ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Ποιότητα μαρίνα δείτε ένα διαμέρισμα κρεβάτι στη Vilamoura

Ποιότητα μαρίνα δείτε ένα διαμέρισμα κρεβάτι στη Vilamoura

Συλλογή φωτογραφιών για Quality marina view one bed apartment in Vilamoura

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ποιότητα μαρίνα δείτε ένα διαμέρισμα κρεβάτι στη Vilamoura

5 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Vilamoura, Faro
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Marina8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα της Vilamoura9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Falesia18 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΦάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο)48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ποιότητα μαρίνα δείτε ένα διαμέρισμα κρεβάτι στη Vilamoura

Αυτό το ευχάριστο διαμέρισμα έχει θέα στη μαρίνα και καταγράφει τον δυτικό ήλιο από το απόγευμα μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Βασίζεται στη δημοφιλέστερη πλευρά της μαρίνας κοντά στο εστιατόριο Old Navy, στο μπαρ του Luis Figo και στο εστιατόριο Mayflower. Από το μπαλκόνι του έχετε υπέροχη θέα στον περίπατο από τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί και να προσέξετε τους ανθρώπους. Αν επιλέξετε να απορροφήσετε το υπέροχο σκηνικό της μαρίνας τότε είναι κυριολεκτικά μια βόλτα 30 δευτερολέπτων. Η εγγύτητα στη μαρίνα σας επιτρέπει να την απολαύσετε πλήρως και λόγω του τόπου στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα, η μοναδική βραδινή μουσική που μπορείτε να ακούσετε (και να δείτε) είναι ζωντανή μουσική από το εστιατόριο Old Navy. Συνήθως αυτό είναι το Sinatra ή το κομμάτι εύκολης ακρόασης, γι 'αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Συχνά, ως ιδιοκτήτες με μικρά παιδιά, όταν χρησιμοποιούμε το διαμέρισμα απολαμβάνουμε το μπαλκόνι σαν μέρος της δράσης αλλά όχι στη μέση όλων. Είναι επιλογή σου. Το διαμέρισμα είναι βασισμένο στον 1ο όροφο, οπότε η πρόσβαση είναι πάνω από μία σκάλες. Εάν έχετε ένα καροτσάκι / καροτσάκι υπάρχει ένα μέρος για να το αποθηκεύσετε στο ισόγειο.

Το διαμέρισμα αναδιαμορφώθηκε πέρυσι με νέα έπιπλα σε όλο το υπνοδωμάτιο και σαλόνι. Η κουζίνα παραμένει σε πιο παραδοσιακό στυλ, αλλά διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορείτε να φάτε στο σπίτι εάν το επιθυμείτε. Ο φούρνος που παρέχεται είναι ένας ελεύθερος χώρος. Για ψώνια μπορείτε να περπατήσετε μόλις πέντε λεπτά στο τοπικό σούπερ μάρκετ Jaffers που διαθέτει τμήμα κρεοπωλών και αρτοποιών. Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο, τότε μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ μπορεί να φτάσει εκτός της Vilamoura είτε στην Quarteira είτε στο Almancil. Ο χρόνος οδήγησης στην Quarteira είναι πέντε λεπτά.

Το σαλόνι διαθέτει πλήρες τραπέζι με έξι καρέκλες. Παρέχουμε ένα μεγάλο καναπέ-κρεβάτι με εύκολο άνοιγμα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο ενήλικες εύκολα. Άφθονα ντουλάπια για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Από τον καναπέ μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη μαρίνα ή να παρακολουθήσετε την ευρεία επίπεδη οθόνη Smart TV η οποία διαθέτει όλα τα διεθνή κανάλια, τις υπηρεσίες Netflix και Internet όπως το YouTube. Η πρόσβαση στο Internet είναι δωρεάν, παρέχεται με τον κωδικό πρόσβασης και είναι γρήγορη οπτική ίνα. Παρέχουμε επίσης ηχεία bluetooth για να βελτιώσετε την επιλογή μουσικής σας.

Το υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο σε μαύρο και άσπρο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και ντουλάπα. Η πρόσβαση στο μπάνιο είναι από το υπνοδωμάτιο και διαθέτει μεγάλη ντουζιέρα. Το διαμέρισμα είναι τεχνικά ένα διαμέρισμα στούντιο αλλά χτίστηκε θα είναι η δυνατότητα να παρέχει ένα ιδιωτικό υπνοδωμάτιο που έχουμε κάνει με μια συρόμενη πόρτα για να δώσει την ιδιωτικότητα.

Συνιστούμε το διαμέρισμα σε ζευγάρια και οικογένειες με μικρά ή μεγάλα παιδιά. Προστασία προσωπικών δεδομένων για δύο και καναπέ-κρεβάτι για δύο ακόμα. Μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μια ομάδα ενηλίκων, μέχρι τέσσερα, αν και έχουμε μόνο ένα μπάνιο και ως πρόσβαση μέσω της κρεβατοκάμαρας υπάρχει ένα στοιχείο διακοπής της κρεβατοκάμαρας εάν κάποιος χρειάζεται μια επίσκεψη στη μέση της νύχτας.

Ένας χώρος στάθμευσης περιλαμβάνεται σε κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης που διαθέτει φράγμα ασφαλείας. Το τηλεχειριστήριο παρέχεται στο διαμέρισμα έτσι θα χρειαστεί να σταθμεύσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαμέρισμα και στη συνέχεια να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας για να το ξεφορτώσετε.

Η μαρίνα Vilamoura δημιουργήθηκε με το σπάσιμο μιας μεγάλης έκτασης παραλίας έτσι θα βρείτε όμορφες παραλίες και στις δύο πλευρές της μαρίνας. Η κοντινότερη παραλία απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την πλευρά του ξενοδοχείου Tivoli Marina. Η άλλη παραλία είναι πλέον δεκαπέντε λεπτά με τα πόδια, αλλά τώρα μπορείτε να πιάσετε το λιμάνι της Βιλαμούρας αν επιλέξετε να μην περπατήσετε. Και οι δύο παραλίες έχουν ένδοξη χρυσή άμμο και υποστηρίζονται από παραλιακά μπαρ που παρέχουν εγκαταστάσεις, ζωντανή μουσική, πάρτι ηλιοβασιλέματος, sangria και εξαιρετικό φαγητό.

Αυτό το διαμέρισμα είναι αναμφίβολα στην καλύτερη θέση στη Vilamoura, είναι καθαρό και μοντέρνο και πρόσφατα ανακαινισμένο. Πολύ λίγα διαμερίσματα έχουν κατάλληλα μπαλκόνια με θέα στη μαρίνα και αυτός ήταν ο λόγος που το αγόρασα. Μετά την ενοικίαση σε οικογένεια και φίλους αποφασίσαμε να νοικιάσουμε για άλλους να απολαύσουν την Vilamoura. Ελπίζουμε να έχετε φανταστικές διακοπές και το διαμέρισμά μας συμβάλλει στις αναμνήσεις σας. Είναι αν παρακαλώ να επανεξετάσει και να μας ενημερώσετε ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα πάντα. Ζούμε κοντά, οπότε αν έχετε ειδική αίτηση, ενημερώστε μας. Καλές διακοπές!
Το διαμέρισμα πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας και έχει νόμιμη άδεια AL.

Διαχειριστής καταλύματος

Monica Cozacenco
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
On the balcony only, please.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 64206/AL

Σχετικά με την περιοχή

Βιλαμούρα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λουλέ) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα της Vilamoura και Θέρετρο με Γκολφ Μπαλάια, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Falesia και Παραλία Praia dos Olhos de Água. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: AquaShow Park (Υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) και Κέντρο Αντισφαίρισης Vilamoura. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Vilamoura - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Marina - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Καζίνο Vilamoura - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα της Vilamoura - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Falesia - 18 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Λουλέ: 19 λεπτά οδικώς
  • Φάρο (FAO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φάρο): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Don Alfonso - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Häagen-Dazs - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Thai - 3 λεπτά με τα πόδια
  • La Creperie Café - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Pizza Hut - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 47 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 50 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Christoph J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lively holidays in Vilamoura
We have enjoyed the lovely view on the harbour and have spent a lot of time on the balcony. Restaurants, pubs, supermarket,the beach and all kinds of shops You can reach by foot. Home furnishing is tasteful, the kitchen was small but functional.The smoke sensor in the kitchen is a little bit sensible. We absolutely recommend this appartement.
Πραγματοποίησε 27 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Keith M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous experience
Just returned from a wonderful week in Vilamoura attending our Nephew's Wedding. The location is perfect on the side of the Marina near the best Restaurants & Bars. Great to sit on the Balcony in the evening listening to live music, especially from the Old Navy Restaurant/Bar below. No concern about noise,in the apartment though as once the Patio doors are closed the soundproofing is perfect! Monica is a Gem - great communication throughout and fast responce when, like idiots, we locked the keys in the apartment! We would definately recommed this apartment and hope to return in the future.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Joanne C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
25 wedding anniversary
The apartment is in a perfect location it’s modern clean with all amenities, however it does become a little noisy in the area late at night. We enjoyed hiring bikes several times and using the local buses to get around to explore. We found some lovely restaurants away from the main marina. Monica was very helpful from the start of booking through to helping us with our transfers from the airport and very kind during our stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Ryan R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Literally, the location is great. It's right in the middle of everything. Bed could be a little more comfy, but we weren't really in the space that often.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Sebastian O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles was man braucht und noch vieles mehr
Was soll man sagen , die Kommunikation mit Monica war 1A! Die Lage ist super schön( direkt im Hafen, die Bilder entsprechen 100% der Realität). Es ist viel Leben in der Ecke aber gegen 23:30 Uhr lichtet es sich langsam bzw. wenn man Badfenster sowie Balken schließt, hört man nichts mehr. Meine Freundin und ich sind jeden Morgen zu einem Fischmarkt gelaufen ( 1,4 km, 20 min) und haben frischen Fisch zu sehr , sehr guten Preisen gekauft und uns daher selbst versorgt. Nach 13 Uhr nicht mehr hingegehen, die meisten haben da bereits allea angebaut obwohl bos 14 Uhr geöffnet ist. Der Strand ist super zu Fuß zu erreichen ( ca. 10 Minuten bis zu den Sonnenschirme Bereich). Man kann sich auch liegen kaufen doch die kosten 18€ pro Tag. Sollte es nicht sehr windig sein , reicht ein Sonnenschirm völlig. Diese Unterkunft ist wunderschön und wir können diese wärmsten empfehlen.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Monica Cozacenco

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I'm Moldovan, married, with 2 children and leaving in Portugal since 2007. Fell in love with the food, people, weather, lifestyle and security and my current husband, so decided to stay here forever.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is perfect for a quick weekend family fun and change of routine for us, no need for car, all is near, and with 2 boys under 3 years, the marina and the beach is all we need.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Location, location, location :) all facilities at hand, secure and lovely!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες