Σπίτι

Πολυτελής καμπίνα σε μια λίμνη με σάουνα, δωρεάν Wi-Fi και εκπληκτική θέα

Πολυτελής καμπίνα σε μια λίμνη με σάουνα, δωρεάν Wi-Fi και εκπληκτική θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury cabin on a lake with sauna, free Wi-Fi and stunning views

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γκολφ
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής καμπίνα σε μια λίμνη με σάουνα, δωρεάν Wi-Fi και εκπληκτική θέα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα105 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Gällö, Jamtland County
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMickelbacken στην Gallo Ski Resort30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMidsweden 365 Εσωτερικό Σκι35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο για Σκι Ostersund61 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΌστερσουντ (OSD-Are)72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής καμπίνα σε μια λίμνη με σάουνα, δωρεάν Wi-Fi και εκπληκτική θέα

Το νεόκτιστο (2018) πολυτελές εξοχικό μας σπίτι απέχει μόλις 40 μέτρα από τη λίμνη, στη μέση των λιβαδιών και των δασών. Η ξύλινη καμπίνα είναι κατάλληλη για 6 άτομα και έχει επιφάνεια άνω των 105 m2, συμπεριλαμβανομένης της βεράντας. Επιπλέον, διαθέτει το δική του οπτική ίνα WiFi και θερμαίνεται με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μέσω θέρμανσης δαπέδου που τροφοδοτείται με αντλία θερμότητας. Το εξοχικό σπίτι είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε για υπέροχες διακοπές!

Το σπίτι διαθέτει μια ευρύχωρη ανοιχτή κουζίνα και σαλόνι με όμορφη θέα στη λίμνη και τους λόφους. Μέσα από μεγάλες πόρτες αίθριων θα φτάσετε στη σκεπαστή βεράντα από όπου μπορείτε να κοιτάξετε πάνω από τη λίμνη και τους γύρω λόφους. Επιπλέον, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με πολυτελές μπάνιο και ευρύχωρη σάουνα για 6 άτομα. Μια επιπλέον, ξεχωριστή, τουαλέτα και αίθουσα πλυντηρίων. Στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια με παραδοσιακή ξύλινη επένδυση και θολωτές οροφές.

Σε απόσταση 30 μέτρων από τη βεράντα υπάρχει ιδιωτική παραλία και λέβητας πυρκαγιάς / μπάρμπεκιου. Υπάρχει επίσης το κωπηλατικό σκάφος που περιλαμβάνεται στο ενοίκιο. Ακριβώς όπως η χρήση δύο ράβδων χύτευσης και δύο ράβδων βασιλίσκων. Δίπλα στο σπίτι υπάρχει αίθουσα καπνιστών όπου μπορείτε να καπνίζετε φρεσκοψημένα ψάρια.

ΑΜΕΣΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Υπάρχουν πολλά πράγματα διασκέδασης για να δείτε και να κάνετε γύρω από τη λίμνη και στο δάσος. Υπάρχουν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε κάθε μια από τις τέσσερις εποχές!

Το καλοκαίρι είναι υπέροχο να εξερευνήσετε τα δάση και τους λόφους. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα πολλά μονοπάτια με τα πόδια και με ποδήλατο βουνού. Ένας από τους περιπάτους μπορεί να σας οδηγήσει στην καμπίνα του ανέμου όπου μπορείτε να κάνετε παύση από μια πυρκαγιά ξύλου. Μετά από μια μεγάλη βόλτα μπορείτε να κάνετε μια δροσιστική βουτιά στη λίμνη ή να πάρετε το σκάφος με κωπηλασία για ένα χαλαρωτικό ταξίδι στη λίμνη. Στη συνέχεια, μην ξεχάσετε να φέρετε ένα καλάμι και να προσπαθήσετε να πάρετε ένα ωραίο ψάρι για δείπνο. Όταν επιστρέψεις, μπορείς να κάνεις πυρκαγιά στο πυρκαγιά. Ψηστά λουκάνικα ή μπάρμπεκιου ψαρεύετε ακριβώς στη φωτιά ενώ ο ήλιος βυθίζεται πίσω από τους λόφους. Απολαύστε τον ουρανό ουρανό από τη βεράντα του εξοχικού σπιτιού πριν πάτε για ύπνο, σε καθαρά βράδια ολόκληρος ο γαλαξίας θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας!

Το φθινόπωρο τα φύλλα αλλάζουν χρώμα και προσθέτουν θεαματικές κίτρινες και κόκκινες αποχρώσεις στο δασώδες τοπίο. Το περπάτημα και η βαρκάδα προσφέρουν μια γραφική θέα της αλλαγής της εποχής. Πολλοί διαφορετικοί τύποι μούρων είναι ώριμοι για τη συλλογή στους λόφους που περιβάλλουν τις καλύβες. Η κυνηγετική περίοδος της μούσου ξεκινά επίσης την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Όταν συζητηθεί εκ των προτέρων, είναι δυνατό να ακολουθήσουν οι κυνηγοί κατά τη διάρκεια του κυνηγιού. Απολαύστε τις περιπέτειες της ημέρας με ένα ζεστό ποτήρι ζεστό κρασί!

Τον χειμώνα και την αρχή της άνοιξης η γη καλύπτεται με ένα παχύ στρώμα χιονιού. Όταν πηγαίνετε σκι αντοχής ή πεζοπορία με χιονοπέδιλα στα ήσυχα λευκά δάση, μπορείτε απλά να συναντήσετε τη δυνατότητα ενός ταράνδου ή ενός μους.
Στη λίμνη μπορείτε να μάθετε την τέχνη της αλιείας πάγου, είναι μια εμπειρία που κάθε ψαράς πρέπει να είχε μια φορά. Και όταν κουραστείτε από όλες τις δραστηριότητες, κάθονται στο στρατόπεδο για να ζεσταθεί και πάλι, τα βόρεια φώτα μπορούν να φωτίσουν ξαφνικά τον νυχτερινό ουρανό πάνω από τους λόφους με μια εξαιρετική επίδειξη φωτός.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να ανακαλύψετε την επαρχία Jämtland! Για παράδειγμα, μπορείτε να οδηγήσετε off-road μοτοσυκλέτες το καλοκαίρι και snowmobile / snowmobile το χειμώνα στο Offroad Σουηδία. Επιπλέον, το χειμώνα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε οδήγηση με πάγο με αυτοκίνητο στις κοντινές κατεψυγμένες λίμνες. Για τους ανθρώπους που προτιμούν να μην χρησιμοποιούν μια μοτοσικλέτα για να κινηθούν, το έλκηθρο σκυλιών είναι επίσης μια επιλογή.

Μπορείτε επίσης να βρείτε κοντινές πίστες για σκι και πίστες για σκι αντοχής. Ειδικά οι ευκαιρίες για σκι αντοχής στο Östersund είναι εξαιρετικές, διότι υπάρχει το μονοπάτι για σκι αντοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Είτε αποφασίζετε να ξεκινήσετε για μια ολόκληρη ημερήσια εκδρομή ή μια σύντομη επίσκεψη στην περιοχή, μπορούμε να σας δώσουμε πολλές καλές συμβουλές για φαγητό, διασκέδαση και περιπέτεια. Υπάρχει η φύση παντού! Έτσι, ανάλογα με την εποχή, υπάρχουν υπέροχες τοποθεσίες κοντά για περπάτημα, κολύμπι, βαρκάδα, ποδηλασία, σκι αντοχής, σκι, πατινάζ, tobogganing και snowshoeing. Το Östersund φιλοξενεί ένα κύκλωμα cross-country του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Και στο Gällö υπάρχει δυνατότητα σκι αντοχής καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σε ένα παλιό τούνελ. Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα τοπικά παιχνίδια, όπως το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στο γειτονικό μας χωριό Rissna μπορούν να οργανωθούν εκ των προτέρων αγωνιστικά αυτοκίνητα και οδήγηση με πάγο για ομάδες έξι και άνω. Λίγο πιο πάνω στο Albacken μπορείτε να οδηγήσετε μοτοσικλέτες στο OffroadSweden το καλοκαίρι και snowmobile και χιόνι-μοτοσικλέτες το χειμώνα.
Ενημερώστε μας τι θέλετε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!

ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ
Το Östersund, πρωτεύουσα του Jämtland, απέχει 45 χιλιόμετρα από το Lakeside Sweden. Απολαύστε τον πολιτισμό στο μουσείο Jamtli. Πηγαίνετε για ψώνια ή πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ σε ένα τοπικό καφέ. Ή επιλέξτε για υπαίθριες δραστηριότητες όπως σκι, σκι αντοχής, ιππασία ή βόλτα και χάιδεμα.

Πιο κοντά (25χλμ.) Από το Lakeside Sweden θα βρείτε τα υπέροχα χωριά Stugun και Gällö. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα κοντινότερα σούπερ μάρκετ και στο Gällö μπορείτε να πάτε στην τοπική πίστα σκι το χειμώνα

Οι αναγραφόμενες τιμές είναι για ολόκληρο το σπίτι, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων που θα παραμείνουν εκεί (μέχρι 6 άτομα). Η τιμή περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα και πετσέτες κουζίνας, 2 πετσέτες ανά άτομο, χρήση του σκάφους κωπηλασίας, παπούτσια χιονιού και σκι αντοχής. Η κατανάλωση ενέργειας και ο τελικός καθαρισμός, συμπεριλαμβανομένων των κρεβατιών κατά την άφιξη, περιλαμβάνονται επίσης στην τιμή! Έτσι δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα!

Διαχειριστής καταλύματος

Toon & Carine Kaerts - Lakeside Sweden

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Σουηδικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
The home is not baby-proofed

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Gallo

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Gallo) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Jannebacken και Mickelbacken στην Gallo Ski Resort, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε το εξής: Πεζόδρομος Ποταμού Γκίμα. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Mickelbacken στην Gallo Ski Resort - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Midsweden 365 Εσωτερικό Σκι - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πεζόδρομος Ποταμού Γκίμα - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο για Σκι Ostersund - 61 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jamtli (μουσείο) - 63 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Gällö: 32 λεπτά οδικώς
  • Όστερσουντ (OSD-Are): 73 λεπτά οδικώς

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Diana L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolut idyllisch
Ein traumhaftes Urlaubsdomizil. Die Gastgeber sind super lieb und hilfsbereit. Die Lage ist einfach perfekt. Ganz klare weiterempfehlung. Gerne wieder.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Harald J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Der schönste Urlaubsort
Mehr als wunderbar. Das schönste Ferienhaus aller Zeiten. Der Blick auf den See ist außergewöhnlich. Die Einrichtung lässt nichts vermissen. Die Vermieter sind super freundlich und sehr hilfsbereit und zuvorkommend. Schade, dass es für uns bis dort so weit ist, sonst würden wir stängig wieder kommen.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Maren H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolles Haus am See in absolut ruhiger Lage
Liebe Carine, lieber Toon, Euer Haus ist so wunderschön und die Lage noch dazu traumhaft. Wir haben unsere Zeit dort sehr genossen. Vielen Dank für den Komfort. Das Rudern auf dem See ist unbeschreiblich-diese Ruhe!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Michael M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein perfektes Ferienhaus zum Wohlfühlen
Das Ferienahaus ist super ausgestattet und gemütlich. Es bietet einen sehr schönen Blick auf den See. Die Ruhe und die Natur sind atemberaubend. ... ein unvergessener Urlaub. Die Kommunikation mit unseren Gastgebern funktionierte hervorragend. Sie waren immer für uns da, wenn wir Sie brauchten oder Fragen hatten. ... immer freundlich, fröhlich und bemüht. Wir wünschen den Beiden alles erdenklich Gute und immer freundliche Gäste, die dieses perfekte Haus zu schätzen wissen.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Pia K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ein wunderschönes Schweden Häuschen
Ein traumhafter Urlaub, uns hat es an nichts gefehlt. Das Haus war sehr gut ausgestattet und die Vermieter sehr sehr freundlich. Wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Toon & Carine Kaerts - Lakeside Sweden

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Lakeside Sweden is owned and operated by Toon and Carine Kaerts. We are nature lovers originally from the Netherlands.

For us, Sweden was one of the few places in Europe where we could find nature and tranquility in abundance. Therefore, we emigrated to Sweden to build our dream: to let other people enjoy the nature and tranquility that Sweden has to offer. We hope that our guests can come here to relax and reconnect with themselves!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες