ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

VIOLET πολυτελές διαμέρισμα σε εξοχική βίλα με πισίνα, WIFI, κλιματισμό

VIOLET πολυτελές διαμέρισμα σε εξοχική βίλα με πισίνα, WIFI, κλιματισμό

Συλλογή φωτογραφιών για VIOLET lux. app.indep. country villaTERRAZZA,POOLidro,WIFI,A/C,JIM,SAUNA.

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος VIOLET πολυτελές διαμέρισμα σε εξοχική βίλα με πισίνα, WIFI, κλιματισμό

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

San Pietro di Cavarzere VE, Veneto
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Chioggia18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Sottomarina19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Rosolina Mare22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Καθιστικό 1

2 Διπλοί Καναπέδες-Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

VIOLET πολυτελές διαμέρισμα σε εξοχική βίλα με πισίνα, WIFI, κλιματισμό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΠΙΤΙΟΥ:
Το ROSES HOUSE είναι μια βενετική εξοχική βίλα που χρονολογείται από το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα, έχει ανακαινιστεί πλήρως τα τελευταία χρόνια διατηρώντας παράλληλα τα αρχικά χαρακτηριστικά της δομής.
Όλη η ιδιοκτησία με τον κήπο είναι περίπου 5000 τετραγωνικά μέτρα.
η βίλα είναι 600 τετραγωνικών μέτρων. όπου έχουν δημιουργηθεί πολυτελή διαμερίσματα με ιδιωτική πισίνα με μοναδική γοητεία, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις, εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα έπιπλα σε αντίθεση με άλλα αξιόλογα έπιπλα αντίκες.
Μπορείτε να δείτε τα άλλα διαμερίσματα:
Αρχική Σελίδα: # 8723845
Αρχική σελίδα: # p8723844
Το δάπεδο, με φυσικές ξύλινες σανίδες ξύλου, αντιμετωπίζεται όπως στο παρελθόν με οργανικά φυσικά έλαια και κεριά, με εξαίρεση τα χρώματα και τα χημικά. Έχουμε αποκτήσει ένα αισθητικό αποτέλεσμα με μοναδική ζεστασιά και εγγύηση ποιότητας και ευεξίας για όσους κατοικούν στο σπίτι.
Τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις, όπως κλιματισμό.
Ο μεγάλος, διατηρημένος εξωτερικός χώρος στην περιοχή μπροστά από την ιδιωτική πισίνα. διακοπές της ηρεμίας, της ιδιωτικής ζωής και της ευημερίας.
Ο εξωτερικός χώρος είναι επίσης πλήρως επιπλωμένος με εξοπλισμό ομπρέλα, ξαπλώστρες, τραπέζι για υπαίθρια τραπεζαρία στη σιωπή της υπαίθρου.
Να είσαι σε θέση να απολαύσετε πλήρως τον ήλιο των ζεστών καλοκαιρινών ημερών, να διαβάσετε ένα βιβλίο χαλαρωμένο από τη σιωπή της υπαίθρου και να απολαύσετε το αεράκι των βραδιών χαλαρωμένο στην εταιρεία ενός καλού ποτηριού από την περιοχή μας.
Η βίλα είναι πλήρως περιφραγμένη και προστατευμένη για να εγγυηθεί μέγιστη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα.
Ένα αποκλειστικό και δωρεάν χώρο στάθμευσης μέσα στην ιδιοκτησία συμβάλλει στην ηρεμία σας.
Οι πρώτες υπηρεσίες (σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, εκκλησία κλπ.) Βρίσκονται 2 χιλιόμετρα από το σπίτι (3 λεπτά με το αυτοκίνητο) στο μικρό κέντρο του χωριού San Pietro με μοναδική χορογραφία για την απλότητα των ντόπιων ή στη γραφική πόλη Chioggia όπου σε 10 λεπτά μπορείτε να φτάσετε σε όλα τα εμπορικά κέντρα.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΙΛΑ:
Η βίλα με ιδιωτική πισίνα βρίσκεται στην ενετική ύπαιθρο, σε απόλυτη ηρεμία, στην περιοχή ανάμεσα στους αρχαίους ποταμούς των μεγαλύτερων ποταμών της Ιταλίας (Adige και Po), σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται San Pietro di Cavarzere (10χλμ.) Και την όμορφη παραλία ΧΙΩΓΓΙΑ / ΣΩΤΩΜΑΡΙΝΑ / ISOLA VERDE όπου μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσα σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Αν αγαπάτε την άθικτη φύση, την ηρεμία, τη σιωπή της υπαίθρου, αυτό είναι ακόμα ένα μοναδικό μέρος ανέγγιχτο από την πρόοδο, μακριά από το θόρυβο και την κυκλοφορία της πόλης.
Θα βυθιστείτε σε ένα αξέχαστο πλαίσιο ανάμεσα στην πραγματικότητα ενός πολυτελούς σπιτιού και στην πραγματικότητα των μικρών χωριών της βενετσιάνικης υπαίθρου, όπου η ζωή των ντόπιων ρέει ήσυχα με τους ρυθμούς του παρελθόντος μεταξύ της αλιείας και της γεωργίας.
Αν σας αρέσει το περπάτημα ή το σπορ, όταν βγείτε από την ιδιοκτησία μας, θα βυθιστείτε αμέσως στα μονοπάτια της απεριόριστης υπαίθρου που το περιβάλλει.
Αν προτιμάτε την κοινωνική ζωή βράδυ, μέσα σε 10 λεπτά θα βρίσκεστε στην πόλη της Chioggia ... την ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΙΖΗ στην ξηρά, όπου η χορογραφία του τόπου θα σας εμπλέκει με αξέχαστες αισθήσεις.
Η Chioggia είναι η "άλλη Βενετία", η οποία υποστηρίζει ότι η πρωτεύουσα είναι η πρωτιά της πιο μακρινής καταγωγής και η οποία διατηρεί μια πιο ζωηρή και γεμάτη ζωή διάσταση. Η Chioggia είναι η «πρωτεύουσα» της βενετσιάνικης λιμνοθάλασσας για τις οικονομίες, τα επαγγέλματα, την κοινωνία που έχει ριζώσει σε αυτήν κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η Chioggia είναι η ακτή που περισσότερο από κάθε άλλη συνδυάζει πρωτοτυπία, ομορφιά, φυσική υγεία με παγιωμένες παραδόσεις, έζησε και επανεξετάστηκε και με αστική διάσταση, μια ανεκτίμητη πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά που πρέπει να ανακαλυφθεί. Πρόκειται για πτυχές και διαστάσεις που, μόλις εισέλθουν σε αυτό, κατορθώσουν να εκπλήξουν και να καταπλήξουν κανέναν. Η γνησιότητα και ο αυθορμητισμός των ανθρώπων της Chioggia προσφέρουν χιλιάδες λόγους ενδιαφέροντος: από την τέχνη μέχρι τη λαϊκή παράδοση, από την παραλία μέχρι τους χώρους συνάντησης και ιδιαίτερα από μια γνήσια και ιδιόμορφη γαστρονομία.
Ένα ελαφρύ και σταθερό αεράκι κάνει την παραμονή σας στην παραλία και στα κατοικημένα κέντρα ιδιαίτερα ευχάριστη και ευνοεί την πρακτική της κολύμβησης, ποδηλασίας και πεζοπορίας, μοτοσικλετών και υπαίθριων δραστηριοτήτων και στο πράσινο. Είναι επίσης δυνατό να δοκιμάσετε ιστιοπλοΐα, ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ και κωπηλασία, εξάσκηση αθλητικών και ερασιτεχνικών κλάδων όπως τζετ σκι, ιππασία, τένις, βόλεϊ στην παραλία ή σκανδιναβικό περπάτημα.
Η θέση του σπιτιού βρίσκεται στο κέντρο όλων των τουριστικών αξιοθέατων της περιοχής μας:
Στην περιοχή μας μπορείτε να θαυμάσετε:
Πόλη με μοναδικά χαρακτηριστικά και έργα τέχνης στον κόσμο.
Μνημεία και μουσεία σπάνιας ομορφιάς.
Οι ιστορικές αρχαίες βενετσιάνικες βίλες κατά μήκος του ποταμού Riviera del Brenta
Η θάλασσα με όμορφες αμμώδεις παραλίες με μια ευρεία και φιλόξενη ακτογραμμή ιδανική για μεγάλες περιπάτους και για να διασκεδάσουν τα παιδιά και να χαλαρώσουν τα παλαιότερα.
Λίμνες με παρθένα νερά ανάμεσα σε μαγευτικά βουνά.
Τα συναρπαστικά βουνά των Δολομιτών σπάνιας ομορφιάς μοναδικά στον κόσμο.
Η απέραντη επίπεδη ενετική ύπαιθρο και οι καλλιέργειες της.
Το Περιφερειακό Πάρκο Euganean Hills της ηφαιστειακής προέλευσης.
Τρόφιμα και προϊόντα οίνου όλων των τύπων.
Οι δρόμοι κρασιού με γευσιγνωσίες.
Το ποτάμι Δέλτα? μια από τις πιο ενθαρρυντικές φυσικές οάσεις στην Ιταλία και τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό υγρότοπο.

Εκδρομές.
Τα περιβάλλοντα και οι προτεινόμενες δραστηριότητες επιτρέπουν ευχάριστες και ξεκούραστες διακοπές, με πτυχές που ανακαλύπτουν και πάντα νέες ευκαιρίες. Εκείνοι που αγαπούν να βυθιστούν στον πολιτισμό του τόπου θα βρουν μοναδικές ευκαιρίες για μελέτη και ανταλλαγή στα ιστορικά κέντρα και στη γύρω περιοχή. Το σπίτι μας αποτελεί εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές σε αρκετές άλλες τοποθεσίες, προσβάσιμες σε περίπου 1 ώρα: η πρωτεύουσα της Βενετίας και οι διάφορες περιοχές λιμνοθάλασσας προς βορρά. το Riviera del Brenta, την Πάδοβα και τους λόφους του Ευαγγελίου στα δυτικά, και δίπλα σε αυτές τις βίλες Palladian και Vicenza. το σύμπλεγμα του Δέλτα του Πάδου προς τα νότια και περαιτέρω στην πόλη της Ραβέννας
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ KM TIME ΜΗΚΟΥΣ ΛΕΠΤΑ
Βενετία 45 40/50 Auto
Chioggia 10 10 Αυτόματο
Υποβρύχιο 10 10 Αυτόματο
Φυσικό πάρκο
Po Ποτάμι Δέλτα 20 20 Αυτόματο
Padua 55 40/50 Auto
Euganean Hills
φυσικό πάρκο 40 35 Αυτόματο
Montegrotto
 και Abano Terme40 40 Auto
Vicenza 60 60 Αυτόματο
Υψηλό πάτωμα
του Asiago 130 90 Auto
Verona 130 60/80 Auto
Garda Lake 130 60/70 Auto
Ferrara 70 60 Auto
Ραβέννα 86 60 Αυτόματο
Mantua 130 90 Αυτόματο
Dolomiti 205 160 Αυτόματο
ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ:
Βενετία Για να πάτε στη Βενετία (45 Km) μπορείτε να επιλέξετε τις παρακάτω δυνατότητες:
• Πηγαίνετε απευθείας με το αυτοκίνητό σας σε 40 λεπτά.
• Πηγαίνοντας στην Chioggia, φτάνοντας σε ιδιωτικό σκάφος με πολύ χαμηλό κόστος, και διασχίζοντας τη θαυμάσια και γραφική βενετσιάνικη λιμνοθάλασσα με τα χαρακτηριστικά χρωματιστά σπίτια των ψαράδων κατά μήκος της λωρίδας γης μεταξύ της λιμνοθάλασσας και της θάλασσας, θα σας μεταφέρει απευθείας στην Piazza di S . Marco και το βράδυ θα σας φέρει πίσω στην Chioggia
• Πηγαίνετε στο κέντρο του Cavarzere (10 λεπτά με το αυτοκίνητο), πάρτε ένα τρένο μικρής χώρας (αποτελούμενο από μόνο 2/3 αυτοκίνητα) με μοναδικά χαρακτηριστικά
Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράφουν τη Βενετία: είναι μια μοναδική πόλη, χτισμένη στη λιμνοθάλασσα, πλούσια σε ιστορία, γοητεία, προτάσεις. Σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με την τέχνη και την αρχιτεκτονική των μεγάλων δασκάλων όλων των εποχών, να χαθείτε στο λαβύρινθο των στενών δρόμων (calli) που ξαφνικά ανοίγουν σε μεγάλες και μοναχικές πλατείες (πεδία ή πλατείες), με το αναπόφευκτο αληθινό καλά και εκκλησία στο παρασκήνιο. Για να ταξιδέψετε σε ένα μόνο σκάφος (την γόνδολα) τις πιο ήρεμες και ρομαντικές πλωτές οδούς καθώς και μεγάλες εκτάσεις του απασχολημένου και γραφικού Μεγάλου Κανάλι (Canalazzo). Για να συμμετάσχετε στη ζωντάνια του καρναβαλιού της Βενετίας, να δοκιμάσετε τα πιάτα της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης. Για να επισκεφτούν τα ναυπηγεία, οι φούρνοι από τους οποίους γιορτάζουν τα πολύτιμα ποτήρια σε όλο τον κόσμο και άλλες ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες βιοτεχνικές δραστηριότητες. Η ευχαρίστηση μιας επίσκεψης στη Βενετία θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες
Η Chioggia και η Sottomarina, με τους 50.000 κατοίκους της, είναι η έκτη πόλη στο Βένετο με αριθμό κατοίκων, η οποία είναι ήδη η πρωτεύουσα του αλατιού του Μεσαίωνα, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Dogado della Serenissima και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά αλιευτικά κέντρα. Η Λιμνοθάλασσα της Βενετίας, σε ένα μοναδικό τοπίο και περιβαλλοντικό χώρο, που η UNESCO συμπεριέλαβε στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς το 1987.
Η επικράτειά του διασχίζεται από τρεις από τους σημαντικότερους ποταμούς της Ιταλίας: το Adige, το Brenta και το Bacchiglione και είναι ο φυσικός τερματικός σταθμός του ποταμού υδροπολικού ποταμού Po.
Περιλαμβάνει μια από τις βαθύτερες αμμώδεις παραλίες της Αδριατικής (τις παραλίες Sottomarina και Isolaverde) και ένα αρχαίο δάσος από πεύκα και βελανιδιές, το Bosco Nordio, που συνδέεται από το 1971 με το ολοκληρωμένο φυσικό απόθεμα, το τελευταίο ίχνος μεσογειακών θάμνων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ιστορικό της κέντρο, ένα παράδειγμα ενός πολεοδομικού σχεδίου που αναφέρθηκε ιδιαίτερα από τους μελετητές και τους συγγραφείς, για το χαρακτηριστικό του σχήμα, το κλασικό μοτίβο "ψαροκόκαλου", στο οποίο οι κάθετες γραμμές της πλατείας και των εσωτερικών και εξωτερικών καναλιών (Βορρά-Νότου) διασταυρώνονται με τις οριζόντιες από τους καλούς που ευθυγραμμίζονται σε κανονική σειρά (Ανατολή-Δύση), με εξαιρετική λειτουργικότητα σε σύγκριση με την τυπική

Διαχειριστής καταλύματος

guerrino nicolè
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Si puo fumare all'esterno.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cavarzere

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Cavarzere) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Πινακοθήκη Pinacoteca SS.ma Trinità και Εκκλησία Chiesa di San Domenico, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ποταμός Αντίτζε και Πάρκο Parco regionale veneto del Delta del Po. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Χωριό Astoria και Παράκτιοι Βοτανικοί Κήποι στο Puerto Calero. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με εξερεύνηση σπηλαίων και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι της Chioggia - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός της Chioggia - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Sottomarina - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Rosolina Mare - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ντίγκα ντι Σοτομαρίνα - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Καβανέλα ντ'Άντιτζε: 13 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο (VCE): 59 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar Al Monte - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar Castigo - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante al Monte - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bottaro Alice - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Tana Wine Bar - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 34 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 36 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 36 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

4,6/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Michael B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekt
Wir haben wunderschöne Tage in der liebevoll restaurierten Landhausvilla The Roses House im Appartement Violet verbracht. Unser Gastgeber hat uns sehr freundlich empfangen und uns alles gezeigt. Im Appartment war alles was man benötigt vorhanden, super sauber war es auch. Küche und Bad modern und hervorragend ausgestattet. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Vielen Dank Antonella und Guerrino für die tolle Zeit. Jutta und Michael
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Jens S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Woche in der Nähe des Po Delta
Sehr schöne Unterkunft und sehr angenehme Gastgeber. Man kommt an und fühlt sich sofort sehr herzlich Willkommen. Tolle Vermieter !!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Marc G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice site in a lovely and calm locattion
Wonderfull.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από guerrino nicolè

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες