Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Υπέροχο εξοχικό σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα στο Borth y Gest

Υπέροχο εξοχικό σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα στο Borth y Gest

Συλλογή φωτογραφιών για Lovely cottage with magnificent sea views in Borth y Gest

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Υπέροχο εξοχικό σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα στο Borth y Gest

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
PORTHMADOG, Wales
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣιδηρόδρομοι Ffestiniog & Welsh Highland17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚεντρική πλατεία του Portmeirion8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Harlech16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Υπέροχο εξοχικό σπίτι με υπέροχη θέα στη θάλασσα στο Borth y Gest

** ΝΕΟ ΓΙΑ 2019 ** Βαθμολογήθηκε 5 * από Επίσκεψη Ουαλία, το εξοχικό σπίτι είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο πολυτελές 2 υπνοδωματίων ξεχωριστό εξοχικό σπίτι με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Το εξοχικό έχει μια κομψή και ζεστή ατμόσφαιρα και αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το Borth-y-Gest και το υπέροχο Snowdonia.

Από την ανυψωμένη θέση του, το εξοχικό διαθέτει απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και στα βουνά και βρίσκεται μέσα σε αρχαία δάση.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στο ισόγειο υπάρχει ένα ηλιόλουστο σαλόνι με παράθυρα τριπλής όψης και γαλλικές πόρτες που οδηγούν στην ευρύχωρη περιοχή καταστρώματος με μαγευτική απρόσκοπτη θέα στον κόλπο Tremadog. Επιπλωμένα με γούστο, συμπεριλαμβανομένης μιας σόμπα καμίνου για άνετα βράδια. Υπάρχει μια επιλογή από παιχνίδια, βιβλία και φυσικά τηλεόραση και Wi-Fi για να σας κρατήσει διασκεδαστικό.

Η γειτονική κομψή κουζίνα / τραπεζαρία είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο-καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα και όλα τα πιατικά, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, τηγάνια που μπορεί να χρειαστείτε. Και πάλι οι γαλλικές πόρτες οδηγούν στην περιοχή καταστρώματος, ιδανική για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή το δείπνο σας, ενώ πίνετε στην εκπληκτική θέα.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο δίκλινα υπνοδωμάτια:

Η κρεβατοκάμαρα 1 είναι τριπλή με θέα τόσο στη δασική όσο και στη θάλασσα, επιπλωμένη με πολυτελές κρεβάτι για έλκηθρο, πολυτελές πάπλωμα και σεντόνια, εντοιχισμένη ντουλάπα, συρταριέρα και κομοδίνα. Υπάρχει ένα μεγάλο κάθισμα παραθύρου και μονάδα ματαιοδοξίας με νεροχύτη.

Το υπνοδωμάτιο 2 είναι ένα δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και στον κήπο, και πάλι ένα πολυτελές king size κρεβάτι, πολυτελές πάπλωμα και σεντόνια, εντοιχισμένη ντουλάπα, συρταριέρα και κομοδίνα.

Οικογενειακό Μπάνιο με μπανιέρα με σιδερένια πόρπη, νεροχύτη βάσης και WC.

Ντους με ντους, WC και ντους.

Στο μπροστινό μέρος του εξοχικού σπιτιού βρίσκεται ο μεγάλος χώρος καταστρώματος από τον οποίο μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από τη φασαρία της καθημερινής ζωής, χάνετε τον εαυτό σας στο αγαπημένο σας βιβλίο, απολαμβάνοντας την υπέροχη πανοραμική θέα. Κατά τη διάρκεια του βράδυ, απολαύστε τον εαυτό σας με το αγαπημένο σας tipple απεργία μέχρι το μπάρμπεκιου και αστέρι ματιά στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Εάν είστε πραγματικά τυχεροί, μπορείτε να πάρετε ακόμη και μια επίσκεψη από την κατοικία μας tawny κουκουβάγια.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκεται ένας κλειστός ιδιωτικός κήπος με απομονωμένη λίμνη, και πέρα από αυτό το φυσικό πάρκο Parc y Borth με μονοπάτια πεζοπορίας και εκτεταμένη ζωή πουλιών.

'Κτυπήστε πίσω, χαλαρώστε, πάρτε χρόνο για να «μυρίσετε τη θάλασσα και να νιώσετε τον ουρανό, αφήστε την ψυχή και το πνεύμα σας να πετάξει»

Να είστε προειδοποιημένοι ... πρόκειται να πέσετε εντελώς ερωτευμένοι.


ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Διακοπές Σαββατοκύριακου (3 ΗΜΕΡΕΣ): Ξεκινάει Παρασκευή
Εβδομαδιαία σύντομα διαλείμματα (3 ή 4 ημέρες): Ξεκινά τη Δευτέρα
Εβδομαδιαίες Κρατήσεις (7 Ημέρες): Ξεκινάτε την Παρασκευή

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Τσάι, καφές, ζάχαρη, πετσέτες τσαγιού, πετσέτες, σίδερο και σιδερώστρα, ταμπλέτες πλυντηρίων πιάτων, πλυντήριο ρούχων και ρούχων ρούχων, σακούλες απορριμάτων, απορρυπαντικά καθαρισμού, πλύσιμο στο χέρι

Μια νόστιμη απόλαυση της παραδοσιακής bara brith σας καλωσορίζει κατά την άφιξη και θα σας στείλουμε μερικές συμβουλές από τα αγαπημένα μας πράγματα για να κάνετε και μέρη για φαγητό στην περιοχή για να ξεκινήσετε.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πρόκειται για κατοικία χωρίς κατοικίδια και για μη καπνιστές

Αέριο & Ηλεκτρισμός: συμπεριλαμβάνεται.

Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο

ΠΡΟΣΒΑΣΗ & ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στην κορυφή ενός μη προσαρμοσμένου δρόμου που οδηγεί από τον κεντρικό δρόμο (Borth Road). Η διαδρομή έχει μήκος περίπου 20 μ. Στη βάση της ιδιοκτησίας. Πρόσβαση σε περίπου 40 βήματα το ακίνητο είναι υπερυψωμένο και πολύ ιδιωτικό παλάτι πάνω από το όμορφο χωριό Borth y Gest. Η πρόσβαση σε οχήματα είναι επιτρεπτή κατά μήκος της μη προσαρμοσμένης διαδρομής για απόρριψη και παραλαβή μόνο - η στάθμευση δεν επιτρέπεται. Τα αυτοκίνητα πρέπει να επιστρέψουν στον κεντρικό δρόμο Borth Road, ο οποίος απέχει περίπου 20 μέτρα από το όριο ιδιοκτησίας. Απεριόριστος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο Borth Road.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών
Δεν υπάρχει πρόσβαση σε αναπηρική καρέκλα

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Borth-y-gest με πολύχρωμα σπίτια, τσαγιέρα και εστιατόριο. Φωλιασμένο από το νερό, αυτός ο προστατευμένος όρμος πεταλούδας φιλοξενεί πολλά μικρά σκάφη. Το παραθαλάσσιο μονοπάτι Llyn οδηγεί απευθείας από το χωριό όπου μπορείτε να απολαύσετε θαυμάσιους παράκτιους περιπάτους με θέα στο καταπληκτικό Κάστρο Harlech και να ανακαλύψετε κρυμμένους ήσυχους κόλπους και τις επεκτατικές αμμώδεις παραλίες Morfa Bychan και Black Rock Sands.

Για τους λάτρεις του γκολφ, το Porthmadog Golf Club (2 μίλια) βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στο Coastal Path.

Ολόκληρη η περιοχή είναι ένας παράδεισος για την άγρια φύση και τα πουλιά, συμπεριλαμβανομένων των στρειδιών, των ράγκμικων, των κοκκινόψαρων, του μεγάλου λοφίσκου, των σάντουιτς και των επισκεπτών του ιππικού.

Από το εξοχικό μπορείτε επίσης να περπατήσετε πάνω από την παραλιακή διαδρομή (περίπου 15 λεπτά) στο Porthmadog. Μια πολυσύχναστη πόλη με πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και παμπ. Το Porthmadog είναι επίσης ένας σημαντικός κόμβος για το στενό σιδηροδρομικό μετρό με όχι λιγότερες από τρεις γραμμές, το ffestiniog, το μικρότερο Welsh Highland κληρονομιά και το ομοίως ονομάζεται Welsh Highland μέχρι το Caernarfon.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Portmeirion, το ιταλικό χωριό που σχεδιάστηκε από τον Sir Clough Williams-Ellis και έγινε γνωστό από τη σειρά The Prisoner που γυρίστηκε εδώ.

Οι παραλίες Harlech, Abersoch και Criccieth βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Κοντά βρίσκεται το εντυπωσιακό Εθνικό Πάρκο Snowdonia (2 μίλια) το οποίο καλύπτει έκταση 823 τετραγωνικών μιλίων. Προσφέρει υπέροχο περπάτημα, το ψηλότερο βουνό της Ουαλίας, τη μεγαλύτερη λίμνη και τα γραφικά χωριά για να εξερευνήσετε το Beddgelert (8 μίλια), το Betws-y-Coed (24 μίλια)

Το Snowdonia National Park είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης, είναι γεμάτος θεαματικές περιπάτους και προσφέρει μονοπάτια και μονοπάτια για όλες τις ικανότητες, ορεινή ποδηλασία παγκόσμιας κλάσης, rafting σε λευκό νερό, ορειβασία, ακαδημία επιβίωσης Bear Grylls και Zip World, Ευρώπη εάν θέλετε πραγματικά να αντλήσετε αδρεναλίνη!

Διαχειριστής καταλύματος

Melanie
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών
12 years and above

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Porthmadog

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Porthmadog) βρίσκεται στα βουνά και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Eryri και Όρος Yr Wyddfa. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Σιδηρόδρομοι Ffestiniog & Welsh Highland και Χούφενφα'ρ Κάστελ. Οι δραστηριότητες ράφτινγκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με εξερεύνηση σπηλαίων και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
PORTHMADOG, Wales

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σιδηρόδρομοι Ffestiniog & Welsh Highland - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Κεντρική πλατεία του Portmeirion - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Criccieth - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Harlech - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πορτμεϊριόν Σαντς - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Πορθμάντογκ: 3 λεπτά οδικώς
  • Λίβερπουλ (LPL-John Lennon): 138 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Australia - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Spooners Bar and Cafe - 17 λεπτά με τα πόδια
  • The Port Cafe - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Costa Express - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mash and Barrel - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 44 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Outstanding
I can only endorse all the other 5 star comments.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

8/10 Καλό

Judith C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Broth y Gest
Wonderful position with great views
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Derek W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful cottage
Peaceful cottage, great location in Wales
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jo S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful time
Everything we needed for a restful long weekend.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Manuela P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles prima
Wir hatten einen wunderschönen Aufenthalt. Einzig die 49 Stufen zum Haus waren bei dem außerordentlich warmen Wetter mit dem Gepäck eine Herausforderung.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Melanie

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων