Διαμέρισμα στον προορισμό New Orleans, LAΙδιώτης οικοδεσπότης

ByWater Guest Αρχική άδεια 19STR03253

ByWater Guest Αρχική άδεια 19STR03253

Συλλογή φωτογραφιών για ByWater Guest Home Permit 20STR02215

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος ByWater Guest Αρχική άδεια 19STR03253

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Τζάκι

Εξερευνήστε την περιοχή

New Orleans, LA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Bourbon Street4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Canal Street6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαζίνο Caesars της Νέας Ορλεάνης6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα (MSY-Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong New Orleans)22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ByWater Guest Αρχική άδεια 19STR03253

Αυτό το δεύτερο διαμέρισμα STORY βρίσκεται στο Bywater (NOW EQUIPT WITH CENTRAL AIR AND HEAT) - 2 υπνοδωμάτια (3 κρεβάτια), πάρκινγκ εκτός δρόμου και πολύ κοντά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην απέναντι πλευρά του δρόμου!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ !!! Η μονάδα είναι σχεδόν όλα στη Νέα Ορλεάνη. Βρίσκεται σε έναν από τους κύριους δρόμους της Νέας Ορλεάνης. (Θα υπάρξει θόρυβος δρόμου από το πέρασμα του λεωφορείου)

Η μοντέρνα, γειτονιά που είναι μόλις πέντε λεπτά προς τα κάτω από τη γαλλική συνοικία. Το περιοδικό Food & Wine Magazine καλεί την πιο καυτή γειτονιά του Bywater New Orleans. Καλλιτέχνες και μουσικοί μεταφέρθηκαν στο Bywater όταν η γαλλική συνοικία έγινε πολύ ακριβός. Τώρα που ενώνονται με επαγγελματίες και νέες οικογένειες, το υψηλό υψόμετρο του επέτρεψε να ευδοκιμήσει μετά την Κατρίνα, καθώς δεν πλημμύρισε ποτέ. Το Bywater μαζί με το γειτονικό Faubourg Marigny είναι ιστορικές περιοχές που είναι καταχωρημένες στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Είναι δύο από τις πιο πολύχρωμες γειτονιές στη Νέα Ορλεάνη. Τα αρχιτεκτονικά στυλ δανείζονται βαριά από τα αποικιακά Γαλλικά και Ισπανικά και έχουν στοιχεία της Καραϊβικής. Αυτή η μοναδική ανάμειξη αρχιτεκτονικών στοιχείων τους τελευταίους τρεις αιώνες έχει οδηγήσει σε ένα αρχιτεκτονικό στυλ μοναδικό στην πόλη της Νέας Ορλεάνης. Υπάρχουν πολλά απίστευτα εστιατόρια, μπαρ ισχίων, ζωντανές παμπ και γκαλερί τέχνης διάσπαρτα σε όλη τη γειτονιά.
Όπως το καφέ και το καφέ Satsuma - είναι ένα αγαπημένο πρωινό και μεσημεριανό γεύμα που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο φρέσκες και πιο καινοτόμες επιλογές στην πόλη - όπως οι γλυκές πατάτες τους - το τατουάζ και το τρυπημένο προσωπικό αναμονής ξέρουν πραγματικά πώς να μαγειρεύουν. Το Oxalis είναι ένα μπαρ εστιασμένο στο ουίσκι που είναι επίσης ένα εκπληκτικό εστιατόριο. Το φαγητό περιλαμβάνει κορεατικά bo ssam (σερβίρεται από τη χοιρινή κοιλιά, τα μανιτάρια ή τις γαρίδες) και το popcorn από βουτυρωμένο ρόδι Cajun. Υπάρχουν επίσης φτερά κοτόπουλου, ένα καταπληκτικό μπιφτέκι, frites μπριζόλα και confit πάπια. Εκτός από το εστιατόριο υπάρχει ένα μεγάλο πίσω μπαρ με τζάκι. Το εστιατόριο της Elizabeth είναι πολύ δημοφιλές για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και brunch - το πραλίνι μπέικον τους είναι ένας σταυρός ανάμεσα στην καραμέλα της πραλίνας και το αλμυρό χοιρινό, πραγματικά εκπληκτικό και δεν πρέπει να χάσετε. Το Mariza είναι ένα άλλο υπέροχο εστιατόριο. Είναι στο Lofts Mill Rice στη γωνία της Chartres Street & Press Street μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας. Είναι ένα όμορφο ισχίο με ιταλικό επηρεασμένο μενού - απίστευτα φρέσκο και νόστιμο.

Υπάρχει μια καταπληκτική τοπική πίτσα, ακριβώς δίπλα από το σπίτι μας, που ονομάζεται Pizza Delicious. Εκπληκτικά μεγάλη πίτσα, ψήφισαν Best στη Νέα Ορλεάνη τα τελευταία χρόνια. Η Peppadew & Arugula Pizza είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα γρήγορο τρία τετράγωνα με τα πόδια από το σπίτι. Το Piety Street Sno-Balls βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Pizza Delicious.
Είναι μια αξιολάτρευτη στάση χιονιού σε ένα παλιό σίδερο. Διαθέτουν γεύσεις όπως ασβέστη kaffir, φτιαγμένη με εσπεριδοειδή από το δέντρο ενός γείτονα και βιετναμέζικο καφέ, το μυστικό του οποίου είναι ένα μεγάλο κουτάλι του καφέ Café du Monde. Επιπλέον έξι γεύσεις του παγωτού Kleinpeter.

Το Euclid Records είναι ένα κατάστημα μουσικής βινυλίου με μια funky ατμόσφαιρα - διαθέτει μια τεράστια επιλογή που ειδικεύεται στην τζαζ, την ψυχή και τη μουσική της Νέας Ορλεάνης. Βρίσκεται δίπλα στην Pizza Delicious και απέναντι από την οδό Piety Street Sno-Balls. Επίσης, κάνουν ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις από καιρό σε καιρό.

Το Joint είναι ένα εκπληκτικό εστιατόριο BBQ στη Γωνία της οδού Royal Street & Mazant, 7 τετράγωνα από το σπίτι μας, 8 λεπτά με τα πόδια. Μεγάλα πλευρά, κοτόπουλο και τραβηγμένο χοιρινό. Νόστιμες πλευρές. Και η Pie Butter Pie είναι δύσκολο να αντισταθεί στο επιδόρπιο. Μεγάλο σπιτικό παγωμένο τσάι & λεμονάδα και πλήρες μπαρ. Πολλά τραπέζια και μια μπάρα μέσα.

Το Bywater χιονόμπαλες και σνακ είναι δίπλα. Σερβίρει μερικά από τα καλύτερα περιτυλίγματα σάντουιτς, χιονόμπαλες, nachos, hotdogs και διάφορα άλλα σνακ.

Το Country Club είναι ένα κομψό καταφύγιο που προσφέρει μια καταπράσινη πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα υδρομασάζ και μια σάουνα. Συν ένα εκπληκτικό εστιατόριο με δύο μπαρ (ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό). Είναι το τέλειο σκηνικό για ένα χαλαρωτικό απόγευμα - αξέχαστα γεύματα, κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα, τραπεζαρία δίπλα στην πισίνα και το φιλικότερο προσωπικό της πόλης. Τα παιχνίδια Αγίων και LSU προβάλλονται σε προβολέα 25 ποδιών στην πισίνα. Το Σάββατο brunch διαθέτει μια απύθμενη μιμόζα και ένα μπαρ που δημιουργεί το δικό σου Bloody Mary με 50 συστατικά. Και είναι ευτυχισμένη ώρα κάθε φορά που βρέχει.

Το βράδυ της Πέμπτης στο Bywater είναι η νύχτα για να πάει στο Lounge του Vaughan καθώς είναι η νύχτα του Kermit Ruffins. Πηγαίνετε νωρίς και πάρτε μερικές από τις μπάρμπεκιου Kermit συχνά μαγειρεύει πριν από μια επίδειξη. Ένα άλλο δημοφιλές μέρος για δείπνο και μουσική επτά νύχτες την εβδομάδα είναι το Bacchanal, ένα funky κατάστημα κρασιού στην οδό Πολωνίας. Εδώ ένα cast των περιστρεφόμενων σεφ μετατρέπει την πίσω αυλή του Bacchanal σε έναν προορισμό τροφίμων προβάλλοντας το πολυπολιτισμικό τους μαγείρεμα. Οι επισκέπτες κάθεται σε τραπέζια για πικ-νικ και απολαμβάνουν το υπέροχο φαγητό, το εκλεκτό κρασί και την κορυφαία ζωντανή μουσική.

Η ιστορική επιχείρηση ανακαίνισης εξελίσσεται επίσης στο Bywater. Ελκυστική από την πανέμορφη αρχιτεκτονική της γειτονιάς και από το "ψηλό και ξηρό" υψόμετρο, πολλά έργα έχουν ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Andres Duany ολοκλήρωσε πρόσφατα τις κατοικίες του Bywater - τέσσερις νεόκτιστες, ανθεκτικές στις τυφώνες κατοικίες σχεδιασμένες να συνδυάζονται τέλεια με τη γειτονιά. "Το 90% της αρχιτεκτονικής του Bywater είναι πανέμορφο και ιστορικό. τα νέα μου Bywater Cottages εναρμονίζονται τέλεια με αυτή την αιώνων αρχιτεκτονική ", δήλωσε ο Duany.

Τα Bywater Art Lofts ολοκληρώθηκαν τον Νοέμβριο του 2008. Αυτό το παλιό εργοστάσιο ενδυμάτων αναθεωρήθηκε και ανακατασκευάστηκε ως 67 διαμερίσματα σε στυλ σοφίτας σε ζωντανή εργασία που προορίζονται για καλλιτέχνες όλων των κλάδων. Το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα είναι η νύχτα του Saint Claude Arts District - όλες οι γκαλερί τέχνης στη γειτονιά είναι ανοιχτές από τις 6 μ.μ. - Μεσάνυχτα. Η Bywater Art Lofts πάντα βάζει σε μια μεγάλη εκδήλωση όπως και οι πολλές άλλες γκαλερί σε όλο το Bywater & Marigny.

- να μην καπνίζει στην κατοικία
- τα κατοικίδια ζώα χωρίς έγκριση θα προκαλέσουν απώλεια προκαταβολής
- δεύτερη διαμέρισμα ιστορίας. Δεν υπάρχει πρόσβαση στο ασανσέρ
- πρέπει να είναι σε θέση να περπατήσει επάνω σκάλες
-όποια πρόσθετα είδη υγιεινής πρέπει να παρέχονται από τον ενοικιαστή, αυτό είναι ένα μίσθωμα όχι ένα ξενοδοχείο

# και όλες οι πετσέτες και τα σεντόνια που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να τοποθετούνται στο πάτωμα πριν από την αναχώρηση #

** όλες οι θήκες που χρησιμοποιούνται πρέπει να καθαρίζονται πριν την αναχώρηση **

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΗ $ 125

Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε αλλεργίες που προκύπτουν από τα προϊόντα που παρέχονται δωρεάν, π.χ. σαπούνι, απορρυπαντικό, λοσιόν

Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν τραυματισμό που οφείλεται σε αμέλεια ή απερίσκεπτη χρήση αυτού του ακινήτου

Διαχειριστής καταλύματος

Cyrena

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Will have to give and additional pet deposit

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please bring your own dish detergent or washing detergent. We are not responsible for any allergies to products provided
Please place used linens from beds and used towels to floor
Any missing keys, dishes, towels, pillows, sheets, iron or anything provided in home can result in loss of deposit (partially or in full)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νέα Ορλεάνη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Άγιος Κλωδ (Νέα Ορλεάνη). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Νέας Ορλεάνης και Επιβατικός Σταθμός Julia Street Cruise Terminal (Λιμάνι), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Ενυδρείο Audubon και Ζωολογικός Κήπος Audubon. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Caesars Superdome ή Κέντρο Smoothie King Center.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Οδός Bourbon Street - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καφετέρια Café Du Monde - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Canal Street - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Caesars της Νέας Ορλεάνης - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Νέας Ορλεάνης - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός New Orleans Union Passenger Terminal: 13 λεπτά οδικώς
  • Στάση Saint Claude at Elysian Fields: 3 λεπτά οδικώς
  • Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα (MSY-Διεθνές Αεροδρόμιο Louis Armstrong New Orleans): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Sneaky Pickle - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Jack Dempsey's Restaurant - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Junction - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Pizza Delicious - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 26 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 20 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 50 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Armella W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Very nice place. Could have had better lighting.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

joshua R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
This place checks all the boxes
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

4/10 Κακό

Paul P.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Property need maintenance
Nice apartment but needs some maintenance. The front door looks as if it were kicked in and they fixed it with a two by four. We did not feel safe staying here. Wifi was super slow, couldn't stream movies and only over air TV channels. Property manager was prompt with response to our concerns.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Connie C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay
The property was as advertised and the checkin process was clear. Cyrena was a fine host and would recommend this place for anyone in town who wants a convenient location to explore Nola.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

8/10 Καλό

Raymond Bergeron B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Nicely updated unit. In area that is being reclaimed from being depressed. Great seafood and bars.
Unit is smartly appointed. But has some maintenance needs. HUGE main rooms, small kitchen. Great seafood and bakery near by. Close to Frenchmans St, which is better than Bourbon st. Overall a good deal.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cyrena

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες