ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Oceanfront-Monte Bay, εκπληκτική θέα! 20% ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ!

Oceanfront-Monte Bay, εκπληκτική θέα! 20% ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ!

Συλλογή φωτογραφιών για Oceanfront Monte Bay, Fully Air Conditioned! Last minute discount available.Ask!

Καθιστικό
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Oceanfront-Monte Bay, εκπληκτική θέα! 20% ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ!

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
7 υπνοδωμάτια6+ μπάνιαΓια 14 άτομα372 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Απολαύστε την περιοχή

St John
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cinnamon Bay Beach21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)73 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

7 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 7

1 Queen Κρεβάτι

6 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Toilet · Shower only · Outdoor shower

Μπάνιο 6

Toilet · Shower only · Outdoor shower

Μπάνιο 7

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 8

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Oceanfront-Monte Bay, εκπληκτική θέα! 20% ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΩΣ!

Το Monte Bay βρίσκεται σε μια ήσυχη, ήσυχη, ήσυχη τοποθεσία, μία με γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία και εξαιρετική ιδιωτικότητα. Θα αγαπήσετε τον ήχο του surf που βρίσκεται στην άκρη των υδάτων. Για να είμαστε δίκαιοι σε όλα τα μέρη των μερών, προσφέρουμε μειωμένες τιμές για μικρές ομάδες προσθέτοντας πρόσθετη αμοιβή επισκεπτών σε μεγαλύτερες ομάδες.

Το Monte Bay είναι τοποθετημένο σε ένα τροπικό καταπράσινο θύλακα με την κύρια κατοικία χτισμένη ακριβώς πάνω από τα γαλαζοπράσινα και γαλανά νερά του Μόντε Μπέι, και ο ξενώνας που χτίστηκε ακριβώς πίσω από το κυρίως σπίτι. Και τα δύο σπίτια έχουν νότιο-νοτιοδυτικό προσανατολισμό και είναι όνειρο του εραστή του ήλιου με απαλή αύρα και ζεστή ηλιοφάνεια όλη την ημέρα. Το Monte είναι κρυμμένο από την άποψη του ιδιωτικού δρόμου που προσεγγίζει τον κόλπο Klein και δεν υπάρχουν θόρυβοι ή εισβολές στην κυκλοφορία. Σε μικρή απόσταση με τα πόδια θα βρείτε μια παραλία με βότσαλο για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα και 10 λεπτά με το μπάνιο σας θα σας οδηγήσει στην παραλία της λευκής άμμου στο Ditliff Point. Τόσο η παραλία Ditliff όσο και ο κόλπος Klein προστατεύονται από τη χερσόνησο Ditliff, έτσι ώστε τα ήρεμα, κρυστάλλινα νερά να προστατεύονται από βαριές επιρροές και ισχυρούς ανέμους, γεγονός που καθιστά το γεγονός αυτό καλώντας για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καγιάκ. Το Monte Bay απέχει 7 με 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα παντοπωλεία, τα εστιατόρια και τα καταστήματα του κόλπου Cruz.

Το Monte Bay είναι ένα πανέμορφο 2-½ επίπεδο, έθιμο σπίτι που σχεδιάστηκε για να είναι μια πολυτελή εσωτερική / εξωτερική τροπική βίλα. Για να μπείτε στο Monte, κατεβαίνετε μέσα σε έναν κήπο στην πλαγιά του λόφου και εισάγετε το μεγάλο δωμάτιο με την κουζίνα στα δεξιά σας, την επίσημη τραπεζαρία στα αριστερά σας και το εσωτερικό σαλόνι μόνο 3 βήματα κάτω από την κουζίνα / τραπεζαρία. Τα δύο υπνοδωμάτια υψηλού επιπέδου και ένα βολικό μισό μπάνιο βρίσκονται επίσης ακριβώς κάτω από την κουζίνα. Η ευρύχωρη γκαλερί (σκεπαστή βεράντα) περιλαμβάνει ένα δεύτερο καθιστικό και τραπεζαρία που ψύχεται από τροπικά αεράκια. Η γκαλερί είναι μισό επίπεδο κάτω από το εσωτερικό καθιστικό / τραπεζαρία. Από τη γκαλερί, οι πλακοστρώσεις στα αριστερά οδηγούν στο κατώτερο επίπεδο με την κύρια κρεβατοκάμαρα και την κάτω αριστερή κρεβατοκάμαρα επισκεπτών, καθώς και μια 30 'κεραμική πλακόστρωτη πισίνα που περιβάλλεται από πλακόστρωτο κατάστρωμα. Το σωστό σκηνικό από τη γκαλερί οδηγεί στο κάτω δεξί υπνοδωμάτιο επισκεπτών και σε ένα απομονωμένο ζεστό μπανιέρα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον.

Η γκαλερί, η πισίνα και το κατάστρωμα ηλιοθεραπείας είναι το υπαίθριο τμήμα του σπιτιού. Η γκαλερί χρησιμεύει ως ένα όμορφο υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία. Όταν χαλαρώνετε εδώ, σας περιβάλλει ο ήχος της ήπιας σερφς και οι απόψεις των τυρκουάζ θάλασσας. Τα εσωτερικά μέρη του σπιτιού είναι η κουζίνα και όλα τα υπνοδωμάτια (2 εσωτερική πρόσβαση, 3 εξωτερική πρόσβαση) καθώς και οι χώροι του καθιστικού και της τραπεζαρίας. Μπανάνα, παπάγια, φοίνικα και άλλη άφθονη βλάστηση περιβάλλουν το σπίτι και δημιουργούν μια υπέροχη ενδυμασία προαιρετική ιδιωτικότητα.

Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται σε δύο επίπεδα. Στο επάνω επίπεδο δύο κρεβατοκάμαρες (βασιλικά κρεβάτια) βρίσκονται στις απέναντι πλευρές του μεγάλου δωματίου για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ιδιωτικότητα. Και τα δύο αυτά υπνοδωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, κρεβάτια μαόνι με ουρανό, δάπεδα με πλακάκια, θολωτές οροφές και συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν σε μπαλκόνια με γραφική θέα. Διαθέτουν επίσης μπανιέρες με πλακάκια και ιδιωτικά υπαίθρια υπαίθρια πέτρινα κήπο που περιβάλλονται από πλούσιο τροπικό φύλλωμα. Το ευρύχωρο, κλιματιζόμενο κυρίως υπνοδωμάτιο (king bed) βρίσκεται στο κάτω επίπεδο. Διαθέτει υπέροχη θέα στην Καραϊβική μέσα από συρόμενες γυάλινες πόρτες 20 'και επίσης περιλαμβάνει ένα μεγάλο λουτρό / γκαρνταρόμπα που μπαίνει μέσα από όμορφες πέτρινες καμάρες. Το τέταρτο υπνοδωμάτιο (king-bed) και η μπανιέρα γειτνιάζουν με το κατάστρωμα της πισίνας κάτω αριστερά, ενώ το πέμπτο υπνοδωμάτιο (δύο μονά κρεβάτια) βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά της βίλας κοντά στο τζακούζι.

Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί πλήρως και φαίνεται πανέμορφη με ντουλάπια κερασιών που τονίζονται από countertops από γρανίτη και κορυφαίες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Περιλαμβάνει καλοριφέρ κουζίνας με καυστήρες 5 καυστήρων, στάνταρ και φούρνους μεταφοράς, ψυγείο / καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων και μπαρ με γρανίτη με σκαμπό μπαρ. Η κουζίνα είναι γεμάτη με μαγειρικά αναλώσιμα, σκεύη και σερβίτσια. Ένα δωμάτιο πλυντηρίων με πλυντήριο και στεγνωτήριο βρίσκεται έξω από το μεγάλο δωμάτιο και ένα ξεχωριστό πέτρινο αίθριο από τη γέφυρα περιέχει μια μπάρμπεκιου σχάρα.

Η εσωτερική τραπεζαρία είναι συγκεντρωμένη γύρω από ένα διευρυμένο τραπέζι που έχει θέσεις 12, ενώ τα περιστασιακά γεύματα και το δείπνο μπορούν να σερβιριστούν στο κατάστρωμα της πισίνας ή στη γκαλερί.
Το κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό δωμάτιο είναι επιπλωμένο με κορυφαία έπιπλα γραμμής και περιλαμβάνει καλωδιακή τηλεόραση / DVD και στερεοφωνικό με CD και κασέτα. Η γκαλερί είναι το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Monte Bay. Περιβάλλεται στις 3 πλευρές με μεσογειακό ύφος, 12 ποδιών, ανοιχτά τοξωτά παράθυρα που καταγράφουν αποτελεσματικά όλη την ομορφιά της Καραϊβικής. Η γκαλερί είναι επιπλωμένη με γούστο σε επίπλωση με έθιμο και είναι ένα υπέροχο μέρος για να διαβάσετε, να χαλαρώσετε, να ζωγραφίσετε ή να χαλαρώσετε.

Το Guest House at Monte Bay είναι μια ελκυστική βίλα χτισμένη από πέτρα και σκυρόδεμα και βρίσκεται πάνω και πίσω από την κεντρική κατοικία. Όπως και το κύριο σπίτι, το Guesthouse βρίσκεται σε μια πολύ ιδιωτική, ήσυχη και ρομαντική τοποθεσία. Μια σπειροειδή σκάλα οδηγεί από το επίπεδο του εδάφους στο ανώτερο επίπεδο, το οποίο περιλαμβάνει την κουζίνα / καθιστικό και τραπεζαρία, καθώς και το κυρίως υπνοδωμάτιο και το master bath. Ένα εξωτερικό σκεπασμένο κατάστρωμα εκτείνεται σε όλο το μήκος του επάνω επιπέδου του ξενώνα, και από το κατάστρωμα υπάρχουν γραφικές απόψεις του κόλπου Rendezvous και της Καραϊβικής.

Ο Ξενώνας διαθέτει πέτρινους τοίχους, οροφές με καθεδρικούς ναούς, δάπεδα με πλακάκια, καθώς και τροπικά έπιπλα και έργα τέχνης που δημιουργούν ένα αριστοκρατικό, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον διαβίωσης. Το κύριο υπνοδωμάτιο a / c (queen bed) έχει πέτρινους τοίχους και ένα υπέροχο ρομαντικό άρωμα με τις συρόμενες συρόμενες πόρτες που ανοίγουν για θέα στο νερό. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη, με πλακάκια από πλακάκι, κουζίνα με 4 καυστήρες και φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, τοστιέρα και ένα μικρό τραπέζι για δύο άτομα. Οι συρόμενες πόρτες ανοίγουν από το καθιστικό μέχρι τα καταστρώματα και έχουν θέα στο νερό.
Ένα κύριο λουτρό κεραμιδιών και πέτρας με πολλά ντουλάπια και ένα πέτρινο ντους είναι έξω από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο (queen) και ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται στο ισόγειο.

Έχετε επίσης ιδιωτική πρόσβαση στο μονοπάτι που οδηγεί στην ψαροντούφεκο και το κολύμπι, στα όμορφα νερά ακριβώς κάτω από το σπίτι. Να είστε προσεκτικοί από βραχώδη είσοδο στο νερό και πιθανές αχινούς.


Διαχειριστής καταλύματος

Rhonda McCay
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Home and pool are not child proof.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Event Fee: $1500 PERMISSION NEEDED BEFORE BOOKING.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Additional guest fee applied. Guest House is rented per room usage . See contract under "Property Layout"
Trash Removal.Guests are responsible for removing garbage or incur a fee of $100 to be charged to your deposit.See contract under "Trash Removal".
Guest must report damages and issues they experience, prior to departure. This gives mgmt. a chance to assist or move you to another property.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 14
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Event Fee: $1500 PERMISSION NEEDED BEFORE BOOKING.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται στην παραλία (Ραντεβού εντ Ντίτλεφ, St. John). Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Honeymoon, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Cruz Bay Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Honeymoon - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cinnamon Bay Beach - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 65 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • High Tide Bar & Seafood Grill - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cruz Bay Landing - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lovango Rum Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap & Still - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 52 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

katie m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Amazing property
This house was amazing for families. We came with 2 families with 6 people each. The kids and teens loved the pool! Also, there is alot of property for kids to explore👍
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Chris R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Long Weekend
Luciah, the property manager made this trip a success! The home is beautiful but she created the experience and made sure we had all connections and contacts on the island ahead of our trip. Thank you again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Steven G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible view from spacious property
The property was spacious, quiet, and clean. The view from the property is incredible. It is also a short trip to the market and downtown.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Kim V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property in St. John!
The property was beautiful! It was very spacious- we had 12 and everyone had their own spot. The pool was great. We rented cars and weren’t prepared for how difficult the driving was (insane hills, twists and turns). They have taxis which we would probably do if we came back. We really enjoyed ourselves and would return.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

Trevon B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!!
The check-in process was quick and easy. There was plenty of space for the 5 couples that went. The views and swimming pool were amazing. We got groceries before we went to the house and we took a taxi everywhere (same driver all week). It was kind of expensive to take a taxi everywhere but worth it, in my opinion, when it comes to finding parking and having a designated driver when you’ve sat on the beach and had one too many lol..my only complaint is the mosquitoes..which isn’t a deal breaker..just take some bug spray or buy some there and you’ll be just fine. The overall experience staying here was definitely a 10/10 though! Can’t wait to go back!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rhonda McCay

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες