Σπίτι στον προορισμό Mykonos, South Aegean

Anna-Maria Seaview Μεζονέτα Ι

Anna-Maria Seaview Μεζονέτα Ι

Συλλογή φωτογραφιών για Anna-Maria Seaview Maisonette I

Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα από το κατάλυμα
Βεράντα/αίθριο
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Anna-Maria Seaview Μεζονέτα Ι

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 5 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Θέα στον ωκεανό
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Mykonos, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καλό Λιβάδι9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καλαφάτη18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ελιάς11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου)21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Anna-Maria Seaview Μεζονέτα Ι

Anna-Maria Maisonette Ήμουν πλήρως ανακαινισμένο το καλοκαίρι του 2010 και είναι ένα κλασικό διώροφο πετρόχτιστο σπίτι 70 τ.μ.
Βρίσκεται στην κορυφή του λόφου μεταξύ Καλαφάτη, Καλό Λιβάδι και Αγ. Άννα παραλίες, προσφέροντας άψογη θέα στο νησί του Αιγαίου. Απέχει μόλις 10χλμ. Από τη Χώρα της Μυκόνου, 12χλμ. Από το νέο λιμάνι και 8χλμ. Από το διεθνές αεροδρόμιο της Μυκόνου. Εδώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ηρεμία τους μακριά από τις επιχειρήσεις και τον θόρυβο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεστε τόσο κοντά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του νησιού όπως το Καλό Λιβάδι (400μ.), Ο Καλαφάτης (600μ.), Η Ελιά (3χλμ. ή ακόμα και Paradise, Super Paradise και Ψαρού.

Η μεζονέτα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το μπάνιο και μια αποθήκη στο ισόγειο. Η λευκή κρεβατοκάμαρα είναι κομψά επιπλωμένη με μεγάλο queen size κρεβάτι, συρταριέρα, καθρέφτη και δύο τραπεζάκια. Το δεύτερο δωμάτιο εξυπηρετεί είτε ως καθιστικό που είναι εξοπλισμένο με έναν μεγάλο καναπέ, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο, επειδή ο καναπές μετατρέπεται σε ένα κατάλληλο διπλό κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια μεγάλη ντουλάπα 3 καναπέδων, καναπέδες, ανεμιστήρα δαπέδου και πρόσβαση στην μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να βρείτε τις ξαπλώστρες και τις ξαπλώστρες για να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας. Το μπάνιο με ντουζιέρα είναι δίπλα στο καθιστικό.

Στον επάνω όροφο υπάρχει φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι με γραφικό μπαλκόνι στην πλευρά της θάλασσας και πρακτική βεράντα από την άλλη πλευρά. Ο μεγάλος τρίκλιτος καναπές στρέφεται σε ένα κρεβάτι queen-size σε περίπτωση που περισσότεροι από τέσσερις άνθρωποι μένουν στο σπίτι. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη τηλεόραση HD, ένα DVD player με μερικές ταινίες, ένα εσωτερικό τραπέζι και καρέκλες. Στο σαλόνι υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα όπου τα πάντα είναι στη διάθεση του μαγειρέματος. Υπάρχει επίσης ένα WC σε αυτό το πάτωμα για τη δική σας άνεση. Η βεράντα είναι ιδανική για τραπεζαρία που προσφέρει καθιστικό για τουλάχιστον 6 άτομα γύρω από ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Το Pergola πάνω σας προστατεύει από τον ήλιο, καθώς τα κεριά και τα παντελόνια σας προσφέρουν μια ωραία υπαίθρια ατμόσφαιρα.

Το σπίτι διαθέτει πρόσβαση τηλεχειρισμού στην πύλη και παρέχει ασφάλεια από άλλους επισκέπτες. Υπάρχει πολύς χώρος γύρω από τα σπίτια και αρκετός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η θέα πάνω από τις παραλίες της Αγίας Άννας και του Καλαφάτη είναι εκπληκτική και οι επισκέπτες δεν παίρνουν αρκετά από αυτό.

Η κατοικία-μεζονέτα μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα, αλλά ακόμη και 6 μπορούν να ταιριάζουν αξιοπρεπώς καθώς ο καναπές στο σαλόνι μετατρέπεται σε άλλο τεράστιο "κρεβάτι". Αυτή η μεζονέτα είναι μια ιδανική επιλογή διαμονής ακόμα και για μεγαλύτερες ομάδες ή για δύο οικογένειες, καθώς γειτονεύει με την μεζονέτα της αδελφής Anna-Maria. Μοιράζονται επίσης μια πίσω βεράντα όπου βρίσκεται η γωνιά του BBQ και κρεμάστρες για την ξήρανση των ρούχων.

Οι επισκέπτες έχουν αποκλειστική χρήση ολόκληρης της κατοικίας-μεζονέτα και είναι αυλή με υπαίθρια τραπεζαρία, μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ ο μεγάλος χώρος μοιράζεται με τα άλλα σπίτια γύρω. Οι φιλοξενούμενοί μας έχουν επίσης χώρο στάθμευσης στην παρτίδα, δωρεάν wi-fi σύνδεση, δύο ξύλινες ξαπλώστρες και τραπεζάκι του καφέ στην πρόσοψη.

Πάντα καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας προσωπικά. Μπορούμε ακόμη να κανονίσουμε ένα σημείο συνάντησης στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο, το pick-up σας ή την ενοικίαση αυτοκινήτων και να οδηγήσουμε μαζί στη θέση Anna-Maria Maisonettes. Ένα μπουκάλι ωραία εγχώρια κρασί, μαζί με φρέσκα εποχιακά φρούτα είναι μερικές φορές με τα συγχαρητήριά μας!

Έχουμε ένα λεπτομερές check-in που σας δείχνει γύρω από το ακίνητο, όλες τις συσκευές πώς λειτουργούν και εξηγώντας τους κανόνες του σπιτιού της κύριας ιδιοκτησίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω ερωτήσεις ή συμβουλές που μπορεί να χρειαστείτε.

Η υπηρεσία καθαριότητας προγραμματίζεται τακτικά και μπορεί να εφαρμοστεί σε καθημερινή βάση κατόπιν αιτήματός σας. Για κάθε κράτηση τουλάχιστον 4 ημερών προσφέρεται επίσης η αλλαγή σε κλινοσκεπάσματα και πετσέτες στους αγαπημένους μας επισκέπτες!

Δεν ενοχλείμε τους φιλοξενούμενους μας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος ή αν ζητήσετε από ένα μέλος της ομάδας μας να σας επισκεφτεί.

Το check-out γίνεται με τους καλεσμένους μας και υπάρχει μια σύντομη επιθεώρηση της βίλας πριν από την αναχώρησή τους.

Παρέχουμε επίσης ειδικές τιμές για ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή σκαφών, εξειδικευμένες εκδρομές με ιστιοπλοΐα ή επίσημη ξενάγηση στη Νήσο ή περιηγήσεις με τα πόδια στην πόλη της Μυκόνου, καταδύσεις ή ταχύπλοα σκάφη γύρω από το νησί. Κατά την άφιξη μπορεί να παρασχεθεί θυρωρός και άλλες προαιρετικές υπηρεσίες (επιπλέον καθαρισμός, οικονόμος, μωρό, μασέρ, σοφέρ, ιδιωτικός σεφ κ.λπ.) με επιπλέον χρέωση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε όλες τις απορίες σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή για τυχόν ειδικές έρευνες που μπορεί να έχετε. Πάνω απ 'όλα πρέπει να βιώσετε μια επιλογή διαμονής VIP, πού αλλού; ... στη Μύκονο φυσικά!

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την επίσκεψή σας αξέχαστη και θα σας δείξουμε με ευχαρίστηση τι σημαίνει η Ελληνική Φιλοξενία!

Διαχειριστής καταλύματος

Nikolas Gountaras
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00002133252

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μύκονος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μύκονος) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Νέο Λιμάνι της Μυκόνου και Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Ελιάς και Παραλία Super Paradise. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Καλό Λιβάδι - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Καλαφάτη - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Ελιάς - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Super Paradise - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Παράδεισος - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Alemàgou - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bistro Dei Cavalieri - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Juicebox - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Solymar - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Tropicana - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet location, great view
Nikolas is very available and provides information about beaches, restaurants etc. The location is quiet and the view is very beautiful.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nikolas Gountaras

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family owned company that manages properties all around Greece and was established in 2011 in Thessaloniki. We love to offer in person warm hospitality to our guests and local tips for dining, shopping or any other activity that you may have in mind. Thessaloniki is our hometown and base of the company so we know all good spots, while in Halkidiki, Pelion and Mykonos we do manage and own some selective properties.

Our main goal is to tailor our services according to our guests' needs and not simply provide accommodation options to random visitors. We aim to make you feel like home away home and have you back with us for years. Be our guests to experience the real Greek “philoxenia” and we would gladly help you have unforgettable holidays!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Anna-Maria Seaview Mykonos maisonettes offer a unique accommodation solution for a group of people, families or even for couples. Their imposing view over the Aegean Pelagos is the competitive advantage to most similar properties. Being away from the fuzziness, but so close to them as well as road distances are really small in the island.
Moreover, they have few minutes access to three beaches, Kalafatis beach, Kalo Livadi beach and the always calm Ag. Anna beach. No matter from where the wind blows you may choose one beach to enjoy your time.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες