Διαμέρισμα

Έξοχα Ρετιρέ Apt στο κέντρο του Καρτιέ Λατέν: Καλύτερη διαπραγμάτευση για 4

Έξοχα Ρετιρέ Apt στο κέντρο του Καρτιέ Λατέν: Καλύτερη διαπραγμάτευση για 4

Συλλογή φωτογραφιών για Exquisite Penthouse Apt In The Center Of Latin Quarter : Best Deal For 4

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Έξοχα Ρετιρέ Apt στο κέντρο του Καρτιέ Λατέν: Καλύτερη διαπραγμάτευση για 4

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα47 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Paris, Ile-De-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάνθεον5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοτρ-Νταμ12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο του Λούβρου7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Έξοχα Ρετιρέ Apt στο κέντρο του Καρτιέ Λατέν: Καλύτερη διαπραγμάτευση για 4

Αυτό το ρετιρέ είναι απίστευτο. μεγάλο όγκο του και την υψηλή οροφή, η φωτεινότητα του φωτός και η ποιότητα της διακόσμησης φέρει μια μοναδική πινελιά. Η διακόσμηση κρατήθηκε καθαρό για να ενισχύσει την ομορφιά του όγκου. Ιδανική λύση για ένα μήνα του μέλιτος, μπορεί επίσης να κοιμηθεί ένα 3ο ενήλικα ή 2 παιδιά σε καναπέδες.

Στο κέντρο του Καρτιέ Λατέν, το οποίο βρίσκεται κοντά στο περίφημο Πάνθεον, το γοητευτικό Place de la Contrescarpe, Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Saint Germain και τα πανέμορφα κήπους του Λουξεμβούργου, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία:
• Είναι μια εξαιρετική συμφωνία: το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή για να άνετα να φιλοξενήσει έως 3/4 άτομα (1 διπλό κρεβάτι και 2 καναπέδες).
• Βρίσκεται σε ένα πέτρινο κτήριο κατασκευάστηκε το 1800. Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως και επανασχεδιαστεί από αρχιτέκτονα το 2016. Τέσσερα παρόμοια διαμερίσματα κοιμούνται για 3 έως 6 άτομα, ανάλογα με το apt είναι διαθέσιμες στο ίδιο κτήριο.

Οι ιδιοκτήτες έχουν διατηρήσει το παραδοσιακό γαλλικό στυλ διαμέρισμα με τα υπέροχα ξύλινα-δοκάρια. Το διαμέρισμα είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Έχουν διατηρηθεί επίσης το κομψό γαλλικό τερακότα πλακάκια δαπέδου με μια παραλλαγή της χρώμα και το πάχος σε ορισμένα μέρη του διαμερίσματος. Αυτό το στυλ δάπεδο χρονολογείται από περίπου 150 χρόνια, αν όχι περισσότερο, και έχει μεγάλη ιστορική σημασία.

Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, κανείς δεν χαιρετίστηκε από ένα μικρό διάδρομο που εξυπηρετεί την τουαλέτα προς τα δεξιά, στη συνέχεια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, και οδηγεί στο τεράστιο σαλόνι.

Το σαλόνι προσφέρει ένα γενναιόδωρο χώρο. Διαθέτει 2 παράθυρα με θέα πάνω από το Παρίσι και τις γύρω περιοχές. Δύο επιπλέον παράθυρα οροφής (με αυτόματη αποχρώσεις) φέρει το φως του ουρανού. Το apt ανοίγει στην όμορφη Place Larue το οποίο προσφέρει διάφορες βεράντες. Δεν δομικά στοιχεία η άποψη: είναι ανοικτή στο Rue Sainte Genevieve, και η διάσημη και πανέμορφη αυλή της Ecole Polytechnique (φιλοξενεί πολλές διεθνείς διασκέψεις των ερευνητών).

Σχετικά με το δικαίωμα της καθιστικό, καναπέ γωνία και ένα κάθισμα πίνακα 4 άτομα. Εάν χρειαστεί, οι καναπέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατόπιν αιτήματος να κοιμηθεί ένα επιπλέον ενήλικα ή 2 παιδιά. Υπάρχει μια επιτοίχια τηλεόραση. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με μια τεράστια αρχαία χάρτη του Παρισιού. Στη δεξιά η queen size κρεβάτι είναι κορυφαίας ποιότητας.

Το μπάνιο είναι πλήρως καλυμμένα με πέτρα. Είναι στα αριστερά του κρεβατιού. Διαθέτει ένα μπάνιο καθώς και ένα μεγάλο ιταλικό ντους τύπου. Τα παράθυρα μπάνιο επιπλέον φέρει ωραίο φως, ακόμα και τον ήλιο το πρωί.

Δεξιά κάτω από το κτίριο βρίσκονται πολλά καταστήματα, εστιατόρια, αρτοποιεία, delies και περισσότερο. Σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε "Les Πίπος" εστιατόριο, τυπικό παραδοσιακό γαλλικό φαγητό.

Το apt τοποθεσία είναι ιδανική βάση για να επισκεφθείτε το Παρίσι: βασίζεται στην καρδιά του παλιού Παρισιού, απέναντι από την Παναγία των Παρισίων και το μοντέρνο Ile Saint Louis με, σε κοντινή απόσταση, το Marais, όπου βρίσκονται τα καταστήματα καλύτερα ρούχα του Παρισιού. Το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, ο διάσημος Jardin des Plantes, το Πάνθεον, η Arènes de Lutece, το Λουξεμβούργο κήπο και το Cluny Μουσείο της Μεσαιωνικής τέχνης είναι όλα τα βήματα μακριά. Διασχίστε το δρόμο και να περπατήσετε στις όχθες του Σηκουάνα, να απολαύσετε ένα ποτό σε ένα από τα πολλά φορτηγίδες ή χορέψουν τανγκό στην πλατεία "Tino Rossi" το καλοκαίρι βράδυ χρόνο.

Βρίσκεται 10 λεπτά με το μετρό στην πιο ενδιαφέρουσες περιοχές του Παρισιού και αποτελεί ένα πολύ όμορφο και ξεκούραστο χώρο για να εκτιμηθεί μετά από μια ολόκληρη μέρα για ψώνια και το περπάτημα μέσα από τα μουσεία.

Για πληροφορίες: Ως μπόνους, τηλεφωνικές κλήσεις προς προσγειωθεί γραμμές στη Γαλλία και στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία είναι γενικά δωρεάν. Είναι επίσης αληθές για περισσότερες από 50 χώρες. Επιπλέον, οι κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα σε συγκεκριμένες χώρες (συχνά ΗΠΑ & Καναδάς) μπορεί επίσης να είναι δωρεάν. Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες, καθώς μπορεί να μεταβάλλεται με το χρόνο και τις πολιτικές των φορέων. WIFI είναι δωρεάν και διατίθεται σε ολόκληρο το διαμέρισμα.

γειτονιά:

 Η λατινική περιοχή Συνοικία και η γειτονική περιοχή Saint Germain είναι πολύ ζωντανή και γεμάτη από εστιατόρια, καφετέριες, κλαμπ τζαζ, τους κινηματογράφους και τα μοντέρνα καταστήματα.

 Το Καρτιέ Λατέν είναι μια πολύ ζωντανή περιοχή. Περπατήστε με το "Rue Mouffetard" & "Place de la Contrescarpe» να έχουν έναν εξωτερικό δείπνο, κάντε μια βόλτα στην κοντινή και όμορφη "Jardin du Luxembourg", επισκεφθείτε Ile Saint Louis, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, le " Paradis Latin "Καμπαρέ και η περιοχή Saint Germain. Βρίσκει κανείς πολλά εστιατόρια, καταστήματα, κινηματογράφους και πολλά πολιτιστικά μνημεία για να επισκεφθείτε.

Διαχειριστής καταλύματος

Owner/Property Manager
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 29 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει ανιχνευτής καπνού
Αριθμός εγγραφής καταλύματος 7510501320435

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Καρτιέ Λατέν, Παρίσι). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Κέντρο Ζωρζ Πομπιντού και Μουσείο του Λούβρου, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Ηλύσια Πεδία και Ρι ντε Ριβολί. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Μπερσί Αρένα ή Σταντ Ντε Φρανς (Στάδιο). Κάντε ένα διάλειμμα με κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάνθεον - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Νοτρ-Νταμ - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Κήπος του Λουξεμβούργου - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Ζωρζ Πομπιντού - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο του Λούβρου - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Paris Port-Royal: 19 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό Cardinal Lemoine: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Bombardier - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Jozi Café - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Zig Zag - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Mimi Ramen - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Les Pipos - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 48 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 3 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 57 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 57 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,7/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

3/5 Μέτριο

susan B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Great location, but
The apt is listed as a one bedroom. It’s not. It’s a studio. A rather large studio, but there’s not a separate bedroom. The kitchen is adequate, but really equipped for a simple breakfast only. Biggest issue are the stairs. Yes it’s Paris, yes it’s an old historic building, which certainly add charm . But be ready to carry your baggage up several very narrow, very winding flights of steps to this “penthouse.” Best thing about the apt is its location, which is in the heart of the Latin Quarter. I rent apts in Paris two or three times a year. This was not one of my favorites.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

David D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect stay for my kids and I.
We loved the apartment, it had everything we needed for our stay and the location was better than expected. All communication was handled quickly and professionally, would definitely recommend this location.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Evelyn L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paris
The room was very clean and just right for us. There was a bit of noise late at night that came from the street but we were able to fall back to sleep. The view was great of Notre Dame! Would caution anyone of a certain age or someone not in the best shape to think twice. It was very difficult for my husband and I to get up all those stairs with our carryon and a back pack. Otherwise it was a perfect stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

William G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Latin Quarter
Wonderful apartment and worth the long narrow staircase up😄. Property Managers were very responsive, friendly and helpful.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Victoria B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Happy travellers from Canada
We loved our stay! The apartment was very clean and exactly as it appeared in the photographs. Stairs were narrow as described but we managed fine with our suitcases. Loved the view of Notre Dame in the distance. The neighbourhood was buzzing with students and had lots of character. Our family felt completely safe during our visit and appreciated the central location and short walk to Metro stops. This location worked well for 2 adults and 2 children, aged 9 and 13. This is the perfect hideaway in Paris!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner/Property Manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες