Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Borgo Sa Μαρίνα 1Α: 200 mtr στη θάλασσα !!! Δωρεάν Wi-Fi, ποδήλατα, καγιάκ. IUN Ρ2963

Συλλογή φωτογραφιών για Borgo Sa Μαρίνα 1Α: 200 mtr στη θάλασσα !!! Δωρεάν Wi-Fi, ποδήλατα, καγιάκ. IUN Ρ2963

Παραλία
Εναέρια προβολή
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Torre di Bari, Sardegna
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Torre di Bari16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤόρε ντι Μπάρι16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cea12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚάλιαρι (CAG-Έλμας)110 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Borgo Sa Μαρίνα 1Α: 200 mtr στη θάλασσα !!! Δωρεάν Wi-Fi, ποδήλατα, καγιάκ. IUN Ρ2963

Κωδικός IUN P2963

Bari Sardo & Γαλάζια Σημαία 2019 !!! 🌊🌞
Μια άγρια ακτή χωρίς μαζικό τουρισμό.

Bari Sardo & Green Flag Pediatricians 2019 για την φιλική προς τα παιδιά παραλία: καθαρό νερό, χώροι για παιδιά και γονείς, χώρους αναψυκτικών, παιχνίδια και άμμο !!! 🤸♂️🤹♀️⛱

Το διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο την άνοιξη του 2018, βρίσκεται σε μια εξαιρετική θέση, μόλις 240 μέτρα από την υπέροχη παραλία του "Sa Marina". είναι κατανεμημένο σε ένα όροφο 65 τ.μ., πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζονται για μια ήσυχη διαμονή, κλιματιζόμενα στα υπνοδωμάτια, με νέα έπιπλα και χαρακτηρίζεται από δύο υπέροχες εξωτερικές βεράντες, ένα μπάρμπεκιου αφιερωμένο στη χρήση αποκλειστικό και έναν μεγάλο κήπο γύρω. Δωρεάν & Απεριόριστο σταθμό Wi-Fi. Άνετος χώρος στάθμευσης μπροστά από το σπίτι, δωρεάν. Για τους φίλους ποδηλάτων, δυνατότητα στάθμευσης των μοτοσικλετών και του καροτσιού μέσα στον κήπο του διαμερίσματος.

Ώρα άφιξης: 15:30 μ.μ.
Ώρα αναχώρησης: 09:30 πμ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από:

A) τραπεζαρία κουζίνα πλήρως optionalals?
Β) ένα μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο, με δυνατότητα κούνιας, κλιματισμό και ανεμιστήρα, μεγάλη ντουλάπα,
Γ) ένα άνετο δίκλινο δωμάτιο, με κλιματισμό, μεγάλη ντουλάπα,
D) μπάνιο με τουαλέτα, ντουζιέρα, Whirlpool 8 Kg πλυντήριο A ++?
Ε) δύο καλυμμένες εξωτερικές βεράντες, έκαστο των 15 τ.μ .: το πρώτο είναι επιπλωμένο με τραπέζι 6 θέσεων και καρέκλες για ένα ήσυχο πρωινό και / ή υπαίθριο γεύμα. η δεύτερη χρήση "αίθριο", εξοπλισμένο με καναπέ που?
F) μπάρμπεκιου για αποκλειστική χρήση, που περιβάλλεται από τον κήπο γύρω?
G) πολύ πρακτικά υπαίθρια ντους για την επιστροφή από την παραλία.

Νέα γραμμική κουζίνα, εξοπλισμένη με εστίες, φούρνο αερίου, φούρνο Ariston Hotpoint, φούρνο μικροκυμάτων Samsung πολλαπλών λειτουργιών 28L, πλυντήριο πιάτων Hotpoint Ariston A ++ 10, ψυγείο και καταψύκτης, μαχαιροπίρουνα, πιάτα, γυαλιά και τηγάνια.
Έγχρωμη οθόνη τηλεόρασης "32" HD. Philips Phoon. Σίδερο και σιδερώστρα.

Τα δύο κύρια υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.

Επιτρέπονται μόνο μικρά, καλά συμπεριφερόμενα κατοικίδια.

Για κάθε επισκέπτη, το σχετικό σεντόνια είναι διαθέσιμο: σετ από τρεις πετσέτες (μικρές, μεσαίες, μεγάλες), σεντόνια, τραπεζομάντιλα και πετσέτες για την κουζίνα.

Στο τέλος της φωτογραφικής συλλογής, θα βρείτε ένα χρήσιμο βίντεο σχετικά με το διαμέρισμα, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ακριβή ιδέα για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τις ανέσεις του.

Κατόπιν αιτήματος, με συμφωνία, μπορώ να διαθέσω:

1) ένα διθέσιο καγιάκ Diana fiberglass, μήκους 50 μέτρων, με τον σχετικό εξοπλισμό: Διπλό σωσίβιο και διπλό σωσίβιο Bic Sport 220 cm, φορείο αλουμινίου για εύκολη μεταφορά στην παραλία, για έκτακτες θαλάσσιες εκδρομές.

2) τέσσερα μοντέλα ποδηλάτων Pirinfarina Mountain-Bike, για να μπορείτε να κάνετε εκδρομές κατά μήκος του πευκοδάσους ή / και να μεταφέρετε μέσα στο Borgo "Sa Marina" για μικρές αποστολές, όπως η αγορά εφημερίδας ή φρούτων και λαχανικών μία από τις πολλές μικρές αγορές με τοπικά προϊόντα.

Για όσους είναι παθιασμένοι με κινητήρες και εξορμήσεις εκτός δρόμου, στη μέση της αμόλυντης φύσης του Ogliastra, μπορώ να οργανώσω μια θαυμάσια εμπειρία, με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων υποστήριξης, με ασφάλεια, με ισχυρά μοτοποδήλατα Quad ή μοτοκρός ποδήλατα, κατά μήκος των μονοπατιών από την ακτή Ogliastra (από την Cea, μέχρι το Coccorocci μέχρι τις φυσικές πισίνες του Mobte Ferru) ή κατά μήκος των μονοπατιών της ενδοχώρας (από Ulassai έως Osini).

Το Borgo "Sa Marina" είναι βυθισμένο σε ένα γαλήνιο, γαλήνιο και προνομιούχο περιβάλλον λόγω της κεντρικής του θέσης κατά μήκος της κεντροανατολικής ακτής της Σαρδηνίας.

Διαθεσιμότητα για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα κέντρα ενδιαφέροντος στην περιοχή Ogliastra και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το Ogliastra χαρακτηρίζεται από:

A) για τη φιλοξενία και τη φιλικότητα του Ogliastrini, του Παραδοσιακού και Τροφίμων και του Κρασιού του Κρασιού.

Β) για την τυπολογική και μορφολογική ποικιλία των παρθένων παραλιών: "Torre di Barì", "Cea", "Orrì", "Museddu", "Su Sirboni", "Coccorocci", "Cala Luna", "Cala Mariolu"?

Γ) για την ποικιλία και την ακεραιότητα των εσωτερικών και λοφώδεις περιοχών του: Tacchi d'Ogliastra, τα σπήλαια του Su Marmuri της Ulassai. το Μουσείο Τέχνης "Maria Lai" στο Ulassai. το ναυτικό συγκρότημα "S'Erbissi" στην Οσίνι τις φυσικές πισίνες Monte Ferru, οι οποίες βρίσκονται κοντά στην παραλία Coccorrocci - Cardedu. το Εθνογραφικό Μουσείο "Sa Domu de s'Olia", χτισμένο μέσα σε ένα παλιό ελαιοτριβείο στο Loceri. Η διαδρομή του μουσείου στο ιστορικό κέντρο του Seui, με το κτίριο ελευθερίας, το σπίτι του Farci, το Civic Gallery και την ισπανική φυλακή).

Αν αγαπάτε την επαφή με τη Φύση και την Serenity της, έρχεστε στο Ogliastra, το Torre di Barì και βεβαιωθείτε ότι ποτέ δεν θα το μετανιώσετε. Θα έχετε μια υπέροχη περίοδο διακοπών, στην οποία θα αναγεννηθείτε τις εσωτερικές σας ενέργειες, τόσο ως άτομα όσο και ως οικογένεια.

Η ψυχή σας θα εμπλουτιστεί με τα χρώματα, τις μυρωδιές και τις γεύσεις της Ogliastra: "L'Isola nell'Isola".

Διαχειριστής καταλύματος

Fabio
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 6:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Sono ammessi animali ben educati e rispettosi casa

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Fumatori possono fumare nelle verande esterne.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bari Sardo

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Bari Sardo) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Τόρε ντι Μπάρι και Ντόμους ντε Τζάνας - Καρντέντου, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Vitivinicola Antichi Poderi και Αστεροσκοπείο Monte Armidda. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Ogliastra Diving ή Funny Diving School. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Torre di Bari, Sardegna

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ogliastra Diving - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Torre di Bari - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Τόρε ντι Μπάρι - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Cea - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Orri - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κάλιαρι (CAG-Έλμας): 110 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Il Pesciolino - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Tracca SA - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Ristorante Pizzeria San Giorgio - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Tre Mori da mario - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cucamonga - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 29 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Michael M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr schöner Aufenthalt!!!
Die Ferienwohnung ist sehr gut ausgestattet und hat alles was man braucht! Der Check In war völlig unkompliziert, obwohl wir sehr spät ankamen. Die Lage ist super und unmittelbar am Strand! Fabio ist ei super Gastgeber war jederzeit ansprechbar und hat uns sehr viele Tipps gegeben. Sehr gerne wieder!!!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Wolfgang N., Großhabersdorf

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Da fehlt gar nix
Ich wurde schon nach der Buchung im März mit sehr nützlichen Infos versorgt. Meine Anfragen eine Woche vor der Anreise wurden prompt und umfassend beantwortet. Sehr gut war, dass wir am Anreisetag bereits um 12.00 Uhr die Wohnung beziehen konnten, da die Fähre bereits um 7.00 Uhr in Olbia ankam. Zur Wohnung und der Umgebung gibt es zu den anderen Bewertungen eigentlich nichts mehr hinzuzufügen. Die Ausstattung und die Sauberkeit sind außergewöhnlich (neben dem Thermomix gibt es sogar eine Heißluftfritteuse sowie die Grundausstattung an Espressokapseln). Das fehlende Wohnzimmer wurde von uns wegen der zwei großen Terrassen überhaupt nicht vermisst. Man ist aufgrund der Temperaturen (morgens immer über 20°) sowieso nur draußen. Mit dem Amazon Firestick könnte man aufgrund des guten WLANs auch mal deutsches Fernsehen auf dem Smart-TV ansehen. Ich kann die Wohnung vor allem denen empfehlen, die im Urlaub keinen laute Abendunterhaltung in Discotheken benötigen. Es gibt dafür sehr schöne unterschiedliche Strände. Lieber Fabio, Du sagtest zum Abschied ich solle Dir mitteilen was Du noch verbessern kannst. Mir ist bis heute nichts eingefallen. Dein Service ist perfekt.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Katrin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful holiday
Die Ferienwohnung ist super, in einer ruhigen Wohngegend gelegen und nur 200 Meter vom Strand entfernt. Die Bucht eignet sich wunderbar zum Schwimmen und Schnorcheln. Fabio ist ein sehr lieber und herzlicher Gastgeber und hat uns herzlich empfangen. Die Wohnung war sehr sauber und die Küche bestens ausgestattet. Fabio war ständig für uns erreichbar und hat uns mit vielen tollen Tipps zu Restaurants, Stränden etc. versorgt. Er ist mit unseren Kindern (11 + 13) Kanu gefahren und hat uns mit Pflaumen aus dem eigenen Garten und selbst hergestelltem Wein überrascht. Von Torre di Bari aus erreicht man mit dem Auto in 20 bis 30 Minuten viele weitere wunderschöne Strände. Vielen Dank Fabio, für den schönen Urlaub, den wir in deiner Wohnung verbringen durften! Katrin & Ralph
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekte Unterkunft
Der Aufenthalt in Torre di Bari war herrlich. Fabio der Vermieter war immer hilfsbereit, sehr herzlich und es herrschte immer eine familienähnliche Atmosphäre. Sprachlich gab es keine Verständigungsprobleme und er hatte immer gute Empfehlungen für Essen gehen, Strände etc. Die Ferienwohnung war sehr gut ausgestattet. Wir haben nichts vermisst. Große Wiederholungsgefahr!
Πραγματοποίησε 18 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Thomas S., München, Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Urlaub
Fabio ist ein toller Gastgeber und alles hat genau gepasst
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Fabio

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων