Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Islamorada κλειδιά σπίτι σε ψαράδες υφάλων με θέα Ωκεανό, αποβάθρα, πισίνα & παραλία

Islamorada κλειδιά σπίτι σε ψαράδες υφάλων με θέα Ωκεανό, αποβάθρα, πισίνα & παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για OCEAN VIEW ANGLERS REEF - POOL, DOCK, BEACH. Walk or Bike to local food + bars

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Πισίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Islamorada κλειδιά σπίτι σε ψαράδες υφάλων με θέα Ωκεανό, αποβάθρα, πισίνα & παραλία

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Islamorada, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Founders Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαϊάμι, Φλόριντα (MIA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι)91 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Islamorada κλειδιά σπίτι σε ψαράδες υφάλων με θέα Ωκεανό, αποβάθρα, πισίνα & παραλία

Ψαράδες Reef είναι ήσυχη δίπλα στον ωκεανό κοινότητα της Key West εμπνευσμένα σπίτια, δρόμους και μονοπάτια, ότι η αιολική μέσα από ένα γραφικό καταφύγιο σε στιλ χωριού. Που βρίσκεται στο Mile Marker 85 από Θέατρο της Θάλασσας, Windley καίριας γεωγραφικής τοποθεσίας, φίδι Creek Marina & μερικά από τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια σε Islamorada.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της κοινότητας, μακριά από την εθνική οδό και μόλις 2 σπίτια από τον ωκεανό. βεράντες μας, σκιάζονται, και αντιμετωπίζουν μια δεντροστοιχίες αυλή με θέα στον ωκεανό.

Το θέρετρο-STYLE ΠΙΣΙΝΑ
Η πισίνα είναι τόσο θερμαινόμενη & διατηρημένα με απλή ψύξη, έτσι ώστε να είναι πάντα ένα τέλειο 87 βαθμούς.

ΔΥΟ ιδιωτικές παραλίες SANDY
Το South Beach διαθέτει μια ακτή γραμμή και των ωκεανών πρόσβασης. Ένα καγιάκ παράλληλα κάθεται στην παραλία για δική σας χρήση, (επιπλέον καγιάκ, σανίδες κουπί, τζετ σκι και ενοικιάσεις σκαφών είναι διαθέσιμα σε κοντινή απόσταση και είναι διαθέσιμη για drop-off στην παραλία ή dock σας).

Το North Beach, μια παραλία με λευκή άμμο, βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το σπίτι.

DEEP ΜΑΡΙΝΑ ΝΕΡΟΥ
βάρκα ολίσθησης μας, με άμεση πρόσβαση στον ωκεανό, είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση και είναι επίσης λίγα βήματα μακριά από το σπίτι. Αλλά αν είστε ή δεν χρησιμοποιείτε ολίσθησης μας, η μαρίνα είναι μέρος της κοινότητας και να απολαμβάνουν από όλους τους επισκέπτες.

ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΑΣ
Χτισμένο το 2007, αυτό το σπίτι, είναι φωτεινό και χαρωπό με πλακάκια, ψηλά ταβάνια, και πολλά μεγάλα παράθυρα. Είναι πρόσφατα διακοσμημένο για τα κλειδιά και περιβάλλεται από ένα καταπράσινο τροπικό τοπίο.
Το ισόγειο έχει ένα ανοικτό σχέδιο με, δάπεδα από πλακάκι, μετρητές γρανίτη, ανοξείδωτο συσκευές, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη w / DVD player, καλώδιο με όλα τα κανάλια PREMIUM, ένα DVR, γρήγορη Wi-Fi και ένα ασύρματο σύστημα ηχείων SONOS.

Υπάρχουν 2 σουίτες υπνοδωμάτιο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται στον 2ο όροφο. Και τα δύο μπάνια έχουν frameless γυαλί ντους και ματαιοδοξίες γρανίτη. Πίσω υπνοδωμάτιο έχει θέα στον ωκεανό και ιδιωτική βεράντα.

Islamorada
Πάρκα σε Islamorada, Village of Islands: Μόλις 2 χλμ βόρεια είναι Islamorada Ιδρυτές Park στο MM 87 Bayside, το οποίο προσφέρει δραστηριότητας ή χαλάρωσης για όλη την οικογένεια. Ένα ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα με χώρο για καταδύσεις, ένα ρηχό νερό στην παραλία, ενοικιάσεις θαλάσσια σπορ, τα πεδία μπάλα, ψάρεμα προβλήτα, bocce, γήπεδα τένις και μπάσκετ, vita φυσικά με 18 σταθμούς άσκηση, τη διαδρομή πολλαπλών χρήσεων, skate πάρκο και πάρκο σκυλιών όλα είναι μέσα στο πάρκο 40 στρεμμάτων. μπορεί να χρεώνονται ξεχωριστά. Village δημοτικά πάρκα περιλαμβάνουν επίσης την παραλία Islamorada Βιβλιοθήκης και την παραλία της Anne. Υπάρχει η Windley Key μέλος Γεωλογικής ιστοσελίδας, ένα κρατικό πάρκο, στο χώρο του πρώην κοραλλιών βράχο λατομείου. Εκτός από σκιερά περιπάτους μέσα από το μοναδικό φύλλωμα, απολιθώματα της πλάσματα της θάλασσας μπορεί να δει κανείς σε όλο το πάρκο. Μια δωρεάν οδηγός είναι διαθέσιμος στο κέντρο επισκεπτών για χρήση κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο πάρκο. Islamorada προσφέρει επίσης ένα μονοπάτι ποδήλατο των 18 μιλίων που εκτείνεται κατά μήκος του χωριού.
Scuba / Αναπνευστήρας! : Islamorada, αναγνωρίζεται εδώ και καιρό ως η «Sport Fishing πρωτεύουσα του κόσμου,« είναι τώρα ένα εικονίδιο μεταξύ άθλημα δύτες για παρόμοιο λόγο: ένα τεράστιο πληθυσμό των τροπικών θαλάσσιας ζωής. κεφαλές κοραλλιών υψηλού προφίλ και ευρεία προεξοχές καταφύγιο τεράστια συναθροίζεται της γαλλικής γρύλισμα και κατσικίσιο ψάρια, ενώ βασιλική βασίλισσα αγγελόψαρα ανέμελα βόσκουν μέσα στις εσοχές υφάλου. Φιλική προς το πράσινο σμέρνες κολυμπούν ελεύθερα κατά μήκος των καναλιών κίνητρο-και-αυλάκι, και μοναχικός καρχαρίες νοσοκόμα παραμονεύουν κάτω από τις προεξοχές. Islamorada προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ρηχά κοραλλιογενείς υφάλους, μίνι τοίχους, ναυάγια, και ακόμη και ένα υποβρύχιο βιότοπο για την επιστημονική έρευνα, η Υδροχόος. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Islamorada ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, των τοπικών γνώση, να σταματήσει από το Εμπορικό Επιμελητήριο σε MM 82. 5.

* Ο Αετός - Το πλοίο 287 ft ήταν εσκεμμένα βυθίστηκε σε 110 πόδια του νερού ως έλξη κατάδυσης, που παραμονεύουν στις σφουγγάρι και κοράλλια, που κατοικείται από γρύλισμα, καμάκι & υποδοχή. * Davis Reef - Reef σεβαστός για την απίστευτη συγκέντρωση της γρυλίσματα και παιδαγωγός snapper, καθώς και αρκετές συμπαθής κάτοικος πράσινο morays, πολύ εξοικειωμένοι με καλοήθη αλληλεπίδραση με τους πλοιάρχους κατάδυση. * Alligator Reef - Τώρα που χαρακτηρίζεται από ένα 136-ft-ψηλός φάρος, σε αυτό το σημείο το 1822 το USS Alligator γειωμένο & βυθίστηκε ενώ ταυτόχρονα προστατεύει ένα κομβόι από τους πειρατές? απομεινάρια του ναυαγίου είναι τα δίδυμα σωροί από πέτρες έρματος, αλλά ο κοραλλιογενής ύφαλος - σε μόλις 25 πόδια του νερού - είναι ζωντανή και ζωντανή. * Βούκινο Wall - Με μια απότομη επικλινή τοίχο και σαγηνευτική συγκεντρώσεις του βαρελιού σφουγγάρι & Gorgonia τονίζοντας θαλάσσιο πυθμένα. * Crocker Wall - A 450 +-πόδι-μακρύ τοίχο στα 50 πόδια του νερού. Ο τοίχος έχει μια πτώση 30 πόδια και διαθέτει γρυλίσματα, κίτρινο ουρά & σφυρίδα με κίνητρο-και-αυλάκι κοραλλιών & μπλοκ κοραλλιών.
* Τουρσί Reef - minutia Reef σε 15-25 πόδια του νερού.

Διαχειριστής καταλύματος

Craig Drucker
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Plenty of books, toys & games

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rental reservations are accepted ONLY from Saturday to Saturday with a 7 day minimum, unless specifically approved by owner prior to booking.
Reservations obtained w/ False Pretense are subject to Forfeiture of All Reservation payments and Deposits and party will not be allowed to check in.
Owners are not responsible for any accidents, injuries or illness that occurs on the premises or its facilities.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Islamorada

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Islamorada) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φλόριντα Keys Brewing Co. και Florida Keys Dive Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ινδιανικό Κρατικό Πάρκο Ιστορικού Κλειδιού και Κρατικό Πάρκο Υποβρύχιας Αρχαιολογικής Διατήρησης San Pedro. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Islamorada, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Founders Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Islamorada County Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φλόριντα Keys Brewing Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μαϊάμι (Mia): 91 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lorelei Restaurant & Cabana Bar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wahoo's Bar & Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hog Heaven - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Whale Harbor Restaurant Marina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 166 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 168 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Donna B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous
Such a beautiful week in Angler's Reef and the location was perfect! We rented a boat since we had the slip available to us and we took advantage of the relaxing pool whenever we had the chance. It was a bit too windy during our stay for the kayaks and paddle boards, but we took Craig's advice and rented bicycles for a few days, which were dropped off and picked up right at our place. The stay was comfortable and homey and Craig gave us plenty of information on local places to visit. The welcome basket was a great touch and we made pina coladas from the rum - thank you for a lovely vacation we'd love to do it again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Wes M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place and great hosts
Beautiful place, great hosts, good times.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Lisa R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Stay
Everything was perfect, the location, the house, the grounds! I can’t wait to come back.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ted S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay!
Have stayed at Anglers Reef probably 6-8 times now, and 120 Anglers is by far the best place we have stayed. Well equipped, great view of the water from the back deck and perhaps most importantly great communication with the helpful owner!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kelly E., McCordsville, IN USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Home and Perfect Location
We stayed here for a week in early March '24 and could not have been happier! The home is as advertised and well equipped with everything you need. The pool and beach views were amazing! The owner was extremely responsive and super helpful with recommendations for anything we asked including restaurants as well as bike and boat rentals. Will definitely consider staying at this property again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Craig Drucker

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife and I both grew up in New York by the ocean. She is a Rockaway girl, I'm from Atlantic Beach. Both of us were born with "sand in our shoes." We traveled to Miami on our wedding night and have been living there for over 30 years. We recently purchased this home and look forward to spending our vacation time in this paradise. We plan to continually update our home and continue the great service that the prior owner provided to vacationers.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My wife and I had been looking to purchase a vacation home in the keys for almost 2 years before we came upon Anglers Reef in Islamorada. This property, finally, had everything we dreamed of; beach, boat dock, resort pool, security, an ocean view, quiet location and walking distance to restaurants and bars. On top of all that, the house is in a quant Key West style community in the middle of Islamorada.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our house has been a popular unit in the rental program since 2010. One of the reasons we purchased this home is that we were very impressed with the great reviews (30) praising the house, facilities, and community. Most importantly, every reviewer said they had a great vacation. We are very excited to have the opportunity to vacation here and offer this unique spot in paradise for others to enjoy as well.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων