Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Villa Panorama με θέα στη θάλασσα και κοινόχρηστη πισίνα

Villa Panorama με θέα στη θάλασσα και κοινόχρηστη πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Villa Panorama with Sea View and common Swimming Pool

Πισίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 61, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 61, κουμπί
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Villa Panorama με θέα στη θάλασσα και κοινόχρηστη πισίνα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 10 άτομα250 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Selianitika
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Σελιανιτίκων16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Λόγγου19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία της Παναγίας Τρυπητής8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάτρα (GPA-Άραξος)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

3 Διπλά Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa Panorama με θέα στη θάλασσα και κοινόχρηστη πισίνα

Η βίλα βρίσκεται στη μέση ενός μεγάλου αγροκτήματος, μαζί με μια κοινή μεγάλη / πλήρως εξοπλισμένη πισίνα 60τμ και ένα κοινό γήπεδο τένις, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή.
Είναι ιδανικό για οικογένειες: ο καθένας μπορεί να απολαύσει τις εγκαταστάσεις, την πισίνα, τον κήπο και τις εξοπλισμένες κουζίνες όπου μπορούν να μαγειρεύουν εύκολα και με χαμηλό κόστος. Επίσης για μικρά και φιλικά ζευγάρια που λατρεύουν περιηγήσεις σε αξιοθέατα και εκδηλώσεις. Είναι ιδανικό για 6-10 άτομα, με 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα, δωμάτιο γραφείου κλπ.

Η βίλα είναι 230τμ, πλήρως επιπλωμένη και πλήρως λειτουργική και αποτελείται από 2 ορόφους. Στο ισόγειο υπάρχει ένα πολύ φωτεινό καθιστικό, μεγάλη τραπεζαρία, στεγασμένο μπαλκόνι, μεγάλη μοντέρνα κουζίνα και 1 WC.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 μεγάλα μπάνια, βιβλιοθήκη και γραφείο, μεγάλο και φωτεινό αίθριο, υπαίθριο μπαλκόνι και περιοχή ντουλάπας.

Υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο αριθ. 1 / master υπνοδωμάτιο: διπλό / μεγάλο κρεβάτι και έξοδο στο δικό του ανεξάρτητο μπαλκόνι με πανοραμική θέα από ανατολή προς δυτικά, σε όλο τον κόλπο της Κορινθίας με το δικό του μπάνιο
Υπνοδωμάτιο αριθ. 2: Πολύ ευρύχωρο δωμάτιο εξοπλισμένο με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, το οποίο μπορεί να χωριστεί στη μέση για να δημιουργήσετε 2 μονά κρεβάτια.
Ταυτόχρονα διαθέτει 2ο μικρότερο κρεβάτι, πιθανώς για ένα παιδί.
Υπνοδωμάτιο αριθ. 3: Μεγάλο δωμάτιο με δική του ντουλάπα, βιβλιοθήκη, επιφάνεια εργασίας, κλιματισμό και παράθυρο με εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο.
Ανεξάρτητος / απομονωμένος χώρος γραφείου: Βρίσκεται σε μια κατάλληλη εσοχή και μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητος "σταθμός εργασίας".
Πολύ μεγάλο σαλόνι με 4 μεγάλους καναπέδες (που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ύπνο από 4 διαφορετικούς επιβάτες), μεγάλα τραπέζια τύπου μεγαλοπρεπής, μεγάλο τζάκι και 2 πολύ μεγάλα παράθυρα δίπλωσης / ταλάντευσης (δίνοντας μεγάλη πανοραμική θέα στον κήπο, Selianitika και το σύνολο Κορινθιακος ΚΟΛΠΟΣ).
Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κλιματιστικό μετατροπέα / Mitsubishi, τοπικός πίνακας συναγερμού και πολλά βοηθητικά / διακοσμητικά έπιπλα και φωτιστικά μαζί με μια μεγάλη έξυπνη τηλεόραση.
Μια μεγάλη τραπεζαρία με τραπέζι τύπου μονής (όπου μπορούν να καθίσουν έως 10 άτομα).
Μεγάλη κουζίνα: Με πολλά ντουλάπια, ράφια και συρτάρια, εξοπλισμένα με μόνιμο και φορητό εξοπλισμό μαγειρέματος, ηλεκτρική κουζίνα, μεγάλο ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, παροχή ζεστού και κρύου νερού με 2 νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα και μεγάλο παράθυρο με θέα την ανατολή του ηλίου για φυσικό φωτισμό και εξαερισμού.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ξύλινα πατώματα, Wifi μέσα και έξω, σύστημα συναγερμού, πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο πιάτων, σύστημα θέρμανσης και ζεστό νερό, πισίνα με ξαπλώστρες, μεγάλο κήπο, σκεπαστό μπάρμπεκιου, . Καθαρισμός και αλλαγή σεντονιών και πετσετών μετά από 3 διανυκτερεύσεις περιλαμβάνεται στην τιμή.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
Πρέπει να ρυθμίσετε το σύστημα συναγερμού κατά την αναχώρηση κάθε επισκέπτη πριν κλείσετε το σπίτι.
Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τη χρήση της πισίνας.
Ανάγκη φωτοτυπίας των διαβατηρίων κατά την άφιξη.
Πρέπει να ελέγξετε το σπίτι για ζημιές πριν από την παράδοση των κλειδιών (κατά την άφιξη και πριν από την αναχώρηση).
Προσπαθήστε να αποφύγετε το νερό και τα ηλεκτρικά απόβλητα.
Ανάγκη συνεργασίας με καθαριστές και κηπουρούς.
Γενικός καθαρισμός και αλλαγή σεντονιών παρέχεται κάθε 3 διανυκτερεύσεις.
Το κάπνισμα επιτρέπεται εκτός των δομημένων εγκαταστάσεων της βίλας.
Τα κατοικίδια ζώα (σκύλοι / γάτες) επιτρέπονται στα σπίτια τους (που φέρνουν οι ενοικιαστές), τα οποία βρίσκονται εκτός των δομημένων εγκαταστάσεων της βίλας.



Η τοποθεσία του σπιτιού είναι ιδανική για εκδρομές σε όμορφες περιοχές όπως οι Δελφοί, το Γαλαξίδι, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας,
Είναι μια καλή βάση για πολλές εκδρομές σε τουριστικά αξιοθέατα, 6 οινοποιεία με γευσιγνωσία κρασιών, θρησκευτικό τουρισμό / μοναστήρια (Mega Cave Agia Lavra) και οδηγίες θα δοθούν κατά την άφιξη από τον ιδιοκτήτη ή νωρίτερα.

Απόσταση από τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος: Αρχαία Ολυμπία 123χλμ, Δελφοί 139χλμ, Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων 72χμ, Ναύπακτος 39χλμ, Αράχωβα 151χλμ.

Κάθε χρόνο, κατά το δεύτερο εξάμηνο του Αυγούστου, DH. K.EP. Σχεδιάζει και οργανώνει ένα μοναδικό γεγονός. Η ΟΙΝΟΞΕΝΙΑ είναι ένα καινοτόμο έθιμο, ένα πολυήμερο πολιτιστικό και γαστρονομικό ταξίδι στα τοπία και τις γεύσεις της Αιγιαλείας, στην πλούσια κουλτούρα του κρασιού, στην κουλτούρα και τη φιλοξενία της περιοχής, με πολλές εκλεπτυσμένες εκδηλώσεις και γαστρονομικές εκδηλώσεις.

1) Το Villa Panorama απέχει 180χλμ. Από το κέντρο της Αθήνας ή 210χλμ. Από το El. Βενιζέλος, αεροδρόμιο της Αθήνας (δηλαδή 2 ώρες οδικώς από το αεροδρόμιο, ενώ χρησιμοποιείτε τη νέα Εθνική Οδό).
2) Η απόσταση από το νέο λιμάνι της Πάτρας είναι περίπου 30 χλμ., Δηλαδή λιγότερο από μισή ώρα οδήγησης.
3) Ο αριθμός εξόδου από την εθνική οδό είναι νούμερο 23, από όπου κάποιος που έρχεται με το δικό του αυτοκίνητο πρέπει να εισέλθει στο χωριό Σελιανίτικα και να συναντήσει τον εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη έξω από την μοναδική εκκλησία που υπάρχει "Άγιος Βασίλειος".
4) Για τους ενοικιαστές του εξοχικού σπιτιού, είναι απαραίτητο να νοικιάσετε και ένα αυτοκίνητο, ενώ ο ιδιοκτήτης (ή ο εκπρόσωπός του) μπορεί να τους βοηθήσει με την παροχή 2-3 διευθύνσεων ενοικίασης αυτοκινήτων στην Πάτρα ή στο Αίγιο (το Αίγιο απέχει 6 χλμ. από το σπίτι και είναι η κοντινότερη μεγαλύτερη πόλη που έχει όλα τα είδη των εμπορικών καταστημάτων).
5) Εάν οι ενοικιαστές επιθυμούν να έρθουν με το δικό τους αυτοκίνητο ή να νοικιάσουν ένα από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Πάτρας, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη θα τους περιμένει στο κέντρο της Σελιανίτικας, σε συμφωνημένο χρόνο.
6) Εναλλακτικά, ο αντιπρόσωπος του πλοιοκτήτη μπορεί να επιλέξει τους επισκέπτες από το αεροδρόμιο της Αθήνας και να τους μεταφέρει στο εξοχικό σπίτι, καθώς και να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο εγκαίρως (και μέχρι 4 επιβάτες) με συνολικό ναύλο 250 € και για τους δύο τρόπους (π.χ.
7) Ομοίως, την ημέρα της άφιξης (όπως στην προηγούμενη περίπτωση), ο αντιπρόσωπος του ιδιοκτήτη μπορεί να μεταφέρει έναν από τους μισθωτές στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων (της επιλογής τους), προκειμένου να παραλάβει το αυτοκίνητο που έχει κλείσει.
8) Ομοίως, στο a. Μ. Δεύτερη εναλλακτική λύση, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη θα μπορούσε να προσφέρει μια μικρή περιήγηση στη Σελιανίτικα ή / και στο Αίγιο, για να δείξει στους ενοικιαστές κατάλληλα σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, εστιατόρια, φαρμακεία ή οτιδήποτε παρόμοιο που μπορεί να χρειαστεί.
9) Κατά την άφιξη στο σπίτι, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη, εκτός από την παράδοση των κλειδιών στους επισκέπτες, θα μπορούσε να προσφέρει πληροφορίες για περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος καθώς και οδηγίες χρήσης των συστημάτων και του εξοπλισμού του σπιτιού (π.χ. συναγερμός, καλοριφέρ, κλιματιστικά, πισίνα κ.λπ.).
10) Τέλος, σε περίπτωση που απαιτείται επισκευή μικρής ζημιάς στο σπίτι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επικοινωνήσει με έναν κατάλληλο τεχνικό (π.χ. ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ.) Για να αποκαταστήσει τη ζημιά όσο το δυνατόν νωρίτερα.




Διαχειριστής καταλύματος

ANDREAS ILIOPOULOS
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Outside the house.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Only outside f the house.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000308488

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αίγιο

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Αιγιάλεια) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Rira Winery και Cavino Winery, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ιόνιο Πέλαγος και Παραλία Σελιανιτίκων. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Selianitika

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Σελιανιτίκων - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Λόγγου - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Ναός Αγίου Δημητρίου - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία της Παναγίας Τρυπητής - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι της Ναυπάκτου - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Πατρών: 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Amadeus Palace - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dimitriou - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Yabanaki - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Soulatso - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Το Απόμερο του Πιστόλα - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

jean philippe B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
parfait
tout s'est très bien passé et même plus. La maison était parfaite en tous points et que dire de l'hôte... M. DIMOS est TRES gentil et fait tout pour vous être agréable (J'ai eu un problème pour ma voiture, il a tout fait pour faire en sorte que je puisse faire faire les travaux dans les meilleurs conditions). Un super séjour, recommandation ++
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jeremy W., Vero Beach

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Better than advertised
The home was even better than the photos! Very spacious with tons of amenities. Host thought of everything - from the welcome basket to the little extras, like a stocked medicine cabinet, to the personal tour of the area and recommendations on restaurants/activities. It was perfect for us to host our family. For meals we had 12 and there still was extra room. Would definitely stay again and 100% recommend.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Tomasz H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just great!
Exeptionally well equipped house, spacious, clean and with great view. Very nice and helpful host. Really enjoyed the stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

rafi r.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
great place
the description was exact. great villa, amazing views, amazing hosts
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Marc B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Selianitika 2021
Wir haben die Villa mit 8 Freunden gemietet. Die Lage und der Ausblick ist traumhaft. Das Haus ist mit allem ausgestattet was man braucht. In Selianitika gibt es viele Möglichkeiten direkt am Meer essen zu gehen. Wir wurden herzlich mit Wein und einem Schnäpschen empfangen vom Gastgeber. Wir haben super Tipps bekommen was man in der Nähe unternehmen kann. Tatsächlich haben sich alle Tipps als ausgezeichnet erwiesen. Besonders die Bootstour zu den umliegenden Inseln ist sehr zu empfehlen. Dimos, der Gastgeber hilft hierbei sicher gerne weiter. Wir waren in Griechenland um die Hochzeit eines Freundes zu feiern. Auch hier hat Dimos uns die Taxifahrt in den benachbarten Ort organisiert. Alles in Allem war es ein großartiger Urlaub. Vielen Dank an den Gastgeber. Many thanks Dimos!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από ANDREAS ILIOPOULOS

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

TRANSFER YOUR TELEWORK IN AN AMAZING PLACE

Eventually it seems that the pandemic will plague Greece and many other European countries for many months to come and the various governments will even proceed to successive lockdowns and market openings alternatively.
Hence, as it turns out the teleworking will be a one-way street for almost all businesses and the public sector, all trying to take advantage of the technological innovations of telecommunications of our time.
In this context, we offer you the alternative solution of transferring your remote work space to Panorama or Primavera villa, where in addition to your safe and secluded stay, other opportunities are offered as for instance:
• Separate areas with comfortable offices for teleworking, which are isolated from the rest of the cottage, which are very bright and quiet (see related photos).
• A router is installed in each cottage, as well as a third one for the outdoor areas of the cottages with reception up to the edge of the pool and at satisfactory speeds.
• No passing cars or walkers / travelers or locals are approaching the 2 cottages.
• Excellent quality food is ensured through delivery from 2 neighboring taverns, either grilled or cooked (different per day).
• The local and complete super market is large enough and complies with all safety rules and regulations, which is within 5 minutes’ drive to buy everything you need.
• Sports facilities inside the existing court, for jogging / walking around the borders of the farm, without leaving the cottages.
The above facilities are combined with reduced prices / “winter offers” and with further negotiation of daily rates for stays longer than 10 days and all to be again combined with your Christmas holidays, if finally travelling shall be finally permitted (within the coming days).
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων