Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

PGA Εθνικό ευρύχωρο σπίτι με θέα στη λίμνη

PGA Εθνικό ευρύχωρο σπίτι με θέα στη λίμνη

Συλλογή φωτογραφιών για PGA National Bright and Spacious One Story Home with Lake View

Μπάνιο
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος PGA Εθνικό ευρύχωρο σπίτι με θέα στη λίμνη

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Palm Beach Gardens, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPGA Νάσιοναλ10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕξοχική Λέσχη Country Club at Mirasol6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRapids Water Park (χώρος αναψυχής)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣτούαρτ, Φλόριντα (SUA-Witham Field)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

PGA Εθνικό ευρύχωρο σπίτι με θέα στη λίμνη

Ψάχνετε για το τέλειο σπίτι μακριά από το σπίτι; Μόλις το βρήκες! Αυτό το σπίτι προσφέρει ήσυχη θέα στη λίμνη από την πίσω αυλή και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το διάσημο PGA National Resort & Spa. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα εστιατόρια του θέρετρου, την αγορά, το κατάστημα με είδη δώρων και την καταπληκτική SPA εγκατάσταση (χρεώσεις ισχύουν).

Η μονοκατοικία βρίσκεται στο κλειστό PGA National Resort, το σπίτι της Honda Classic στο PGA Tour. Υπάρχουν όμορφα πάρκα στην ιδιοκτησία και τα εξαιρετικά εστιατόρια απέχουν λίγα μόλις λεπτά από το σπίτι. Το Juno Beach απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και είναι μια από τις καλύτερες παραλίες της Νότιας Φλόριντα με δωρεάν χώρο στάθμευσης. Το West Palm Beach απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το condo. περπατήστε τη διάσημη λεωφόρο Worth Avenue στο West Palm Beach ή κάντε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο Gardens Mall (εσωτερική και εξωτερική). Τα καταστήματα Palm Beach βρίσκονται έξω από το Hwy 95 και απέχουν μόλις 15 λεπτά από το σπίτι. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach (PBI) απέχει 20 λεπτά. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale (FLL) απέχει περίπου 45 λεπτά. Μεγάλη ψώνια, φαγητό και παραλίες περιμένουν τη διαμονή σας.

Το σπίτι έχει ένα ανοιχτό σχέδιο ορόφου με κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση σε όλο και είναι πλήρως επιπλωμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Απολαύστε το υπέροχο τοπίο γεμάτο δέντρα και την άμεση γειτνίαση με τα δημόσια γήπεδα γκολφ, την πισίνα στο Club Cottage αποκλειστικά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Club Cottage Community και ένα σπα παγκόσμιας κλάσης (με χρέωση) - όλα μέσα σε πέντε λεπτά βόλτα! Και, οι παραλίες είναι μόνο 5 μίλια μακριά!

Το μεγάλο σαλόνι διαθέτει ένα κέντρο ψυχαγωγίας με μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD και δωρεάν WiFi. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι επιπλωμένα με δύο μονά κρεβάτια διακοσμημένα με άνετα παπλώματα και στρώματα με μαξιλάρια. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πλακάκια από τοίχο σε τοίχο, άφθονο ντουλάπα (το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπα), μεγάλα παράθυρα για φωτεινά, ευάερα δωμάτια. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και διαθέτει δικό του ιδιωτικό μπάνιο (το βασικό μπάνιο διαθέτει μπανιέρα και μπάνιο για το μπάνιο διαθέτει μπανιέρα / ντουζιέρα). Επιπλέον, οι στεγνωτήρες μαλλιών παρέχονται στα μπάνια για την άνεσή σας. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και πετσέτες παρέχονται για τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη για γαστρονομική μαγειρική! Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες συσκευές, όπως καφετιέρα, φρυγανιέρα, πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων. Το στοίβαγμα / στεγνωτήριο βρίσκεται έξω από την κουζίνα με σιδερώστρα και σιδερώστρα για την άνεσή σας. Η ξεχωριστή τραπεζαρία μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άνετα με χώρο για περισσότερο στο μπαρ πρωινού. Απολαύστε την όμορφη θέα από το μεγάλο ιδιωτικό υπαίθριο αίθριο, το οποίο είναι επιπλωμένο με τραπέζι, καρέκλες και ομπρέλα για την απόλαυσή σας, καθώς και μια σχάρα αερίου με όλα τα σκεύη που θα χρειαστείτε για υπαίθρια μαγειρική.

Χώρος στάθμευσης: δύο θέσεις διαθέσιμες; φορτηγά, εμπορικά φορτηγά, RVs, μοτοσυκλέτες δεν επιτρέπεται να σταθμεύουν εντός σύνθετων διανυκτερεύσεων.

Περιοχή:
Βρίσκεται κοντά σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής: Παραλία (5 μίλια), MidTown (3 χιλιόμετρα), PGA Commons (3 χιλιόμετρα), Downtown στο The Gardens (3,5 χιλιόμετρα), The Gardens Mall (6 χιλιόμετρα), Legacy Place Shoppes )

Έξω από το θέρετρο PGA: Το σούπερ μάρκετ Publix, το Walgreens, το Starbucks και πολλά άλλα βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την PGA Blvd. Με το Whole Foods, το Publix Greenwise, το Trader Joe και το Carmines (ιταλική αγορά) κοντά. Απέχει 10 λεπτά από το εμπορικό κέντρο Gardens, 15 λεπτά (5 μίλια) από την παραλία Juno ή την παραλία Riviera και 20 λεπτά από την παραλία Palm Beach. Το σπίτι βρίσκεται 20 λεπτά από το αεροδρόμιο West Palm Beach (PBI). Η PGA Boulevard διαθέτει πάνω από 100 εστιατόρια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, με το Jupiter Harbor Place και το WPB City Place και το Worth Ave σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Ανοιξιάτικη προπόνηση για τη Φλόριντα Marlins και St. Louis Cardinals στο στάδιο Roger Dean μόλις 6 μίλια μακριά. Το Kravitz Center for Performing Arts απέχει μόλις 15 λεπτά. Υπάρχει ένα καινούριο Μουσείο Τέχνης Norton για τους λάτρεις της τέχνης. Το μουσείο Flagler είναι το ιδανικό μέρος για να μάθετε για την ιστορία του Palm Beach. Και πολλές δραστηριότητες για την επίσκεψη των παιδιών με το σαφάρι των Λιονταριών και τα υδάτινα πάρκα.

Οι λάτρεις του γκολφ θα αγαπήσουν την αξιοποίηση πολλών δημόσιων γηπέδων γκολφ στην περιοχή, όπως το North Palm Beach Country Club, το Abacoa Golf Club και το Sandhill Crane Golf Club. Αν θέλετε να μείνετε κοντά στην ιδιοκτησία, απλά πληρώστε μια χρέωση στο PGA National Resort και κλείστε ένα μπλουζάκι!

Υπάρχει ένα γυμναστήριο LA ακριβώς πίσω από τη γωνία μέσα στην κοινότητα, το οποίο διατίθεται έναντι αμοιβής. Το γυμναστήριο Orange Theory βρίσκεται απέναντι από την PGA Blvd.

Για μια ημέρα αγορών επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο The Gardens Mall, το οποίο φιλοξενεί 1. 4 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια καταστημάτων (Saks Fifth Avenue, Bloomingdales, Nordstrom, Macy's κλπ.) Και εστιατόρια. Επίσης κοντά βρίσκεται το Downtown στο The Gardens, όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο, να τραβήξετε μια ταινία και να οδηγήσετε στο εικονικό καρουσέλ! Τα καταστήματα Palm Beach ή τα καταστήματα υψηλών προδιαγραφών στην παγκοσμίως γνωστή Worth Avenue είναι μια άλλη επιλογή.

Μόλις 7 μίλια ανατολικά είναι ο John D. MacArthur Beach State Park, προσφέροντας χρυσαφένιες ακτές και ιδανική κολύμβηση, καγιάκ και ψάρεμα. Βγείτε στο νερό όταν κάνετε κράτηση για μια βόλτα με βάρκα στις διασταυρούμενες πλωτές οδούς ή για να ενοικιάσετε ένα ψαροκάικα στην βαθιά θάλασσα! Άλλες κοντινές δημόσιες παραλίες περιλαμβάνουν Ocean Reef Park, Peanut Island Park και City Beach.

Διαχειριστής καταλύματος

Petra
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Trucks, commercial vans, RVs, motorcycles are not permitted to park within complex overnight.
Golf and Resort Private Membership access not included in rental and not possible through us.
Guests will be charged $150 for a lost pool key.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Palm Beach Gardens

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Palm Beach Gardens) βρίσκεται στην ακτή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: PGA Νάσιοναλ και Παραλία Port of Palm Beach, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Κλεμάτις Στριτ και The Square. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αμφιθέατρο iTHINK Financial Amphitheatre, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Rapids Water Park (χώρος αναψυχής). Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Palm Beach Gardens, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • PGA Νάσιοναλ - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Εξοχική Λέσχη Country Club at Mirasol - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι Downtown at the Gardens - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rapids Water Park (χώρος αναψυχής) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Roger Dean (στάδιο μπέιζμπολ) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μανγκόνια Παρκ: 16 λεπτά οδικώς
  • Γουέστ Παλμ Μπιτς, Φλόριντα (PBI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chipotle Mexican Grill - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Outback Steakhouse - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Cooper - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hurricane Grill & Wings - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dan D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay @ PGA National
Great location. Easy trips to Jupiter, Palm Beach Gardens, West Palm, Boca and Fort Lauderdale. Comfortable cottage and very quiet location. Zero complaints.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Summer N., Magnolia, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet house
Nice and quiet home. We wish the listing would have been more clear about using amenities at PGA National. Nice pool and security made us feel comfortable in the neighborhood.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Aliza S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible stay
Amazing owner, can't wait to go again.
Πραγματοποίησε 19 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Rose E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
PGA National Cottage getaway
The Cottage was very clean; owner answered questions quickly - will stay here again for sure.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

8/10 Καλό

Andra P., Eau Claire

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent location
Clean condo. Generously supplied with shampoo, laundry detergent, etc. When I encounter rentals with supplies, I make sure to replenish while I'm there. Pay it forward for the next person.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Petra

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων