Διαμέρισμα στον προορισμό Mades, Gazi, Iraklion, Crete

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΠΟΨΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΧΟΣ ΤΟΥ STUDIO REN

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΠΟΨΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΧΟΣ ΤΟΥ STUDIO REN

Συλλογή φωτογραφιών για Popis sea view apartments ''Studio Dim''

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Καθιστικό
Γεύματα
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΠΟΨΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΧΟΣ ΤΟΥ STUDIO REN

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα35 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Mades, Gazi, Iraklion, Crete
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Αγίας Πελαγίας9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Ηρακλείου18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μονοναύτης19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΗράκλειο (HER-Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΠΟΨΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΧΟΣ ΤΟΥ STUDIO REN

ΣΥΝΟΨΗ (ΣΥΝΟΨΗ)

Σε απόσταση μόλις 17 χλμ. Από το Ηράκλειο ... ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραστες διακοπές όπου σε πολύ κοντινή απόσταση ο επισκέπτης μπορεί να βρει μεγάλη τουριστική διασκέδαση.

ΤΟ '' STUDIO REN ''
Ένα διαμέρισμα με μπάνιο, κουζίνα με μικρή τραπεζαρία συνολικής επιφάνειας 34τμ με δύο πόρτες εισόδου. Μια πόρτα εισόδου έρχεται από ένα μπαλκόνι με θέα στο χωριό και μπροστά από την άλλη είσοδο ένα μικρό χώρο που εξυπηρετεί δύο άτομα και μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα με το γαλάζιο του Κρητικού πελάγους και του χωριού (βλέπε φωτογραφίες). .
Το στούντιο είναι διακοσμημένο με γούστο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως τηλεόραση, Wi-Fi internet, κλιματισμό, στερεοφωνικό, επιτραπέζιο ηλεκτρικό μπάρμπεκιου καθώς και μια μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που έχουν μετατρέψει αυτό το μικρό διαμέρισμα σε μια μικρή παραθαλάσσια λειτουργικό σπίτι.
Η βεράντα με τα έπιπλά της είναι μια ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί και να απολαύσετε τον ήλιο και την ηρεμία του χωριού.



ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΜΑΔΕ, ΓΑΖΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΚΡΗΤΗΣ
 Το MADE είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό (οικισμός) δίπλα στη θάλασσα, χτισμένο σε φυσικό αμφιθέατρο. Είναι το ιδανικό μέρος για ήσυχες και χαλαρές διακοπές, με μια δημόσια παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες (3 € ανά άτομο). Οι παραθεριστές μπορούν επίσης να απολαύσουν, κολύμπι, ψάρεμα, καταδύσεις, οργανωμένες μίνι κρουαζιέρες και ακόμα και πεζοπορία. Σε πολύ μικρή απόσταση ο παραθεριστής μπορεί να βρει μέρη για διασκέδαση σε κλαμπ, εστιατόρια, μπαρ κ.α. Στο απέναντι από το χωριό MADE βρίσκεται το ξενοδοχείο 5 αστέρων CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή οτιδήποτε σας αρέσει με το αντίστοιχο κόστος.
Βρίσκεται σε ένα πραγματικά γαλήνιο τοπίο με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, αλλά σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι υπάρχει μια σούπερ μάρκετ και μια εγκατάσταση ενοικίασης αυτοκινήτων. Μόλις τέσσερα λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται το χωριό ΛΙΓΑΡΙΑ όπου υπάρχουν μίνι μάρκετ, εξαιρετικές ταβέρνες με παραδοσιακή κρητική κουζίνα, καταδυτικό κέντρο και οργανωμένη μεγάλη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους. Επιπλέον, σε απόσταση 10 χλμ. Μπορείτε να επισκεφθείτε το τουριστικό χωριό της Αγίας Πελαγίας, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλα σούπερ μάρκετ, καταστήματα, φαρμακείο, ιατρικό κέντρο, νυχτερινή ζωή με μπαρ και κλαμπ.

- Αυτή η κατοικία με βάση τη θέση αποτελεί την ιδανική βάση για να δοκιμάσετε την κρητική φιλοξενία και να απολαύσετε ήσυχες οικογενειακές διακοπές και μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Κρήτη.
Μπροστά μας και φθίνουσα περίπου 40 μέτρα βρίσκεται η αμμουδερή παραλία με πεντακάθαρα νερά. Είναι ιδανικό για παιδιά, καθώς είναι ρηχό. Είναι οργανωμένο με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους και ένα σνακ μπαρ. Υπάρχει κέντρο καταδύσεων και μικρό σκάφος για μικρές κρουαζιέρες στην Αγία Πελαγία, τη Λυγαριά και άλλες ήρεμες παραλίες για να απολαύσετε ηλιοθεραπεία, κολύμβηση και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

.-Η θέση αυτή αποτελεί ιδανική βάση για να γνωρίσετε την κρητική φιλοξενία και να απολαύσετε χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές και μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Κρήτη.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η φιλοξενία στην Κρήτη είναι μοναδική στον κόσμο! Ενώ η αγάπη και η εμπειρία μου στη φιλοξενία μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός υψηλού επιπέδου φιλοξενίας ... Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον χώρο μας για τις διακοπές σας!
Στόχος μας είναι να έχετε μια ευχάριστη διαμονή, να αισθανθείτε ασφαλείς, να απολαύσετε το σπίτι σαν να ήταν δικό σας και στο τέλος των διακοπών σας να έχετε αξέχαστες αναμνήσεις για τη διαμονή σας κοντά μας!

-Στο διαμέρισμα υπάρχει ένα εγχειρίδιο για όλα όσα χρειάζεστε.
- Οδηγός ταξιδιού και χάρτη με τις προσωπικές μου προτάσεις για αξιοθαύμαστες και διάσημες παραλίες, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, φαράγγια, αξιοθέατα που αξίζει να δείτε στο υπέροχο νησί μας που τον αγαπάμε για τον ήλιο, τη θάλασσα, το φυσικό περιβάλλον.
Και φυσικά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τις προτάσεις μου για την ειδική κρητική διατροφή για την οποία έχω προτάσεις που είναι εκπληκτικές και μοναδικές με !!!!
-Διαθέτει στο διαμέρισμα το πρόγραμμα με τις ώρες μαζικής μεταφοράς και το κόστος που πηγαίνει όχι μόνο στο Ηράκλειο ... αλλά και σε άλλους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Κρήτη.
Θα έχω επίσης προτάσεις για τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ηράκλειο.
Αλλά θα είμαστε πάντα διακριτικοί και ποτέ δεν παραβιάζουμε το απόρρητό σας!
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Η αγάπη μου για την κρητική και μεσογειακή διατροφή και το χόμπι μου για μαγείρεμα μου έδωσαν την ιδέα να μοιραστώ τη γνώση και την απόλαυση με τους καλεσμένους μου.
Μη διστάσετε να με ρωτήσετε ... τι μπορούμε να μαγειρέψουμε μαζί!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΦΙΞΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας, είμαι έτοιμος να φτάσω στο αεροδρόμιο για να σας καλωσορίσω και να σας συνοδεύσω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο διαμέρισμά σας και κατά την αναχώρησή σας θα σας μεταφέρει από το διαμέρισμα στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου ανάλογα με την ώρα άφιξης και αναχώρησης (9 π.μ.-9 μ.μ.)!
Εναλλακτικά, μπορώ να σας δώσω τις συντεταγμένες και να έρθετε ή να χρησιμοποιήσετε ταξί ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Σε αυτή την περίπτωση, θα είμαι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσω και να σας ενημερώσω για τιμές ενοικίασης σύμφωνα με την εποχή για να βρείτε προσιτές τιμές.
Πριν από την άφιξή σας, θα επικοινωνήσω μαζί σας για να κανονίσετε όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής σας!
Τα στοιχεία της πτήσης και ο αριθμός τηλεφώνου σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα αν χρειαστεί να έρθω σε επαφή μαζί σας! Επίσης, ενημερώστε μας αν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα!
Θα σας δώσουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με το σπίτι και την περιοχή. Είναι προφανές ότι θα είμαι στο άλλο άκρο της γραμμής εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Αλλά θα είμαστε πάντα διακριτικοί και ποτέ δεν παραβιάζουμε το ιδιωτικό σας απόρρητο!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αλλά θα είμαστε πάντα διακριτικοί και ποτέ δεν παραβιάζουμε το απόρρητό σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Η φιλοξενία στην Κρήτη είναι μοναδική στον κόσμο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζήσετε μαζί μας!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
Πάντα σας προσφέρουμε ένα πακέτο υποδοχής με πρωινό, μπουκάλι νερό, ελαιόλαδο, κρασί, ρακί, ελληνικό καφέ και φίλτρο, ζάχαρη, διάφορα αρωματικά καρυκεύματα της Κρήτης, βότανα και μερικές λιχουδιές ανάλογα με την ώρα άφιξής σας!
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΩΡΕΑΝ
Προσφέρουμε επίσης σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου, μακιγιάζ προσώπου, κουζίνας και θαλασσινών, επώνυμα τζελ αφρού και σαμπουάν, απορρυπαντικό για την κουζίνα και τα ρούχα σας, σακούλες απορρυπαντικών, χαρτί υγείας, κουνουπιέρες, φαρμακείο, κιτ ραπτικής.
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΔΩΡΕΑΝ)
Για παιδιά / νηπιαγωγεία διαθέσιμα, κούνια / μωρό πάρκο, μωρό μπάνιο, μωρό φύλλα για την κούνια, πετσέτες μωρού, Μπάνιο μωρό, προστατευτικό για την σκάλα του διαμερίσματος, καλύπτει για ηλεκτρικές πρίζες παιχνίδια για να απασχολούν το παιδί στην παραλία, περιβραχιόνια.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Υπάρχει κουτί κλειδωμένο έξω από το διαμέρισμά σας, όπου έχετε πρόσβαση μόνο. Υπάρχει ένα δεύτερο κλειδί στο διαμέρισμά σας σε περίπτωση που χάσετε τα κλειδιά σας.
Υπάρχει 24ωρο τηλέφωνο επαφής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
Μπροστά από το σπίτι είναι μια πλατεία όπου μπορείτε να παρκάρετε άνετα το αυτοκίνητό σας.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Υπάρχουν 2 μεγάλα νοσοκομεία στο Ηράκλειο. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (είναι το μεγαλύτερο) απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από το Διαμέρισμα.
Επίσης στην Αγία Πελαγία, μόλις 5χλμ. Από το διαμέρισμά σας, υπάρχει ιατρικό κέντρο, γιατροί και φαρμακεία.
ΕΠΙΣΗΣ
Στα υπνοδωμάτια υπάρχουν κουρτίνες συσκότισης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ
Παραλία Made: 30- 40μ
Super Market και ενοικιάσεις αυτοκινήτων: 400μ.
Λιμάνι Ρεθύμνου: 60 Kms
Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου: 20 χιλιόμετρα (18-20 λεπτά)
Ηράκλειο Κέντρο: 18χλμ
Ανάκτορο Κνωσού: 22χλμ
Cretanaquarium, εκπληκτικό: Σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο
Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι απαραίτητη για να εξερευνήσετε τα κοντινά χωριά και το νησί

Διαχειριστής καταλύματος

POPI ZERVOU

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 19 ετών
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00000312814

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αγία Πελαγία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μαλεβίζι) βρίσκεται στα βουνά και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο El Greco και Nikos Kazantzakis Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Λιμάνι Ηρακλείου και Stay Wet. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Παγκρήτιο Στάδιο. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Λυγαριά - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Αγίας Πελαγίας - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ψαρομούρα - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι Ηρακλείου - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μονοναύτης - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ηράκλειο (HER-Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Γρηγόρης - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Almyra - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Athina Palace - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Main restaurant Athina Palace - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Buondi Cafe - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

4,0/10

Τοποθεσία

6,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Patrick B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent séjour . Popi personne extraordinaire, excellente cuisinière
Très bonne location très propre très bien agencée, on ne manque de rien. Popi as toujours une bonne attention pour nous faire plaisir et nous faire découvrir la bonne cuisine crétoise. Appartement auprès d une plage sympathique. Besoin d une voiture pour visiter. hébergement que je recommande vivement.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

8/10 Καλό

SARA P., Civitavecchia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
Grande ospitalità ma zona un pò fuori mano e mal servita
L'appartamento era molto carino, abbastanza accessoriato anche se mancavano alcune attrezzature per cucinare (padelle, coltelli forbici etc); la signora Popi ci ha accolto calorosamente e ci ha donato un primo "kit di sopravvivenza" con olio sale caffè pane formaggio verdura frutta acqua e succo di frutta! Il bagno pulito e funzionale, asciugamani e lenzuola in abbondanza. Anche shampoo bagnoschiuma e sapone. Peccato però che la zona si trovi lontano da centri abitati, market, caffè, ristoranti e che quindi specialmente la sera non si poteva uscire per una passeggiata! Un tempo doveva esserci un pò più di vita (ci sono molti locali abbandonati). Nel complesso io e mio marito ci siamo rilassati e goduti a nostra vacanza anche grazie alla simpatia, al cordialità e la disponibilità della signor e di Giorgio, cretese doc con la passione per Platone!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από POPI ZERVOU

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
It is very difficult to talk about myself ... but I will try it ...
I have studied economics and after 34 years working in this area (banker) I retired.
I offer these hospitality rooms in order to give the chance to people with busy lifes,from big cities, or to nature lovers, to spend their summer holidays, by enjoying the tranquility of our small village, the brilliant sun, the sound of the wave, our organized beach which is only a minute away (about 40 meters long ) of the apartments, while at the same time it is only 10 minutes by car from the lively city life!
One of my hobbies that I have developed with love is cooking and especially Cretan and Mediterranean cuisine !!!
I am a travel lover as I like to know other people cultures, and local tastes.
As a host I like and I enjoy to host people. My goal is to make my guests feel comfortable and safe as if they are at their own home, and ... to enjoy ... to experience life in Crete essentially!!!
As a conclusion, and given the fact that at this stage of my life, I have enough personal time, i'm willing to provide my guests (upon request) with all the useful information and tips about what is Cretan / Mediterranean diet. It will be a great pleasure and satisfaction for me to feel that my visitors (if they wish) going back home, left having met not only the Cretan tastes ... but also learned how to create them selves some delightful recipes from Cretan / Mediterranean cuisine.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The balcony is an ideal place to sip a glass of wine and enjoy the view of the sea and the village.
.-This house location, is an ideal base to experience the Cretan hospitality and enjoy a relaxing family holiday and an excellent base for exploring Crete.
In front of us, and only about 40m is the sandy beach with crystal water. It is ideal for children as it is shallow. It is organized with umbrellas, sun beds and showers and a snack bar. There is a diving center and a small boat for short cruises in Agia Pelagia, and other quiet beaches to enjoy sunbathing, swimming and snorkeling.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Enjoy the sea and its sound, the mountain walk, the peace and tranquility of the village, while in a very short distance you can find the intense nightlife and the joy of the big city!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες