Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

#Discounts Sept # Bk 36, 2ος όροφος, 5 λεπτά clubhouse, δωρεάν WiFi και πλήρες Sky!

#Discounts Sept # Bk 36, 2ος όροφος, 5 λεπτά clubhouse, δωρεάν WiFi και πλήρες Sky!

Συλλογή φωτογραφιών για Golf Apt El Valle, Bk 36, 2nd floor, 5 mins clubhouse, free WiFi & full Sky

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος #Discounts Sept # Bk 36, 2ος όροφος, 5 λεπτά clubhouse, δωρεάν WiFi και πλήρες Sky!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 4 άτομα75 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
El Valle Golf Resort, Banos y Mendigo, Murcia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ El Valle Golf7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑρένα Ταυρομαχιών της Μούρθια21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός ναός της Μούρθια23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜούρθια (MJV-Σαν Χαβιέρ)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

#Discounts Sept # Bk 36, 2ος όροφος, 5 λεπτά clubhouse, δωρεάν WiFi και πλήρες Sky!

Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, με κεντρική θέρμανση, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια το ένα με ιδιωτικό μπάνιο με 2 μονά κρεβάτια, κομοδίνα με λάμπα και πλήρεις ντουλάπες. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει μπανιέρα με τζακούζι με επάνω ντους, μπιντέ, τουαλέτα και θερμαινόμενη πετσέτα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια με κομοδίνα, φανό και εντοιχισμένες ντουλάπες. Το δεύτερο μπάνιο περιλαμβάνει ντους, μπιντέ, τουαλέτα και θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με Πλυντήριο πιάτων, Ψυγείο ψυγείο, πλυντήριο ρούχων ιδανικό για διακοπές με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε.

Το σαλόνι είναι επιπλωμένο σε μοντέρνο άνετο ύφος με δύο καναπέδες 2 θέσεων, τραπεζαρία και 4 καρέκλες, σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης με πλήρες SKY PACKAGE συμπεριλαμβανομένων Sky sports, ταινίες Sky, όλες τις τελευταίες ταινίες, πλησιάστε με WiFi πρόσβαση στο Internet, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι το σύστημα TV τροφοδοτείται μέσω διαδικτύου. Θα βρείτε επίσης ένα DVD player με υποδοχή USB, ώστε να μην χρειάζεται να ταξιδεύετε χωρίς την αγαπημένη σας μουσική ή ταινίες! Εξωτερικά στη βεράντα υπάρχουν 2 ξαπλώστρες μαζί με ποιοτικό καναπέ και 2 καρέκλες με τραπεζάκι για να απολαύσετε τη φανταστική θέα στο γήπεδο γκολφ και με τη σειρά του τις απόψεις του Mar Menor καθώς και την υπέροχη θέα της πισίνας, ξαπλώστρες γύρω, καλύμματα με τραπέζια πικ-νικ και καρέκλες για υπαίθρια τραπεζαρία, ενώ απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα.

***** Μακροπρόθεσμα χειμερινά ενοίκια διαθέσιμα *****

Το Γκολφ!: Το γήπεδο γκολφ El Valle είναι μια ωραία πορεία σε στυλ έρημο, αυτό το θαυμάσιο γήπεδο γκολφ 18 οπών 71 Jack Nicklaus είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στη νότια Ισπανία και προσελκύει παίκτες του γκολφ από όλο τον κόσμο που συνεχίζουν να δίνουν σχόλια.

Βρίσκεται σε μια όμορφη φυσική κοιλάδα της ερήμου και κατευθύνεται σε μια μορφή «πυρήνα» που συγκεντρώνει αρκετές τρύπες μαζί ενώ διατηρεί την περιβάλλουσα ανάπτυξη στην περίμετρο. Αυτό σημαίνει ότι πολλές τρύπες συνορεύουν με άλλες τρύπες και όχι σπίτια δημιουργώντας μια πιο ανοιχτή και φυσική εμπειρία γκολφ.

Αντί για το μήκος, το μάθημα βασίζεται σε λεπτά στρατηγικά στοιχεία για να αμφισβητήσει τους παίκτες του γκολφ. Αυτό το μάθημα δίνει ένα ασφάλιστρο στην ακρίβεια, όχι δύναμη και ευνοεί τον έξυπνο παίκτη που μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι του.

Όλες οι τρύπες προσφέρουν τη δική τους μοναδική πρόκληση και είναι μια χαρά που παίζετε αν αποφασίσετε να περπατήσετε το μάθημα ή να εξοικονομήσετε ενέργεια σε ένα buggy.

Costa Calida και Μούρθια: Το Costa Calida βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισπανίας. Στα βόρεια βρίσκεται η Costa Blanca και στα νότια βρίσκεται η Costa de Almeria.

Η μετάφραση ως "θερμή ακτή" Costa Calida αποτελεί την ακτογραμμή της περιοχής της Μούρθια. Είναι γνωστό για το ήπιο κλίμα του και απολαμβάνει ηλιοφάνεια για πάνω από 320 ημέρες το χρόνο, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην περιοχή της Ισπανίας. Ο ήλιος είναι ο καυτός του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, με τις θερμοκρασίες σπάνια να πέφτουν κάτω από τους 30 ° C (86 ° F). Οι χειμώνες είναι συνήθως πολύ ήπιοι με μέσους όρους που κυμαίνονται γύρω στους 18 ° C (64 ° F).

Η περιοχή Costa Calida / Murcia θεωρείται ότι έχει ένα από τα πιο ευχάριστα κλίματα στον κόσμο - σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να έρθετε σε αυτήν την περιοχή και πολλοί άνθρωποι που έρχονται ως παραθεριστές τελικά επιστρέφουν για να ζήσουν εδώ.

Η περιοχή της Μούρθια είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά της Ισπανίας και της Ευρώπης. Μια παρθένα περιοχή με 250 χιλιόμετρα παραλίες κατά μήκος των ακτών των 2 θαλασσών: τη Μεσόγειο και το Mar Menor.

Περισσότερα από το Γκολφ!:
Είτε σχεδιάζετε μια χαλαρωτική οικογενειακές διακοπές, ένα ρομαντικό διάλειμμα ή ένα ταξίδι γκολφ, το El Valle προσφέρει κάτι για όλους, οπότε γιατί να επιλέξετε πότε μπορείτε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Προστατεύεται από μια μακρινή κοιλάδα περιτριγυρισμένη από φαράγγια και ορεινούς λόφους, το El Valle Golf Resort πρόκειται να γίνει το πιο αποκλειστικό τουριστικό συγκρότημα στη νότια Ισπανία.

Με την ίδια τη φύση, το θέρετρο El Valle προσφέρει μια ειρηνική, φιλόξενη υποδοχή και περιβάλλεται από το χαρακτηριστικό τοπίο της νοτιοανατολικής Ισπανίας.

Το El Valle περιβάλλεται από μια φανταστική πίσω πτώση του θεαματικού ορεινού τοπίου και μόλις 20 λεπτά από τις χρυσές παραλίες της Μεσογείου Mar Menor και 15 λεπτά από την πόλη της Μούρθια με την εξαίσια ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια.

Διαχειριστής καταλύματος

Neil & Della Brook
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Μούρθια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μούρθια) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα σε γήπεδο γκολφ. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Parque Regional Carrascoy y El Valle και Βραχώδης Σχηματισμός Cabezo Gordo, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Στρατώνας Πυροβολικού και Μουσείο Museo de Moros y Cristianos de Murcia. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Golf Delux και Observatorio de la Murta.
Χάρτης
El Valle Golf Resort, Banos y Mendigo, Murcia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ El Valle Golf - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hospital Clínico Universitario Virgen de la Arrixaca - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημαρχείο της Μούρθια - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αρένα Ταυρομαχιών της Μούρθια - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός ναός της Μούρθια - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Balsicas-Mar Menor: 17 λεπτά οδικώς
  • Κορβέρα (RMU-Διεθνής Αερολιμένας της Περιοχής της Μούρθια): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar dPicoteo - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Galería Comercial Arríxaca - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Gotera - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Balsa Redonda del Valle - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pomodoro - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Laura G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacaciones en familia
Hemos estado encantados, repetiremos seguro
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Beth D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic 10 day stay!
Communication with the hosts of the property was brilliant from start to finish. The apartment was in a great location, really close to the Spar and golf clubhouse. Apartment was spotlessly clean and had everything we needed. Beautiful views of the golf course. Would definitely go back!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Lynda S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fab apartment
As always a brilliant easy stay at Dellas. Lovely accommodation, easy booking and fab weather. Thanks Della
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Ben L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment and great location . Perfect for the clubhouse and views to die for.
Smooth and painless , Della and Neil were so helpful and kind.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Maurice S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family break at El Valle golf resort
Neil & Della’s apartment is just prefect for a stay at El Valle. The property is spotless, fully serviced and the owners are really lovely. We would gladly recommend it to anyone.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Neil & Della Brook

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have 2 apartments in the same block 36, a 1st and 2nd floor apartment both overlooking the pool and a 5 minute walk to the clubhouse.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων