Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εκπληκτική θέα στην πισίνα, τα βουνά και τους αμπελώνες. 10 λεπτά από τη Μπράγκα.

Εκπληκτική θέα στην πισίνα, τα βουνά και τους αμπελώνες. 10 λεπτά από τη Μπράγκα.

Συλλογή φωτογραφιών για Stunning Mountain Retreat, with private pool, BBQ, fire pit, Wifi

Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Εκπληκτική θέα στην πισίνα, τα βουνά και τους αμπελώνες. 10 λεπτά από τη Μπράγκα.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Longos, Guimarães, Braga
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙερό του Sameiro9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBom Jesus do Monte (Μνημείο)13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Minho15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτο (OPO-Δρ. Francisco de Sa Carneiro)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Shower only

Μπάνιο 2

Shower only · Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκπληκτική θέα στην πισίνα, τα βουνά και τους αμπελώνες. 10 λεπτά από τη Μπράγκα.

Σε ένα αμπελώνα, ανάμεσα στη Braga και το Guimarães, στην περιοχή Quinta da Tapada, το Pool House έχει εκπληκτική θέα στη Serra do Lombão και τη Serra da Falperra. Απέχει 10 λεπτά από τη Ρωμαϊκή πόλη της Μπράγκα και 20 λεπτά από την Παγκόσμια Πατριαρχία μεσαιωνική πόλη Guimarães. Το Taipas, με την εβδομαδιαία αγορά, τα θερμικά σπα, τα καφέ, τα σούπερ μάρκετ, τις τράπεζες και τα καταστήματα, απέχει 5 λεπτά και το χωριό Longos διαθέτει πολλά καφέ, εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια και μίνι μάρκετ.
Το Pool House βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πέτρινη αγροικία της ιδιοκτησίας, σε μια κάτω βεράντα, με εκπληκτική θέα στα βουνά και στα μακρινά χωριά. Οι επισκέπτες φθάνουν σε ένα καλωσόρισμα και ένα κρασί φτιαγμένο στο αγρόκτημα.
Οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση για να περιπλανηθούν γύρω από τα αμπέλια. Λαμβάνεται επίσης ένα μπουκάλι ή δύο από το κρασί του σπιτιού.
Τα οπωροφόρα δέντρα γεμίζουν - σύκα το φθινόπωρο, πορτοκάλια, λεμόνια, ακτινίδια το χειμώνα, δαμάσκηνα το καλοκαίρι. Οι επισκέπτες καλούνται να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να φτιάξουν χυμούς φρούτων ή ακόμα και μαρμελάδα, αν είναι εμπνευσμένοι.
Το σπίτι βλέπει πάνω από την πισίνα, 5 μέτρα από τη βεράντα. Η πισίνα είναι πλακάκια, αλατούχα νερά και μετρά 12μ x 6μ. Μοιράζεται μόνο με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι το χρησιμοποιούν σπάνια. Η πισίνα φωτίζεται τη νύχτα και ο κήπος είναι χιονισμένος μπροστά και έχει οπωροφόρα δέντρα και σμέουρα πίσω από το σπίτι. Τη νύχτα, σε απόσταση, μπορείτε να δείτε τα φώτα που αναβοσβήνουν σε διάφορα χωριά.
Υπάρχει ένα ηλιακό ντους δίπλα στην πισίνα, ξαπλώστρες, αιώρα, ομπρέλες, με διάφορα τραπέζια και καρέκλες στον κήπο.
Το σπίτι διαθέτει 2 καλές κρεβατοκάμαρες. Το μπροστινό υπνοδωμάτιο έχει συρόμενες πόρτες στον κήπο. Το κρεβάτι είναι μεγέθους βασίλισσας (1.60mx2m). Έχει μεγάλη ντουλάπα, τραπέζι, καρέκλες, ντουλάπια κλπ.
Το πίσω υπνοδωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια, μεγάλη ντουλάπα, τραπέζι, καρέκλες κλπ. Όλα τα παράθυρα έχουν ηλεκτρικά ρολά καθώς και λευκές κουρτίνες.
Η βεράντα διαθέτει την τραπεζαρία στη μία πλευρά, δίπλα στο BBQ και την καθιστική περιοχή στην άλλη με μια τηλεόραση τοίχου, που δείχνει όλα τα πορτογαλικά και βρετανικά κανάλια μέσω δορυφορικής τηλεόρασης. Υπάρχουν δυο διπλές πόρτες, οι οποίες μπορούν να κρατηθούν κλειστές σε ψυχρές μέρες και να ανοίξουν στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Υπάρχει καυστήρας ξύλου στη βεράντα, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν ένα δωμάτιο με θέα (πάνω από την κοιλάδα και την πισίνα) καθώς και να απολαύσουν την ατμόσφαιρα μιας εστίας ξύλου.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κεντρική θέρμανση.
Τα ανώτατα όρια σε όλο το Pool House είναι κεκλιμένα, δοκάρια και φτιαγμένα από συμπαγή πεύκα. Οι πόρτες είναι επίσης από πεύκα και το μπάνιο έχει ξύλινη επένδυση.
Το μπάνιο διαθέτει μεγάλο ντους, βαριά λεκάνη απορρυπαντικού και WC. Οι ιδιοκτήτες παρέχουν σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, οδοντόπαστα και στεγνωτήρα μαλλιών.
Υπάρχει ένα άλλο μπάνιο κοντά στην πισίνα, κάτω από μια μικρή πτήση από βήματα. Διαθέτει ντους, τουαλέτα, νιπτήρα και βρίσκεται στη βεράντα του, με τραπέζι και καρέκλες - για να απολαύσετε μια στιγμή ησυχίας και ηρεμίας, παρακολουθώντας τον ήλιο το βράδυ, πάνω σε ένα ποτήρι κρασί.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, με υπερσύγχρονο πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων, πολλά ντουλάπια, καφετιέρα Nespresso, πιατικά, γυάλινα σκεύη κλπ. Το τραπέζι καθίζει 4-6 άτομα.
Υπάρχει ακόμα ένας χώρος καθιστικού στην ίδια την κουζίνα, με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, τραπέζι του καφέ, ράφια κλπ. Διαθέτει μεγάλες ολισθαίνοντες γυάλινες πόρτες σε όλη τη βεράντα, που έχει μετατραπεί σε καθιστικό με διπλές πόρτες, ξύλινο καυστήρα, τραπέζι, καναπέ και καρέκλες, μεγάλη επίπεδη οθόνη τηλεόρασης με δορυφορική τηλεόραση - όλα με θέα στην πισίνα, με θέα στο βουνό και περιβάλλεται από ευχάριστους κήπους και αμπέλια σε διάφορες βεράντες πάνω και κάτω από το σπίτι. Λίγα μέτρα μακριά από τη βεράντα υπάρχει ένα ενσωματωμένο BBQ.
Οι επισκέπτες εισέρχονται μέσα από τις πόρτες από το σφυρήλατο σίδερο της αγροικίας (όπου οι ιδιοκτήτες ζουν με τα 3 παιδιά τους) και στη συνέχεια σβήνουν στο δικό τους πάρκινγκ. Μια μικρή πύλη τους δίνει πρόσβαση στην πισίνα και το σπίτι. Οι ιδιοκτήτες ενοικιάζουν ένα ισόγειο διαμέρισμα στην αγροικία κατά τη διάρκεια του χειμώνα - η πισίνα είναι αποκλειστική για το Pool House και τους ιδιοκτήτες. Είναι δυνατό να νοικιάσετε και τα δύο σπίτια (το Pool House και το διαμέρισμα) - ιδανικό για μεγάλες ομάδες έως 10 ατόμων. Και οι δύο αναφέρονται χωριστά με το HomeAway.
Το Pool House είναι ένα όμορφο μέρος για να περάσετε χρόνο. Η θέα είναι πανέμορφη μέρα και νύχτα, καλοκαίρι και χειμώνα.
Πίσω από την αγροικία υπάρχουν δασικές βόλτες, οι οποίες βγαίνουν στο Sameiro και στο Bom Jesus. Και οι δύο έχουν όμορφο κήπο και πολλά καφέ, θέα στη Μπράγκα και μπαρόκ εκκλησίες. Η ίδια η περιοχή είναι πλούσια σε εκκλησίες, μοναστήρια, κελτικές τοποθεσίες και φυσικά πάρκα. Η παραλία στο Esposende απέχει 35 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το Πόρτο απέχει 1 ώρα και είναι δυνατό να οδηγήσετε στην κοιλάδα Douro και να επιστρέψετε εγκαίρως για το απογευματινό τσάι.
Η πισίνα μοιράζεται με τους ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους, που κάνουν την περιστασιακή βουτιά. Επίσης, κατεβαίνουν στο σπίτι για να ποτίσουν το χορτάρι και να καθαρίσουν την πισίνα (με ένα ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας!) Είναι στην ευχάριστη θέση να κάνουν προτάσεις στους επισκέπτες - να τους πουν για τα τοπικά φεστιβάλ που συμβαίνουν και να προτείνουν εστιατόρια. Ζουν εδώ εδώ και 20 χρόνια, ώστε να γνωρίζουν καλά την περιοχή.
Αν θέλετε να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στη χώρα, αλλά κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια, οινοποιεία, κινηματογράφοι - αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.
Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για την υγεία συνειδητή - το χειμώνα υπάρχει μια αφθονία πορτοκαλιών, λεμονιών και ακτινιδίων. Για όσους αγαπούν την ποδηλασία, μπορούν να κάνουν την ποδηλατική διαδρομή από το Guimarães έως το Fafe - ενοικιάζοντας ηλεκτρικά ποδήλατα. Το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ποδηλατόδρομο και οι τιμές είναι λογικές.
Το Pilates είναι μια επιλογή - φέρνοντας έναν εξειδικευμένο δάσκαλο στο σπίτι για να ξεκινήσει τη μέρα σας με απαλές ασκήσεις προθέρμανσης, που τίθενται σε απαλή μουσική. (Πρόσθετο κόστος)
Πίσω από το σπίτι υπάρχουν πολλές δασικές βόλτες - που οδηγούν σε Sameiro και Bom Jesus. Αυτό το έτος, ο Bom Jesus έχει χαρακτηριστεί ως χώρος παγκόσμιας κληρονομιάς. Αξίζει αξίζει τον περίπατο ή το αυτοκίνητο για να δείτε τη μπαρόκ εκκλησία και την σκάλα, με όμορφα παρτέρια, λίμνη, σπήλαια κλπ.
Αν σας αρέσει η ιστορία, η κελτική αποικία της Citânia de Briteiros απέχει 10 λεπτά - είναι συναρπαστικό να δείτε πώς οι άνθρωποι ζούσαν πάνω από 2000 χρόνια πριν.
Στο αθλητικό μέτωπο υπάρχει ένα τραπέζι πινγκ πονγκ με νυχτερίδες και μπάλες.
Σε απόσταση 5 λεπτών βρίσκεται η λουτρόπολη Taipas - μπορείτε να χαλάσετε τον εαυτό σας στο ιαματικό σπα. Η εσωτερική πισίνα είναι θερμαινόμενη με φυσικό τρόπο και δίπλα σε αυτό υπάρχει τούρκικο λουτρό και σάουνα. Αν κάνετε κράτηση μια ημέρα ή δύο εκ των προτέρων, είναι δυνατό να έχετε ένα μασάζ ή ένα νίκι ντους.

Διαχειριστής καταλύματος

Virginia Henry Martins
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
The pool is 5 metres from the door - careful!!!

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Outside on the veranda is ok

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 10308

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γκιμαράες

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Γκιμαράες) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Παλάτι Raio και Museu Dom Diogo de Sousa, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιερό του Sameiro και Citania de Briteiros (αρχαιολογικός χώρος). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Casa dos Lobo Machado ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο D. Alfonso Henriques. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
Longos, Guimarães, Braga

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιερό του Sameiro - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bom Jesus do Monte (Μνημείο) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • BragaShopping - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Minho - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Ναός της Μπράγκα - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τάντιμ: 20 λεπτά οδικώς
  • Πόρτο (OPO-Δρ. Francisco de Sa Carneiro): 46 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • O Manel - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Albino - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Águeda - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Central Bom Jesus - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carreira do Tiro - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 30 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mike L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic time
The location is idyllic, very central for visiting Porto/Braga/geres. The hosts are so welcoming, nothing is too much trouble, fresh eggs from the chickens for breakfast and oranges off the tree to squeeze for juice. We would happily return.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

KDF

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location and accommodations
After traveling non stop for two weeks we landed in Longos at this centrally located, peaceful oasis. We had a wonderful stay where we could relax and enjoy the sounds of church bells in the distance and birds chirping in the morning. All while looking out over the town below. Our host, Victoria, greeted us on arrival with fresh fruit, bread and eggs. Some wine and food that allowed us to immediately relax after a long drive. She helped us find our way around the area with excellent suggestions and was available anytime we needed anything. It was like visiting a friend. The pool house is amazing. A fully stocked kitchen and dining area, two bedrooms, a generously sized bathroom and an amazing porch area with a wood burning stove at night. We were comfortable and cozy, with lots of windows for fresh air and coverings for privacy. If you are lucky you get to meet the resident dogs and cat who live on the other side of the property and if you are really lucky can take a walk with the host through the mountain. Great exercise and amazing views. Driving is a little tricky with one way roads but any experienced driver will have no issues. We look forward to returning again when it's warmer so we can use the pool too!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Trevor M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Pool House deserves it
I do not ordinarily offer reviews but the Pool House is exceptional. The location, amenities, host and layout are first rate. We had a most enjoyable stay made even better by the superb weather we enjoyed. In a world of generic promise unfulfilled, this was a glorious exception. Thank you.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Anna M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Magnificent
A beautiful piece of property with a beautiful view and Beautiful pool . Host Virginia went beyond over and above our expectations . We arrived late after enduring delayed flights etc . We arrived at The Pool House with dinner ready and a table set . Wines in the fridge and Fully stocked for breakfast so we would not have to wake up without . Virginia is a wonderful welcoming host . We could not have asked for More .
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Martina K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Guter Start in Portugal
Es ist ein sehr schönes Haus mit toller Aussicht. Virginia sorgt dafür, dass man sich sofort wie daheim fühlt - ein schön gedeckter Tisch mit Käse, Wein, Blumen etc. steht zum Empfang bereit - hierfür nochmals vielen Dank :-) . Es ist einfach auch alles im Haus, was man für den täglichen Bedarf braucht. Die Lage ist sehr zentral für die Erkundung des Norden von Portugal. Wir haben die Zeit hier sehr genossen und uns über Ausflugtipps von Virginia sehr gefreut. Sie ist eine perfekte Gastgeberin und wir kommen gerne wieder.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Virginia Henry Martins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I have been living in Portugal since 1999. My husband is Portuguese and we have 3 teenage children - now 13, 15 and 16.
I was born in N.Ireland and went to school there. Then I went to University in England and worked there for 15 years, before moving to Portugal with my Portuguese husband - who I met in England!! I am currently a translator.
I love living in Portugal because of the people, climate, food, wine, and the landscape and architecture here is beautiful.
I'm always looking for new projects - a few years ago I converted the old wine house into a Party/Pilates/TV room. Last year I converted a large water tank into a pretty tiled swimming pool (6m x 6m). It is surrounded by kiwis and has a lovely view.
I love walking and am happy to take guests out trekking through the forest behind the house.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We're in between Braga and Guimarães, so well located.
The view is amazing. The pool is salt-water, tiled blue and illuminated at night - giving a stunning effect.
There are many scenic walks around, right behind the house (leading to Sameiro and Bom Jesus, if you have the time).
Taipas is 5 minutes away and has everything - including 3 supermarkets and about 20 cafes.
We like to feel we're in the country but near the city.
We have 2 dogs and they love the walks all around here.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Well located, the view, the sounds of nature.
Arrive to a tasty snack and enough food to keep you going until you go shopping.
The Pool House is just 4 years old and and everything is modern. It has been a labour of love! The bi-fold doors are perfect - closed when cold and totally open when it is hot. There's a wood burner on the veranda, so you can be sitting in front of the flame, nice and cosy and admire the twinkling lights of the valley. And, the pool looks dramatic, illuminated at night. There's also a fire pit, so you can sit outside and warm your hands, enjoy a glass of port and melt marshmallows over the embers.
As the owners live nearby - they are at hand should you need advice or recommendations. You can accompany Virginia on her daily dog walks - along woodland paths.
There is a fishmonger who passes the farm every Tuesday, Thursday and Saturday so if guests want fresh fish (and there's a huge selection) they can choose their fish and have a BBQ. The baker also comes to the house on a daily basis. He leaves a bag of fresh bread rolls dangling from the gate - so you'll never be short of a selection of bread (and the owners pay for it).
No need to pack your suitcase with herbs and spices, coffee, tea, sugar, shampoo, conditioner, bath gel, washing powder, dishwasher tablets - it's all there at the house (and the hair dryer too).
There are excellent restaurants all around - for every budget, from very reasonable to the other extreme. Virginia provides guests with a list of her favourite restaurants and how to find them.
A neighbour has a taxi and is happy to drive guests to and from restaurants - to give the driver a rest.
Whether it's a healthy break you're after or a relaxing holiday in beautiful surroundings, this place won't disappoint! You'll be sure to enjoy Irish/Portuguese hospitality!!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων