Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Βόρεια κατασκήνωση Captiva

Βόρεια κατασκήνωση Captiva

Συλλογή φωτογραφιών για Kinsey's Beach Shack- Perfect getaway for two!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Βόρεια κατασκήνωση Captiva

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στην παραλίαΘέα στην παραλίαΘέα στην παραλία

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Captiva, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βορείου Captiva Island1 λεπτό με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Βόρεια κατασκήνωση Captiva

Το βόρειο στρατόπεδο αλιείας Captiva βρίσκεται στη χερσόνησο του νησιού, ανάμεσα στο λιμάνι ασφαλείας και τον ήχο των πεύκων. Είναι προσβάσιμο με ιδιωτική βάρκα ή εμπορική πτήση από τη μαρίνα Pineland. Χτίστηκε γύρω στο 1900 και από το 1962 ανήκει και αγαπάει η οικογένεια Kinsey. Επέζησε τρεις μεγάλες τυφώνες και πολυάριθμες τροπικές καταιγίδες. Περιτριγυρισμένο από λευκές, κελυφωμένες παραλίες, αυτό το σπίτι διαθέτει τη δική του ιδιωτική δεξαμενή βαθέων υδάτων που απέχει λίγα βήματα από την μπροστινή πόρτα, ιδανική για μεγάλα σκάφη και ψάρεμα στο λιμάνι ασφαλείας. Ένα άνετο πάρκινγκ σχεδιασμένο για δύο έως τέσσερα άτομα, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αναδιαμορφωμένη μπανιέρα, κλιματισμό σε όλους τους χώρους και δύο μεγάλες βεράντες με κουνιστές καρέκλες που βλέπουν πάνω από την παραλία. Απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό.

Ακολουθεί μια λίστα με τις ερωτήσεις που μας ζητούν συχνά καθώς και μερικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ελπίζουμε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες.

Q. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε απέναντι στο νησί;
ΕΝΑ. ΔΩΡΕΑΝ ΙΔΙΟ ΣΚΑΦΟΣ - Αν ταξιδεύετε με το δικό σας πλοίο μπορείτε να πληρώσετε, να ξεκινήσετε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στη μαρίνα Pineland.
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ - Υπάρχουν αρκετοί προμηθευτές που προσφέρουν ενοικιάσεις σκαφών. Αυτοί είναι μερικοί που έχουν χρησιμοποιήσει οι παρελθόντες πελάτες μας με καλά αποτελέσματα:
• Σκάφη και Διασκέδαση - Βρίσκονται στο North Captiva και διαφημίζουν ενοικιάσεις καγιάκ και καγιάκ.
• Μαρίνα Canro Monroe - Ενοικιάσεις σκαφών
• Pineland Marina
WATER TAXI - Υπάρχει επίσης ένα ασφαλές, αξιόπιστο ταξί νερού που φεύγει από την Pineland Marina. Έχουν ένα προσωπικό έμπειρο, με άδεια καπετάνιοι. Η βόλτα με βάρκα από τη μαρίνα στο νησί διαρκεί περίπου 20 με 40 λεπτά, ανάλογα με τις παλίρροιες. Επικοινωνήστε μαζί τους για ώρες και διαθεσιμότητα:
• Νησί κοριτσιών Charters, Bokeelia, FL
 
Q. ΕΙΝΑΙ αμαξάκια του γκολφ που υπάρχουν στο νησί;
ΕΝΑ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πω ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στο Βόρειο Captiva Island.! Ναι, αμαξάκια του γκολφ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταξιδέψει και να εξερευνήσετε. Για τιμές και κρατήσεις:
• Σκάφη και Διασκέδαση - Βρίσκονται στο North Captiva και διαφημίζουν ενοικιάσεις καγιάκ και καγιάκ.

Q. ΥΠΑΡΧΕΙ WIFI στο σπίτι και θα πάρω ΥΠΟΔΟΧΗΣ στο κινητό μου;
ΕΝΑ. Όχι, δεν έχουμε WIFI σε κάθε σπίτι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου hotspot όταν είμαι εκεί έξω αν χρειαστεί να πάρει επάνω στον υπολογιστή μου. Ναι, μπορείτε να πάρετε υποδοχή κυττάρων στο νησί.

Q. ΕΙΝΑΙ ένα μανάβικο ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΕΝΑ. Οχι. Υπάρχει, ωστόσο, ένα μικρό νησί "γενικό κατάστημα" που ονομάζεται Mango του. Είναι μεγάλη για το "ξεχασμένο στοιχείο», αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πλήρες παντοπωλείο. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φέρετε τα δικά σας είδη παντοπωλείου (συσκευασμένα σε πλαστικές σακούλες) και νερό. Υπάρχουν παντοπωλεία σε Pine Island Road, το οποίο είναι καθ 'οδόν προς Pineland Μαρίνα: (Publix, Walmart και Target).

Q. ΥΠΑΡΧΟΥΝ εστιατόρια του νησιού ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΕΝΑ. Ναί. Πεταλίδες είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο και σερβίρει καλό νησί ναύλου συν μπύρα και κρασί. Mango έχει ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα που σερβίρει περιορισμένο μενού μπαρ καθώς και ποτά. Αν νιώθετε σαν να εξερευνήσετε, υπάρχουν παραθαλάσσια εστιατόρια σε κοντινά νησιά, προσβάσιμα με βάρκα.

Q. Οι αλιευτικές διαθέσιμους οδηγούς;
ΕΝΑ. Ναί. Εκτός από την αλιεία, το αγαπημένο μας οδηγός παρέχει οικολογικό εκδρομές, περιηγήσεις bar hopping και περιηγήσεις βομβαρδισμούς, καθώς και. Ένας ντόπιος της περιοχής, μπορεί να σας δώσει την ιστορία και τις πειρατικές πληροφορίες πάρα πολύ!
• South Private Private Charter - πληροφορίες επικοινωνίας κατόπιν αιτήματος
 
Q. ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ;
ΕΝΑ. Ναί. Ωστόσο, είναι χλωριωμένο νερό καλά. Προτείνουμε εμφιαλωμένο νερό για πόση, και το νερό της βρύσης για το μαγείρεμα και την κολύμβηση. Λάβετε υπόψη σας θα μένετε ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΗΣΙ. Το νερό έρχεται με ασφάλιστρο. να σας κρατήσει στο ελάχιστο τη χρήση για να αποφύγετε προβλήματα με το σύστημα ύδρευσης να παραμείνει επάνω με τη ζήτηση.

Q. ΕΙΝΑΙ BIKE, κανό και καγιάκ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ;
ΕΝΑ. Ναί. Παρακαλούμε καλέστε για κρατήσεις και πληροφορίες τιμολόγησης:
• Σκάφη και Διασκέδαση - Βρίσκεται στο North Captiva και διαφημίζει κανό και ενοικιάσεις καγιάκ.

Q. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΑ;
ΕΝΑ. Ναί. Τα σεντόνια και πετσέτες μπάνιου. Σας ζητάμε να φέρετε το δικό σας πετσέτες θαλάσσης για εξωτερική χρήση.

Q. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ GRILL μπάρμπεκιου στην ιδιοκτησία ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΕΝΑ. Ναι, και οι δύο ιδιότητες έχουν μια ψησταριά στυλ πάρκο. Φέρτε κάρβουνα αν θέλετε να σχάρα έξω.

Q. ΕΙΝΑΙ πλυντήριο και στεγνωτήριο ALVAILABLE;
ΕΝΑ. Οχι
 
Q. Τι θα κάνουμε με σκουπίδια ΜΑΣ;
ΕΝΑ. Υπάρχουν δύο μεγάλα δοχεία απορριμμάτων για το Σημείο του Σώματος και ένα μεγάλο δοχείο απορριμμάτων για το Camp ψάρια. ΘΥΜΑΜΑΙ... ΟΛΑ TRASH ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ εισέβαλαν από το νησί! Σκουπίδια πρέπει να ασφαλίζονται σε πλαστικές σακούλες πριν από την κατάθεση στα δοχεία απορριμμάτων. Συντρίψει τα δοχεία ποτό και να σπάσει κουτιά για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις για τα σκουπίδια. Κάθε σκουπίδια άφησε έξω από τα κουτιά θα σας κοστίσει $ 10. 00 ανά σάκο! Βεβαιωθείτε ότι τα καπάκια κονσέρβας είναι ασφαλή, ώστε οι τοπικές πλάσματα δεν κάνουν ένα χάος.

Q. ΥΠΑΡΧΕΙ ένα ψάρι ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ STATION;
ΕΝΑ. Ναί. Είναι που βρίσκεται στην αποβάθρα Point Σπίτι και έχει τρεχούμενο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Παρακαλούμε καθαρίστε το τραπέζι μετά τη χρήση και μην καθαρίστε αυτά τα νόστιμα, ζουμερά ψάρια μέσα στο σπίτι.

Q. Ό, τι προβλέπεται στην κουζίνα;
ΕΝΑ. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τις κουζίνες πλήρως εξοπλισμένο με ό, τι οι επισκέπτες θα χρειαστεί ... ποτήρια κρασί, μαχαίρια, κατσαρόλες, τηγάνια, Κίνα κ.α. Εάν παρατηρήσετε κάτι που μας λείπει, ενημερώστε μας. Επίσης, βοηθήστε μας έξω, μην αφαιρώντας αντικείμενα από το σπίτι.

Q. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;
ΕΝΑ. Κλήση 911. Υπάρχει επανδρωμένος πυροσβεστικός σταθμός στο νησί για να απαντήσει σε κλήσεις. Οι τοπικοί αριθμοί τηλεφώνου παρέχονται κατά το check in.

Q. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ;
ΕΝΑ. Ναί. Οι καρέκλες Adirondack βρίσκονται στα καταστρώματα και στις δύο ιδιότητες. Απλά μην αφήνετε καρέκλες στην παραλία επειδή οι ακραίες παλίρροιες θα τις μεταφέρουν.

Q. ΠΩΣ ΑΛΙΕΥΕΙ;
ΕΝΑ. Φοβερο! Μπορείτε να ψαρέψετε ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Επιπρόσθετες σημειώσεις:
Βρισκόμαστε σε ένα σηπτικό σύστημα:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!! ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ / ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟ Ή ΜΠΑΚΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΛΑ! ΤΑ ΒΛΑΒΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑΣΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΞΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Απολαύστε τη διαμονή σας - Υποσχόμαστε ότι ποτέ δεν θα βρείτε πουθενά όπως και πάλι!

Διαχειριστής καταλύματος

Ashton Barnes
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στην παραλία
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
$100 fee for any signs of smoking

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Captiva

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην παραλία (North Captiva, Captiva). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Barbara Sumwalt Useppa Island Historical Museum και Barbara Sumwalt Museum, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Παρεκκλήσι Captiva Chapel By the Sea και Μαρίνα Whidden's Marina. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Captiva, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Βορείου Captiva Island - 1 λεπτό με τα πόδια

Εστιατόρια

  • The Mucky Duck
  • Tarpon Lodge
  • Mango's - 17 λεπτά με τα πόδια
  • El Pollo Rico
  • Little Lilly's Island Deli

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 98 από 107 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 107 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 107 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 107 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 107 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Patricia M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
Cute clean home, dock is beautiful, awesome location on the water.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Joshua S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Beach Stay!
We had an amazing time at Kinsey’s Beach Shack. It was an ideal location: tucked away and private. Right outside the door is the water, which is ideal for relaxing by the water or adventuring along the beach. The interior was very clean, bright, and comfortable. The bed was perfect. All we have are great things to say about the beach shack and our time there. When we come back to North Captiva we would definitely stay there again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Sarah H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely loved this place!
We had a wonderful stay with our family of five. It’s small but perfectly cozy. I had small cots for our 3 kids (6 and under) and that worked out very well. We will definitely be back and highly recommend!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Angela H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Thanksgiving Getaway Success
After staying for a few nights in 2019 and falling in love with this place … we finally made it back for a return visit and stayed the entire week of Thanksgiving! The location and seclusion was just as wonderful as we remembered. So glad the shack survived Ian. Ashton was quick to send assistance for the only issue we ran into. Thanks!!! Hope to be back again sooner than later.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ian W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach shack gem
Great little place - enjoyed the beach & island
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ashton Barnes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
North Captiva pioneers Barnacle Phil and his wife Roberta Kinsey purchased the peninsula in 1962 and is still a treasure of the Kinsey Family.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This historic Fishermans' Camp was acquired in 1962. The camp was built at the turn of the century and recently renovated to include all of the modern day comforts.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων