Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Acapulco Beachfront Condo Fabulous View! Προσιτό επίσης!

Acapulco Beachfront Condo Fabulous View! Προσιτό επίσης!

Συλλογή φωτογραφιών για Acapulco Beachfront Studio Condo, Fabulous View!

Πισίνα
Θέα από το κατάλυμα
Γεύματα
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Acapulco Beachfront Condo Fabulous View! Προσιτό επίσης!

Σχόλια
6,4 στα 10
1 μπάνιοΓια 4 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Acapulco, GRO
  • ΑεροδρόμιοΑκαπούλκο, Γκερέρο (ACA-Διεθνές Αεροδρόμιο General Juan N. Álvarez)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι, 1 Διπλό Κρεβάτι και 2 Διπλά Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Acapulco Beachfront Condo Fabulous View! Προσιτό επίσης!

Προσιτή Ακαπούλκο Beachfront Condo σε LTG με υπέροχη θέα ακριβώς πάνω κόλπο του Ακαπούλκο!

"Γεια σας, ευχαριστώ πολύ. Είχαμε μια μεγάλη στιγμή στο Acapulco :-) Πολλές απόψεις και όλα τα καλύτερα,
- Philipp, Ελβετία, Έμεινε στις Ιούλιος-Αύγουστος, 2016, 4 από 5 αστέρια

"ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ!" 5 από 5 αστέρια Επισκέπτης: Elizabeth από τη Γεωργία, ΗΠΑ
Αναθεώρησε τον Ιανουάριο του 2015 μετά από μια διαμονή δύο εβδομάδων
Αναλυτικές αξιολογήσεις για αυτή τη ενοικίαση - 5 από 5 αστέρια,
Ο σύζυγός μου και εγώ ταξίδεψαμε από τις ΗΠΑ για να περάσουμε τη νέα χρονιά στο Ακαπούλκο. Ήμασταν τυχεροί να βρείτε αυτό το condo. Η condo αντιμετωπίζει άμεσα τον ωκεανό και η θέα ήταν απίστευτη. Το δωμάτιο ήταν τέλειο, καθαρό και μεγάλο. Ανησύχησα αρχικά ο χώρος θα είναι πολύ μικρή, δεδομένου ότι ήταν αναφέρεται ως ένα στούντιο, αλλά ήταν πολύ μεγάλο με άφθονο χώρο. Μας άρεσε πάρα πολύ η τοποθεσία. Απολαύσαμε το περπάτημα κατά μήκος της λωρίδας καθημερινά. Ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με την condo, τοποθεσία, πισίνα, παραλία, τα πάντα !!! Εμείς σίγουρα θα είναι πίσω.
Λεπτομερείς αξιολογήσεις για αυτή τη ενοικίαση - 5 από 5 αστέρια

"Το διαμέρισμα στούντιο είναι καθαρό, η καθαριότητα ήταν αποτελεσματική και η θέα μαγευτική." - JF, Καθηγητής Δημοσιογραφίας, Μιζούρι, ΗΠΑ, Ιαν. 2014, 4 από 5 αστέρια
"Έχετε ένα όμορφο διαμέρισμα, οι απόψεις του κόλπου Acapulco και των βουνών της Σιέρα Madre είναι φανταστικά! "-.Helen, Οντάριο, Καναδάς, Φεβρουαρίου, 2013

"Απολαύσαμε τη διαμονή μας και βρήκε όλο το προσωπικό περισσότερο από πρόθυμοι να βοηθήσουν." - Roz, Αγγλία, Δεκεμβρίου, 2012

Η θέση σας στον ήλιο Ακαπούλκο είναι εδώ! ευρύχωρα στούντιο μας έχει πανοραμική θέα 270 μοιρών στον κόλπο του Ακαπούλκο και περιβάλλεται από την πόλη και τα βουνά Sierra Madre σε LTG (Las Torres Gemelas) πριμοδότηση παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών στο Condesa Beach ακριβώς πάνω κόλπο του Ακαπούλκο. Τα δύο μοναδικά σχεδίασε ένα σχήμα πύργους με αίθρια είναι ογδόντα εκλεκτής ποιότητας, όπως είναι η μοναδική εγκατάσταση lay-out στην παραλία. Μας πολυώροφα 560 τετραγωνικά. Ft. (52 τετρ. MTR.) Στούντιο συν Terazza (μπαλκόνι) είναι εντελώς ιδιωτική του ότι κανείς, επιβαίνοντες ούτε καν άλλα κτιρίου μπορεί να κοιτάξει μέσα στο condo.

Ιδανική διαμονή για μέχρι 4 άτομα που κοιμούνται σε ένα διπλό κρεβάτι, 1 σε ένα μονό κρεβάτι και 1 σε μια ξαπλώστρα. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα στούντιο, δεν υπάρχει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Web μορφή της σελίδας ελέγχει αυτόματα τη λίστα αριθμό κρεβατοκάμαρα και δεν μας παρέχει μια επιλογή που μας επιτρέπει να απαριθμήσω 0 υπνοδωμάτιο.

Σπουδαίος; Η καθημερινή υπηρεσία και το τέλος χρήσης είναι επιπλέον
Παρακαλούμε κάντε κύλιση προς τα κάτω για να `` Άλλα πράγματα για να σημειώσετε `` και να διαβάσετε πριν από την κράτηση παραλιακό μας Condo.

Μεγάλη πανοραμική θέα από το ιδιωτικό μπαλκόνι του 26ου ορόφου. Παρακολουθήστε όμορφες ανατολές και ηλιοβασιλέματα από το νότιο προσανατολισμό μας μπαλκόνι. Θαυμάστε το βράδυ πυροτεχνήματα από τους εορτασμούς δείπνο κουδούνισμα όμορφο κόλπο του Ακαπούλκο. πραγματικά προσιτή condo μας έχει μια υπέροχη θέα!

Δωρεάν δωρεάν WIFI στο μεγάλο λόμπι υποδοχής, cabana bar, 2 κοινόχρηστους χώρους πισίνα, κατά περιόδους το μπαλκόνι του condo μας. Δεν υπάρχει wifi στο condo μας εκτός αν θέλετε να αγοράσετε ένα μόντεμ αντίχειρων για να συνδέσετε το laptop σας

Ένα ευρύχωρο στούντιο παραθαλάσσιο στούντιο σε μια ιδανική τοποθεσία με μια πραγματικά μαγευτική θέα είναι αυτό που θα νοικιάσετε μόνο. Τα δύο μοναδικά σχεδιασμένα Ένα σχήμα πύργους με εσωτερικό αίθριο είναι ογδόντα-τρύγου. Υπάρχουν μερικά δωρεάν ογδόντα εκλεκτής ποιότητας εγκαταστάσεις πισίνας δίπλα στην παραλία, για τα οποία δεν πληρώνετε για να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει επίσης ένα σνακ καμπάνα δίπλα στην πισίνα για τα οποία θα πρέπει να πληρώνουν για τα τρόφιμα και τα ποτά που θα παραγγείλετε.

condo μας διαθέτει ένα νέο 32 "τηλεόραση επίπεδης οθόνης HD, ένα κλιματιστικό Mirage τραβάει φρέσκο ​​αέρα αύρα της θάλασσας, κουζίνα με την οικογένεια μεγάλο ψυγείο, εξαιρετικά άνετο μαξιλάρι-κορυφαία στρώματα. Υποχρεωτική καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας. Οι τιμές είναι ανά condo, όχι ανά άτομο.

Υπάρχουν 5 εστιατόρια στο χώρο του ξενοδοχείου, ένα δωρεάν βασικό γυμναστήριο, 2 δωρεάν vintage πισίνες με καταρράκτη από το ένα στο άλλο και ένα pool bar με μεσημεριανό γεύμα και μενού σνακ. 24ωρη ρεσεψιόν, 24ωρη ασφάλεια, 24ωρη ιατρική κλινική με νοσοκόμα, ιατρός εφημερίας, 1 κατάστημα παντοπωλείων, κομμωτήριο, σαλόνι νυχιών, κατάστημα ειδών ένδυσης παραλίας και πράκτορες εκτός του λόμπι.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση διακοπών condo ενοικίασης παραλία στούντιο μέσα σε ένα μοναδικά σχεδιασμένο, ογδόντα Vintage συγκυριαρχία πολυώροφα όλων των condos ιδιόκτητα. Αυτές οι ιδιώτες έρχονται από όλο τον κόσμο - είμαστε από Victoria, British Columbia, στον Καναδά.

διακόσμηση condo μας είναι μοναδική. Είναι άνω του μέσου όρου σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα condos στο κτίριο μας. condo μας είναι επίσης μοναδικό στο ότι αντιμετωπίζει και fronting στην παραλία, είναι μια μονάδα γωνία περίπου 20% μεγαλύτερη από τις μονάδες πλευρικών και αρκετά υψηλή για να διοικήσει μια ανώτερη άποψη. Βρίσκουμε άνετα και κομψά εντός των ορίων ενός ενοικιάσεις για διακοπές. Είναι το σπίτι μας, όταν είμαστε εδώ. Αν περιμένετε μια απομονωμένη, out-of-πόλη συγκρότημα με υποχρεωτική για φαγητό στο χώρο του ξενοδοχείου και απαιτούν high-end condos και εγκαταστάσεις, αυτό δεν είναι για σας. Αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή στο Ακαπούλκο, αυτό είναι για σας. Καλώς ήρθατε στο Μεξικό. Μπουένος Vacaciones en Ακαπούλκο!

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε.
Σπουδαίος
Παρακαλώ διαβάστε πριν επιφυλάξετε το παραλιακό μας διαμέρισμα
ΕΝΑ. Υπάρχει μια υποχρεωτική καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας και τέλος κοινής ωφέλειας που καταβάλλεται από όλους τους επισκέπτες, κάτι που είναι φυσιολογικό για το Acapulco. Αυτή η χρέωση καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή μετρητών από εσάς, απευθείας στο condo reception κατά τη στιγμή του check-in στο Acapulco. Αυτή η συναλλαγή είναι αποκλειστικά μεταξύ του μετρητή λήψης LTG στο λόμπι και εσείς και όχι εμάς.
(Η πληρωμή αυτού του τέλους σε οποιονδήποτε οργανισμό και όχι η λήψη LTG στο λόμπι δεν συνιστάται ούτε συνιστάται. Επιπλέον, οι οργανισμοί αυτοί ενδέχεται να σας χρεώσουν περισσότερο λόγω των αμοιβών τους.)
Αυτό το κόστος ανά διαμέρισμα βασίζεται στις ακόλουθες τιμές 2018 όπως καθορίζονται από το συμβούλιο ιδιοκτήτες συμβαλλόμενων μερών LTG και είναι πληρωτέες με πιστωτική κάρτα ή μετρητά

. Το ποσό που θα πληρωθεί καθορίζεται από το προσωπικό της ρεσεψιόν κατά την άφιξη του επισκέπτη, χρησιμοποιώντας τον αριθμό των επισκεπτών, την ηλικία τους και τη διάρκεια διαμονής τους:
- Για έως 2 άτομα περίπου MXN 295 pesos (περίπου $ 16 USD) για το διαμέρισμα ανά διανυκτέρευση.
- Για έως 4 άτομα περίπου MXN 325 pesos (περίπου $ 17 USD) για το condo ανά διανυκτέρευση.

Παρακαλείστε να μην κάνετε κράτηση για το διαμέρισμα μας, αν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε αυτό το τέλος που επιβλήθηκε από το συμβούλιο του ιδιοκτήτη της Condo Owners Association κατά τη στιγμή του check-in.

Αυτή η ημερήσια αμοιβή δεν θεωρείται μέρος της τιμής ενοικίασης που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε απευθείας σύνδεση ταξιδιωτική οδηγία της χώρας σας για Ακαπούλκο, Πολιτεία Γκερέρο, στο Μεξικό. δημοφιλή κτίριο condo μας είναι σε Costera Ave. στο Golden τουριστική ζώνη του Ακαπούλκο.

Διαχειριστής καταλύματος

Ernie & Sharon and Sandra
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
All reservations are tentative and subject to availability until such time as review conducted and confirmation by owner has been given.
Lifeguard not always on duty. Children must be supervised at all times as they can fall through the railings or climb over the rail or wall, portal),
Other Things to Note: Please do not reserve our condo if you are not willing to pay a maid and utility daily fee of about 322 pesos at the property.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κοστέρα Ακαπούλκο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μεξικό) βρίσκεται στην παραλία. Ένα από τα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Παραθαλάσσια Βράχια La Quebrada, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Condesa και Πάρκο Papagayo. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Συνεδριακό Κέντρο Ακαπούλκο ή Αρένα GNP Σεγούρος. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Acapulco, GRO

Τρόποι μετακίνησης

  • Ακαπούλκο, Γκερέρο (ACA-Διεθνές Αεροδρόμιο General Juan N. Álvarez): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lobby Bar Fiesta Americana Acapulco - 2 λεπτά με τα πόδια
  • 100% Natural - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Papitos Picante Disco - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Aiko Sushi - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Sol, Arena y Bar - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

6,4
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 5 σχόλια πελατών" "

5,4/10

Καθαριότητα

6,6/10

Check-in

5,4/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

4,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Sandra D.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Super View of the Bay
First off, the view is amazing. We loved sitting on the balcony listening to the waves crash onto the shore and watching the rays in the mornings. The building is showing its age and the condo needs updates such as new blackout curtains and futon. The pictures online are not accurate. The blackout curtains were torn and had holes in them, and I believe all the furniture except the beds were original from the 80's. You could call it vintage, but it is just worn out. Some things just need to be replaced with age you can't keep it and call it character. Top of the list is the blackout drapes, shower curtain, and futon. The refrigerator and microwave worked well and shower was sufficient if you did not touch the shower curtain. The sheets and bed looked clean, but the comforters were old and worn. You stay for the view.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
COSTO EXTRA
En general todo bien, solo no estoy de acuerdo que hagan un cargo extra por el uso de utensilios que ni se utilizaron y no se porque se cobro adicional esa cantidad. la otra parte es que solo den 2 toallas de baño y dos para alberca si se supone que se paga por 4 personas.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2020

2/10 Απαίσιο

Samuel E.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I payed for the hotel, I stood in line but was told I did not have a room booked, I was denied ent
ry . I showed everything the information that was given to me I was told to leave . I booked another hotel and was told by the person I rented from there would be no refund. I call Vrbo that they would try and get me a refund . I called my credit card company and they are having their fraud department investigate. I would definitely not book here again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

cesar Adrian f.

Recomendable 100
Una vista al mar suave ubicación perfecta para los que van por primera vez
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

6/10 Μέτριο

Dave F.

Excellent Location with Great View and Beach But The Unit Has A few Issues.........................
Ernie & Sharon are excellent businessmen / business women. They reply promptly, are very professional, and are a pleasure to deal with. The major problem I had with their unit is the air conditioner makes a lot of noise which periodically turns into an extremely loud grinding sound which if on at night will wake you up repeatedly. There is a small ceiling fan that fits into a notch in the ceiling and that makes a lot of noise as well when on high speed. Other issues were the lack of hot water in the bathroom sink, and minor differed maintenance. Not having a spout for taking a bath in the tub was not a problem for me. The shower worked well and the water was plenty warm enough. Their unit is on the 26'th floor and has a fantastic view, terrific balcony, and the location is excellent. The unit is one of the front and center units with the larger floor plan and can sleep 5 people easily. Instructions provided were clear but despite this, the gals at the check in desk didn't know what to do right away. They finally told me I had to first go down to the Acapulco Connecion storefront in front of the South Tower, check in there, and then return to the front desk. From there there were few problems. The elevators are a bit slow and sometimes crowded with an occasional long wait for access. Sometimes you could hop in and go up and down quickly. Tower staff is friendly and efficient. Housekeeping is excellent which is good because there is a daily fee for it which you pay for upfront upon arrival. The internet was very poor and I used my cell phone to provide me with my wifi. The 4G signal for my Verizon phone was usually very strong. The tower has a few shops and restaurants which i didn't use much. Better deals are all around in other places but the facilities are fine. The main pool is a zoo with families and kids all over the place. I enjoyed the smaller childrens pool infront of the South Tower which had lounges and Palapas available. There was a diving platform between the pools which is excellent for the daring. Overall my stay was excellent, the unit plenty adequate despite the frequent interruptions in my sleep. The view phenomenal. Tip for Ernie & Sandra: Replace the bulbs in the reading lights with small LED's. Perhaps consider replacing the fixtures as well since it is a hassle to have to get on the floor and plug them in and out to turn them on and off. Didn't bother me much since I wasn't there to read.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ernie & Sharon and Sandra

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We proudly present our family-owned and operated tropical vacation rentals. Hawaii property - Kona Islander Beach Condo #216; Mexico property - Acapulco Beach Condo #2607. Together, we strive to make your stay at either of our downtown beach condos most enjoyable. Sandra has hotel management training. Her medical profession is a supervisory technician in a general hospital. Sharon and I have traveled widely researching exotic locations for our novels. We continue traveling the world in search of adventure. We also help to care for our grandchildren. Our families live in Canada. We enjoy our tropical beach condos at every opportunity. Our interesting guests have come from all over the world - the Americas, Asia, Europe, Africa, Australia and Oceania including other volcanic lands and islands - Iceland for instance. We are grateful for our guests' continuing support and generosity so that we may all enjoy the full benefits and use of these beautiful properties. Ernie & Sharon and Sandra

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Magnificent tropical beachfront and vity views

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Most desireable location

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων