Ιδιώτης οικοδεσπότης

Papplewick - Ευρύχωρο αλλά άνετο αυτοσυγκρουόμενο αγροτικό Retreat!

Papplewick - Ευρύχωρο αλλά άνετο αυτοσυγκρουόμενο αγροτικό Retreat!

Συλλογή φωτογραφιών για Forest Farm Papplewick Nottingham - Spacious Self-Contained Rural Retreat!

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Papplewick - Ευρύχωρο αλλά άνετο αυτοσυγκρουόμενο αγροτικό Retreat!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Papplewick, Nottinghamshire, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑββαείο Newstead (Μνημείο)15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Nottingham Trent University16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Motorpoint Arena Nottingham17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΙστ Μίντλαντς (EMA)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Papplewick - Ευρύχωρο αλλά άνετο αυτοσυγκρουόμενο αγροτικό Retreat!

Το δωμάτιο παιχνιδιών στο Forest Farm είναι ένα ιδιόμορφο καταφύγιο που βρίσκεται ιδιωτικά στο Farm House σε ένα αγρόκτημα που λειτουργεί. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από δάσος και ύπαιθρο, αλλά σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη ζωντανή πόλη του Νότιγχαμ και την πόλη του Μάνσφιλντ.
Το χωριό Papplewick μπορεί να υπερηφανεύεται για μια γοητευτική παμπ της χώρας, γραφικά τσαγιέρες και είναι η νότια πύλη στο Sherwood Forest και το σπίτι του Robin Hood. Ιδανικό για διαμονές μεγάλου ή ολίγοντος, λάτρεις της χώρας και της πόλης, παραθεριστές, ποδηλάτες, περιπατητές και επαγγελματίες ταξιδιώτες.


Το ευρύχωρο καθιστικό διατηρεί τα αυθεντικά ρουστίκ δοκάρια και ράφια καλωδίωσης, έχει ένα παραδοσιακό μέρος ξύλινο και με πλακάκια στο πάτωμα. Υπάρχουν δύο πολυτελείς καναπέδες από δέρμα κρεμ, παλιά έπιπλα από βικτοριανό πεύκο, τρισδιάστατη τηλεόραση TV και DVD player, αφθονία DVD, βιβλία και παιχνίδια, επιπλέον νεροχύτη Μπέλφαστ και ξεχωριστή τουαλέτα με στεγνωτήριο.
Οι σκάλες από το σαλόνι σας μεταφέρουν στη μεγάλη χειροποίητη κουζίνα / τραπεζαρία / καθιστικό που βλέπει σε μια μικρή αυλή. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη με σκεύη, ποιοτικά πιατικά και μαχαιροπίρουνα, διαθέτει ένα μεγάλο νεροχύτη Μπέλφαστ, φούρνο με εστίες μαγειρέματος, ψυγείο με καταψύκτη, βραστήρα, τοστιέρα και φούρνο μικροκυμάτων. Υπάρχει ένα υπέροχο τραπέζι τραπεζαρίας με πεύκο και ένα διθέσιο καναπέ που μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε την ελεύθερη θέα 22 "T. V.
Η κουζίνα οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα που έχει θέα στον κήπο, στον χώρο στάθμευσης και στο κοτόπουλο (χωρίς κωπηλάτες). Διαθέτει ένα σούπερ βασιλικό κρεβάτι, το οποίο μπορεί να χωριστεί σε μονό κρεβάτι, αν χρειαστεί, με έπιπλα από πεύκο, δωρεάν εμφάνιση 32 "T. V και ντους (χωρίς λουτρό) με θερμαινόμενη πετσέτα.

Παρέχεται ένα πακέτο καλωσορίσματος, μαζί με φρέσκα λινά και πετσέτες.
Ηλεκτρική θέρμανση σε όλη την παροχή της μέγιστης άνεση, ένα θερμοσίφωνα για απεριόριστο ζεστό νερό κατόπιν παραγγελίας και 35-49Mb / s δωρεάν Wi-Fi.
Έχουμε μια αυστηρή πολιτική για το κάπνισμα μέσα στο "Δωμάτιο παιχνιδιών" αλλά παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να καπνίσετε έξω από την περιοχή μπάρμπεκιου.
Το δωμάτιο παιχνιδιών έχει τη δική του ιδιωτική είσοδο, έναν καλά διατηρημένο πλήρως περιφραγμένο και φυλασσόμενο μικρό γκαζόν και λουλούδι κήπο wiley χώρα. Υπάρχει μπάρμπεκιου μίας χρήσης με τραπεζάκι στυλ και καθίσματα, αναπαυτικά μπορούν επίσης να βρεθούν στο κουτί αποθήκευσης κήπου.
Βρισκόμαστε έξω από το A60 με ασφαλές κλειδωμένο κιβώτιο κλειδώματος στην ηλεκτρική πύλη και άφθονο δωρεάν χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου.
Κοντά στο αεροδρόμιο M1 του East Midlands, το τραμ, το τρένο και το λεωφορείο από το Μάνσφιλντ προς το Νότιγχαμ περνάει το τέλος της διαδρομής μας κάθε 10 λεπτά.

Φάρμα Forest Farm
Θα σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή, αλλά πάντα θα χαρούμε να σας δώσουμε συμβουλές για πράγματα που πρέπει να κάνετε και μέρη για να επισκεφτείτε στην περιοχή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Προσφέρουμε την ιδανική βάση για τους επισκέπτες σε αυτό το μέρος του Nottinghamshire και εδώ είναι μια μικρή γεύση για το Papplewick και την περιοχή:
Στα περίχωρα του χωριού βρίσκεται η αίθουσα Papplewick, η οποία χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, ενώ η εκκλησία του St James έχει συνδέσμους με τον Robin Hood, καθώς ο θρύλος του λέει ότι ο Robin Hood θα κόψει τα τόξα του από τα Yew Trees στην αυλή της εκκλησίας. Το κοντινό σπήλαιο που εκσκαφέρεται από ένα βράχο standstone έχει επίσης ονομάζεται στάβλοι του Robin Hood.
Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται πολλές αίθουσες τσαγιού, παμπ, εστιατόρια, καταστήματα, γήπεδα γκολφ, διαδρομές ποδηλασίας και στάβλοι ιππασίας ... μια ιδανική τοποθεσία για τους ποδηλάτες και τους περιπατητές με το Derbyshire σε λιγότερο από μία ώρα μακριά.
Έχουμε μια αφθονία εθνικών θησαυρών για να επισκεφθείτε, όπως το σταθμό άντλησης Papplewick, το Newstead Abbey, το Southwell Minster, το κάστρο του Newark, το Sherwood Forest, το Clumber Park, το πάρκο Rufford, το Sherwood Pines, το Thorsby Hall, τα σπήλαια του Nottingham και το White Post Farm. μερικά από τα κοντινά αξιοθέατα.

Κοντά στο αεροδρόμιο M1 του East Midlands, το τραμ, το τρένο και το λεωφορείο από το Μάνσφιλντ προς το Νότινγχαμ περνάει το τέλος της λωρίδας μας (Α60) κάθε 10 λεπτά.




Διαχειριστής καταλύματος

Eddie & Kim

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 3 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Not equipt for under 3yrs, no stair gate etc.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pet free to attract allergy sufferers.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Feel free to smoke outside by the BBQ area.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νότινγχαμ

Αυτό το κατάλυμα (κατάλυμα αγροτουρισμού, Νότινγχαμ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Βασιλικό Θέατρο και Σπίτι του Ανεμοδρόμου Bestwood, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Αντλιοστάσιο Papplewick Pumping Station και Εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής του Hucknall (Μνημείο). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Motorpoint Arena Nottingham ή Skirmish Παιχνίδια Πενταβόλου Νότιγχαμ. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Papplewick, Nottinghamshire, England

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αββαείο Newstead (Μνημείο) - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βασιλικό Θέατρο - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Motorpoint Arena Nottingham - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Νιούστεντ: 11 λεπτά οδικώς
  • Phoenix Park Tram Stop: 33 λεπτά οδικώς
  • Νότιγχαμ (NQT): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Pilgrim Oak - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hutt - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Byron's Rest - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miller & Carter - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Fran B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable and delightful
Lovely place to stay with easy access to family in Mansfield. Comfortable bed, sufficiently fast WIFI, and well appointed!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Timothy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent and peaceful
The owners, Kim and Eddie, were great through the process. Couldn’t ask for more.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Pauline M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
An Unusual but Comfortable Hideaway!
A peaceful, spacious, well-equipped and quirky apartment set within open countryside.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Eamon M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic stay in a beautiful area.
The accommodation was incredibly clean, spacious, quiet, and comfortable. It's situated in an absolutely picturesque part of Nottingham. I highly recommend it for anyone looking for either an escapist retreat or a convenient and comfortable place to stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

10/10 Άριστο

Maureen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Accommodation!
The Toy Room was all we could have asked for. It was very roomy with lots of different spaces to relax. It was fully stocked in the kitchen and bathroom and was very clean. The fresh flowers, cake and milk were a nice welcoming touch. We slept soundly in the comfortable bed. The central location (which was easy to find based on the good instructions) was close to our family and made getting out and about so easy. Our seven day stay went by so fast! We would highly recommend the Toy Room to future guests!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Eddie & Kim

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Eddie - Forest Farm was purchased by my Grandfather in the early 1900's, I was lucky enough to grow-up here, in fact I was born here.

Kim - I spend most of my time at home on the Farm enjoying the Countryside and my horses.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are lucky enough to live is such a fantastic location that we would like to share this with like-minded people.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We offer the perfect base for visitors to this part of Nottinghamshire and here’s a little taster about Papplewick and the local area:
On the outskirts of the village is Papplewick Hall which dates back to the 18th century whilst it's St James's Church has links to Robin Hood as legend has it that Robin Hood would cut his bows from the Yew Trees in the church yard. The nearby cave dug from a standstone cliff has also been named Robin Hood's stables.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων