Ξύλινο σπιτάκιΙδιώτης οικοδεσπότης

Μικρή καμπίνα στην ειρηνική υποχώρηση του δάσους

Μικρή καμπίνα στην ειρηνική υποχώρηση του δάσους

Συλλογή φωτογραφιών για Small cabin in the woods Peaceful retreat

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Μικρή καμπίνα στην ειρηνική υποχώρηση του δάσους

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 10 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

East Bernstadt, KY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWood Creek Lake25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛόντον, Κεντάκι (LOZ-London-Corbin)28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεδίο Μάχης Camp Wildcat Battlefield31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Levi Jackson Wilderness Road32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 10 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μικρή καμπίνα στην ειρηνική υποχώρηση του δάσους

Η εποχιακή ιδιοκτησία διαθέτει ένα κρεβάτι με στρώμα με μαξιλάρι πλήρους μεγέθους για την άνεσή σας, καθώς και ένα ντουλάπι και ένα στήθος, ώστε να μπορείτε να αποσυσκευάσετε τα ρούχα σας και να μείνετε λίγο. Υπάρχει μια μικρή βόλτα στο ντουλάπι από το υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα μικρό χώρο αποθήκευσης στο διάδρομο για να βγάλετε τις αποσκευές σας μακριά. Ένα queen size, ένα πλήρες μέγεθος και ένα διπλό μέγεθος στρώμα αέρα παρέχονται για επιπλέον ταξιδιώτες. Υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο με μπανιέρα και ντους ώστε να μπορείτε να σηκωθείτε και να γυρίσετε. Το σαλόνι έχει έναν καναπέ πανί με ένα ταιριαστό καρεκλάκι και ξαπλώστρα. Η κουζίνα διαθέτει σόμπα και ψυγείο διαμερισμάτων, χώρο καθιστικού 4 και μικρό τραπέζι από το καθιστικό που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα.

Μεταξύ των ανέσεων που περιλαμβάνονται είναι επιπλέον κλινοσκεπάσματα για το πλήρες μέγεθος κρεβάτι καθώς και κλινοσκεπάσματα και μαξιλάρια για τα στρώματα αέρα. Παρέχεται στεγνωτήρας μαλλιών, σίδερο με σιδερώστρα, σιδερώστρα και σιδερώστρα. Παρέχονται πετσέτες χαρτιού, χαρτομάντιλα προσώπου και χαρτί υγείας. Παρέχονται πετσέτες μπάνιου, ρούχα πλυσίματος και πετσέτες χειρός. Παρέχονται 2 ομπρέλες. Οι συσκευές κουζίνας είναι ένα δοχείο καφέ, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα κατσαρόλα, μια τοστιέρα, ένα μπλέντερ και ένα μίξερ. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με γυαλιά, φλιτζάνια καφέ, πιάτα, πιατάκια, κύπελλα, χάρτινα πιάτα, αναδευτήρες αλατιού και πιπέρι, δοχεία ανάμιξης, δοχεία, μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, μαχαίρια, κατσαρόλες και σκεύη, σιδερένια σκελετά, ένα αποχυμωτή χεριών, κουτάλια μέτρησης, κύπελλα μέτρησης και ένα φίλτρο, καθώς και πετσέτες πιάτων, μαχαιροπίρουνα και πετσέτες κουζίνας, καθώς και σαπούνια και πλυντήρια πιάτων. Διατίθεται αποστράγγιση πιάτων. Για καθαρισμό, υπάρχει μια σφουγγαρίστρα, μια σκούπα, μια ηλεκτρική σκούπα και μια στοίβα παλιών κουρέλια. Διατίθενται καθαριστικά μπάνιου. Υπάρχει επίσης ένα αποσμητικό / ιονιστής αέρα που παρέχεται για άτομα με αλλεργίες.

Για την ψυχαγωγία σας, υπάρχει τηλεόραση με VHS και DVD players, κασέτες VHS και DVD στο σαλόνι, καθώς και ένα μικρό combo TV / VCR στο υπνοδωμάτιο. Υπάρχει ένα στερεοφωνικό σύστημα που παρέχεται μαζί με μια συλλογή CD. Υπάρχουν παζλ παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια που παρέχονται επίσης. Αν το πράγμα σας είναι να χαλαρώσετε και να διαβάσετε, υπάρχουν κάποια βιβλία που παρέχονται. Έξω υπάρχει μια πυρκαγιά και μια μικρή σχάρα.

Η καμπίνα έχει τοποθετηθεί για ένα έως δύο άτομα, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 10 άτομα, αν μερικοί δεν φοβούνται να κοιμούνται στα στρώματα και τα έπιπλα. Ωστόσο, υπάρχει επιπλέον χρέωση για επιπλέον άτομα πάνω από δύο. Παρέχονται υπηρεσίες πλυντηρίου.

Δεν υπάρχει wifi, τηλέφωνο ή καλωδιακή τηλεόραση μέσα στην καμπίνα. Η καμπίνα είναι μεταλλική και έχει μεταλλική οροφή, έτσι ώστε το εσωτερικό σήμα είναι δυνατό μόνο κατά καιρούς κοντά στα παράθυρα του καθιστικού ή την πόρτα εισόδου από την οποία μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο wifi έξω από την καμπίνα και μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις κινητής τηλεφωνίας έξω από την καμπίνα, ανάλογα με το φορέα σας, στην περιοχή από την καμπίνα προς το δρόμο.

Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα σε ένα μαύρο οδόστρωμα για εύκολη πρόσβαση και σε μια έκταση δύο στρεμμάτων, μια δασώδη και μια καθαρή, αλλά είναι δίπλα σε πολλά στρέμματα ξύλου, έτσι παρατηρήσεις στην άγρια φύση στην αυλή είναι συχνές. Υπάρχουν βοοειδή στα βοσκοτόπια πέρα από το δρόμο. Υπάρχει επαρκής χώρος στάθμευσης για ρυμουλκά και τέσσερα ρυμουλκούμενα. Είναι μια πολύ ήσυχη, αγροτική περιοχή που μένει, αλλά απέχει μόλις 15 μίλια από την πόλη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες σε μικρή απόσταση οδικώς από την ιδιοκτησία όπως η λίμνη Woods, το βουνό Wildcat, η λίμνη Cumberland, ο χώρος αναψυχής Bald Rock, η καμπίνα του Tom Walker, οι βιοτεχνίες και τα καταστήματα στο Berea, οι εκδρομές με κανό στο Rockcastle River, τοποθεσίες όπως το πρώτο εστιατόριο του συνταγματάρχη Sanders στο Corbin και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε, μακριά από τον ταραχώδη ρυθμό του σημερινού κόσμου και αποσυνδεδεμένο από το δίκτυο, αυτό είναι το μέρος. Δεν είναι το Ritz αλλά είναι καθαρό, άνετο και πολύ χαλαρωτικό και θα χαρούμε να μείνετε.

Διαχειριστής καταλύματος

Deborah Gaines
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
As a guest, you are expected to be respectful of the property and treat it with kindness.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ιστ Μπέρνσταντ

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Ιστ Μπέρνσταντ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Οι ταξιδιώτες που θέλουν να γευτούν λίγη από την κουλτούρα της περιοχής, μπορούν να σταματήσουν σε μέρη όπως: Μουσείο Kentucky Music Hall of Fame and Museum, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε και τα εξής: Εθνικός Δρυμός Daniel Boone και Wood Creek Lake. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Wood Creek Lake - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πεδίο Μάχης Camp Wildcat Battlefield - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Levi Jackson Wilderness Road - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Αγώνων London Dragway - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Laurel River - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Buckaroos Country Dining - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rice Brothers - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tucky's - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moberly's Country Store & Deli - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wildcat Mountain Cheese - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Brent E G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
peaceful retreat
We had a very relaxing stay
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Robbie K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful place to getaway
Great trip with a couple friends to get some peaceful disconnection host was great gave us some homegrown tomatoes was a super chill weekend away
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

8/10 Καλό

Michael

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Update description
Update online listing of description.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Ashlynn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great!
Great! Definitely a little old but very clean and functional. Tons of VHS tapes and a player which was really cool. Overall really good place to stay if you want a bit of time away!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

mostafa z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent... A*****
We did enjoy the place its quite safe clean...it’s one of my favorites place ....BUT what we did like more I mean really liked was The owner she is very kind .... respectful...good talker....Honest... She is always there by phone and in person to help thank you so much for everything..... .
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Deborah Gaines

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It's located in the Daniel Boone National Forest in eastern Kentucky in the middle of one of the best recreation areas in the state all within a 15 minute to two hour drive away.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A chance for complete rest and relaxation for you unplugged from the grid but within a short distance of a plethora of recreational activities and shopping located in eastern Kentucky when you want to venture out.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες