ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Zen Paradise; Αστικό κτίριο με ιδιωτικό κήπο και πισίνα

Zen Paradise; Αστικό κτίριο με ιδιωτικό κήπο και πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για Deluxe 1BDR Urban condo @ private garden & 2 pools

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Zen Paradise; Αστικό κτίριο με ιδιωτικό κήπο και πισίνα

8,8 στα 10 Άριστο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

playa del carmen, QROO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛεωφόρος Quinta Avenida6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚύρια Παραλία της Playa del Carmen8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μαμίτας8 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΚανκούν, Κιντάνα Ρόο (CUN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν)48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Zen Paradise; Αστικό κτίριο με ιδιωτικό κήπο και πισίνα

Πολυτελές διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που βρίσκεται στο ισόγειο του συγκροτήματος Condominium Calle 38. Το Condo Zen Paradise είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις διακοπές σας στο Playa del Carmen, μόλις 2 τετράγωνα από τη λεωφόρο πεζών Bohemian 5th Avenue (5 λεπτά με τα πόδια) και 4 τετράγωνα από την παραλία. Το πανέμορφο ιδιωτικό σας αίθριο από το καθιστικό είναι ιδανικό για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο. Περάστε αμέτρητες ώρες που απολαμβάνετε τον ήλιο στο ιδιωτικό σας περιβάλλον ή κάνετε την πρωινή σας γιόγκα al fresco.

Καθώς περπατάτε στο Zen Paradise Condo, η κύρια σουίτα με king-size κρεβάτι, τηλεόραση 32 "HDTV και ιδιωτικό μπάνιο είναι στα δεξιά σας. Νυχτείτε σε πολυτελή κλινοσκεπάσματα και ξυπνήστε ανανεωμένοι και έτοιμοι να ανακαλύψετε την Playa. Ακριβώς μπροστά από την κύρια σουίτα είναι η πλήρης κουζίνα που γίνεται σιωπηλός με άφθονα μαγειρικά σκεύη και μαγειρικά σκεύη. Σε αντίθεση με πολλά ακίνητα στην Playa, ο ιδιοκτήτης ζει εδώ για ένα μέρος του έτους έτσι ώστε το condo είναι καλά εφοδιασμένο με σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. Η κουζίνα προσφέρει ένα μεγάλο νησί με πρωινό μπαρ, ιδανικό για κουβέντα ή δείπνο με το άτομο που μαγειρεύει. Δίπλα στο νησί είναι το σαλόνι με μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 "και πολύ άνετο καναπέ που μπορεί να κοιμηθεί 2. Το σαλόνι είναι πλαγιασμένο από τη μία πλευρά με μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες, οι οποίες παρέχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό σας αίθριο.

Το condo σας έρχεται επίσης με ένα premium πακέτο διαδικτύου με οπτικές ίνες σούπερ ταχύτητας, καθώς και ένα πακέτο ταινιών premium και πάνω από 200 συν τηλεοπτικά κανάλια. Προσφέρουμε επίσης Netflix ως μέρος της ενοικίασης χωρίς επιπλέον κόστος. Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα τηλέφωνο για τοπικές τηλεφωνικές κλήσεις σε ολόκληρο το Μεξικό για δωρεάν χερσαίες γραμμές.

Το CALLE 38 είναι ένα αποκλειστικό έργο στην καρδιά του Playa Del Carmen, με 28 συνολικά διαμερίσματα, το καθένα με πολυτελή φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, όπως μαρμάρινα δάπεδα, κουζίνα με σιλικόνη, εξαιρετική ξυλουργική και κλιματισμό σε όλους τους χώρους. Υπάρχουν 2 πισίνες με ξαπλώστρες - ένα ισόγειο ένα και στη συνέχεια μια όμορφη ταράτσα με μια πλήρη τραπεζαρία και μια πανοραμική θέα στην Playa. Η μπροστινή είσοδος στο συγκρότημα διαθέτει επίσης φύλακας 24/7 για πρόσθετη ασφάλεια.

Σημείωση: Για διαμονή μεγαλύτερη των 15 ημερών, θα χρεωθεί ο ηλεκτρικός ρεύμα στον επισκέπτη (ένα check in και check out του μετρητή θα γίνει με τον επισκέπτη) Το κόστος ηλεκτρισμού στο Μεξικό είναι 7 έως 10 φορές υψηλότερο από την τιμή που χρεώνεται στη Βόρεια Αμερική.
-Αν μένετε μαζί μας λιγότερο από 30 ημέρες:
Όταν έρχεστε στον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας, θα γίνει διάλεξη. Ένα διαθέσιμο ποσό 20 KILOWATS ημερησίως χορηγείται στους επισκέπτες. Εάν ο επισκέπτης περάσει πάνω από 20 κιλοβάτ την ημέρα, θα χρεωθεί από την εγγύηση σας μια χρέωση 5 pesos ανά Kilowatt (περίπου 0,22 USD ανά KW).
-Αν μένετε μαζί μας για περισσότερες από 30 ημέρες:
Όταν έρχεστε στον μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας θα ληφθεί διάλεξη καθώς και για το check out σας. Μια χρέωση 5 pesos ανά Kilowatt (περίπου 0,22 USD ανά KW) θα αφαιρεθεί στο τέλος της διαμονής σας από την εγγύησή σας.
Το AC είναι η μεγαλύτερη πηγή κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένας τρόπος για τον περιορισμό της επιπλέον χρέωσης που σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το AIR Conditioner μόνο όταν είναι απαραίτητο. Όταν χρησιμοποιείτε τον κλιματισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά όταν λειτουργεί. Κατά την έξοδο από το condo σιγουρευτείτε ότι έχετε κλείσει όλα τα φώτα και το a / c

Διαχειριστής καταλύματος

Marie-Francoise

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Playa Del Carmen

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Κέντρο Πλάγια ντελ Κάρμεν, Playa Del Carmen). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κύρια Παραλία της Playa del Carmen και Παραλία Μαμίτας, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Θεματικό Πάρκο Xcaret Eco και Θεματικό Πάρκο Xplor. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Temazcal Natura και Ζωολογικός κήπος Xaman Ha. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λεωφόρος Quinta Avenida - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Κύρια Παραλία της Playa del Carmen - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Μαμίτας - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Quinta Alegría Shopping Mall - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Ναυτιλιακός Τερματικός Σταθμός Playa del Carmen - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κανκούν, Κιντάνα Ρόο (CUN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κανκούν): 49 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Brioche de Playa - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Pescaderia y Cockteleria el Pirata - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Chiltepin Marisquillos - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Mariskinky - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Aloha Raw Bar - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

6,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,0/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dustin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
honeymoon in paradise
We loved this place. This was our honeymoon, and the host and property manager were so quick to respond and made our stay so nice and worry free. The part that made me tear up was how sweet they were to decorate the bed with rose petals and champagne. They even left some peanut snacks and really went above and beyond for us.THANK YOU, meant a lot to us. We highly recommend this place. You are close to everything and plenty of parking on the side streets. You have everything you need right there of walking distance. nice pool for those really hot days. Thank you for sharing your home with us and taking the time to make it special.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Fabio P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great central location
Great stay, central, safe and great communication with host. Thank you.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

8/10 Καλό

chantal b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
très bien situé
le seul hic : la piscine du toit était en réparations et personne ne nous l'avait dit....
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

6/10 Μέτριο

Charles C., Longueuil, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Condo complètement équipé
Bien par l’entremise de VRBO
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
great to have two pools and a small gym on the property. Check-in was very confusing.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marie-Francoise

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a professional life and business coach. Originally from France, my time is split between Montreal, Playa del Carmen and the south of France. My experience and ultimate passion is helping individuals finding their life direction and purpose by breaking through internal barriers and applying proven success strategies that lead to an improved refined version of self. I love animals and I support a local shelter in Playa called ARCA. 10% of earnings from my rental properties goes to the shelter. You're welcome to contact me for more details as we are always looking for If you'd like you can visit the shelter while you are coming to Playa !
In the meantime, I look forward to welcome you in my Zen Paradise in Playa.

Marie F. Dayan

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My place is very well located in the downtown core of Playa (called Centro), it's good for couples, solo adventurers, business travelers, and furry friends (pets). shopping, restaurants, supermarkets are 2 to 5 minutes walking distance, and the ocean is 6 minutes walking distance. It is an honour to welcome you to my Zen Paradise !

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You private Zen Garden in my property of 400 SF is extremely unique in Playa as space is a premium here...I poured a lot of heart and soul in making it a zen paradise, I hope you will enjoy i as much as I do when I want to escape from cold and icy Canada,...:-)

My condo is ideally located in the heart of the heart of Playa on 38th Street one of the most beautiful streets of Playa. You are only 2 blocks from 5th Avenue (5 minutes walking distance) and 4 blocks from the beach (10 minutes walking distance).There are great restaurants and shopping options all around. The building is very safe and is equipped with a gym and two swimming pools. There are only 30 units in the building which gives it a very boutique style, with privacy, which is unique because on the 38th str (and in many dwellings in Playa ..) all buildings have at least 50 units which drives a large traffic of people and disrupt the tranquility and the intimacy. That's what charmed me in this building and gave me the crush to become owner ... The difference between a big hotel and a boutique hotel ... :-)

House policies:

• AN INVENTORY CHECKLIST is signed by the guest at check-in.
• ELECTRICITY COST in Mexico is 7 to 10 times the price charged in North America. We try to keep costs down to make sure your dream vacation is as affordable as possible. For this reason, each guest is charged for their electricity consumption during their stay. This helps make sure you don’t have to pay a higher nightly rate because another guest consumed a lot of electricity. When you arrive at the property, your concierge will take a photo of the electricity meter. They will do the same upon checkout and advise you of the amount owed. The rate applied is of 5.5 pesos per Kilowatt (approx 0.27 USD per KW).

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες