Σπίτι

Ημι-αγροτικό Shropshire - Άνετο και κεντρικό σε τόσα πολλά ενδιαφέροντα μέρη

Ημι-αγροτικό Shropshire - Άνετο και κεντρικό σε τόσα πολλά ενδιαφέροντα μέρη

Συλλογή φωτογραφιών για Semi-rural Shropshire. Peaceful, comfortable, central - relax!

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ημι-αγροτικό Shropshire - Άνετο και κεντρικό σε τόσα πολλά ενδιαφέροντα μέρη

10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Allscott, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔε Ρέκιν11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Telford Shopping Centre12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο The International Centre13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)69 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ημι-αγροτικό Shropshire - Άνετο και κεντρικό σε τόσα πολλά ενδιαφέροντα μέρη

Το Stables είναι μια καλαίσθητη ανακαίνιση ενός πρώην σταθερού που στεγάστηκε αρχικά τα άλογα, την παγίδα και την καρφίτσα για το Allscott House. Έχει προσφέρει χρήσιμη και ουσιαστική αποθήκευση για πολλά χρόνια, αλλά είναι πλέον καθιερωμένη ως ένα σούπερ ατομικό κατάστημα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, σύντομη ενοικίαση / διακοπές.

Το ίδιο το κατάλυμα περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι / τραπεζαρία, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, ντους και υπνοδωμάτιο, όλα προσβάσιμα από μια φωτεινή και ευάερη αίθουσα.
Το σαλόνι είναι φωτεινό και ευάερο με εκτεθειμένες δοκίδες και πλακόστρωτο με τούβλα που ανακτώνται από την ίδια τη μετατροπή. Έχει ένα υψηλό ανώτατο όριο που επιτρέπει την έκθεση του στρογγυλού παραθύρου, πρώην της τρύπας, που επιτρέπει στον ήλιο να αναπηδήσει από το τοίχωμα της σκάλας και να αφήσει μια κυκλική εικόνα σκιάς του φωτός οροφής. Μια σταθερή σκάλα, με πρόσβαση στη σοφίτα, για συντήρηση προσθέτει στην ατμόσφαιρα και το χαρακτήρα του δωματίου. Υπάρχουν δύο καναπέδες για επιπλέον άνεση και για διασκέδαση, υπάρχει τηλεόραση, Hifi με βάση iPod και DVD player - καθώς και πολλά βιβλία
Η κουζίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη και διαθέτει μεγάλο ψυγείο / ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων καθώς και πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο πιάτων.
Στο ντους είναι ένα θερμαινόμενο ψυγείο για να κρατήσει τις πετσέτες σας στεγνό και ένα βούρτσισμα ξυρίσματος και το φως καθρέφτη βοηθούν την προσωπική προετοιμασία.
Το υπνοδωμάτιο έχει ψηλή οροφή με εκτεθειμένα φασόλια και ένα ψηλό παράθυρο αφήνει στο πρωινό φως, υποστηρίζοντας ένα μεγαλύτερο παράθυρο που ανοίγει στον εξωτερικό χώρο και το παρακλάδι.
Όλοι έχουν πρόσβαση από μια αίθουσα με εκτεθειμένα δοκάρια και πλακίδια λατομείου που ανακτώνται κατά τη μετατροπή, το The Stables είναι ένας χαρακτήρας γεμάτος, άριστη ποιότητα.
Το σύνολο θερμαίνεται ηλεκτρικά χρησιμοποιώντας θερμοσίφωνες νύχτας και διάφορα θερμαντικά σώματα και φωτιά.
Υπάρχει ενδοδαπέδια θέρμανση στην κουζίνα και στο ντους.

Λόγω των φυσικά ποικίλων συνηθειών και αναγκών των επισκεπτών, πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι πληρωτέα όπως χρησιμοποιείται και χρεώνεται επιπλέον της ίδιας της μίσθωσης.

Η τοποθεσία
Κοντά στο Wrekin και δίπλα στο Shropshire Way, ένα γεφύρι εδώ, η ιδιοκτησία κάθεται μέσα στην αυλή του Allscott House και, στην άκρη αυτού του ήσυχου χωριού, απολαμβάνει πρόσβαση στο κωνοφόρο-γκαζόν που ήταν παλιό. Διασχίζοντας το δρόμο προς το γεφύρι, μια γέφυρα πάνω από τον ποταμό Tern επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν ήσυχο περίπατο δίπλα στον ποταμό και στη συνέχεια σε ήσυχους, επίπεδες οδούς που προσφέρονται για βόλτα, ποδηλασία και ιππασία μέσα από ένα ήσυχο περιβάλλον. Αυτοί οι δρόμοι μπορούν επίσης να αποτελέσουν μέρος μιας κυκλικής διαδρομής 5 μιλίων, προσφέροντας πρόσβαση στο πρώτο υδραγωγείο του Telford στο Longden-on-Tern.

Ενώ το Shrewsbury και το Telford βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τα εμπορικά καταστήματα, δεν υπάρχουν καταστήματα σε απόσταση 2 μιλίων, αλλά υπάρχουν παμπ, επιτρέποντας τα γεύματα όταν το μαγείρεμα δεν κάνει έφεση.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, το Allscott βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Attingham Park, ένα υπέροχο αρχοντικό και γήπεδα του National Trust, καθώς και από το Sunnycroft στο Wellington. Το Haughmond Abbey and Hill βρίσκονται κοντά στο δρόμο προς την κομητεία Shrewsbury, η οποία είναι πλούσια σε θαυμάσια κτήρια που φιλοξενούν πολλά μέρη για φαγητό καθώς και μεμονωμένα καταστήματα και μικρά καταστήματα αλυσίδων. Το Shrewsbury διαθέτει μια βραβευμένη αγορά, καθώς και το θέατρο δίπλα στο ποτάμι και τον πολυτελές, μικρό, κινηματογραφικό θάλαμο στην πλατεία. Οι ποταμοί είναι διαθέσιμες τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η ρωμαϊκή πόλη Wroxeter, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα ερείπια και το νέο ρωμαϊκό αρχοντικό, το κτίριο του οποίου παρουσιάστηκε στην τηλεόραση. Ο αμπελώνας αξίζει μια επίσκεψη.
Ένα προφανές «πρέπει» είναι το Φαράγγι του Ironbridge, ένας τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς με πλούτο ενδιαφέροντος και στέγαση αρκετών μουσείων, καθεμιά με διεθνές ενδιαφέρον και με αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες.
Περπατώντας περαιτέρω, το πάρκο Hawkestone και οι γενναιοδωρίες του παρέχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα, εάν δοκιμάσετε, με τα πόδια με εκπληκτική θέα.

Για τους επιχειρηματικούς χρήστες, οι Σταθμοί παρέχουν ήσυχη χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και δεν έχουν την κανονική ευκολία ενός δωματίου του ξενοδοχείου.

Τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται και το κρεβάτι σας είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να απολαύσετε τον εαυτό σας μόλις φτάσετε.

Διαχειριστής καταλύματος

Nadine Evans

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:30 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
Undercover area accommodates around 15 people.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Undercover area accommodates around 15 people.
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Telford

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Telford) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Σάνικροφτ και Αρχαιολογικός Χώρος Wroxeter Roman City, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Παγοδρόμιο Telford Ice Rink και Κέντρο Snowboard και Ski Telford. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Πράσινου Ξύλου και Enginuity. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υπαίθρια διασκέδαση όπως Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και άλλες δραστηριότητες όπως παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δε Ρέκιν - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Telford Shopping Centre - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο The International Centre - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Ironbridge Gorge - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Iron Bridge - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός των Τέλφορντ και Γουέλινγκρον - Σρόπσιρ: 11 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ (Bhx): 69 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Pheasant Inn - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Boot Micropub - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Pheasant Inn - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Apley Arms - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Ugly Duckling - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 20 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 20 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 20 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

william t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nadines Barn
We were very impressed with this lovely place.Lovely garden area to enjoy..spotlessly clean with fresh flowers in lounge.Very considerate hosts..we will visit again.Thank you
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Maarten K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We had a perfect stay
Perfect
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

David G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Stables, Allscott
Absolutely lovely. Everything you need at the property. Lovely host. Plenty to see in Shropshire, Ironbridge and Telford. Even the weather was excellent. What more could we want.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

James C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hidden Gem
We relaxed the moment we walked through the front door! This property has everything you need for your stay, lovely features with the exposed timbers too! Very peaceful and is a great base to tour the area.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Ruth S., Buckinghamshire

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect!
The Stables provided the perfect environment whilst I spent 4 days with the British Health Qigong Association in Telford. Great location, quiet, beautifully equipped property, wonderful garden and superb hosts. Can't recommend it highly enough and already looking forward to the next stay.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nadine Evans

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Living in hotel accommodation for most of the working year, I loved my own space when I had a long project.
Coming home every weekend was a holiday to me .
I was pretty sure that other people could enjoy the property so converted the stables during 2010 and 2011 and we are now very happily welcoming many returning guests/friends.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Brilliantly positioned between Shrewsbury and Telford, this quiet property allows guests to either stay in a very pleasant space of travel to many and varied venues.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The property is unique, in its own space and pleasantly decorated.
Quality shouts at you as you walk in - and guests are not disappointed.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες