα πρέπει να γίνουν πριν το check out

Αφαίρεση φύλλων από τα κρεβάτια, βγάζοντας τα σκουπίδια έξω, βγάζοντας τα πιάτα.

Διαχειριστής καταλύματος

Elizabeth Barber
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Must have an adult at all times in pool area.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 3 στο σύνολο)
Dogs $100 / per. No puppies

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
May smoke outside
Must sign rental agreement Must do departure procedures upon check out Take out trash, clean dishes, put furniture back where you found it.
Dinner parties are events if you go over the 14 rule guest count.
Guests at the rental: We do not allow anyone on the property other than our guests. If you would like a visitor Please reach out prior to booking.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Orrtanna

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Orrtanna) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: The Round Barn Farm Market και Εθνικός Ιστορικός Χώρος Άιζενχαουερ (κατοικία και αγρόκτημα πρώην προέδρου των ΗΠΑ), ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Μουσείο Mr Ed’s Elephant Museum και Άουτλετ Σοπς στο Γκέτισμπουργκ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: BarnYard Flea Market & Boutique ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αρένα Knott. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Orrtanna, PA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Στρατιωτικό Πάρκο Gettysburg - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολλέγιο Gettysburg - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Νεκροταφείο Γκέτισμπεργκ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Πεδίου Μάχης του Γκέτισμπουργκ - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Gettysburg Visitor Center - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χάγκερσταουν, Μέριλαντ (HGR-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Χάγκερσταουν): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Appalachian Brewing Company - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Thirsty Farmer Brew Works - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dobbin House Tavern - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gettysburger - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 264 από 286 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 286 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 286 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 286 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 286 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

angelina h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Senior Recital Gathering
This was our second stay at this property: we loved it so much the first time, we came back for another visit! Did not disappoint, better than we remembered! Elizabeth, the owner, very quickly responded when I had a question. We had some elderly relatives with us, and it worked very well for them. Hope to return for a third visit in the future!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Mike B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Christmas at the Farm
From the Amazing house to the loving farm animals, there is so much to enjoy! The pool is amazing, as is the game room next to it. The sprawling space of the great room can accommodate pretty much anything you have going on, from large dinners to rambunctious game nights. The beds were all comfortable and we had no issues with appliances are all are newer. Internet and TV were both also great. We will definitely be considering coming back and checking out the farm in the warm months as well!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jennifer H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
My Happy Place!
This was our 2nd time staying at the Big House at Apple Blossom Farm and this stay was even more wonderful than the first! The house is so incredibly comfortable and clean, with everything you could possibly need for a family or group getaway. Plenty of space for everyone, and plenty to do for adults, kids, and teens. The pool is phenomenal, the hot tub is luxurious, the scenery is beautifully serene. Meeting and feeding the farm animals is the absolute highlight! They are clearly well cared for, friendly, and gentle. The host and her son are thoroughly accessible, responsive, and helpful, yet give you complete privacy. We have nothing but positives to say about the entire experience and can’t wait to return!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Tracy G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
At the risk of incurring a negative rebuttal from this owner
Some things to note when booking:Carpets, although sanitized, were VERY stained everywhere, no odor, but visually unappealing.No cabinet or clean closet space left available to put food away. Home is in need of some basic upkeep and paint.As noted in several reviews 82 degrees for the pool and building heat was chilly, the signage advising that a request COULD be made to raise the temp, was uninviting (at best), describing that a 100.00 fee would be IMMEDIATELY incurred. For the number of times they have had this complaint, perhaps just raise it 2 degrees? House/ hot tub rules were also not phrased in a way that was conducive to promoting a positive guest experience.(very angry in tone) All in all, we had fun, just some feedback as to how our experience was diminished and why I did not give 5 star rating.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Susan M., York, Pennsylvania

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unique and magical
We have stayed at many vacation rental properties. This one is different. Country setting…quiet, serene…surrounded by nothing but beauty. The animals allow for an additional and deeper connection. This property is kept in very good condition and is very clean. The bedding smelled great! Amenities are abundant. The bonus is that you are only 15 minutes to downtown Gettysburg. Anything you need and great downtown shopping is very close. We loved this place!!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Elizabeth Barber

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I have been hosting for almost a decade multiple vacation rentals.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You can't beat the uniqueness of the property and grounds.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Indoor heated private Pool / not Room
30 acres of private property
centrally located
Hot Tub Extra fee
Dogs welcome fee

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων