Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αποδράστε στο άγριο και γραφικό εθνικό δάσος Daniel Boone στο Λονδίνο, στο Κεντάκι!

Αποδράστε στο άγριο και γραφικό εθνικό δάσος Daniel Boone στο Λονδίνο, στο Κεντάκι!

Συλλογή φωτογραφιών για Escape to the Wild & Scenic Daniel Boone National Forest in London, Kentucky!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Αποδράστε στο άγριο και γραφικό εθνικό δάσος Daniel Boone στο Λονδίνο, στο Κεντάκι!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα33 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
London, KY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠίστα Αγώνων London Dragway5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Laurel River31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Holly Bay Marina37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛέξινγκτον, Κεντάκι (LEX-Μπλου Γκρας)102 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αποδράστε στο άγριο και γραφικό εθνικό δάσος Daniel Boone στο Λονδίνο, στο Κεντάκι!

Αυτή η καμπίνα στούντιο είναι το τέλειο καταφύγιο, αρκετά κοντά σε πολλά αξιοθέατα, αλλά αρκετά μακριά για να ξεφύγετε από όλα αυτά! Ό, τι κι αν κάνετε, θα σας κοσμούν την επίσκεψή σας στο πανέμορφο και γραφικό Εθνικό Δάσος του Ντάνιελ Μπόουν! Αυτή η άνετη καμπίνα είναι 358 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει άνετο καθιστικό, 3/4 λουτρό, μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κρεβάτι queen size αφρού μνήμης, κουνιστές καρέκλες στην μπροστινή βεράντα, ψησταριά, τραπέζι πικνίκ, αιώρα, καθώς και πυρκαγιά για το S'mores στην αυλή, τα καυσόξυλα που παρέχονται. Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στο "Thrash Rock" ένα γεωλογικό χαρακτηριστικό ιστορικού ενδιαφέροντος. Το τοπικό μύθο μας λέει ότι εδώ οι αρχαίοι ντόπιοι και οι ντόπιοι ψιθύριζαν τα σιτηρά τους. Η περιοχή είχε εγκατασταθεί στις αρχές του 19ου αιώνα και οι ντόπιοι λένε ότι στα τέλη του 19ου αιώνα η περιοχή αυτή ήταν ένα πολυσύχναστο μικρό χωριό στο δρόμο για το Sinking Creek και τον ποταμό Rockcastle. Τα παλιά ιδρύματα στο σπίτι σκονίζουν το τοπίο. Η καμπίνα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των 22 στρεμμάτων μας δίπλα στο Εθνικό Δρυμό του Ντάνιελ Μπόουν. Ολοκληρώθηκε το 2016, το Forest Cabin είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες! Παρακαλώ εξετάστε μια επίσκεψη, θα δοκιμάσετε τη φύση στο καλύτερο!
Σε βολική τοποθεσία μόλις 5 μίλια από White Oak Road στο Λονδίνο, Κεντάκι. Exit 41, 80W. μέσο μεταξύ Ξύλο Creek Lake και Laurel ποταμού λίμνη. Μέγιστη 2 άτομα, αυτό το άνετο καμπίνα στούντιο είναι ιδανικό μέρος για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Πολύ λίγο θόρυβο της κυκλοφορίας και ωραίο σκοτεινό νυχτερινό ουρανό, δεν θα δείτε ένα άλλο σπίτι στο μικροσκοπικό καμπίνα σας μέσα στο δάσος! Προσφέρουμε πολλές ανέσεις μέσω του τοπικού δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Λιγότερο δαπανηρές και καλύτερα από ό, τι το Hampton Inn του« Σύμφωνα με μια πρόσφατη επισκέπτη. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα! Σε 358 τετραγωνικά. Ft. Αυτή είναι "μικρό σπίτι» που ζουν σε αυτό είναι καλύτερο. Χαλαρώστε στη βεράντα κουνιστό καρέκλες, αιώρα για 1 ή 2, σχάρα & chill στο τραπέζι πικ-νικ στην αυλή ή ψητό marshmallows για S'mores στο firepit στην αυλή, καυσόξυλα παρέχονται. Της, όπως κάμπινγκ με όλα τα πράγματά σας!

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε, όλα μέσα σε 4 ώρες οδήγησης, θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά για να τα δείτε όλα! Βρίσκεται σε έναν καταπράσινο δρόμο στην καρδιά του άγριου και πανέμορφου Εθνικού Δρυμού του Ντάνιελ Μπόουν στο Λονδίνο του Κεντάκι, ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τα πουλιά και την άγρια ​​φύση και να χαλαρώσετε. Περπατήστε κάτω από την οδό White Oak ή πεζοπορώστε μέσα από το τραχιά βράχο του DBNF στο Sinking Creek ή οδηγήστε κατά μήκος ανισόπεδων δασικών δρόμων σε πολλές λίμνες, αξιοθέατα & κρατικά πάρκα: Λονδίνο Dragway, Cane Creek WMA, Wood Creek Lake, Laurel Lake, Rockcastle River, Sheltowee Trace Trail, Levi Jackson SP, όμορφη βυθιστική κοιλάδα και κοντινό κολπίσκο, ηλιοθεραπεία Valley Valley, στρατόπεδο μάχης πολιτικού πολέμου στρατόπεδο Wildcat, περιπέτειες εκτός δρόμου RV, Dogpatch Trading Post, Wildcat Harley Davidson και Wildlea Flea Market, Flealand, Bee Rock, Μεγάλη Saltpetre Σπήλαιο και Κρασί, Cumberland Falls SP, Wolf Creek Dam & Ψάρεμα Λιμνοθάλασσα, Λίμνη Cumberland SP, Μεγάλη Νότια Πιρούνι NP & Sterns Scenic Σιδηρόδρομος, Red River φαράγγι & Φυσικό Γέφυρα SP, Pine Mountain SP & Cumberland Gap NP. Σε 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Corbin, το KY θα σας μεταφέρει στο αρχικό εστιατόριο KFC και στο μοτέλ του Colonel Sanders, όπου θα βρείτε ένα ενδιαφέρον μουσείο. Renfro Valley, Κεντάκυ Country Music Capital & Barn Dance, The Artisan Κέντρο του Κεντάκυ και η και η πόλη κολλεγίων του Berea είναι περίπου 45 λεπτά μακριά. Πάρτε το Bourbon Οργάνωση & επισκεφθείτε τα πολλά αποστακτήρια συμπεριλαμβανομένων των Buffalo Trace, Mark τσάι του, και άγρια ​​Τουρκία. Περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο για να Jellico Τενεσί & Κινδύνων & περίπου 1. 5 ώρες με το αυτοκίνητο προς Λέξινγκτον και τις όμορφες φάρμες αλόγων που συνεχιστεί για μίλια, σε απόσταση 2 ωρών σε Mammoth Cave NP, και 2. 5 ώρες για να Λούισβιλ, Φλωρεντία Καταστήματα Υ «όλα, Cincinnati & Ιντιάνα Καζίνο, περίπου 3 ώρες για να Ashville, NC & Pisgah NF, Μεγάλη καπνιστή Mountain NP ή Dollywood, Pigeon Forge και Gatlinburg, TN. Πολλά περισσότερα περιπέτειες περιμένουν όπως κανό, καγιάκ, ρηχές ή ράφτινγκ στον άγριο και γραφικό ποταμό Rockcastle, Μπίβερ Κρικ, Buck Creek, Pine Creek, Laurel ποταμού ή ξύλο Creek Λιμνών, Ιππασία & άλλα μηχανοκίνητα ταξίδια. Πάρτε μια γραφική διαδρομή σε ένα δρόμο λιγότερο ταξίδεψε μέσα από μερικά από τα πιο όμορφα τοπία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα δείτε και να ακούσετε πολλά πουλιά και άφθονη άγρια ​​φύση, τα φυτά και τα δέντρα και έχουν ένα εκπληκτικό ταξίδι σε αυτό το μαγικό μέρος που είναι ο Εθνικός Δρυμός Ντάνιελ Boone!
Τοπικά, το Λονδίνο φιλοξενεί το Φεστιβάλ Πυροτεχνικών Ερυθρών, Λευκών και Βραχίονα 4 Ιουλίου, το Homecoming του Laurel County τον Αύγουστο και το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Κοτόπουλου το Σεπτέμβριο. Απολαύστε την Πέμπτη Night Live μουσικές παραστάσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Λονδίνο & Laurel County είναι οικοδεσπότης σε πολλές άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, παρελάσεις και γιορτές. Επισκεφτείτε παζαριών World-Class μας για ειδικές θησαυρούς ή τοπικά προϊόντα. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε Λουλούδι της αρτοποιίας Μέλι κουλούρια σε 4th Street ψημένα φρέσκα καθημερινά είναι εκπληκτικά νόστιμο! Το Λονδίνο είναι μια πόλη αρτοποιείο, υπάρχουν 2 καταστήματα αρτοποιίας λιτότητα σε απόσταση οδήγησης προσφέρει πολλές φρεσκοψημένα ονόματα μάρκα που γνωρίζετε και αγαπάτε! Πρέπει να επισκεφθείτε Sara Lee Outlet 9167 S Hwy 25, Corbin & γυρίσουν στην πατρίδα τους κάποια μεγάλη μεγάλη έκπτωση προϊόντων της Sara Lee. Λουλούδια Αρτοποιίας την 4η St, Λονδίνο έχει νόστιμο φρέσκο ​​ζυμωτό Honeybuns & επίσης τους ανάμικτες με έκπτωση TastyKakes και άλλα είδη αρτοποιίας-φρέσκο. Βρείτε φρέσκα τοπικά προϊόντα, μεγάλη Deli & κρέατα στο IGA στο 4th Street. Επίσης, φροντίστε να επισκεφθείτε την Dogpatch Trading Post I-75 έξοδο 41 για να πάρετε μαζί σας ένα ενθύμιο της επίσκεψής σας! Είμαστε περίπου 1 μίλι από το Λονδίνο Dragway έτσι μπορείτε να ακούσετε το dragstrip τα βράδια του Σαββατοκύριακου, την άνοιξη-πτώση.

Διαχειριστής καταλύματος

Carey & Sue Koplowitz
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
MAXIMUM 2 GUESTS Age 25 & over.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside only, do not throw butts on ground.
Your reservation & payment confirms that you have read, understood and agree to the terms of our rental agreement.
Notify owners immediately of any problems whatsoever.
Leave no trace. Leave everything as found, where found.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Λονδίνο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα Holly Bay Marina και Οινοποιείο Cedar Creek Vineyards, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός Daniel Boone και Wood Creek Lake. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πίστα Αγώνων London Dragway ή Ο αθλητικός χώρος στο SE KY Agricultural and Expo Complex (αγροτικό και εκθεσιακό συγκρότημα). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
London, KY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πίστα Αγώνων London Dragway - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • CHI Saint Joseph Health - Saint Joseph London - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Levi Jackson Wilderness Road - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Laurel River - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Holly Bay Marina - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λέξινγκτον, Κεντάκι (LEX-Μπλου Γκρας): 102 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Big Bob's Burgers - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sweet Creations Cafe - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • London Deli & Sub Too - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smith's Spectacular Events & Catering - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pioneer Cabins & Sheds40741 - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 173 από 180 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 180 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 180 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 180 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 180 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jonathan R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend getaway
Was a pleasant stay quiet and peaceful and great destination to escape and relax will definitely keep in my bag as future stay destination
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Jimmy C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Weekend getaway
Very good communication and welcome. Peaceful, clean and overall pleasant stay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jerome W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Long weekend in the woods
Nice cozy cabin within everything we needed for a 3 night stay. Convenient to hiking trails and parks. Host was very friendly and welcoming. We will likely stay again next year.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Becky W., Smyrna

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another great stay!
Love this cabin!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Janet A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good
Good
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carey & Sue Koplowitz

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We escaped to the woods over 2 decades ago & love living in the forest! We have lived & visited all over the US and love where we live in the wild & scenic Daniel Boone National Forest, it's like camping with all your stuff! Carey is the full-time host & property manager, while Sue, not yet retired, works behind the scenes in the home office, making sure the bills get paid, the taxes filed & keeping up with our online listings.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We purchased this hand-crafted cabin built in 2012 in 2015. It perfectly squares off a corner to the front of our property and we offer this cozy vacation home for your enjoyment. Our 22-acre property borders the Daniel Boone National Forest along the northwest boundary and is about midway between Woods Creek Lake to the north, Laurel Lake to the south, City of London to the east and the Wild and Scenic Rockcastle River to the west. The natural beauty, peace and solitude in the general area is what really drew us here. Our cozy cabin in the Daniel Boone National Forest is in a rural, forested area. Close enough to the modern world yet far enough away to escape daily life and traffic. Its always 10 degrees cooler here in the woods! The Daniel Boone National Forest in the Appalachian foothills is a temperate, mixed mesophytic appalachian rain forest with amazing and unique flora, fauna & biota. You'll marvel at the sandstone karst terrain and caves found in this unique area. We love our little piece of the forest and hope you will too!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Many of our guests tell us how this area is every bit as beautiful as the Red River Gorge & Great Smoky Mountain areas minus all the traffic and we agree! Conveniently located 5 miles down White Oak Road in London, Kentucky. Exit 41, 80W. midway between Wood Creek Lake and Laurel River Lake. Maximum 2 guests, this cozy studio cabin is perfect place to escape from it all. Very little traffic noise & nice dark night sky, you won't see another house in your tiny cabin in the woods! We offer many amenities over the local hotel room. "It's less expensive and better than the Hampton Inn" per a recent guest. This is a great place to get away from it all! At 358 sq. ft. this is "tiny home" living at its best. Relax on the porch rocking chairs, hammock for 1 or 2, grill & chill at the picnic table in the yard or roast marshmallows for S'mores at the firepit in the yard, firewood supplied. It's like camping with all your stuff! There's so much to see and do, all within driving distance. Located off a winding, twisty road in the heart of the wild and beautiful Daniel Boone National Forest in London, Kentucky, this is a great place to watch birds and wildlife and unwind. Walk down White Oak Road or hike thru the rugged DBNF to Sinking Creek or drive along rugged forest roads to many lakes, attractions & State & National Parks: London Dragway, Cane Creek WMA, Wood Creek Lake, Laurel Lake, Rockcastle River, Sheltowee Trace Trail, Levi Jackson Wilderness Road Park, beautiful Sinking Valley and Short Creek, Sinking Valley Winery, Camp Wildcat, Cumberland Falls & more! With over 40 years-experience in food manufacturing and quality assurance, you can be sure that this great little home in the woods will be sparkling clean and disinfected/sanitized prior to your arrival! We follow all CDC guidelines on COVID-19 cleaning/disinfecting and we are up to date with vaccines!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων