Ολόκληρο διαμέρισμα

Nissi Beach 2 υπνοδωμάτια 2 μπάνια διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. WIFI, 5 λεπτά από την παραλία

Nissi Beach 2 υπνοδωμάτια 2 μπάνια διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. WIFI, 5 λεπτά από την παραλία

Συλλογή φωτογραφιών για Nissi Beach 2 bedroom 2 bathroom apartment with sea view. WIFI, 5 mins to Beach

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Nissi Beach 2 υπνοδωμάτια 2 μπάνια διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. WIFI, 5 λεπτά από την παραλία

Σχόλια
8,0 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στο νερόΘέα στο νερόΘέα στο νερό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ayia Napa, Famagusta
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Νησί6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βάθια Γωνία11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWater World Αγία Νάπα3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας)38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Nissi Beach 2 υπνοδωμάτια 2 μπάνια διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. WIFI, 5 λεπτά από την παραλία

Το διαμέρισμα είναι επιπλωμένο με υψηλές προδιαγραφές. Διαμέρισμα 1ου ορόφου, με θέα στη θάλασσα από την παραλία Nissi Beach, από το εξαιρετικά μεγάλο μπαλκόνι. μεγάλο σαλόνι και κουζίνα, επιπλωμένα σε καλό επίπεδο. Δύο υπνοδωμάτια, ένα με ιδιωτικό ντους και άμεση πρόσβαση στο μεγάλο αίθριο. Δύο υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια και ένα οικογενειακό ντους.
Διπλό καναπέ-κρεβάτι, κατάλληλο για δύο παιδιά ή έναν ενήλικα.

Είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά με τα πόδια από την υπέροχη παραλία Nissi και είναι ιδανικό για γάμους σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής ή ακόμα και στην περιοχή Gape Greko. Χτισμένο στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, το έργο είναι ένα πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο συγκρότημα για κάθε δυνατή ανάγκη σας. Υπάρχει κοινόχρηστη πισίνα και παιδική πισίνα.

Αυτό το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα προς την περιοχή Nissi Beach - η τοποθεσία του διαμερίσματος βρίσκεται στην παραλία Nissi και στην περιοχή Adams Beach Hotel - εξαιρετική τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση από όλα.

Υπάρχει ανελκυστήρας στο διαμέρισμα.
Παρέχονται εγκαταστάσεις WIFI, με βάση την αμοιβή σας

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην Αγία Νάπα, στη δημοφιλή περιοχή Nissi Beach. Το θαλάσσιο πάρκο απέχει 15 λεπτά με τα πόδια, η παραλία Nissi απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, καθώς και πολλοί υπέροχοι αμμώδεις όρμοι σε όλη την ακτή. Τα θαλάσσια σπορ είναι εύκολα διαθέσιμα σε αυτήν την περιοχή και υπάρχουν πολλές μικρές αμμώδεις παραλίες σε όλη αυτή την ακτή.
Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το πανέμορφο μοναστήρι της Αγίας Νάπας.
Υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιατόρια και ταβέρνες με εύκολη απόσταση με τα πόδια και ένα αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο για αυτά τα διαμερίσματα. Η λεωφόρος Nissi εξυπηρετείται από τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία σας μεταφέρουν απευθείας στο κέντρο της Αγίας Νάπας ή κοντά στο λιμάνι της Αγίας Νάπας. Επίσης θα σας μεταφέρει στον Πρωταρά και το Παραλίμνι.

Είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά με τα πόδια από την υπέροχη παραλία Nissi και είναι ιδανικό για γάμους σε οποιοδήποτε από τα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής ή ακόμα και στην περιοχή Gape Greko. Χτισμένο στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας, το έργο είναι ένα πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο συγκρότημα για κάθε δυνατή ανάγκη σας. Υπάρχει κοινόχρηστη πισίνα και παιδική πισίνα.

Βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Νάπας της Αμμόχωστου, κοντά στον Πρωταρά και το Παραλίμνι. Το κλίμα είναι υπέροχο το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πέφτοντας σε μια πολύ ευχάριστη θερμοκρασία το χειμώνα, καθιστώντας την ιδανική χειμερινή διακοπή επίσης.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Η Κύπρος έχει ένα χαρακτηριστικό μεσογειακό κλίμα, ζεστό και στεγνό με λίγες βροχοπτώσεις, γεγονός που κάνει την Κύπρο πολύ δημοφιλή ως τουριστικό προορισμό. Και σίγουρα ένα νησί για όλες τις εποχές, από πολύ ήπιους χειμώνες μέχρι και καυτά καλοκαίρια. Η επίσημη γλώσσα είναι ελληνική, ωστόσο, τα αγγλικά είναι ευρέως ομιλημένα και κατανοητά σε όλο το νησί.
Η Κύπρος έχει πολλά να προσφέρει στους τουρίστες. Υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες αναψυχής και αθλητισμού, όπως θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, γυμναστική και γκολφ. Υπάρχουν πολλές χαρτοπαικτικές λέσχες και για όσους από εσάς προτιμούν τις εξωτερικές πόρτες, υπάρχουν παρατηρήσεις πουλιών, παρακολούθηση χελωνών και πεζοπορία.
Οι Κύπριοι είναι πολύ υπερήφανοι για την πολιτιστική τους κληρονομιά, η οποία εκτείνεται σε περισσότερα από 9000 χρόνια. Η Κύπρος έχει πολλές παραδόσεις και έθιμα. Ο κυπριακός πολιτισμός αντανακλάται στην πλούσια λαογραφία του νησιού. Οι ηλικιωμένες τέχνες, όπως η λεύκανση στη Λευκάρα, οι οποίες μεταφέρονται από τη μία γενιά στην άλλη, μεταφέρονται πιστά μέχρι σήμερα με εξειδικευμένα χέρια και ευκίνητα δάχτυλα, διαμορφώνοντας χειροτεχνήματα τόσο διακοσμητικά όσο και χρήσιμα που θα φαίνονται όμορφα στο σπίτι. Πιθανόν δεν είναι έκπληξη με τόσο μεγάλη ιστορία, ότι η Κύπρος είναι εξαιρετικά πλούσια σε πολιτισμό.
Η περιοχή αυτή είναι η κύρια περιοχή παραγωγής της πατάτας της Νήσου Κύπρου και είναι γνωστή ως κοκκινοχωρία, που σημαίνει χωριά ερυθρού χώματος. Τα χωριά αυτής της περιοχής είναι εξίσου γνωστά για τους λαϊκούς ποιητές τους, οι οποίοι θεωρούνται ως οι καλύτεροι στο νησί. Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για τους διάσημους ανεμόμυλους σε όλη την περιοχή του Πρωταρά και του Παραλιμνίου

Η Αγία Νάπα έχει κάτι για όλους, με το υπέροχο υδάτινο πάρκο, χρυσαφένιες παραλίες και πολύ γραφικό λιμανάκι, καθώς και την εκπληκτική αρχιτεκτονική των τοπικών εκκλησιών. Δεν ξεχνάμε την υπέροχη νυχτερινή ζωή της Αγίας Νάπας για τον νεότερο παραθεριστή. Στον παραλιακό δρόμο, από την Αγία Νάπα μέχρι τον Πρωταρά, έχετε την εκπληκτική περιοχή Cape Greco, μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς με το εθνικό πάρκο και τις αμμώδεις παραλίες.

Ο Πρωταράς, που είναι η κύρια τουριστική περιοχή του Παραλιμνίου, βρίσκεται κοντά και είναι μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου και εκτείνεται από τον διάσημο Κόκκινο Κόλπο και παίρνει όλες τις περιοχές της Πέρνερας, της Αγίας Τριάδας και του Καπάρη. Υπάρχουν πολυάριθμοι όρμοι κατά μήκος αυτής της ακτής, με τα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου και τις λευκές αμμώδεις παραλίες. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλες τις ηλικίες, από δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ μέχρι να περάσετε τις ημέρες σας χαλαρώνοντας στους απομονωμένους κόλπους και περιπλανώμενοι γύρω από τα αλιευτικά λιμάνια.

ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Στην περιοχή Nissi Beach της Αγίας Νάπας, αυτό το υπέροχο διαμέρισμα βρίσκεται σε μια υπέροχη κατοικημένη και ιδιωτική τοποθεσία. Το Nisi Beach απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από όλα τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα μπαρ και τις παραλίες. Μια πολύ ωραία περιοχή, μακριά από τα κυριότερα κλαμπ της Αγίας Νάπας. Βρίσκεστε σε απόσταση περίπου 20 λεπτών με τα πόδια από το λιμάνι της Αγίας Νάπας και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο θα σας μεταφέρει στο κέντρο του Πρωταρά και στον φανταστικό κόλπο Fig Tree Bay.

Το κέντρο Paralimni απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και καθώς η περιοχή εξυπηρετείται από λεωφορείο κατά μήκος της λεωφόρου Nissi, δεν είναι απαραίτητο ένα αυτοκίνητο.

Το Παραλίμνι είναι η κύρια εμπορική πόλη, προσφέροντας το συνδυασμό παραδοσιακού κυπριακού χωριού με την άνεση μιας σύγχρονης πόλης. Έχει υπέροχες εκκλησίες, κοσμοπολίτικα καταστήματα και καφέ μπαρ και ταβέρνες, όλα γύρω από την κεντρική πλατεία.



ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ
Waterworld Waterpark, Αγία Νάπα - Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα Waterpark στην Ευρώπη, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία από νεροτσουλήθρες και ανέσεις. Μην χάσετε αυτή την υπέροχη μέρα για όλη την οικογένεια. Αν βρίσκεστε στην Κύπρο ή οπουδήποτε, αυτό το βραβευμένο πάρκο αξίζει μια επίσκεψη.

Θαλάσσια σπορ - Αυτή είναι μια από τις καλύτερες περιοχές του νησιού για υπέροχα θαλάσσια σπορ. Πάρτε μέρος σε αλεξίπτωτο πλαγιάς, θαλάσσιο σκι, ενοικιάστε ταχύπλοο, τζετ σκι, δοκιμάστε ακόμη και ένα ιπτάμενο ψάρι !! Ο κατάλογος είναι ατελείωτος και οι φανταστικές παραλίες με εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ.

Bungee Jumping - για τους περιπετειώδεις τουρίστες στην Κύπρο, το bungee jumping διατίθεται στην Αγία Νάπα. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα ασφαλείας της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Γκολφ - Η Κύπρος γίνεται γρήγορα ένα από τα αγαπημένα με πολλούς ταξιδιώτες του γκολφ λόγω της βελτίωσης των εγκαταστάσεων και φυσικά του θαυμάσιου στρογγυλού κλίματος όλο το χρόνο. Υπάρχουν πολλές σχολές γκολφ, τάξεις ανάπτυξης γκολφ και ακαδημίες, σε πολλές τοποθεσίες στην Κύπρο για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας. Φημολογείται ότι υπάρχουν πολλά «νέα» γήπεδα γκολφ υψηλής ποιότητας που θα κατασκευαστούν στην ανατολική ακτή της Κύπρου - μεταξύ Λάρνακας και Πρωταρά.

Go-karting - Υπάρχουν πολλά κρουαζιερόπλοια στην Κύπρο. Τα περισσότερα είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα, μια εξαιρετική βρίσκεται στην Αγία Νάπα, δίπλα στο Waterpark.

Καταδύσεις - Θερμές θάλασσες, καθαρό νερό και ηλιοθεραπεία όλο το χρόνο εξασφαλίζουν ότι η κατάδυση στην Κύπρο παραμένει ένα δημοφιλές χόμπι. Η ποικίλη φύση των τοποθεσιών κατάδυσης καθώς και η έλλειψη παλίρροιας και ρεύματος σημαίνει ότι τόσο οι αρχάριοι όσο και οι πιο έμπειροι δύτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία. Υπάρχει αφθονία υποβρύχιας ζωής και τεράστια ποικιλία ψαριών.

Σκι και σνόουμπορντ: Τροόδους - Ζήστε την Κύπρο τους χειμερινούς μήνες, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο. Υπάρχει φανταστικό σκι και snowboarding στον Όλυμπο, στο πανέμορφο όρος Τρόοδος.

Διαχειριστής καταλύματος

Teri
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στο νερό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αγία Νάπα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Αγία Νάπα) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Νησί και Παραλία Μακρόνησος. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Λούνα Παρκ Πάρκο Παλιάτσο και Water World Αγία Νάπα.
Χάρτης
Ayia Napa, Famagusta

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Νησί - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Βάθια Γωνία - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Water World Αγία Νάπα - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μακρόνησος - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Grecian Bay - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λάρνακα (LCA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Nissi Bay Beach Bar - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Isola - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Zaatar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Old Village Tavern - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Odyssos - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

8,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Linda C.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία
Furnishings dated and pool area minimal
Booking element was easy property manager was very helpful

10/10 Άριστο

Andrea C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacanze a Nissi Elena
Ottimo Appartamento arredato con gusto e molto funzionale non manca praticamente nulla, abbastanza vicino la spiaggia di Nissi Beach un po' lontano dal divertimento di Agia Napa ma questo secondo me non è stato un male perché durante la giornata si può stare tranquilli a prendere il sole e la sera si va cerca del divertimento, tirando le somme un ottima vacanza l'unica pecca e che a Agia Napa nella zona dei locali e discoteche l'età media e veramente bassa nonostante fosse la terza settimana di giugno quindi se avete 30 o più anni non la consiglio.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Teri

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων