Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Μπανγκαλόου τεσσάρων ατόμων στην ισπανική ύπαιθρο, μοναδικό για τους λάτρεις της φύσης.

Μπανγκαλόου τεσσάρων ατόμων στην ισπανική ύπαιθρο, μοναδικό για τους λάτρεις της φύσης.

Συλλογή φωτογραφιών για Four person bungalow in the Spanish countryside, unique for nature lovers.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Μπανγκαλόου τεσσάρων ατόμων στην ισπανική ύπαιθρο, μοναδικό για τους λάτρεις της φύσης.

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Arroyomolinos, Extremadura
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡωμαϊκό Θέατρο41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPuente Romano (γέφυρα)41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPlaza Mayor (πλατεία)48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπανταχόθ (BJZ-Talavera La Real)72 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μπανγκαλόου τεσσάρων ατόμων στην ισπανική ύπαιθρο, μοναδικό για τους λάτρεις της φύσης.

Εξτρεμαδούρα. Λίγοι έχουν ακούσει για αυτό, αλλά αυτό σταδιακά αλλάζει. Η Εξτρεμαδούρα είναι η λιγότερο τουριστική περιοχή στην Ισπανία, η οποία είναι μακρά κρυμμένη αλλά τώρα προσβάσιμη σε όλους λόγω της κατασκευής δύο αυτοκινητοδρόμων.
Αυτό το μπανγκαλόου τεσσάρων ατόμων βρίσκεται στη μέση της φύσης, στους πρόποδες της Sierra de Montánchez. Βρίσκεται σε ένα κτήμα περίπου 2 εκταρίων και αποτελεί μέρος μιας μικρής κλίμακας Casa Rural, το ισπανικό όνομα για μια εξοχική κατοικία στην ύπαιθρο.
Στο κτήμα υπάρχουν δύο μπανγκαλόου και ένα μεγαλύτερο σπίτι όπου ζουν οι ιδιοκτήτες. Εδώ υπάρχει επίσης τραπεζαρία. Μπορούν να μείνουν μέχρι και δέκα επισκέπτες.

Το μπανγκαλόου βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Extremadura, ανάμεσα στις ιστορικές πόλεις Mérida, Cáceres και Trujillo. Όλες αυτές οι όμορφα αναστηλωμένες πόλεις, με διαφορετικό ξεχωριστό χαρακτήρα.
Υπάρχει επίσης πολλά να κάνουμε για τους λάτρεις της φύσης εδώ. Η Extremadura είναι ίσως η καλύτερη θέση στην Ευρώπη για να εντοπίσει τα αρπακτικά ζώα. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό κάθε μέρα γύρω από το finca μας.

Το μπανγκαλόου διαθέτει καθιστικό με όμορφη θέα στο περιβάλλον. Διαθέτει απλή κουζίνα με εξοπλισμό για τέσσερα άτομα. Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια στο μπανγκαλόου με κρεβάτια άνοιξη κουτί που μπορείτε να επιλέξετε να συνθέτουν ως δύο μονά ή διπλά κρεβάτια. Τα κρεβάτια έχουν μήκος 2,00 m και πλάτος 90 cm ως ένα άτομο. Ένα διπλό κρεβάτι είναι βεβαίως πλάτους 1,80 μ.
Το μπανγκαλόου διαθέτει κεντρική θέρμανση.

Υπάρχει μια πισίνα 8μ x 6μ στον κήπο μας. Οι ξαπλώστρες φυσικά δεν λείπουν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα που παρέχεται από εμάς. Καθίσματα έχουν επίσης εγκατασταθεί σε διάφορα μέρη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι επισκέπτες. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν υπάρχει εξοπλισμός παιχνιδιού. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωινό καθημερινά μαζί μας. Προσφέρουμε επίσης ένα δείπνο 3 πιάτων ημερησίως, εκτός από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε λιγότερο συχνά.

Επειδή τα μπανγκαλόου μας είναι τόσο απομακρυσμένα, δεν έχουν εγκατασταθεί εγκαταστάσεις. Είμαστε απόλυτα αυτάρκεις. Ως εκ τούτου, παράγουμε ηλεκτρική ενέργεια μέσω ηλιακών συλλεκτών. Αντλούμε κρυστάλλινα νερά από τα βουνά από γρανίτη όπου βρίσκεται το μπανγκαλόου. Το δωρεάν Ίντερνετ παρέχεται μέσω δορυφόρου. Με το ποσό του ήλιου που έχουμε εδώ δεν υπάρχει γενικά πρόβλημα να ικανοποιήσουμε την απαίτηση ενέργειας. Όταν ο καιρός δεν είναι τόσο καλός για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα λειτουργήσουμε μια γεννήτρια κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι επισκέπτες είναι έξω.

Οι λάτρεις της φύσης δεν πρέπει να κάνουν πολλά για να πάρουν την αξία τους εδώ. Η φύση είναι παντού. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε. Το Εθνικό Πάρκο Monfragüe είναι διάσημο για τους μεγάλους αριθμούς αρπακτικών πτηνών, ειδικά οι γύπες που θα δείτε πολλά εδώ. Αλλά και λεπτομέρειες όπως ο ισπανικός αυτοκρατορικός αετός βρίσκονται εδώ.
Οι περιπατητές μπορούν να κάνουν πεζοπορία απευθείας από το Finca (estate). Υπάρχουν διάφορες επιλογές με χαμηλό έως μεσαίο επίπεδο δυσκολίας. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε έναν από τους περιπάτους που έχουμε σχεδιάσει κοντά και λίγο περισσότερο.

Οι λάτρεις της κουλτούρας μπορούν βέβαια να επισκεφθούν τις πόλεις. Η Μερίδα είναι γνωστή ως η πόλη με τα πιο ρωμαϊκά ερείπια μετά από την ίδια τη Ρώμη. Το Cáceres έχει ένα παλιό μεσαιωνικό κέντρο της πόλης και το Trujillo έχει πολλά μαυριτανικά και χριστιανικά λείψανα, όλα καλά διατηρημένα.
Αλλά όταν οδηγείτε μέσα από το Εξτρεμιτικό τοπίο θα συναντήσετε διάφορες αρχαιότητες: παλιές γέφυρες, βασιλική ή μοναστήρι. Όποιος έχει το μάτι για αυτό θα είναι σε θέση να βρει πολλά.

Η Extremadura ήταν παραδοσιακά η φτωχότερη περιοχή της Ισπανίας. Εν τω μεταξύ, αυτό έχει αλλάξει και υπάρχουν πολλά μέρη που έχουν πλούσια οικονομική ζωή. Αλλά αν και η περιοχή έχει το ίδιο μέγεθος με την Ολλανδία, λίγοι άνθρωποι ζουν εκεί, περίπου 1 εκατομμύριο. Ωστόσο, τα χωριά δεν είναι κενά και εξαφανισμένα. Υπάρχει ακόμα δραστηριότητα παντού και υπάρχει ένας μικτός πληθυσμός. Ο μικρός αριθμός κατοίκων έχει ως αποτέλεσμα την αίσθηση της ηρεμίας. Οι αυτοκινητόδρομοι είναι πολύ ήσυχοι και συχνά οδηγούμε μόνοι μας.
Η ζωή συνεχίζεται με διαφορετικό ρυθμό εδώ από ό, τι στη Δυτική Ευρώπη. Παντού βλέπετε λιβάδια μικρής κλίμακας, όπου οι αγελάδες περπατούν με τα μοσχάρια τους. Μεγάλοι αριθμοί προβάτων περπατούν στις στέπες και το φθινόπωρο θα συναντήσετε χοίρους Iberico που γιορτάζουν τα βελανίδια των πολλών βελανιδιών.
Ο πληθυσμός είναι πολύ φιλικός. Όταν οι περίεργοι άνθρωποι περπατούν στο χωριό, η εκκλησία ανοίγει συχνά για να μπορέσουν να ρίξουν μια ματιά. Μια περιοδεία είναι βέβαια μέρος της και παρόλο που οι Ισπανοί δεν μιλάνε άλλη γλώσσα, φαίνεται ότι κανείς δεν ενοχλεί. Μια άκρη δεν εκτιμάται μετά. Οι άνθρωποι δείχνουν αυτό από την υπερηφάνεια για το χωριό τους.

Η Extremadura είναι ένας τόπος όπου μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε. Μια ανακούφιση στην κατά τα άλλα πολυάσχολη Ευρώπη. Για εμάς είναι ένας παράδεισος για να ζήσουμε όπου λέξεις όπως η βιασύνη και το στρες έχουν χάσει εντελώς το νόημά τους.

Διαχειριστής καταλύματος

Corné van den Bosch

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Roken is net toegestaan in de bungalow,wel buiten.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος CC-CR-341

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αρογιομολίνος ντε Μονταντσέθ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Αρογιομολίνος ντε Μονταντσέθ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Εκκλησία της Santa Lucia del Trampal και Ρωμαϊκή Γέφυρα του Μεντεγίν, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο Cornalvo και Ποταμός Ταμούχα. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Arroyomolinos, Extremadura

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Plaza de Espana (πλατεία) - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρωμαϊκό Θέατρο - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Puente Romano (γέφυρα) - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός της Αρτέμιδος (Μνημείο) - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Plaza Mayor (πλατεία) - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Churrería Alimaymon - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Montecalabria - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Paraiso - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Posada - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tako Away - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jean B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Remarques
Des hôtes accueillants, à l'écoute et en même temps discrets. La location est en pleine nature, mais en même temps son emplacement est idéal, car central, lorsque l'on veut découvrir l'Extrémadure : Caceres, Mérida, Trujillo. Seul petit bémol : pas de climatisation...
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

enrique s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Casa perfecta para aficionados a la astronomía
Después de años buscando casas para practicar unas noches de astronomía esta ha sido la mejor experiencia posible. Nula contaminación lumínica, facilidades para instalar equipo; y por si fuera poco, piscina, wifi y muy buena situación entre Cáceres y Merida, con excursiones interesantes por cercana sierra de Montánchez. Los propietarios muy atentos y al mismo tiempo discretos.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Holger M.

Wunderbar!
In der landschaftlich eindrucksvollen und touristisch noch wenig erschlossenen Extremadura liegt die Finca El Rabilargo und bietet einen faszinierenden Blick über das weite Land. Wir haben alles vorgefunden, was unser Herz begehrte und waren sehr angetan von unseren Vermietern Lea und Corné, die alles dafür taten, unseren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten. Die ganze Anlage ist sehr sauber und gepflegt, die Betten sind super bequem und wir würden gerne wieder einen Urlaub dort verbringen. :) In the middle of the scenic and touristically little developed Extremadura you find the Finca El Rabilargo which offers a stunning view over the wide open land. We found everything the heart desires and were very happy with our landlady and landlord Lea and Corné who did everything to make our stay as pleasant as possible. All the facilities are very clean and well taken care of, the beds are super comfy and we would definitely like to come back some time. :)
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2018

10/10 Άριστο

Jan R.

Great location for exploring Extramdura
The finca is set in spectacular scenery within easy travelling distance of Merida, Caceres and Guadalupe. The bungalow is very clean and comfortable and had everything we needed for our stay. The hosts were very welcoming, and knowledgeable about the local flora and fauna - particularly the unique local bird life. We will certainly return, but in Spring next time when it will be cooler and we will have more chance to explore the countryside around the finca.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Corné van den Bosch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων