ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Self Catering Quinta Alfarrobeira για 2 άτομα

Self Catering Quinta Alfarrobeira για 2 άτομα

Συλλογή φωτογραφιών για Self catering Quinta Alfarrobeira for 2 people

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Self Catering Quinta Alfarrobeira για 2 άτομα

1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Lagos, Faro
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Lagos8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Alvor19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καμίλο28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Self Catering Quinta Alfarrobeira για 2 άτομα

Προκειμένου να διατηρηθεί η οικειότητα του Quinta και του χώρου των άλλων επισκεπτών, δεν λάβαμε ομάδες άνω των 8 ατόμων κατά την υψηλή περίοδο (15 Ιουνίου - 15 Σεπτεμβρίου).
Μια γοητευτική αγροικία που βρίσκεται σε μια μικρή αγροτική περιοχή στο Αλγκάρβε - ένα καταφύγιο σε όλες τις εποχές.
Η εμπνευσμένη ιδιοκτησία βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του Algarve, περιοχή ευλογημένη με τις περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας στην Ευρώπη, 5χλμ. Από την πόλη του Lagos και 1, 5χλμ. Από την λευκή άμμο της Meia Praia. Καθώς τα καταλύματα είναι χτισμένα πάνω σε ένα λόφο, υπάρχει μαγευτική θέα της γύρω περιοχής με το αμύγδαλο, το σύκο και τις εκατονταετές ελιές.
Ο αυθεντικός και προσωπικός χαρακτήρας του τόπου δημιουργεί μια ανοιχτή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τους χώρους, να πάρουν φρούτα, βότανα και λαχανικά, να συλλέξουν αυγά, να ονειρευτούν σε μια αιώρα ή να κάνουν μια βουτιά στη μεγάλη πισίνα.
Το κεντρικό κτίριο και τα καταλύματα έχουν χτιστεί και αποκατασταθεί με αγάπη για λεπτομέρεια.
Υπάρχει μια μεγάλη πισίνα με ξεχωριστό τμήμα για τα μικρά παιδιά, προστατευμένη από αδιάκριτα μάτια με θάμνους και λουλούδια. Το πλησιέστερο χωριό, το Odiáxere, διαθέτει μια μικρή καθημερινή αγορά ψαριών και λαχανικών, ένα παραδοσιακό αρτοποιείο (ξύλινο φούρνο), πολλά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια.
Στο Quinta, αισθάνεστε «στο σπίτι έξω από το σπίτι». Και ένα εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση και περισυλλογή. Είναι επίσης ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για περιπάτους και περιπάτους στο Αλγκάρβε: γύρω από το Quinta, στη Serra de Monchique ή στο φυσικό πάρκο Ria Formosa (παρατήρηση πουλιών) κατά μήκος της νότιας ακτής και της δυτικής ακτής. Επίσης μια βόλτα στη διαδρομή "Via Algarviana", προσκυνητές από τα ισπανικά σύνορα μέχρι τη δυτική ακτή αξίζει τον κόπο.
Εκτός από την πεζοπορία, υπάρχουν εξαιρετικές δυνατότητες για ορεινή ποδηλασία, σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα ή άλλες δραστηριότητες (νερό). Υπάρχουν πολλές προστατευμένες παραλίες όπου μπορείτε να βρεθείτε μόνοι με τον άνεμο και τους γλάρους.
Στο κατάλυμα θα βρείτε ένα φάκελο με πλήρεις πληροφορίες.

Στο Quinta έχουμε 2 ξενώνες, 1 διαμέρισμα και 2 υπνοδωμάτια.
Το A Granja είναι ένα άνετο σπίτι με 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο με πλακάκια με μπανιέρα και ντους, σαλόνι με κουζίνα και τζάκι. Το σπίτι διαθέτει πολλές ιδιωτικές βεράντες, μία στη σκιά ενός προγόνου χαρούπας με πρόσβαση στην πισίνα, η μία με θέα στον εσωτερικό κήπο και στη Sierra de Monchique και βεράντα με ξαπλώστρες. Επιπλέον, υπάρχει μια όμορφη υπαίθρια κουζίνα με μπάρμπεκιου. Στο καθιστικό υπάρχει ένας καναπές-κρεβάτι για 2 άτομα (εντάξει για παιδιά, δεν είναι πολύ άνετα για ενήλικες).

'Η Βίλα' είναι ένα όμορφο σπίτι, χτισμένο ξεχωριστά από την κεντρική κατοικία. Έχει 2 υπνοδωμάτια, ένα με ένα διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια, ένα σαλόνι με ένα παλιό τζάκι, μια κουζίνα με νεροχύτη και όμορφη ιταλική κουζίνα και ένα μπάνιο με ντους, δύο νιπτήρες σε φυσική πέτρα και πλυντήριο ρούχων . Το σπίτι διαθέτει μπαλκόνι και βεράντα με θέα στην κοιλάδα. '

Το 'Loft Apartment' με επιπλέον υπνοδωμάτιο διαθέτει κουζίνα με vintage style και ευρύχωρο μπάνιο. Στην καρδιά του διαμερίσματος υπάρχει ένα όμορφο σαλόνι 50μ2, λουσμένο στο φως, με άνετο χώρο ύπνου. Στο άνετο υπνοδωμάτιο υπάρχει 1 διπλό κρεβάτι και 1 μονό κρεβάτι. Τόσο το σαλόνι όσο και το υπνοδωμάτιο έχουν όμορφη θέα. Το διαμέρισμα έχει τη δική του είσοδο και οι γαλλικές πόρτες στην κουζίνα δίνουν σε μια βεράντα και τον εσωτερικό κήπο με βεράντες, μικρούς κήπους με λαχανικά, ελιές, οπωροφόρα δέντρα και κεντρική βεράντα με μπάρμπεκιου και παραδοσιακό φούρνο ψωμιού που ανάβει περιστασιακά για μία νύχτα της πίτσας.
Το 'Suite Capela' είναι ένα γοητευτικό δωμάτιο με θολωτή οροφή, μικρή κουζίνα και ρομαντικό μπάνιο σε μαυριτανικό στιλ. Η σουίτα διαθέτει τη δική της είσοδο και δύο μεγάλες πόρτες που ανοίγουν σε μια ιδιωτική βεράντα και στον εσωτερικό κήπο.
Το «Τέταρτο Παρεκκλήσι» είναι η μικρότερη μονάδα μας. Είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με μικρή κουζίνα και ένα ευρύχωρο μπάνιο σε μαυριτανικό στιλ. Η πόρτα εισόδου οδηγεί σε μια αίθουσα που οδηγεί στο

Διαχειριστής καταλύματος

Inge Keizer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 17 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Apenas no Inverno

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 6036

Σχετικά με την περιοχή

Λάγκος

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Αλφαρομπέιρα, Λάγκος) και κοντά στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Dona Ana και Παραλία Καμίλο, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Μαρίνα Lagos. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Υδάτινο Πάρκο Slide and Splash ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Πίστα Αγώνων Algarve International Autodrome Raceway. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα Lagos - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Ponta da Piedade Lagos - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Alvor - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μπατάτα - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καμίλο - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Λάγκος: 9 λεπτά οδικώς
  • Πορτιμάο (PRM): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Churrasqueria O Marcelino - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Churrasqueira Amores - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Casa Chico Zé - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Bar Berlim - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Quim - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 5 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Inge Keizer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Quinta is a ‘home from home’ and an exquisite place for relaxation and contemplation.The closest non touristy village, Odiáxere, has a small daily vegetable and fish market, a traditional bakery (wood oven), several shops , cafés and restaurants. The Quinta also is a perfect point of departure for walking and hiking in the Algarve: around the Quinta,, land inward in the Serra de Monchique or the Nature Reserve of Ria Formosa (birdwatching), along the cliffs of the beautiful South and West Coast. Also the 'Via Algarviana', an ancient pilgrims’ route from the Spanish border to the West coast is worth a walk.
Besides walking, there are excellent opportunities for mountain biking, surfing, sailing, fishing or other (water) activities.
There are plenty unspoilt, coved beaches where you may find yourself alone with the wind and the seagulls.
In the accommodation you’ll find a folder with extensive information.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες