Σπίτι στον προορισμό Magnesia, ThessalyΙδιώτης οικοδεσπότης

Villa Christina για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές

Villa Christina για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές

Συλλογή φωτογραφιών για Villa Christina for relaxing family holidays

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Villa Christina για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές

Σχόλια
5 στα 5 Εξαιρετικό
6 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 12 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Magnesia, Thessaly
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Συκιτσας8 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΒόλος (VOL)24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Βόλου50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Κορόπης78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 6

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα

Μπάνιο 4

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa Christina για χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές

Απομονωμένη βίλα, προσφερόμενη για ενοικίαση από ιδιώτη με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, ιδανική για οικογενειακές διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα κοντά στο Βόλο. Άνετα καταλύματα με πολλά μπαλκόνια για χαλάρωση καθώς και ένα μεγάλο, σκιερό, κλειστό κήπο που περιβάλλεται από ελαιώνες. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι πρόκειται για βίλα διακοπών διακοπών και όχι για ξενοδοχείο. Αριθμός καταχώρησης. AMA00000084227
Αυτό το όμορφο ακίνητο βρίσκεται στην άκρη ενός ήσυχου παραθαλάσσιου χωριού, περίπου 7 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία και το κέντρο του χωριού. Κολυμπήστε στον Παγασητικό Κόλπο, εξερευνήστε τις πεδιάδες της Θεσσαλίας, το γραφικό Πήλιο και τον ζωντανό Βόλο με τις ουζερί του. Ελάτε να ζήσετε τη ζωή σε ένα πανέμορφο ελληνικό χωριό που εκτιμάται πολύ από τους παραθεριστές της Ελλάδας αλλά από την περασμένη τουριστική διαδρομή. Αρκετές άλλες ωραίες αμμώδεις παραλίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και πολλούς αρχαιολογικούς χώρους.
Το κατάλυμα βρίσκεται στον πρώτο και δεύτερο όροφο της βίλας. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ένα πλήρως κλιματιζόμενο διαμέρισμα με 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία και καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Μπορείτε επίσης να πάρετε τα γεύματά σας στο μεγάλο μπαλκόνι που οδηγεί από το σαλόνι. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε 2 επιπλέον σουίτες το καθένα με ένα υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο, αν χρειαστεί. Κάθε μία από αυτές τις σουίτες έχει τη δική της κουζίνα, οπότε αν είστε μια εκτεταμένη οικογένεια ή μια ομάδα φίλων μπορείτε να προετοιμάσετε τα γεύματα ανεξάρτητα εάν το επιθυμείτε. Υπάρχουν 2 μπάνια στον δεύτερο όροφο και 3ο μπάνιο στον πρώτο όροφο με ξεχωριστό WC. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει δικό του μπαλκόνι. Τα υπνοδωμάτια στον δεύτερο όροφο διαθέτουν κλιματισμό, αλλά οι καθιστικοί χώροι σε αυτό το πάτωμα ψύχονται από ανεμιστήρες οροφής. Από τον 2ο όροφο μπορείτε να δείτε τη θάλασσα σε απόσταση και παντού υπάρχει υπέροχη θέα στους ελαιώνες γύρω από τη βίλα.

Το χωριό: Στο κέντρο του χωριού θα βρείτε μια ποικιλία από καφέ / μπαρ και ταβέρνες, με εξαιρετικά ψάρια, μερικά από τα οποία παραμένουν ανοιχτά όλο το χρόνο, όλα σε κοντινή απόσταση από τη βίλα. Έχει επίσης ένα αρτοποιείο, οπωροφόρο και ένα γενικό κατάστημα με κρεοπωλεία. Η παραλία είναι επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα διαμερίσματα και είναι αμμώδης και απαλά κλίση - καθιστώντας το κατάλληλο για μικρά παιδιά. Υπάρχει επίσης παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου 5 αγωνισμάτων και γήπεδο βόλεϊ δίπλα στην παραλία. Υπάρχουν 2 beach bars που παρέχουν επίσης ξαπλώστρες για την τιμή ενός ποτού. Το καλοκαίρι η Αμαλιάπολη είναι δημοφιλής σε διακοπές ελληνικών οικογενειών που απολαμβάνουν αυτή την παρθένα περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας. Μπορείτε να γνωρίσετε την «πραγματική» Ελλάδα εδώ, που δεν επηρεάζεται από τον τουρισμό της μαζικής αγοράς. Καθίστε στην πλατεία του χωριού και κοιτάξτε πάνω από τη θάλασσα και παρακολουθήστε τον κόσμο να περνάει ή να χαλαρώσετε στη βίλα απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, ενώ τα παιδιά σας παίζουν στον κήπο αυτής της βίλας.

Η Περιοχή: Εκτός από την αμμώδη παραλία του χωριού, υπάρχουν αρκετές καλές παραλίες μέσα σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, διακεκομμένες γύρω από τη δυτική πλευρά του Παγασητικού Κόλπου. Υπάρχουν επίσης ευχάριστα ελληνικά ορεινά χωριά για να εξερευνήσετε με εκτεταμένες δασικές εκτάσεις για περπάτημα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ταξίδι με πλοίο στο νησί της Σκιάθου με τις διάσημες αμμώδεις παραλίες του κοντινού παραθαλάσσιου χωριού Αχίλλειον. Η περιοχή της Μαγνησίας είναι πλούσια σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Αρχαία Θήβα, το Προϊστορικό Διμήνι, το Σέσκλο και ο Δήμητρας.
Ο Βόλος είναι μια πολυσύχναστη μικρή πόλη με ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων, εστιατορίων και ακτοπλοϊκών συνδέσεων με τα κοντινά νησιά Σκιάθο, Αλόννησο και Σκόπελο (όπου γυρίστηκε η Mama Mia).
Η χερσόνησος του Πηλίου βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το όμορφο τοπίο - ένα καλό ημερήσιο ταξίδι. Το χειμώνα υπάρχει ακόμη χιονοδρομικό κέντρο στη χερσόνησο! Εξερευνήστε τα παραθαλάσσια χωριά του Παγασητικού Κόλπου ή ανεβείτε στα βουνά για εκπληκτική θέα.

Περαιτέρω: Εάν θέλετε να αποδράσετε περισσότερο, τόσο οι κλασικοί Δελφοί (περίπου 120χλμ) όσο και τα βυζαντινά μοναστήρια των Μετεώρων (περίπου 180χλμ) κάνουν συναρπαστικές εκδρομές όπως και ο μικρότερης γνωστός αλλά εκπληκτικός αρχαιολογικός χώρος του Δίου (περίπου 170χλμ). Είναι επίσης δυνατό να επισκεφθείτε την Βεγίνη και την Πέλλα κοντά στη Θεσσαλονίκη για όσους ενδιαφέρονται για την αρχαιολογία.

Επισκεφθείτε την Αμαλιάπολη την άνοιξη και δείτε τους λόφους που καλύπτονται από όμορφα αγριολούλουδα. Οι πτηνοπαραγωγοί θα δουν επίσης μια ποικιλία πτηνών. Επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες τον Μάιο ή τον Ιούνιο, αν θέλετε να δείτε και να κολυμπήσετε. Η θάλασσα εξακολουθεί να είναι θαυμάσια ζεστή το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και οι θερμοκρασίες ημέρας δεν είναι τόσο ζεστές από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ακόμη και τους χειμερινούς μήνες ο καιρός είναι συχνά φωτεινος και ηλιόλουστος.

Διαχειριστής καταλύματος

Christina

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 1 στο σύνολο)
Please notify me if you wish to bring a pet.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Main booker must provide their passport number and nationality before arrival. Thanks
We do not provide hotel type services!
Local environmental tax of €10 per night collected on arrival

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000084227

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αλμυρός

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Αλμυρός) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μονή της Παναγίας και Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Πάου, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι του Βόλου και Λιμάνι του Τρικερίου. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως Κολύμπι σε κοντινή απόσταση και άλλες δραστηριότητες όπως παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Συκιτσας - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι του Βόλου - 50 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιαματικά Λουτρά Καμένων Βούρλων - 71 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Κορόπης - 78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Βόλου: 48 λεπτά οδικώς
  • Βόλος (VOL): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ρεπάκης - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Coffee Tree - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Glezos - 11 λεπτά με τα πόδια
  • υποβρύχιο Café Bar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γεωργουλας - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 6 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

E V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay
We had a great time in the Villa. It is really spacious and well equipped. The location is great with just a short walk to the beach and near a lovely little town.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Panagiotis H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing stay
Amazing get away. The village of Amaliapolis is very friendly and family oriented. If you’re looking for a getaway to a quiet beach with great food this is your spot. Our stay at the villa was great. Has everything we needed and only 5 minute walk to the beach.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Edward H.

Beautiful property in an excellent location
Having stayed in Villa Christina for a week I was sad to leave. The villa is very well equipped, with everything you need, and all in great condition. The location is excellent with a good sized beach and a beautiful promenade within a 5-minute walk, including some great sea-side restaurants and local shops. The villa's balconies were the highlight for me, with views of the sea and surrounding olive groves from upstairs. We had a brilliant week and I would definitely recommend the property.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Pierre V.

Fantastic house in a beautiful, idyllic setting
I spent a week with friends staying at Villa Christina in Amaliapolis. The house is fantastic: modern, well-equipped and in a brilliant setting, and very well-maintained too. It is less than 5 minutes walk away from central Amaliapolis, so incredibly close to restaurants and the sea but also peaceful and tranquil, with full privacy. The area is brilliant - we were the only non-Greeks in the village, it doesn't feel touristy at all and there is plenty to do and explore. Would definitely recommend the house and area, and very much looking forward to coming back!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Alex E.

Lovely house, nice location, everything provided
The house was lovely - exactly as advertised - and had everything we could've needed. The area was great - lots of beaches, included a really nice one within a couple minutes' walk - and never felt too touristy. Highly recommended

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Christina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Although I currently live in the Uk I have a deep connection with Greece and feel incredibly privileged to own this villa.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property offered my family very flexible accommodation which is easy to reach either from Athens or Thessaloniki. We were bowled over by the friendliness of the people in the village of Amaliapoli and this impression has been borne out by our experiences since we bought the villa.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We love the way this property is a little bit apart from the village so that it is quite private but it is also near enough that whenever we want anything we can just stroll to the village for a meal or to get something from the shops without having to get in the car and drive.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες