Σπίτι

REUNION - ΝΕΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ, σπίτι σχεδιαστών - ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ - GOLF - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ DVR

REUNION - ΝΕΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ, σπίτι σχεδιαστών - ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ - GOLF - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ DVR

Συλλογή φωτογραφιών για Reunion Resort -Free pool and spa heat - Designer home - - WHOLE HOUSE DVR -

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Μπάνιο
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος REUNION - ΝΕΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ, σπίτι σχεδιαστών - ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ - GOLF - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ DVR

9,4 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 10 άτομα230 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Kissimmee, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ)11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Mystic Dunes12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Toilet

Μπάνιο 4

Toilet

Μπάνιο 5

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

REUNION - ΝΕΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ ΞΥΛΟΥ, σπίτι σχεδιαστών - ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ - GOLF - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ DVR

Αυτό το 5 υπνοδωματίων 3 πλήρες λουτρό και 2 x 1/2 μπάνιο με πισίνα και spa (πλήρως προβληθεί) είναι στην ενότητα HOMESTEAD της Reunion Resort. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως - Νέα χρώματα, δάπεδα, έπιπλα (που εργάζονται με σχεδιαστή) νέες συσκευές, σεντόνια και διακόσμηση. Έχουμε επιλέξει φωτεινά χρώματα, μοντέρνα σχέδια και μια αίσθηση της παραλίας! Έχουμε νοικιάσει και μείναμε στη Ρεϊνιόν πολλά χρόνια και έχουμε επεξεργαστεί αυτό που κάνει ένα μεγάλο οικογενειακό σχέδιο (ιδιωτικότητα για τον πλοίαρχο, τουαλέτα από το κατάστρωμα για κολυμβητές, μεγάλη κάλυψη lanai με τηλεόραση FLAT SCREEN και WHOLE HOUSE DVR-ανεμιστήρα για εξωτερική τραπεζαρία, bbq αερίου, ευρύχωρο καθιστικό με θέα στην πισίνα, καθώς και μια ανοιχτή καλοδιατηρημένη κουζίνα με πολλαπλές πάγκες για προετοιμασία φαγητού και καλά εξοπλισμένα ντουλάπια για φαγητό στην οικογένεια - ένα μεγάλο ντουλάπι για να αποθηκεύετε τα είδη παντοπωλείου σας.

- Αυτό είναι ένα σπίτι δύο ιστορία - Το επίπεδο εισόδου έχει την κύρια κύρια King Σουίτα, με πόρτες που ανοίγουν έξω στο κατάστρωμα της πισίνας τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μεγάλο ανοιχτό προγραμματισμένη Μάστερ μπάνιο (ξε) με δύο νιπτήρες, γωνιακή μπανιέρα και μεγάλα πόδια στο ντους.

- Ο χώρος καθιστικού βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο σπίτι - έχει θέα στην πισίνα μέσω τριπλής συρόμενες πόρτες, και είναι δίπλα στην κουζίνα. Η κουζίνα έχει όλα όσα θα περιμένατε από ένα σπίτι της ποιότητας, με τα μαγειρικά σκεύη και αξεσουάρ σε καλή κατάσταση, αν δεν είναι χρήσιμο εμείς δεν το κρατήσει!

- Υπάρχει μια περιστασιακή τραπεζαρία - καθίσματα 8 άνετα. Η κουζίνα έχει μια γωνιά με τραπέζι και καρέκλες για 4. Παρέχουμε ένα καρεκλάκι και βοηθητικό κάθισμα.
- Ένα επιπλέον τουαλέτα κοντά στο σαλόνι είναι ιδανικό για όλους τους επισκέπτες μέσω της ημέρας, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείτε σας μια άλλους επισκέπτες της ιδιωτικής ζωής.

- Υπάρχει πλήρης στεγνωτήριο στο βοηθητικό δωμάτιο, έξω από την κουζίνα, κάτω από AC.

- Στον κύριο τρόπο εισόδου στο φουαγιέ προσθέτουμε ένα χαριτωμένο κάθισμα - σας επιτρέπει να μαζέψετε τα παπούτσια σας, τα αντικείμενα που χρειάζεστε για μέρες έξω κ.λπ..

- Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα ακόμη καλές μεγέθους κρεβατοκάμαρες.

Queen με επίπεδη οθόνη,
Βασική οθόνη
2 x Twin με επίπεδη οθόνη / DVD
 2 x Twin με DVD επίπεδης οθόνης.
Αυτά τα δωμάτια μοιράζονται δύο πλήρη μπάνια.

- Τα δωμάτια στον πάνω όροφο διαχωριστούν για προστασία της ιδιωτικής ζωής από μια βόλτα τρόπο μπαλκόνι - θα είναι επίσης σε θέση να δείτε το καθιστικό και την κουζίνα από το μπαλκόνι - πολύ ανοιχτή και το φως.

Το σπίτι έχει πλήρη AC (και θερμότητας αν χρειάζεται) με θερμοστάτη ανοιχτό για τους επισκέπτες για να ρυθμίσετε, αν χρειαστεί. Θέλουμε να είστε άνετα.

Ο χώρος της πισίνας είναι όπου μπορούμε πάντα παρέα, όταν έχουμε νοικιασμένο Ρεϊνιόν, γι 'αυτό επιλέξαμε μια μεγάλη πισίνα, με δευτερογενείς σπα - και οι δύο μπορούν να θερμαίνεται στο ψυγείο μήνες με επιπλέον χρέωση. Υπάρχει ένα φράχτη ασφαλείας για να κρατήσει τους μικρούς μας φίλους μακριά από το νερό, αν χρειαστεί.

- Ο χώρος της πισίνας είναι ευρύχωρα, με ξαπλώστρες, και έχει ένα υπερυψωμένο αίθριο. Το Lanai είναι εντελώς υπό την κάλυψη, ώστε να μπορείτε να φάτε στη σκιά συν ένα ανεμιστήρα οροφής και επιπλέον καρέκλες μπορεί να βρεθεί στο γκαράζ, αν χρειαστεί. Βροχή - ήλιος - ή Φλόριντα υγρασία, αυτό είναι όπου φαίνεται να καταλήγουν κουβέντα και ανταλλαγή ημέρα και τις δραστηριότητές μας με την οικογένεια.

- Έχουμε μια επαγγελματική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που φροντίζει το σπίτι και εξίσου σημαντικό, οι επισκέπτες μας. Είναι εκεί για να βοηθήσει και να ελπίζουμε ότι θα σας καλωσορίσουμε πίσω. Θα έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο info κράτησή σας, πληροφορίες άφιξη, και στο σπίτι. Αναμείνετε μια κλήση ή e mail από Michelle λίγες ημέρες στο διαμονής σας για να ελέγξετε όλα είναι καλό για σας.

ΠΑΡΟΧΕΣ Reunion Resort για όλους τους επισκέπτες μας:
REUNION είναι ένα αποκλειστικό 5 αστέρων περιφραγμένο θέρετρο της ομάδας Σαλαμάνδρα, προσφέροντας 3 γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος - PALMER - WATSON - NICKALUS συν ένα στο χώρο WATER PARK. Ελέγξτε τις Annika Sorresen Ακαδημία, Κέντρο γήπεδα τένις, γυμναστήριο, σπα, εστιατόρια και μπαρ ΟΛΑ στο χώρο του ξενοδοχείου, και 9 πισίνες θέρετρο, με τζακούζι / ιαματικές πηγές παιδότοποι για τα παιδιά να εξερευνήσουν και αίθουσα παιχνιδιών βρίσκονται στο Seven Eagles.

Η πρόσβαση σε REUNION υδάτινο πάρκο, γήπεδα γκολφ και τένις είναι από μόνο ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ PASS. Το πέρασμα είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης πρέπει να έχει την Ρεουνιόν γκολφ και υδάτινο πάρκο μελών. Συμμετοχές ποικίλλουν - αυτό το ακίνητο έχει το υψηλότερο επίπεδο. Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας απεριόριστη πρόσβαση, τόσο για κάθε μέρα της διαμονής σας μπορείτε γκολφ και να χρησιμοποιήσετε το υδάτινο πάρκο.
(Πολλά σπίτια δεν έχουν πρόσβαση ή να περιορίζονται σε μία πρόσβαση ημέρες ανά 7 ημέρες).
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλοι οι επισκέπτες θα χρεωθεί ένα πράσινο τέλους από το θέρετρο θα πρέπει να κάνετε κράτηση για ένα Ώρα Tee (Θα πρέπει επίσης να εφαρμοστεί προ τοποθετημένα έκπτωση μας). Η πράσινη χρέωση ανά άτομο ανά γύρο του γκολφ είναι πληρωτέα στο προσωπικό στο σπίτι Reunion club. Η είσοδος στο πάρκο νερού στο πάρκο Reunion ύψους $ 18 ανά ενήλικα και $ 12 ανά παιδί ΔΕΝ χρεώνεται στους καλεσμένους μας κάθε φορά που χρησιμοποιούν το πάρκο νερού, λόγω του βαθμού συμμετοχής που έχουμε βγάλει - ένα τεράστιο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα, ομάδες, και εκείνους που αγαπούν να απολαύσουν το νερό πάρκο πολλές φορές ή να οργανώσει αρκετούς γύρους του γκολφ.

Το Ρεουνιόν ιδιωτικό πάρκο νερού - με lazy river - μηδέν πισίνα εισόδου και τα παιδιά περιοχή περιπέτεια δραστηριότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια μέρα με την οικογένεια - μείνετε στο θαλάσσιο πάρκο όλη την ημέρα ή να χωρίσουν και μερικά από την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι , η ευελιξία είναι το κλειδί.

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα της HOMESTEAD. Το σπίτι βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια (περίπου 6 λεπτά) στο Reunion Grande Hotel, Clubhouse & Bar, - - Έντεκα Ψητοπωλείο, εστιατόριο Forte, ή πολύπλοκες 7 Eagles Cove, αυτά είναι μόνο 2 από τους πισίνα θέρετρο 9 κοινότητα και υδρομασάζ, συν τις περιοχές παιχνιδιού ανοικτή σε όλους τους επισκέπτες μας. Επανένωση είναι όμορφα διαμορφωμένο, να κάνετε μια βόλτα γύρω και να θαυμάσουν τα εκατομμύρια ιδιότητες του δολαρίου.

- ΕΠΤΑ EAGLES κοινότητα κοντά διαθέτει θαλασσινό νερό θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, μπαρ, πισίνα εγκαταστάσεις πλευρά τραπεζαρία, γυμναστήριο, παιδική αίθουσα παιχνιδιών / ψυχαγωγίας, πινγκ-πονγκ, 8 μπάλα, και επιχειρηματικό κέντρο, καθώς και ένα internet 'cafe' το δωμάτιο. Το γυμναστήριο είναι μεγάλο και εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και έχει θέα στην μεγάλη πισίνα. Υπάρχουν μπάσκετ δικαστήρια και ένα γήπεδο βόλεϊ στην παραλία για τους επισκέπτες μας να απολαύσουν.

- ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ RIDGE κοινότητα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια 5 λεπτά από Ρεουνιόν Grand Hotel και θα είναι χώρος για να παίζουν πλησιέστερο παιδιών σας και την τοποθεσία των γήπεδα τένις.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε έξω Ρεϋνιόν Grande Hotel, νωρίς την παραμονή σας - ένα βραβείο πολυτελές κερδίζοντας το ξενοδοχείο, όπου θα παραλάβετε τις κάρτες πρόσβαση επισκεπτών σας από το γραφείο υπηρεσίες μελών για την πρώτη σας το πρωί.

Ζήστε τη ζωντανή μουσική την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ στο λόμπι του ξενοδοχείου, ή να δοκιμάσετε το περίφημο Sushi Bar, να δειπνήσουν στο εστιατόριο «Forte» ή να δείτε τα πυροτεχνήματα DISNEY από την πανέμορφη φωτισμένη πισίνα TOP οροφής και Tapas Bar - είναι αυτό που μας σπίτι διακοπών ιδιοκτήτες κάνουν !!

Αυτές οι δύο κοινοτήτων 7 Αετοί »και« Reunion Grand Hotel »είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μας, και είναι οι δύο πιο δημοφιλείς κοινοτικές εγκαταστάσεις σε Ρεϊνιόν - σε μικρή απόσταση με τα πόδια είναι ένα μεγάλο συν σε θερμότητα 98 βαθμού.

- KIDS CREW - αφήστε τους μικρούς μας φίλους να απολαύσουν κάποια διασκέδαση και δραστηριότητες στο παιδικό κλαμπ - ίσως υπερβολικά χρειάζεστε ένα διάλειμμα, και κάποια χαλάρωση δίπλα στην πισίνα. Προγράμματα που προσφέρονται είναι για 1/2 ημέρες, τουλάχιστον πλήρεις ημέρες, ή ακόμα και την εβδομαδιαία στρατόπεδο.

Κατά την άφιξη θα σας δοθεί ένα χάρτη θέρετρο στο 24 ώρες επανδρωμένο πύλη ασφαλείας (και κάρτα στάθμευσης). οι φρουροί είναι χρήσιμες - ευγενικό - ξέρουν έχετε ίσως ταξιδέψει μακριά και μόνο μπορεί να χρειαστεί ένα χαμόγελο.

Πολλοί επισκέπτες να μείνουν στην ιδιοκτησία και να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, χαλάρωση και ανακτώντας τις ημέρες μακριά από τις Disney Parks. Κάνουν καλή χρήση της δικής σας κουζίνας, δειπνήσετε στο δικό σας χρόνο, ή να πάρει φαγητό για να πάει από πολλά από τα εστιατόρια και τα μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου - θα παραδώσει επίσης. (Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ Publix λιγότερο από 0. 5 μίλια μακριά, μετρό, McDonald 's, Κινέζικα κλπ)

Για τις ημέρες πέρασε έξω από το θέρετρο, Ρεϋνιόν βρίσκεται σε μικρή εύκολο στην οδήγηση σε όλες τις Disney Parks - Βασίλειο Magic, MGM στούντιο, Epcot, ζωικό βασίλειο, μαζί με το Disney πάρκα νερού - επιτρέψουν 10 λεπτά.
Universal Studios, η Universal Νησιά της περιπέτειας, Seaworld, το Discovery Cove, Aquatica, Υγρή και άγρια ​​είναι 20 λεπτά και Busch Gardens 45 λεπτά ..

Οι ακτές του Κόλπου ή Ανατολική Ακτή παραλίες βρίσκονται σε μικρή απόσταση - 1 ώρα και 45 λεπτά και 1 ώρα με τα πόδια - που τους καθιστά μια μεγάλη μέρα ------ καλέστε MICHELLE - Ποιος μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να είναι εδώ να βοηθήσουμε.

- Υπάρχει ένα συνδετικό υλικό και φυλλάδια στο σπίτι για να βοηθήσει με τις πτυχές του σπιτιού, θέρετρο, και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σας.


Διαχειριστής καταλύματος

Michelle Langham
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Between 50 and 65Lb each, no larger.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Guests must follow the trash collection policy posted in the house putting cans out on correct days, and returning to the side of the property.
Reunion has a noise ordinance, all guests are expected to keep the noise down after 10:00pm - to be respectful to other renters and residents

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίσιμι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα (Ρεϊνιόν, Κίσιμι). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course και ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ), ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Παλιά Πόλη και Θεματικό Πάρκο Disney Springs™. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course - 9 λεπτά με τα πόδια
  • ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 24 λεπτά οδικώς
  • Poinciana Station: 16 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kekes Breakfast Café - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 111 από 144 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 24 από 144 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 6 από 144 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 144 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 144 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

melodee h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A sibling/spouses gathering of senior citizens
The pool and spa were lovely, great areas to play cards, do puzzles, dinner together. Lovely dinner at the Reunion Chop house. We all commented that this may have been the cleanest Vrbo we’ve ever stayed in!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Rebecca R.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Nice place to stay
Overall this was a nice place to stay. We did have a few issues, but the host was responsive and kind. Could use an extra cleaning, but wasn't awful. Would recommend overall - good value and location. Felt very safe and very much enjoyed the spa and pool.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

jeanne c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great House
Great house for our group of 6 adults and our dog. Reunion is a great area and you can walk to multiple restaurants and pools from this location. Well equipped kitchen. Great pool and spa and nice quiet neighborhood but convenient to Disney and Universal.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jackie R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
PERFECT LOCATION!
We had a fantastic stay and the location is perfect--quiet, with lots of sidewalks to walk around. Close to golf, grocery stores, etc--Michelle was fantastic and super fast with her replies when we had a question. We loved the pool and hot tub--and would stay here again!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Dennis G.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα
Pool and hot tub hiloght
Had several problems at the beginning of our stay. Michelle from VRBO helped us through it. Not sure if we would stay here again. :(
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michelle Langham

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες