ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Επιλέχθηκε μια από τις πιο καυτές βίλες για οικογένειες από τους The Sunday Times

Επιλέχθηκε μια από τις πιο καυτές βίλες για οικογένειες από τους The Sunday Times

Συλλογή φωτογραφιών για Elected one of the hottest villas for families by The Sunday Times

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 75, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Επιλέχθηκε μια από τις πιο καυτές βίλες για οικογένειες από τους The Sunday Times

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα337 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Portimão
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠίστα Κάρτινγκ International Kart Circuit9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠίστα Αγώνων Algarve International Autodrome Raceway16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Alvor27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Επιλέχθηκε μια από τις πιο καυτές βίλες για οικογένειες από τους The Sunday Times

Εκλεγμένο από την έκδοση The Sunday Times της 2ας Φεβρουαρίου 2015 ως μια από τις πιο καυτές βίλες της Πορτογαλίας και της Ισπανίας (7η θέση σε 10 επιλεγμένες βίλες).
Η Villa Monte Canelas κατασκευάστηκε το 2009, έχει μια σύγχρονη αρχιτεκτονική και περιβάλλεται από έναν τεράστιο ιδιωτικό κήπο. Έχει επίσης 2 πισίνες που είναι ένα για παιδιά. Οι πισίνες χωρίζονται από ένα ξύλινο χώρο με 4 ξαπλώστρες και έναν εξωτερικό καναπέ 8 θέσεων. Υπάρχει ένα κινητό μπάρμπεκιου αερίου και ένα άλλο μπάρμπεκιου με κάρβουνο. Υπάρχει επίσης ένα τραπέζι για μεσημεριανό γεύμα μέχρι 10.
Αποτελείται από ένα μοναδικό ισόγειο που περιλαμβάνει:
Ένα ευρύχωρο καθιστικό / τηλεόραση και τραπεζαρία με μεγάλη LCD τηλεόραση και πολλά διεθνή κανάλια, DVD player με ταινίες και κονσόλα και παιχνίδια Wii και σύστημα Hi-Fi. Διαθέτει επίσης μεγάλες γυάλινες συρόμενες πόρτες, οι οποίες προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό καθιστικό / τραπεζαρία , πισίνα και κήπο. Αυτή η βίλα είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τα παιδιά σας.
Η τραπεζαρία μέσα και έξω από το τραπέζι μπορεί να καθίσει μέχρι 10.
Στην πίσω πλευρά του σπιτιού υπάρχει ένας μικρός κήπος βοτάνων όπου μπορείτε να συλλέξετε μερικά μπαχαρικά και αρωματικά βότανα που χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα.
Ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης είναι σε θέση να 4 αυτοκίνητα ή ακόμα περισσότερο


Η βίλα βρίσκεται στο ήσυχο χωριό περίπου 5 λεπτά από το ξενοδοχείο Penina Golf και από μια τεράστια εμπορική περιοχή. 3 εστιατόρια βρίσκονται κοντά στη βίλα (2 λεπτά). Στις επόμενες παραλίες είναι μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπως Alvor και Portimão.

Αθλητισμός / Ελεύθερος χρόνος:
Σε μια περιοχή με τόσο μεγάλο μέτωπο των ωκεανών, το Αλγκάρβε προσφέρει σχεδόν κάθε δραστηριότητα που μπορείτε να σκεφτείτε ότι σχετίζεται με (τη χρήση) νερού. Επίσης, για εκείνους που δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να είναι μέσα ή γύρω από το νερό, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να περάσετε μια υπέροχη στιγμή στο Αλγκάρβε! Διαβάστε παρακάτω μια ευρεία επιλογή δραστηριοτήτων αναψυχής και αθλητισμού: Ψάρεμα, Κολύμβηση, Ποδηλασία, Γκολφ, Ιππασία, Jeep Safaris, Ορεινή ποδηλασία, Wind and Kite Surfing, Κατάδυση, Τένις, Περπάτημα, (Γκαζόν) Μπόουλινγκ, Ψάρεμα βαθιάς θάλασσας, Καρτούν, Παρακολούθηση δελφινιών και πουλιών, Ενοικιάσεις ταχύπλοων, Καταμαράν και ιστιοπλοϊκών, Πτερύγια Ultralight, Μίνι γκολφ κλπ. Πάρκα νερού, ζωολογικούς κήπους, οικογενειακά πάρκα (Zoo Marine, Aquashow και Krazy World) καθώς και διάφορα μουσεία προσκαλούν σε ταξίδια. Περαιτέρω ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, τσιγγάνικες αγορές, εκθέσεις και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τον παραθεριστή μπορείτε να βρείτε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Algarve Resident και Viva Algarve (διαθέσιμο στα σούπερ μάρκετ).


Αγορές στο Portimao:
Η Portimao, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Αλγκάρβε, προσφέρει όλα όσα κάνουν πιο γρήγορη την καρδιά των αγορών. Από μικρές μπουτίκ, βιοτεχνίες και καταστήματα καλλιτεχνικών έργων έως εμπορικά κέντρα, υπάρχει ενδιαφέρον για όλους (εκτός από μερικούς άνδρες ίσως). Στο ιστορικό κέντρο υπάρχει ένας τεράστιος πεζόδρομος, στενά δρομάκια και μερικά τετράγωνα προσκαλούν να περιπλανηθούμε σε μια καλή ατμόσφαιρα. Η χιλιόμετρα μπροστά στη διάσημη παραλία Praia da Rocha είναι γεμάτη με πολλά καταστήματα. Κατά μήκος του ποταμού Arade, που κατευθύνεται προς τα μέσα από τη μαρίνα Portimao (λιμάνι), δημιουργείται σήμερα μια άλλη χιλιόμετρα λεωφόρος που συνδέει τη Μαρίνα και την Praia da Rocha με το ιστορικό κέντρο. Αρκετά εμπορικά κέντρα, Lidl και Plus, βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου πρόσβασης διπλής λωρίδας στην Praia da Rocha. Διαδίδονται σε όλη την πόλη, τα μικρότερα σούπερ μάρκετ, οι κρεοπωλεία και τα αρτοποιεία ολοκληρώνουν το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων αγορών που προσφέρει το Portimao. Σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα.


Γκολφ:
Το γκολφ είναι οριστικά το πιο δημοφιλές σπορ στο Αλγκάρβε, δεν είναι περίεργο όταν συνειδητοποιούμε τις κλιματολογικές συνθήκες όλο το χρόνο και την εξαιρετική ομορφιά των lay outs (οι περισσότεροι από τους διάσημους διεθνείς αρχιτέκτονες γκολφ) και το περιβάλλον. Διαβάστε παρακάτω μια επιλογή από 4 εξαιρετικά γήπεδα γκολφ στην περιοχή σας από τα περίπου 35 γήπεδα γκολφ του Algarve. Palmares Course: Το μαγευτικό σκηνικό μπορεί να εκτιμηθεί από το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού, με θέα στις εκβολές του ποταμού Alvor, τις παραλίες και τον κόλπο του Λάγος. Υπάρχουν 5 αυθεντικές οπές συνδέσμων μεταξύ των αμμόλοφων κοντά στον ωκεανό που εκτίθενται στους επικρατούσες ανέμους. Άλλες τρύπες σε λόφους και κοιλάδες γεμάτες δέντρα. Penina Course: έχει φιλοξενήσει την πορτογαλική ανοιχτή 8 φορές και είναι χτισμένη σε επίπεδο επίπεδο πάρκο έδαφος με fairways γεμάτη από αμέτρητα δέντρα και με δυσνόητους κινδύνους νερού. Επίσης αρκετές μεγάλες τρύπες par-3 και par-4, που απαιτούν τόσο μήκος όσο και ακρίβεια. Το Alto Course: διαθέτει μια μαγευτική τοποθεσία με θέα στον ωκεανό και με θέα στην ενδοχώρα προς τους λόφους του Monchique. Περίπου 10.000 δέντρα φυτεύτηκαν στην πορεία και έχουν προσελκύσει μεγάλη ποικιλία πτηνών. Το μάθημα δεν είναι υπερβολικά δύσκολο και μπορεί να το απολαύσουν οι παίκτες του γκολφ όλων των προτύπων. Γκολφ do Morgado; πρόσφατα άνοιξε, σχεδόν 1000 στρέμματα, καθιστώντας το μεγαλύτερο γήπεδο γκολφ στο Αλγκάρβε. Όμορφα τοπία, καθαρή φύση, χωρίς βίλες / διαμερίσματα, αλλά 6 λίμνες, λόφους, κοιλάδες, 1000 ελιές, χαρούπια και συκιές, το παρθένο Αλγκάρβε!

Διαχειριστής καταλύματος

Augusto Silva

Γλώσσες

Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
This villa is perfect for parents and children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες (όριο 2 στο σύνολο)
Pets are welcome. The property is totaly fenced.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 9700/AL

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πορτιμάο

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Πορτιμάο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Υδάτινο Πάρκο Slide and Splash, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Παραλία Alvor και Παραλία Rocha. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Μίνα ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πίστα Αγώνων Algarve International Autodrome Raceway. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πίστα Κάρτινγκ International Kart Circuit - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πίστα Αγώνων Algarve International Autodrome Raceway - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Lagos - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rocha - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Alvor - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Πορτιμάο: 21 λεπτά οδικώς
  • Πορτιμάο (PRM): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurante Le Grill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante O Tasco - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Petisqueira A Oficina - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Andre. - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Fonte de Pedra - 15 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 60 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

André M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Um pequeno oasis
Muito boa vivenda para ferias familiares
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Tiago M., Coimbra

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing property!
It was an incredible week at an amazing villa...the kids loved the two pools (the water was always at a good temperature) and the big and nice lawn for their plays. Nice barbecue area with a big outdoor table and lounge area. Inside the house is spacious and very well decorated. The owner is extremely nice and always available. Highly recommend!!! What you see in the pictures is what you get...
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Cristina F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excelente
Foi uma excelente estadia numa zona calma mas com tudo o que é preciso muito perto, desde as compras habituais até à praia. A casa é excelente!

10/10 Άριστο

Carl R., Marbella, Spain

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
One week in March
We have just been back to this house for the 5th time - and that says it all. We feel like it is just coming back to your own holiday house. The house is very popular and rented out almost all year round for a good reason.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

10/10 Άριστο

andrew b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic house
Really great villa, spacious, comfortable, huge gardens, well equipped with everything needed for a relaxing holiday. We visited in February and were very lucky with great weather, we had the pool heated and kids were able to swim every day (although it was still pretty cool). Location is handy... 10-15 minutes to supermarkets, beach etc although nothing withing walking distance so a car is definitely needed.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Augusto Silva

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Fed up with being battered by floats and armbands in the pool? Among the eye-catching features of the four-bedroom Villa Monte Canelas is a children’s pool, separated from the placid waters of your own adults-only cool-off by a wooden lounging area. But the segregation won’t last: there’s an enormous dining table that seats 10, an eight-seat outdoor sofa and an oversized LCD TV, around which you can all gather for movie nights. Other perks include a Wii console, a DVD player, a hammock and a spacious enclosed lawn with a spice garden. What’s nearby? Does it matter?

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This property is unique, you cannot find easily villas like that. The villa is perfect for families with children: it has one little pool and the house has just the ground floor, you will not find neither a step. Beyound this, the living room has huge windows to the pools and garden, which is perfect to keep an eye on your children. The most villas in Algarve have several floors, becoming wearing and incovenient. Here is different and I'm sure that will love.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες