Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Hanalei Bay "RESORT" 2312 Στούντιο *** Θεαματική $, $$$, $$$ Προβολές ***, ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Hanalei Bay "RESORT" 2312 Στούντιο *** Θεαματική $, $$$, $$$ Προβολές ***, ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Συλλογή φωτογραφιών για Hanalei Bay RESORT 2312, 249.00 May25-27 BlowOutSaleAmazingView w Kitchen 5Stars

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Αθλητικό γήπεδο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Hanalei Bay "RESORT" 2312 Στούντιο *** Θεαματική $, $$$, $$$ Προβολές ***, ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 2 άτομα51 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Princeville, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Princeville Makai16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPrinceville Golf Club Prince Course18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Hanalei14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Hanalei Bay "RESORT" 2312 Στούντιο *** Θεαματική $, $$$, $$$ Προβολές ***, ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλείσθε να δείτε τα 30 και τα σχόλια "5 STARS Amazing PUBLIC" για αυτό το ακίνητο !!!)



Μία από τις καλύτερες τοποθεσίες σε Kauai είναι πλούσια North Shore και εφάπτεται στη λευκή άμμο της Hanalei Bay με εκπληκτική θέα των τροπικών ηλιοβασιλέματα, καταπράσινα βουνά και τα καταγάλανα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.
Αυτά τα condos Kauai βρίσκεται για πάνω από 22 στρέμματα Χαβάης παράδεισο, που χαρακτηρίζει ώριμο τροπικούς κήπους με ατελείωτες λουλούδια, δέντρα και άλλα χλωρίδα, κλιμακωτές πισίνες και καταρράκτες βράχο λάβα, και είναι τα βήματα για μια από τις πιο όμορφες παραλίες λευκής άμμου της Χαβάης.
Δεν είναι μόνο το Hanalei Bay Resorts »πισίνα ένα από τα καλύτερα σε Kauai, η θέα από την μία, δύο και τρεις σουίτες condo υπνοδωματίων είναι καταπληκτική. Όμορφα ηλιοβασιλέματα, Hanalei Bay, το Na Pali Coast και το Bali Hai είναι μόνο μερικές από τις απόψεις που οι ατομικά ανήκει condos μπορεί να προσφέρει. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις του θερέτρου, συμπεριλαμβανομένων των δύο πισίνες, οκτώ γήπεδα τένις, καμπάνα & Μεταφορά, όπως απαιτείται, θυρωρός θέρετρο, ρεσεψιόν και περισσότερο.
Hanalei Bay Resort είναι κοντά σε πολλά εστιατόρια, παραλίες και δραστηριότητες του North Shore. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι το St. Regis Hotel. Μια μικρή απόσταση από Kauai condo σας είναι η Princeville κέντρο όπου North Shore γραφείο μας βρίσκεται. Επίσης κοντά υπάρχουν δύο από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ Kauai για να απολαύσετε τις διακοπές σας.


********** ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ: **********
Αυτή η μονάδα είναι ΟΛΑ για τις VIEWS, η θέα Lanai στα βουνά, τα Waferfalls, τα Ιστιοφόρα και τα Rainbows είναι απλά δραματικά "εκπληκτικά" !!

Μπορεί να θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για να επιβεβαιώσετε ότι είναι "REAL" ....

==> Παρακαλούμε ΣΥΓΚΡΙΞΤΕ πόσο ΚΛΕΙΣΙΜΟ τη μονάδα μας είναι η προβολή της Lanai στα βουνά σε σύγκριση με όλες τις άλλες μονάδες !!!

Σε αντίθεση με μερικές από τις μονάδες που έχουν οροφές 8 ft, το condo μας έχει οροφές 16 τετραγωνικών καθεδρικών ναών καθιστώντας το χώρο ακόμα πιο ευρύχωρο> και ευάερο. Το Studio διαθέτει τη δική του ιδιωτική lanai, με υπαίθριο καθιστικό για να απολαύσετε την απίστευτη θέα ή για να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωντανή ψυχαγωγία που προέρχεται από το Happy Talk Restaurant.

Αυτή είναι μια από τις λίγες μονάδες όπου δεν χρειάζεστε ένα "λεωφορείο" που πρέπει να μεταφερθούν στη μονάδα. Βρίσκεται δίπλα στο χώρο στάθμευσης. Οι περισσότερες μονάδες στο Hanalei Bay Resort απαιτούν τη χρήση προσωπικών λεωφορείων για να φτάσουν στον προορισμό τους.


Θέρετρο διαθέτει:
Δύο πισίνες θέρετρο και ένα μεγάλο υδρομασάζ
Οκτώ γήπεδα τένις και ένα επαγγελματικό κατάστημα τένις
Kauai ενοικίασης θαλάσσιων σπορ
Δωρεάν στάθμευση χωρίς παρκαδόρο
Πολλαπλές τοποθεσίες κοινότητα μπάρμπεκιου
Πρόσβαση σε θυρωρείου και δραστηριότητες υπηρεσιών
Επί τόπου Restaurant & Bar με βραδινή «ζωντανή» ψυχαγωγία
Η πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, από κοινού με St. Regis

Χαρακτηριστικά μονάδας:
Απομακρυσμένη θέα στον ωκεανό / στο βουνό, περίπου 450 τετραγωνικά πόδια, μονοκατοικία
Πάνω όροφος, τελική μονάδα, δύο επίπεδα σκαλοπατιών για είσοδο
Κλιματισμός σε όλο
Deluxe εσωτερικό
Στούντιο με κρεβάτι Murphy (με κορυφαίο αφρό κορυφή), 1 μπάνιο
Μεγάλη σχεδίαση δωματίων - ΠΛΗΡΕΣ κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, κρεβάτι queen size murphy
Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, πρόσβαση σε lanai, οροφές 16 ορόφων σε καθιστικό στο σαλόνι
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Πλήρες ψυγείο, Φούρνο μικροκυμάτων, Σόμπα, Καφετιέρα, Μπλέντερ, Πλυντήριο πιάτων
Καρέκλες παραλίας, ιγκλού, πίνακες boogie
Μακρινά ωκεανό και θέα στο βουνό με τραπεζαρία
Εξωτερική είσοδος
Στεγνωτήριο
Τηλεφωνικό κέντρο και υπηρεσία τηλεφωνητή <
Ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας


*** ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρεώσεις θερέτρου ύψους 26 € ανά ημέρα + Φ.Π.Α., θα χρεώνονται από το Hanalei Bay Resort Reception στο check out που περιλαμβάνει στάθμευση, τηλεφωνική υπηρεσία, υπηρεσίες θυρωρείου, χρήση εγκαταστάσεων θέρετρου, μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου, ημερολόγιο δραστηριοτήτων, πισίνα πετσέτες και wifi.


***ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
-Δεν είναι κατάλληλο ή ασφαλές για κατοικίδια ζώα λόγω μπαλκόνι
-Δεν είναι κατάλληλο ή ασφαλές για παιδιά (κάτω των 2 ετών) λόγω μπαλκόνι
-Είμαστε προγραμματισμένοι για ένα πλήρες αναδιαμορφωμένο HBR 2311 και HBR 2312 στούντιο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2019


-Δεν είναι κατάλληλο για τους επισκέπτες που χρειάζονται εξαιρετική ηρεμία. Όταν ανοίγουν οι πόρτες του Lanai, μπορεί να ακουστεί θόρυβος από την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, τον πωλητή θέρετ ... (Οι κλειστές πόρτες θα λύσουν αυτό το πρόβλημα).


ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ:
Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να κάνουν check in και να κάνουν check out στη ρεσεψιόν του λόμπι. Οι επισκέπτες θα πρέπει να εκδοθεί κάρτα-κλειδί για την κύρια πόρτα για να εισέλθουν και κάρτα στάθμευσης.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι condo studio μας βρίσκεται στον 3ο όροφο, σκάλες πρέπει να αναρριχηθεί, δεν υπάρχει ανελκυστήρας.


ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ GUEST:
Είμαι διαθέσιμη 24/7 μέσω κειμένου ή τηλεφώνου. Δεν έχει σημασία η ώρα της ημέρας εγώ υπερήφανοι για να είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες μας.

ΤΡΙΓΥΡΊΖΩ:
Εκτός αν είστε σε ένα αρκετά χαλαρό πρόγραμμα, θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο ή άλλο μηχανοκίνητο όχημα για να δει και να κάνει τα πάντα για Kauai, η οποία έχει ένα μεγάλο δρόμο, μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, στα περισσότερα μέρη, που χτυπά το νησί εκτός από κατά μήκος το Λιμενικό Napali. Κατά τη διάρκεια της ώρα αιχμής, από περίπου 6 έως 9πμ και 3 έως τις 6 μ.μ., ο δρόμος μεταξύ Lihue και Kapaa, την κεντρική επιχειρηματική περιοχή, μπορεί να μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρκινγκ, ακόμη και με το ένα τρίτο, λωρίδα "contra-ροή" του οποίου η κατεύθυνση καθορίζεται από ώρα της ημέρας. Παράκαμψη δρόμους σε Kipu (όταν κατευθυνόμενοι βόρεια από Ποΐπου) και Kapaa (όταν κατευθυνόμενοι νότια) μπορεί να ανακουφίσει μερικά από το άγχος, αλλά και να προγραμματίσουν αναλόγως.

Σημείωση: Η μέγιστη ταχύτητα είναι 50 μίλια/ώρα, με πολλά πιο αργά τμήματα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διευθύνσεις σε αυτό το κεφάλαιο θα χρησιμοποιήσει Kaumualii Highway (Hwy. 50) και Kuhio Highway (Hwy. 56/560), σύμφωνα με τις τοπικές σύμβαση. Από διευθύνσεις αυτοκινητόδρομο μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν (αν σημειώνονται καθ 'όλη), κατευθύνσεις μπορεί να δοθεί με αριθμούς δείκτη μίλι, διασταυρώσεων και / ή των περιγραφικών κτηρίου Mauka (προς τα βουνά) και Makai (προς τη θάλασσα).

Με αυτοκίνητο - Όλα τα μεγάλα πρακτορεία ενοικίασης αυτοκινήτων εκπροσωπούνται στο Kauai. Στην απαίτηση αποσκευών αεροδρομίου, διασχίστε το δρόμο για να πιάσετε ένα από τα συνηθισμένα φορτηγά λεωφορείων προς τα ενοικιαζόμενα σπίτια.

Διαχειριστής καταλύματος

Milo, Owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
(1)Special Note: If Hawaii/Kauai taxes increase, additional payment by guest will be required. - Travel Insurance recommended - Cleaning Fee is $205
(2)Vacation Rental Agreement & Covid Release form be completed signed with copy of legal/valid driver's license or passport to complete reservation.
(3) Resort charges: OneTime Check-in Fee $50 per Guest Reservation, Resort Fee $25/day + Parking Fee $20/day plus Hawaii's General Excise Tax (4.712%)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος TA-156-566-7328-01, GE-156-566-7328-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Princeville

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Princeville) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κόλπος Hanalei και Πάρκο Na Pali Coast State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Island Sails και Βοτανικοί Κήποι του Πρίνσβιλ. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Princeville, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Princeville Makai - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Princeville Golf Club Prince Course - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Hideaways Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Hanalei - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Puupoa - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wishing Well Shave Ice - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tahiti Nui - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kalypso Island Bar & Grill - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Happy Talk Bar & Restaurant
  • JoJo's Shave Ice - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 70 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 70 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

George R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
North Shore Weather
Too much rain. Heading to Poipu
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Darren W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice property with beautiful view
Nice property with gorgeous view. Stayed for 4 nights and no issues. Clean and quiet and nice overall experience. Well kept grounds with activities and pool
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Lauren B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful and comfortable with impeccable views
The property was great! The owner thought of everything we could need - full array of dishes and kitchen needs, water bottles, beach gear, plenty of clean towels, even left coffee filters, dish and dishwasher soaps, and laundry detergent. Super thoughtful! The mattress is soft (which is great or not depending on your preference) and the layout is efficient. The lanai is definitely the highlight with the spectacular views. The staff were also very nice and the resort was surprisingly quiet. Even one night when there was a wedding, the noise died down by 8pm. The only 2 struggles we ran into were the shower, which was noted in other comments - the shower head is due for a replacement and the design or seal of the shower is not great - so water gets all over the bathroom. We put towels down but it was less than ideal and a lot more water than I expected. And the other was the washer/dryer. We could only use one or the other with the way the machine was built, so that doubled the time it took to do laundry and we had to babysit the machine, which took a whole afternoon of plans off the books. Not a poor reflection on the property, just is what it is. We didn't use the coin laundry, that may be different. It was still very nice to have the laundry in our room, though! While the more active things we did were a good drive away in the southern and eastern parts of Kauai, the beach at Hanalei bay was absolutely breathtaking. And great sat. Market! A wonderful first Kauai experience!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Chad T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wow
My wife and I honeymooned here and it was magical! The view from the porch was epic! The first morning we woke up to 8 visible waterfalls after a rain streaming down the adjacent mountains. My favorite part was the morning coffees & meals on the porch. Host was awesome about communication. Resort staff was awesome about communication as well. Resort pool, hot tub and restaurant were all top notch and within walking distance. HIGHLY RECOMMEND!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Brent L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spectacular view!!!
The condo exceeded our expectations with view, cleanliness, and furnishings. Swiming pool was an awesome experience. Milo was a great host. Five stars all the way!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Milo, Owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Aloha!!!

We, my wife and I, have been coming to Kauai for over 14 years and decided to make this Garden Island our home away from home.

To share our love for this beautiful island, we offer you our condos as a starting point to make you feel at home. Enjoy Kauai! It’s truly a magical place!!!

We are owners of several vacation rentals, Waipouli Beach Resort Penthouse D407 (#760413), The Cliffs at Princeville Unit 1202 Side A “Aloha Studio” (#890345) & Unit 1202 A and B “2 Unit Studio Combo” (#890347) and Hanalei Bay Resort Unit 2311 Studio (#890349) & Unit 2312 Studio (#890350).

These vacation rentals are for us to share with others to enjoy and explore the beautiful island of Kauai. Please look for our listings...

To see our reviews as a Super Host, please key this # into VRBO property search:
760413 (Waipouli Resort Penthouse D407)

Much Mahalo & Blessings

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Hanalei Bay Resort is widely regarded as one of the best places to stay on the island of Kauai. There are two pools (one of them voted one of the top 10 in the country) situated on 22 acres of tropical acres with ocean and sunset views, lush foliage and a paved path to Pu' u Po'a Beach. The Resort is unlike most condos on the island because
they have concierge service with an activities desk, maid service on request (additional cost) the Happy Talk restaurant/bar and a gift shop. Another restaurant should be opening this summer.....

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This unit is ALL about the VIEWS, the Lanai View of Mountains, Waferfalls, Sailboats and Rainbows are just dramatically "AMAZING"!!

You may want to pitch yourself to confirm it is "REAL" ....

==>Please COMPARE how CLOSE our unit lanai view is to the Mountains compare to all other units!!!

Unlike some of the units that have 8 ft ceilings, our condo has 16 ft. cathedral ceilings making the space even more spacious and airy. Studio has its own private lanai, with outdoor sitting to enjoy your incredible views or to enjoy the nightly live entertainment coming from Happy Talk Restaurant.

This is one of the few unit where you DO NOT need a "shuttle" to be taken to unit. It is located right next to the parking lot. Most units at Hanalei Bay Resort require a use of a personal shuttle bus to reach their destination.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων