Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

El Capistrano, Nerja Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο με νότιο προσανατολισμό

El Capistrano, Nerja Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο με νότιο προσανατολισμό

Συλλογή φωτογραφιών για El Capistrano, Nerja 2 bedroom apartment with south facing private garden

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος El Capistrano, Nerja Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο με νότιο προσανατολισμό

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Nerja (Malaga), AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπήλαια Νέρχα4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBalcon de Europa (κάστρο 15ου αι.)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Burriana7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

El Capistrano, Nerja Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο με νότιο προσανατολισμό

Το Casa Mariposa στο El Capistrano Village είναι ένα ελκυστικό διώροφο διαμέρισμα με μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό και θέα στη θάλασσα. Έχει δικό του ηλιόλουστο, τοίχο με νότιο προσανατολισμό ιδιωτικό κήπο. Το εσωτερικό έχει δύο καλά μεγέθους υπνοδωμάτια. ένα με king size κρεβάτι και ένα ιδιωτικό μπάνιο με ντους Το άλλο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα οικογενειακό μπάνιο πλήρους μεγέθους με ντους, 2 μονά κρεβάτια και καναπέ-κρεβάτι που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης γαλλικά παράθυρα που οδηγούν στον κήπο με νότιο προσανατολισμό. Υπάρχει ένα άνετο σαλόνι / τραπεζαρία. Υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, μπάρμπεκιου, έπιπλα κήπου και ξαπλώστρες. Παρέχεται κούνια και καρεκλάκι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κλιματισμό και θέρμανση. Συμπεριλαμβάνεται WiFi με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και καλωδιακούς σταθμούς - συμπεριλαμβανομένων των κύριων σταθμών του Ηνωμένου Βασιλείου και των κινηματογραφικών σταθμών. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικες ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο χωριό El Capistrano στο Nerja. Το El Capistrano είναι μια εξειδικευμένη διαμορφωμένη ανάπτυξη με πρόσβαση στις πολλές παραλίες που περιβάλλουν την παραθαλάσσια πόλη Nerja. Υπάρχουν πολλά κοντινά τουριστικά αξιοθέατα τα οποία είναι προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία ή το αυτοκίνητο. Η ανάπτυξη είναι μια ιδανική τοποθεσία για οικογενειακές διακοπές. Το El Capistrano διαθέτει δύο συγκροτήματα πισίνων. Και τα δύο συγκροτήματα διαθέτουν 2 πισίνες και μπιλιάρδο. Και οι δύο έχουν ένα σνακ μπαρ. Η πισίνα στο κεντρικό συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και ένα μικρό σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν 2 μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την ιδιοκτησία. Το τοπικό λεωφορείο σταματά τακτικά κοντά στο διαμέρισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση πρόσβαση στην πόλη και στην παραλία Torecilla. Το λεγόμενο «Blue Bus» κοστίζει 1 ευρώ. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης και οι τιμές των ταξί είναι λογικές.
Παρόλο που ένα αυτοκίνητο δεν είναι απαραίτητο, η τοποθεσία είναι λοφώδης σε μέρη. Για τους ταξιδιώτες με προβλήματα κινητικότητας ή πολύ μικρά παιδιά μπορεί να προτιμάται ένα αυτοκίνητο.
Nerja είναι μια όμορφη ισπανική πόλη περίπου 55 χιλιόμετρα ανατολικά από τη Μάλαγα και 65 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Μάλαγα στην παράκτια εθνική οδό N-340. Είναι η ανατολική άκρη της Costa del Sol της Μάλαγα. Η Nerja έχει διατηρήσει μεγάλο μέρος του μοναδικού ισπανικού της χαρακτήρα. Η πόλη, και η παραλία Burriana, φημισμένη ως μια από τις ωραιότερες παραλίες ανατολικά της Μάλαγα, είναι περίπου. 2 χλμ. Από το διαμέρισμα. Το Nerja είναι γνωστό για το εκπληκτικό Balcón de Europa, έναν παραθαλάσσιο δρόμο που εκτείνεται στη Μεσόγειο, προσφέροντας θέα στους πολυάριθμους όρμους και τις παραλίες της πόλης, καθώς και στη μαγευτική Sierra Almijara. Η περιοχή εξυπηρετεί οικογένειες, ζευγάρια και ομάδες φίλων.

Το Nerja και οι γύρω περιοχές του καλύπτουν όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και τάπας που ικανοποιούν σχεδόν κάθε παλέτα και προϋπολογισμό. Η πόλη θεωρείται συνήθως ως οικογενειακός προορισμός, ωστόσο για όσους αναζητούν ζωντανή νυχτερινή ζωή, υπάρχουν πολλά μπαρ και ντίσκο μέσα και γύρω από την Plaza Tutti Frutti. Για εκείνους που ψάχνουν για κάτι λίγο πιο καλλιεργημένο, ελέγξτε τι συμβαίνει στο Casa Cultura στο Calle Granada - υπάρχουν λίστες γεγονότων που εμφανίζονται στο παράθυρο. Εάν υπάρχει κάτι που φαντάζεστε, αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη και είναι πάντα λογικές τιμές. Θυμηθείτε, σχεδόν όλα θα είναι στα ισπανικά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται στο Cuevas de Nerja διάφορες εκδηλώσεις, όπως το μπαλέτο και η όπερα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Σπηλαίων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, προσελκύει πολλούς διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Οι ίδιες οι σπηλιές αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Η Γρανάδα και η Κόρδοβα (και οι δύο περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς) βρίσκονται περίπου μέσα σε δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Nerja.

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε μέσα και γύρω από το Nerja και αν δεν προτιμάτε το περπάτημα, μπορείτε να πάρετε μια μεταφορά με άλογο και να περιηγηθείτε στην πόλη ή να πετάξετε στο τρένο (πολύ δημοφιλές με τα παιδιά) και να πάτε στο Nueva Nerja.

Το Τουριστικό Γραφείο Πληροφοριών Nerja βρίσκεται στα κτίρια γραφείων του συμβουλίου, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία στο Balcon de Europa. Το γραφείο τουριστικών πληροφοριών έχει πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια λεωφορείων, ημερήσιες εκδρομές κ.λπ. και μπορεί να βοηθήσει με οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχουν οι επισκέπτες της Nerja. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά φυλλάδια, δωρεάν εφημερίδες και περιοδικά διαθέσιμα στο γραφείο. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Μπορείτε να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Μάλαγα στο Nerja με ταξί ή μίνι λεωφορείο, ενοικιάζοντας αυτοκίνητο ή με λεωφορείο.

Υπάρχει ένα τρένο από το αεροδρόμιο της Μάλαγα στο σταθμό Maria Zambrano κάθε 30 λεπτά από τις 7:30 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, ο σταθμός λεωφορείων απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό. Στον Σταθμό των Λεωφορείων, αγοράστε ένα εισιτήριο από το γραφείο της εταιρείας Alsa Bus Company. Το λεωφορείο Nerja πηγαίνει συνήθως από τον κόλπο 38. Το συνολικό ταξίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με:

Διαχειριστής καταλύματος

Pauline McCann

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VFT/MA/017752

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Nerja

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Nerja. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Υδραγωγείο της El Aguila και Arab Public Baths, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Paseo de los Carabineros και Μαρίνα Puerto Deportivo Marina del Este. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ενυδρείο του Αλμουνέκαρ και Υδάτινο Πάρκο Aqua Tropic Waterpark.
Χάρτης
Nerja (Malaga), AL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σπήλαια Νέρχα - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Balcon de Europa (κάστρο 15ου αι.) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Burriana - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Carabeo - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλαόνδα - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γρανάδα (GRX-Federico Garcia Lorca): 72 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rincon del Sol - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Murphy's Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Merendero Jose Cruz - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chiringuito Ayo - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Playa y Sol - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 19 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 11 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Caroline B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great!
Lovely clean cosy apartment, everything as described. A super stay, thank you.
Πραγματοποίησε 40 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Charlotte W.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great location with lovely pool-area but very small kitchen
Overall we had a lovely stay in Nerja and in El Capistrano Village! The pool-areas are great and super close. It was easy getting access to the apartment and keys, with well described maps on forehand. The apartment was also good but the kitchen was tiny and unfortunately the table- and kitchen-ware was not properly cleaned. Also the beds were quite uncomfortable and we only got two duvet covers for 4 persons but OK for a weeks stay. AC was working perfectly and needed! The balcony was appreciated and also the bbq in the garden! Thank you for a nice stay
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Michelle B., Okehampton, UK

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Summer Holiday
We had a fantastic two weeks here. Great property in a good location up the hill. Swimming pools short walk down the hill and the chairs at the apartment were very useful to save on renting a sun bed. Easy to get to the local supermarket and beach at the bottom of the hill is walkable. Bus stop close by that takes you into nearby shops and Balcon de Europe and it’s only €1 each. Lovely view from the balcony and enough space for 5 of us. We used the bbq which was very convenient and the air con was very welcome too. Only point I would make is that you do sometimes hear people in the upstairs apartment coming and going up the stairs from the upstairs bedroom, but it was only living noise which is to be expected as surrounded by lots of other villas. Very nice and we all enjoyed our stay, thank you!
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

victoria i.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful family stay
We had an incredible 10 night stay at Casa Mariposa. The process of checking in was simple and quick, we had everything we needed and more. The views were wonderful, all facilities were exactly as we expected and the location was beautiful. We will absolutely be back, we changed to this villa last minute and Pauline & Shaun were quick to help us with the booking and it all worked out better than we had hoped originally so we are very pleased. Thank you again and looking forward to returning soon. Victoria & Danny
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Kathleen L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nerja Vacation
Situated in a nice quiet community a short walk from centre town. The residence was comfortable and household amenities adequate for vacation stays. The hike up hill was somewhat challenging especially if you have mobility issues. Bus stop close by was helpful.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Pauline McCann

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων