Ολόκληρο διαμέρισμα

Sun Διαμερίσματα - Mt Hotham

Sun Διαμερίσματα - Mt Hotham

Συλλογή φωτογραφιών για Hotham Sun Apartments

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Sun Διαμερίσματα - Mt Hotham

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα120 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hotham Heights, VIC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜάουντ Χόθαμ Άλπαϊν Ριζόρτ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Mount Hotham6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜάουντ Χόθαμ, Βικτόρια (MHU)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Sun Διαμερίσματα - Mt Hotham

Το Hotham είναι το Premier Ski Resort της Αυστραλίας με εξαιρετικές συνθήκες χιονιού και εκτεταμένο έδαφος για όλα τα επίπεδα σκι και επιβίβασης. Από τις ήπιες πλαγιές της Σύνοδος Κορυφής και της Λεκάνης μέχρι τη Διπλή Μαύρη Ακραία Ζώνη που προσφέρει υπέροχες περιοχές για να απομακρυνθούν οι σκιές και η επιβίβαση. Hotham το έχει όλα!

Με ένα καλαίσθητο μείγμα κέδρου και πέτρας, το Sun Apartments είναι το απόλυτο στο ζωντανό Alpine Resort. Βρίσκεται σε μια τοποθεσία γεμάτη σκι / σκι - μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ανελκυστήρα Hotham μέσω του δημοφιλούς μονοπατιού πρόσβασης Davenport.

Η τοποθεσία του Sun αποτελεί κεντρικό σημείο της ενοικίασης σκι Jack Frost, των πωλήσεων εισιτηρίων, του μπαρ, του σούπερ μάρκετ και του σκι (όλα τα μόνο 100μ σκι / βόλτα).

Τόσο κοντά, αλλά ο Ήλιος βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία. Μακριά από το hullabaloo των μηχανών χιονιού, αναβατήρες, μηχανές περιποίησης χιονιού και θορυβώδη μέρη πάρτι.

Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες ή μικρές ομάδες έως 8 ατόμων.

Η ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΗΠΑ.

Εγκαταστάσεις

Η είσοδος στη μεζονέτα γίνεται μέσω ενός γενναιόδωρου προθάλαμου, όπου μπορείτε να οργανώσετε την ημέρα και να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τις σανίδες και τα σκι σας. Απογυμνώστε τα υγρά σας εργαλεία και τοποθετήστε τα κατευθείαν στο δωμάτιο στεγνώματος. Τα ράφια μπότας παρέχονται ακόμη, έτσι οι μπότες σας θα είναι πάντα ζεστές και ξηρές το πρωί.

Μια πόρτα από γυαλί κέδρου σας μεταφέρει στο σαλόνι και στο κυρίως καθιστικό. Το ρουστίκ ηλιοθεραπευμένο σαλόνι έχει μοκέτα και έχει πυρκαγιά με φυσικό αέριο και ρολά κέδρου. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με δορυφορική τηλεόραση, DVD, βίντεο και στερεοφωνικό.

Η μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με μεγάλο ψυγείο, φούρνο, απορροφητήρα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων που προετοιμάζουν το γεύμα σας για χαρά.

Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ΔΩΡΕΑΝ ασύρματο INTERNET, ώστε να φέρνετε μαζί τις συσκευές σας για να διατηρείτε επαφή με ειδήσεις, εκθέσεις χιονιού, επιχειρήσεις και φίλους σας.

Ρυθμίσεις ύπνου

Τα δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια βρίσκονται στον επάνω όροφο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο διαθέτει 2 κουκέτες (4 κρεβάτια) με το κύριο μπάνιο που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο διάδρομο από το δεύτερο υπνοδωμάτιο.

Ένας καναπές πτυσσόμενου μεγέθους Queen Size βρίσκεται στο σαλόνι του κάτω ορόφου, λαμβάνοντας το συνολικό κατάλυμα στον υπνοδωμάτιο σε μέγιστο όριο 8 ατόμων. Υπάρχει επίσης μια τουαλέτα στο ισόγειο που βρίσκεται στα ξεχωριστά ρούχα πλήρους μεγέθους.

Sun Apartments Τοποθεσία:
Τα Sun Apartments βρίσκονται σε μια διαδρομή για σκι αντοχής κοντά στην στάση του λεωφορείου 7 (Jack Frost). Μπορείτε να κάνετε σκι απευθείας από το Sun Apartments στο δίκτυο ανελκυστήρων μέσω του Frosty Drop και του Trail Access Davenport. Δείτε το χάρτη διαδρομών. Αξίζει να κάνετε μερικές διαδρομές στη μπλε κορδέλα πριν προχωρήσετε στο χωριό και πέρα. Οι περισσότερες ενδιάμεσες πίστες βρίσκονται στην περιοχή Orchard στην άκρη του θέρετρου. Ο πιο εύκολος τρόπος πίσω στο Sun Apartments είναι το δωρεάν λεωφορείο από την κορυφή του χωριού.

Να φτάσετε εκεί:
Υπάρχουν δύο προσεγγίσεις στο όρος Hotham. Η διαδρομή μέσω Harrietville είναι ελαφρώς μικρότερη από τη Μελβούρνη, αλλά έχει απότομες ποιότητες και είναι κάπως εκτεθειμένη. Οι οδηγοί πρέπει να αναμένουν να ταιριάζουν με τις αλυσίδες αν έχουν υπάρξει πρόσφατες χιονοπτώσεις, ωστόσο, μια υπηρεσία τοποθέτησης αλυσίδας είναι γενικά διαθέσιμη. Μερικές φορές η προσέγγιση του Harrietville είναι κλειστή κατά τη διάρκεια περιόδων έντονων χιονοπτώσεων (κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα!). Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε την προσέγγιση Omeo.

Η προσέγγιση Omeo έχει πολύ μικρότερο βαθμό και είναι σημαντικά λιγότερο εκτεθειμένη. Είναι απίθανο να απαιτούνται αλυσίδες κατά την οδήγηση της διαδρομής Omeo, ειδικά αν έχετε 4WD. Αυτός ο δρόμος θα είναι πάντα ανοιχτός.

Τι γίνεται αν ο δρόμος είναι κλειστός;
Εάν καθυστερήσετε στο Harrietville λόγω του κλεισίματος του δρόμου και δεν μπορείτε να φτάσετε στο Hotham την ημερομηνία άφιξής σας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φιλοξενήσουμε την κράτησή σας και να κάνουμε αλλαγές αν είναι δυνατόν. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε καμία ημέρα από την κράτηση σας ούτε να αντισταθμίσουμε τις ενδεχόμενες δαπάνες. Η ασφάλιση ταξιδιού συνιστάται. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ακολουθήστε την προσέγγιση Omeo!

Πληροφορίες αλυσίδας χιονιού:
Δεν επιτρέπονται αλυσίδες χιονιού (αλυσίδες σκάλας, αλυσίδες αράχνης και κάλτσες χιόνι) που είναι υποχρεωτικές για όλα τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 4x4's ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δηλωθείσας περιόδου χιονιού και πρέπει να τοποθετηθούν κατά τη διεύθυνση. Είναι μια νομική απαίτηση για όλα τα οχήματα που εισέρχονται στο Mount Hotham Alpine Resort και αποτελούν επίσης ένα μέτρο ασφάλειας.

Το εάν χρησιμοποιείτε τις αλυσίδες εξαρτάται από τις συνθήκες της ημέρας που ταξιδεύετε. Θα ενημερωθείτε κατά μήκος του δρόμου είτε με πινακίδες είτε με το προσωπικό που συμβουλεύει ότι οι αλυσίδες πρέπει να τοποθετηθούν. Οι αλυσίδες πρέπει να κρατούνται στο αυτοκίνητό σας από την προσέγγιση Harrietville ή την προσέγγιση Omeo. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε τις κατάλληλες αλυσίδες για το αυτοκίνητό σας, ενδέχεται να υποστεί σοβαρό πρόστιμο. Σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι σταματήσετε στο HOYS SKI HIRE στο Harrietville ή στο BILLIES SKI HIRE στο Omeo πριν ξεκινήσετε το λόφο. Αυτές οι εξόδους θα βοηθήσουν στην τοποθέτηση και την εξασφάλιση των σωστών αλυσίδων για το αυτοκίνητό σας. Οι Hoys προσφέρουν επίσης δωρεάν υπηρεσία τοποθέτησης αλυσίδας καθώς πλησιάζετε στο όρος Hotham από την πλευρά του Harrietville. Δεν θα χρειαστεί καν να βγείτε από το αυτοκίνητό σας!

Ενοικίαση σκι / σνόουμπορντ:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσία VIP και σημαντική έκπτωση όταν η προμήθεια εξοπλισμού είναι προπληρωμένη σε συνδυασμό με την κράτηση της διαμονής σας. Συλλέξτε τον προπληρωμένο εξοπλισμό σας και απολαύστε προσαρμοσμένη τοποθέτηση στο Snow Monkey, ακριβώς δίπλα στο Sun Apartments. Στη συνέχεια, διασχίστε το δρόμο, βγάλτε το λουρί και ξεκινήστε το Frosty Drop και την πρόσβαση στο Davenport στο δίκτυο ανελκυστήρων Hotham! Η εξοικονόμηση ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του εξοπλισμού και τη διάρκεια της μίσθωσης, αλλά μπορεί να αναμένεται έκπτωση περίπου 30% στις τιμές Hotham Sports. Εξαιρετική εξοικονόμηση μπορεί επίσης να γίνει με Family Package Προσφορές.

Μπορείτε επίσης να συλλέξετε και να επιστρέψετε τον εξοπλισμό ενοικίασης στη Μελβούρνη, αν προτιμάτε. (Το εργαλείο μπορεί ακόμα να αντικατασταθεί στο βουνό, εάν απαιτείται)

Συναντήστε και χαιρετήστε:
Γνωρίστε και χαιρετήστε με μεταφορά αποσκευών πάνω από χιόνι περιλαμβάνεται στο τιμολόγιό σας κατά την άφιξη. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί από το κοντινό Bus Stop 7 (Jack Frost) κατά τις ώρες Παρασκευής 7πμ - Μεσάνυχτα, Κυριακή 7πμ - 7μμ και όλες τις υπόλοιπες ημέρες 8πμ - 6μμ. Παρακαλείστε να καλέσετε εκ των προτέρων για την άφιξή σας για να δώσετε κατά προσέγγιση χρόνο. Κατά την άφιξή σας, θα σας παρασχεθεί μεταφορά αποσκευών καθώς και η εμφάνιση στο διαμέρισμα και θα σας δοθούν οδηγίες για στάθμευση. Σας συνιστούμε να διασφαλίσετε ότι η άφιξή σας θα είναι εντός των ωρών λειτουργίας ή θα χρειαστεί να βρείτε τον δικό σας δρόμο για το διαμέρισμα και να έχετε τα δικά σας εργαλεία!

Κλειδιά:
Για ευκολία, η πόρτα εισόδου είναι εφοδιασμένη με κλειδαριά κώδικα. Ο κωδικός για την επίσκεψή σας θα παρέχεται από την υπηρεσία συνάντησης & χαιρετισμού κατά την άφιξη.

Στάθμευση:
Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, δεν υπάρχει ιδιωτικός ή μυστικός χώρος στάθμευσης στο όρος Hotham. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος περίπου 120μ. Από το Sun Apartments στον Μεγάλο Αλπικό Δρόμο, όπου το αυτοκίνητό σας μπορεί να παραμείνει μέχρι τις 11μμ. Όλη η διανυκτέρευση σταθμεύει στις καθορισμένες περιοχές προς την DP που συνδέονται πίσω στο διαμέρισμα με δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς. Συνιστάται η μετακίνηση του αυτοκινήτου πριν από την καθίζηση για το βράδυ και θα πρέπει να αφήσετε περίπου 20 λεπτά για το ταξίδι επιστροφής.

Καθώς πλησιάζετε στο θέρετρο, ο αριθμός μητρώου σας θα ληφθεί αυτόματα από τις κάμερες κατά μήκος του δρόμου. Δεν χρειάζεται πλέον να σταματάτε στις πύλες εισόδου. Το θέρετρο θα γνωρίζει την ώρα που μπήκε στο θέρετρο, επομένως είναι σημαντικό να προκαταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας πριν φτάσετε ή μέσα σε μία ώρα από την άφιξή σας.

Απαιτούνται άδειες στάθμευσης για όλα τα οχήματα που σταθμεύουν στα όρια του Mt Hotham Resort. Αγοράστε την άδεια στάθμευσης σας Δεν απαιτείται άδεια στάθμευσης για την πρώτη ημέρα, εάν φτάσετε μετά τις 15:00. Αυτό αντιστοιχεί στο check-in που είναι στις 3:30 μ.μ.

Ντίζελ Οχήματα
Το καύσιμο ντίζελ είναι επιρρεπές σε παχύνσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες που μπορεί να προκαλέσουν την εκκίνηση του αυτοκινήτου σας. Η Hotham RACV ξοδεύει πολλές ώρες απόψυξη των οχημάτων ντίζελ κάθε κρύο snap και μεγάλες καθυστερήσεις μπορεί να αναμένεται. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται αλπικό ντίζελ ή πρόσθετο όταν σταθμεύετε στο βουνό. Μην πιάσετε!

Λεωφορεία λεωφορείων:
Τακτικά δωρεάν λεωφορεία λειτουργούν σε όλο το χωριό μεταξύ 6πμ και 3πμ. Τα Sun Apartments βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη στάση 7 του λεωφορείου.

Check-In / Check-Out:
Το check-in πραγματοποιείται από τις 3:30 μ.μ. Το check-out γίνεται αυστηρά στις 10 π.μ. την ημέρα αναχώρησης, επειδή το Sun Apartment σας πρέπει να καθαριστεί για τους επισκέπτες. Ισχύουν καθυστερημένα τέλη. Η καλύτερη επιλογή είναι να εγκαταλείψετε νωρίς. Πάρτε συσκευασμένα και φορτωμένα πριν από το πρωινό για να μπορείτε να απολαύσετε το σκι ή την ιππασία ημέρας. Το αυτοκίνητό σας είναι πλέον κοντά, είναι γεμάτο και έτοιμο για το ταξίδι επιστροφής. Απενεργοποιήστε όλα τα φώτα και τη θέρμανση πριν φύγετε.

Η υπηρεσία αποσκευών επιστροφής δεν συμπεριλαμβάνεται αλλά μπορεί να παραγγελθεί με κόστος $ 40. Εάν χρειάζεστε την υπηρεσία, παρακαλώ τηλεφωνήστε για να κανονίσετε την παραλαβή. Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν βρίσκουν αυτό το απαραίτητο με το ελαφρύτερο φορτίο. Πρόκειται για μια σύντομη βόλτα πάνω από το χιόνι σε επίπεδο έδαφος.

Πετσέτες και λευκά είδη:
Το διαμέρισμα διαμερίσματός σας στο Hotham Sun θα κατασκευαστεί σαν ένα δωμάτιο πολυτελείας με όλες τις πετσέτες και τα σεντόνια που παρέχονται.

Καθαριότητα:
Τα διαμερίσματα του Sun Apartments πρέπει να παραμείνουν καθαρά και καθαρά. Το πλυντήριο πιάτων πρέπει να στοιβάζεται με βρώμικα πιάτα και μαχαιροπίρουνα και να ενεργοποιείται πριν από την αναχώρησή σας. Επιπλέον τέλη καθαρισμού θα ισχύουν εάν έχουν βγει βρώμικα πιάτα για το προσωπικό καθαρισμού ή εάν το διαμέρισμα δεν είναι κενό σε τακτοποιημένη κατάσταση. Οποιαδήποτε ζημιά στο διαμέρισμα θα αφαιρεθεί από το ομόλογό σας.

Καμία πολιτική κόμματος:
Το Hotham Sun Apartments έχει μια αυστηρή "πολιτική χωρίς κόμματα" και ο υπερβολικός θόρυβος ή ατίθασος συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτός. Οι μη συμμορφούμενοι επισκέπτες μπορούν να εκδιωχθούν χωρίς προειδοποίηση και χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Κάπνισμα:
Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε κανένα σημείο του Sun Apartments.

Διαδίκτυο:
Το Sun Apartments, Mt Hotham Accommodation διαθέτει δωρεάν ασύρματο internet. Ο κωδικός πρόσβασης προβάλλεται εμφανώς σε κάθε διαμέρισμα.

Διαχειριστής καταλύματος

Allan Gray
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Χόδαμ Χάιτς

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Χόδαμ Χάιτς. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ορεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort και Μάουντ Χόθαμ Άλπαϊν Ριζόρτ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Όρος Mount Hotham και Εθνικός Δρυμός Alpine National Park.
Χάρτης
Hotham Heights, VIC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μάουντ Χόθαμ Άλπαϊν Ριζόρτ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • The Village - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ορεινό Θέρετρο Mount Hotham Alpine Resort - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Όρος Mount Hotham - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Heavenly Valley - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • The General - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Snake Gully Hut - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Swindlers Balcony Bar & Restaurant - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dinner Plain Hotel - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Joyce Brockhoff Hut - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 18 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

ishita p., Melbourne

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A great place in the trees
A roomy double story apartment. Right in Davenport Village. Close to trails, bus stop, ski rentals. A short walk to The General Store. Two bedrooms and bathrooms upstairs. A laundry with another loo, decent sized drying room, and a good sized living area and kitchen downstairs. We were really happy, and would come back to stay.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

simon h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ski holiday
A great place to stay at Hotham. Walking distance to the road. Nice and warm. Close to the ski run in the morning and easy shuttle back after. Walking distance to Jack Frost for dinner where we went most evenings. I would stay again.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Victoria K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent quality
Lovely place, clean tidy and well equipped. Had heaps of fun
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Rosie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Week ski holiday
Great place. No complaints at all. Actually, one small thing- an option to protect small kids/babies from the fireplace would be useful.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Hao W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location and nice apartment
Very warm in the apartment and nice place for ski in and out and great for kids playing outside the apartment
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Allan Gray

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The best on-mountain family-friendly accommodation

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων