Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ανεξάρτητο διαμέρισμα με κήπο στη λίμνη Avigliana.

Ανεξάρτητο διαμέρισμα με κήπο στη λίμνη Avigliana.

Συλλογή φωτογραφιών για Independent apartment with garden directly on the Avigliana lake.

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 38, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ανεξάρτητο διαμέρισμα με κήπο στη λίμνη Avigliana.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 3 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Avigliana, Piemonte
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Laghi di Avigliana19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙερό Nostra Signora di Lourdes10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑβαείο του Σεντ Μάικλ16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤορίνο (TRN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορίνο)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ανεξάρτητο διαμέρισμα με κήπο στη λίμνη Avigliana.

Όπου οι λόφοι συναντούν τη λίμνη, ακριβώς πάνω στη λίμνη Avigliana, το διαμέρισμα με τον εξοπλισμένο κήπο έχει ανεξάρτητη είσοδο και βρίσκεται στο ισόγειο μιας πανέμορφης βίλας.

Διαμέρισμα στη λίμνη και κοντά στο σύμβολο μνημείων SAC MICHELE (8 χιλιομέτρων) της Περιφέρειας Πεδεμοντίου - πρόσκληση για επισκέπτες από όλη την Ευρώπη: προσκυνητές, πιστοί, τουρίστες αλλά και αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους με αναρριχητικές διαδρομές ή αφιερωμένες στην ορεινή, ποδήλατο.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του γειτονικού ναυτικού συλλόγου, περίπου 300 μέτρα μακριά (είσοδος στην παραλία, κανό, τραπέζι) με κόστος 5 ευρώ την ημέρα. Επίσης να ασκεί θαλάσσιο σκι σε λογικές τιμές.
Απευθείας θέα στη λίμνη. Μοναδική τοποθεσία, ανεκτίμητη θέα, διακοπές σας σε απόλυτη χαλάρωση στις όχθες της μεγάλης λίμνης Avigliana. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα δωμάτιο με τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με χαλαρωτικό καναπέ ή τηλεόραση. Η χρήση της κουζίνας δεν επιτρέπεται μόνο για μία διανυκτέρευση. Επίσης μπάνιο με ντους.
Διαμέρισμα διακοσμημένο με ιδιωτικό κήπο με θέα στη λίμνη, απ 'όπου μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα.
Δυνατότητα προσθήκης κούνιας / κούνιας για το μωρό. Δεν υπάρχει κλινοσκεπάσματα για τη βρεφική κούνια.
Το σπίτι βρίσκεται σε ένα πάρκο με ιδιωτική σκηνή προσγείωσης. Σε κοντινή απόσταση διατίθενται για τους επισκέπτες, εξοπλισμένες και δωρεάν παραλίες, όπου μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ, κανό, ιστιοσανίδα, ποδήλατα και κολύμπι. Αν σας αρέσει η ποδηλασία, θα το παρέχουμε όποτε είναι δυνατόν.

Σε μια στρατηγική θέση, στην είσοδο του Val di Susa, υποδεικτικά μονοπάτια αναχωρούν κατά μήκος της λίμνης, ιδανικά για λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας ή της ιππασίας.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν εξαιρετικά εστιατόρια, πιτσαρίες και τρατορίες και χώροι διασκέδασης.

Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να μετακινούνται ανάλογα με τις ανάγκες τους, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ανάγκη.

Η μοναδική τοποθεσία είναι το χαρακτηριστικό που διακρίνει το διαμέρισμα. Απευθείας στις όχθες της λίμνης.

Ευχάριστο, ήσυχο και άνετο διαμέρισμα. Κοντά σε όλες τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις διασκέδασης. Πέντε λεπτά από τις παραλίες της λίμνης για να εξασκηθείτε σε θαλάσσια σπορ, όπως κολύμπι, πεντάλ, κλπ.

Το Val di Susa είναι σίγουρα μια από τις ομορφότερες κοιλάδες του Πεδεμοντίου. Εδώ βρήκαμε Avigliana. Εισήχθη στο χαρακτηριστικό Φυσικό Πάρκο που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από άγρια ζώα και λουλούδια για να μπορεί να ανακαλύψει και να θαυμάσει. Ο σκοπός της ίδρυσης αυτού του πάρκου δεν ήταν μόνο η διατήρηση της επικράτειας και των δειγμάτων ζώων και φυτών που βρέθηκαν εκεί, αλλά και η ενσωμάτωση της φύσης και της καθημερινής ζωής του τοπικού πληθυσμού. Για το λόγο αυτό έχουν προετοιμαστεί πολυάριθμα μονοπάτια, δομές μάθησης όπως το ecomuseum, χάρτες και διαδρομές, προσφέροντας στους κατοίκους και στους ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία.

Το Φυσικό Πάρκο των Λιμνών της Avigliana βρίσκεται σε μια χαρακτηριστική περιοχή του αμφιθεατρικού ναού, που χρονολογείται από τις δύο τελευταίες μεγάλες προϊστορικές παγετώνες.
Σε απόσταση μόλις 25χλμ. Από το Τορίνο, το φυσικό πάρκο Avigliana Lakes είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ένα ταξίδι από το χάος της ζωής της πόλης.
Οι λίμνες της Avigliana είναι πολύ αρχαίες. Στην πραγματικότητα σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μεγάλων προϊστορικών παγετώνων (ένα συνέβη 230.000 και τα άλλα 120.000 χρόνια πριν). Αυτές οι δύο λίμνες βρίσκονται στο κέντρο του Φυσικού Πάρκου, το οποίο, εκτός από την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας άγριας ζωής (ιδιαίτερα ευμετάβλητης, για λάτρεις των πουλιών), προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική εικόνα από υπέροχα χρώματα που αλλάζουν σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Αν ψάχνετε για ένα μέρος κοντά στο Τορίνο όπου μπορείτε να περάσετε λίγες μέρες βυθισμένο στη φύση, αυτό το φυσικό πάρκο σίγουρα θα σας εκπλήξει. Και για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας σε αυτή την περιοχή της χαμηλότερης περιοχής Val di Susa, σας προτείνουμε μια επίσκεψη στον δήμο Avigliana.
Πολλά πράγματα που πρέπει να δείτε, όπως το υπέροχο μεσαιωνικό κάστρο, ο Πύργος του Ρολογιού και η εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Γοτθικό στιλ. Εν ολίγοις, αξίζει να κάνετε ένα ταξίδι σε αυτά τα μέρη!

Σε κοντινή απόσταση περίπου 8χλμ. Βρίσκουμε τη Sacra di San Michele. Μπορείτε να προσεγγίσετε ακολουθώντας διάφορα μονοπάτια ή πιο άνετα με αυτοκίνητο σε λιγότερο από 10 λεπτά. (10 ΚΜ APPROX.) Αυτό το κτίριο είναι σίγουρα ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα του Val di Susa. Βρίσκεται κοντά στο Monte Pirchiriano, είναι ένα από τα μεγαλύτερα θρησκευτικά συγκροτήματα στο Πεδεμόντιο, των οποίων η αρχαία ιστορία (η χρονολογία κατασκευής χρονολογείται πριν από το χίλιες) συνυπάρχει με τους θρύλους της λευκής μαγείας, , εδώ ένα από τα πιο ισχυρά μαγεία στην Ευρώπη.

Ένα άλλο κέντρο ενδιαφέροντος, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί στον περιφερειακό δρόμο με μόλις 25 λεπτά, είναι το Reggia di Venaria Reale, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Amedeo di Castellamonte με εντολή του δούκα Carlo Emanuele II, ο οποίος θέλησε να το καταστήσει κυνηγετικό του καταφύγιο και να χτιστεί σε χρόνο μηδέν, από το 1658 έως το 1679, το Reggia di Venaria είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες κατοικίες του Savoy.
Με επιβλητικό, πλούσιο έργο, αναβιώνει για την κατασκευή του ανακτόρου, του Βερσαλλικού.
Το Βασιλικό Παλάτι της Βενάρια είναι μέρος του χώρου της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO από το 1997. Εκτός από τους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους, όπου διεξάγονται συχνά σημαντικές εκθέσεις, αξίζουν να δει κανείς τους θαυμάσιους κήπους αυτού του μεγαλοπρεπούς κτιρίου με τους Αγγλικούς Κήπους, τα Λουλούδια και τα Τριαντάφυλλα και την περιοχή των ελαιώνων. .

Το κέντρο του Τορίνου, μόλις 25χλμ., Είναι προσβάσιμο από περιφερειακή οδό, λεωφορείο ή τρένο. Πρόκειται για μια πόλη με χίλια πρόσωπα. Αρχαία πρωτεύουσα της Σαβοΐας, λίκνο του Risorgimento, πρωτεύουσα της βιομηχανίας, πόλη της τέχνης και του πολιτισμού, πόλος καινοτομίας. Με την απέραντη κληρονομιά που κληρονόμησε από αιώνες ιστορίας και με το δυναμισμό μιας πόλης ανοιχτής στον κόσμο, η πρωτεύουσα του Piedmontese σας επιτρέπει να δείτε έναν τέλειο συνδυασμό αρχιτεκτονικών και μνημειώδεις κοσμήματα, μουσεία (πάνω από 40), γκαλερί τέχνης, διασκέδαση, καλό φαγητό, εκδηλώσεις διεθνούς φήμης, όπως το Salone del Libro, το Salone del Gusto και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο.

Ένα σταθερό ημερολόγιο των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε και να δείτε ανά πάσα στιγμή του χρόνου.
Το Mole Antonelliana, το Αιγυπτιακό Μουσείο, οι βασιλικές κατοικίες, η Ιερά Πεζογέφυρα, οι gianduiotti, είναι μερικοί από τους θησαυρούς της πόλης στις όχθες του Po, έναν ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη δόξα του υπέροχου παρελθόντος, ανακαλύπτοντας αριστουργήματα.


Διαχειριστής καταλύματος

Giulia Puttin

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
UTILIZZARE GLI SPAZI ESTERNI

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Avigliana

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Avigliana) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Castello di Rivoli (κάστρο) και Castello di Rivoli Museum of Contemporary Art, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: La Maison du Chocolat di Aschieri Paol και Cogno Brothers Wines. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Acqua Joy και Dalvino. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.
Χάρτης
Avigliana, Piemonte

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Laghi di Avigliana - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Ιερό Nostra Signora di Lourdes - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αβαείο του Σεντ Μάικλ - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Allianz - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Zoom Torino - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Sant'Ambrogio: 11 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Avigliana: 6 λεπτά οδικώς
  • Διεθνής Αερολιμένας Τορίνου (TRN): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Green Beach - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Canton divino - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dogali Ristorante Pizzeria - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante San Michele - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Zanzara - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Hubert K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appartamento arredato con gusto con una padrona di casa molto cordiale
Abbiamo trascorso una settimana molto bella al lago di Avigliana e Giulia ci ha dato molti buoni consigli. Una vacanza di successo a tutto tondo.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Edgar H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Herausragende Lokalität direkt am See
Hallo, wir haben den wunderbaren Aufenthalt bei der entzückenden Vermieterin Giulia direkt am See von Avigliana, mit See-Zugang, und vielseitigen Ausflugsmöglichkeiten sehr genossen. Die kleine Wohnung ist sehr sauber und gut ausgestattet - uns hat es an nichts gefehlt, auch die Matratze war gut. Giulia hat uns so viele Tipps und Anregungen gegeben und auf Englisch ist auch die Verständigung hervorragend. Wir können diese Lokalität nur empfehlen. Unsere beste Empfehlung für entspannten Urlaub von Melanie und Edgar
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

10/10 Άριστο

Melissa C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What a magical place!!!!!
We cannot say enough good things about Guilia and her hospitality. She was incredible and made our Italian vacation even that much better. The attention to details was flawless and she was amazing to upgrade our apartment. She had fresh fruit and snacks for us. We would recommend this place to anyone visiting this area. Thanks again Giula for the love! We cannot wait to come back and see you again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

8/10 Καλό

Daniele C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Piacevole
Bene Buona location,gentilezza e accoglienza perfetta Unico neo,mancanza di bidet

10/10 Άριστο

Kevin S., Cincinnati, OH USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful stay!
What a surprise and delight. Gorgeous apartment right on the water with a hostess that was as sweet as the local liqueur that she served to us at the end of our evening. Only regret is that we could not stay longer. Gorgeous garden space, beautiful scenery. Thanks Gulia!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Giulia Puttin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων