Ολόκληρο διαμέρισμα

Πολυτελής διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μπροστά Παραλία σε διαμερίσματα μαρίνας La Duquesa

Πολυτελής διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μπροστά Παραλία σε διαμερίσματα μαρίνας La Duquesa

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μπροστά Παραλία σε διαμερίσματα μαρίνας La Duquesa

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Manilva, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ La Duquesa15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Dona Julia4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Finca Cortesin5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓιβραλτάρ (GIB)34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Μπάνιο 2

Bidet · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων μπροστά Παραλία σε διαμερίσματα μαρίνας La Duquesa

* Αυτό το όμορφα διακοσμημένο εντυπωσιακό διαμέρισμα 2ου υπνοδωματίου 3ου ορόφου, που φιλοξενεί 4 άτομα σε δύο κρεβατοκάμαρες, προσφέρουν επιπλέον πτυσσόμενα κρεβάτια εφόσον είναι απαραίτητο για τη διαμονή έξι ατόμων. Με έκταση 1400 ft2 / 130 m2 βρίσκεται στην πολύ περιζήτητη αποκλειστική παραλία παραλία της Μαρίνας de la Duquesa μία ώρα με το αυτοκίνητο από τη Μάλαγα και 20 λεπτά από το Γιβραλτάρ.

Αυτή η επιθυμητή αστική περίφραξη με 24ωρη ασφάλεια διαθέτει πολλές εγκαταστάσεις, όπως 4 πισίνες με σολάριουμ και ξαπλώστρες με θέα στη θάλασσα, τροπικούς κήπους, 2 γήπεδα τένις Paddle, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, αίθουσα πινγκ πονγκ και χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου. Δωρεάν απεριόριστο Ίντερνετ οπτικών ινών & Wi-Fi διατίθεται στο διαμέρισμα και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, το διαμέρισμα απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία με Παγοδρόμιο και Chiringitos στο βήμα της πόρτας.

Η ιδιοκτησία διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό-τραπεζαρία με άνετο καθιστικό και τραπεζαρία για έξι άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στην ευρύχωρη βεράντα που προσφέρει απίστευτη θέα στη θάλασσα, την παραλία και την πισίνα. Η βεράντα είναι εξοπλισμένη με στρογγυλές γυάλινες κουρτίνες, παρέχοντας επιπλέον χώρο στους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη ανοιχτό το καλοκαίρι, επιπλωμένο με έπιπλα από ψάθινα έπιπλα έως εννέα είναι ιδανικό για φαγητό Al Fresco.

Αυτή η ιδιοκτησία είναι η δεύτερη κατοικία μας και είναι διακοσμημένη σε ένα θέμα της θάλασσας που είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των τοίχων με εντοιχισμένες επενδύσεις και σχεδιαστής φωτισμού διάθεσης. TV, IPTV και ΔΩΡΕΑΝ superfast Fiber Optic internet & WiFi παρέχοντας απεριόριστα κανάλια και πρόσβαση στο Internet εάν το επιθυμείτε. Όλα τα έπιπλα είναι από την Ιταλία και ολοκαίνουργια
Για την ασφάλειά σας έχουμε τοποθετήσει συναγερμοί καπνού, πυροσβεστήρες, πυροσβεστικά κουτιά και κιβώτια πρώτων βοηθειών

Η μεγάλη μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα, όπως καφετιέρα, RO Water Maker, ψυγείο κρασιού, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Φούρνος, εστία, φούρνος μικροκυμάτων και ψυγείο είναι το τελευταίο από τη Siemens. Ένα δωμάτιο πλυντηρίου / βοηθητικού εξοπλισμού βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα και έχει θέα στη θάλασσα και στην πισίνα. Εξοπλισμένο με φωτισμό σχεδιαστών και πρόσφατα διακοσμημένο, η κουζίνα αυτή χαίρεται για την προετοιμασία γρήγορων γευμάτων ή γκουρμέ δείπνων.

Δύο γενναιόδωρα αναλογικά υπνοδωμάτια, το καθένα με ενσωματωμένες ντουλάπες His and Hers με μεγάλο συρτάρι, ράφια και προσωπική θυρίδα ασφαλείας. Το Master διαθέτει επίσης ανεμιστήρα οροφής με τηλεχειρισμό μαζί με την ενσωματωμένη μονάδα κλιματισμού. Διαθέτοντας ένα ιδιωτικό μπάνιο που περιλαμβάνει δύο νιπτήρες, μπάνιο με υδρομασάζ και ντους, WC και Bidet.
Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, τα οποία μπορούν να ενωθούν για να κάνουν ένα διπλό, με ένα ντους με ιδιωτικό μπάνιο με πλήρη ντουζιέρα, δύο νιπτήρες, WC και μπιντέ.
Διατίθεται επίσης ένα γκαρνταρόμπα.
Μπορούν να προσφερθούν επιπλέον πτυσσόμενα κρεβάτια δίνοντάς μας μια συνολική ικανότητα πληρότητας έξι ατόμων.

η αστικοποίηση της Marina de la Duquesa είναι μια δημοφιλής ανέγερση που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην παραλία Duquesa και δίπλα στη μαρίνα Puerto de la Duquesa, όπου στεγάζονται τα διεθνή εστιατόρια όλων των γευμάτων, τα καφέ, τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα, τα θαλάσσια σπορ και τα καραβάκια.

Το site Seeing περιλαμβάνει πολυάριθμα κάστρα και Ρωμαϊκά ερείπια και τσιμεντένια θειούχα λουτρά, Selwo Adventure Park, Ronda, Σεβίλλη, Γιβραλτάρ και πολλά άλλα. Το Estepona και το αποκλειστικό θέρετρο Sotogrande απέχουν 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το αεροδρόμιο της Μάλαγα απέχει 1 ώρα και το αεροδρόμιο του Γιβραλτάρ απέχει 30 λεπτά. Marbella και το φημισμένο Puerto Banus σε απόσταση μόλις 20 λεπτών με το αυτοκίνητο. Ο ζωολογικός κήπος Bioparc στο Fuengirola λέγεται ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και απέχει μόλις 45 μίλια.

Για τους γκολφ υπάρχουν μερικά από τα καλύτερα μαθήματα στην περιοχή μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, με πέντε στο Sotogrande συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων VALDERRAMA, FINCA CORTESIN, VALLE ROMANO και La Duquesa του απέναντι

• 2 υπνοδωμάτια: 1 Master με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο, 1 επισκέπτης με δύο μονόκλινα, πτυσσόμενα κρεβάτια μπορούν να παρέχονται για ύπνο συνολικά 6

• 2 μπάνια και τουαλέτες, 1 τουαλέτα βεστιάριο

• Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της RO Watermaker, και μονάδα απόθεσης απορριμμάτων

• Καθίσματα Diner και εξυπηρετούν έξι

• Wi-Fi και δορυφορική τηλεόραση Smart TV, DVD, Apple TV & IPTV

• Κλιματισμός & θέρμανση

• Ανιχνευτής πυρκαγιάς, πυροσβεστήρες, κουβέρτα πυρκαγιάς και κιτ πρώτων βοηθειών

• Παρέχονται σεντόνια και πετσέτες
 
• 4 κοινόχρηστες πισίνες και καλά διατηρημένους κήπους

• Γυμναστήριο και σάουνα

• Δύο γήπεδα τένις Paddle

• Βιβλιοθήκη και Πινγκ πονγκ

•. Εξασφαλίστε υπόγειο χώρο στάθμευσης


Διαχειριστής καταλύματος

Paul

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Stag / Hen groups will not be accepted
Two Bedrooms providing sleeping arrangements for four persons, The lounge has a sofa bed able to sleep 2 providing a total of six beds

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Manilva

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Πουέρτο ντε λα Ντουκέσα, Manilva) και στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Estepona και Παραλία της Σαμπινίλας, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Βοτανικός Κήπος με Ορχιδέες της Εστεπόνα και Centro Nautico de Sotogrande. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο αναψυχής Selwo ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Riding Fun In The Sun. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Manilva, AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία της Σαμπινίλας - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ La Duquesa - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Λέσχη γκολφ Dona Julia - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Finca Cortesin - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι και Μαρίνα της Εστεπόνα - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός San Roque-La Línea: 27 λεπτά οδικώς
  • Γιβραλτάρ (GIB): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rose and Thistle - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Last Resort - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Meson del Castillo - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Dolphin Cafe Bar - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurante la Choza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Diane C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous apartment
Everything was fabulous! The apartment is beautiful and exactly as shown in the photos. The beds were extremely comfortable, the kitchen was well equipped, the balcony is lovely - nothing not to like! The complex was cleaned every day and the location is perfect. An easy walk to Duquesa port, Sabinillas town and the castle area. Hopefully we can go back again next year!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Oscar L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Para repetir
Todo perfecto, ubicación, instalaciones, playa...
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Paul P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment
This was the second time we have stayed and it is lovely. Paul and Tanya are great hosts and have made such a comfortable place for a relaxing break. Everything you need is there for a great holiday.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Alyson H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Really lovely apartment
We stayed for a week and the apartment was perfect for us. My partner doesn't like to sit outside in the sun all day so the balcony was prefect for him with really comfortable seating and a great sea view. It has everything you need and we liked it so much we have booked for next year already!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Sarah B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Outstanding apartment
We stayed for a week in May 2022. Paul and Tanya were brilliant hosts. The apartment is absolutely stunning and a great location just minutes walk to the Puerto De La Duquesa. Loved the area, plenty selection to eat and drink in the marina itself. Very relaxing holiday, will definitely be back here. Thanks Paul and Tanya x
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paul

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

completely upgraded and beautifully decorated with all modern appliances, right by the beach, two minutes to Puerto Duquesa with its many varied bars and restaurants. Walking distance to Sabinellis with all facilities expected. The apartment has two lifts providing easy access to each floor.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

a Superbly fitted out kitchen with all modern appliances including RO water unit saving £££ on bottled water purchases
unique lighting arrangements
large covered terrace balcony, fitted with all-round glass windows that can be opened in the summer or closed in the cooler months.
The curtains may also be partially closed to increase safety for children. The Balcony also has two ceiling fans and lights for additional climate control
Two Lifts, four swimming pools, Gymnasium, Sauna, Library, Paddle Tenis courts, right next to the Blue Flag approved beach

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων