Σπίτι στον προορισμό Bridgnorth, EnglandΙδιώτης οικοδεσπότης

Σύγχρονη Μετατροπή Αχυρώνας που περιβάλλεται από αγρόκτημα

Σύγχρονη Μετατροπή Αχυρώνας που περιβάλλεται από αγρόκτημα

Συλλογή φωτογραφιών για Paddock Barn, Bridgnorth: A modern converted barn

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Σύγχρονη Μετατροπή Αχυρώνας που περιβάλλεται από αγρόκτημα

5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα132 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Bridgnorth, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣταθμός του Μπρίτζνορθ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Iron Bridge12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBlists Hill16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)79 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σύγχρονη Μετατροπή Αχυρώνας που περιβάλλεται από αγρόκτημα

Το Paddock Barn είναι μια όμορφα ανακαινισμένη μετατροπή σε αχυρώνα με σύγχρονη περιστροφή που βρίσκεται στην άκρη του Astley Abbotts, ένα ήσυχο και όμορφο χωριό 1. 5 μίλια από την Bridgnorth High Town. Αν και ένα ιδιόκτητο ακίνητο, το Paddock Barn είναι δίπλα σε άλλες 3 μετατροπές με αχυρώνα, με κάθε παράθυρο να έχει υπέροχη θέα στο Shropshire.
Το Bridgnorth είναι μια παρθένα πόλη του South Shropshire. Ήταν κάποτε ένα από τα πιο πολυσύχναστα ποτάμια στην Ευρώπη, αλλά τώρα το τέντωμα του ποταμού Severn είναι καθαρό, αμόλυντο και είναι ένα ήσυχο καταφύγιο για ψαράδες, περιπατητές και άγρια ​​ζώα. Εκτός από τα καλά δρομολογημένα μονοπάτια δίπλα στο Severn, η τοπική ύπαιθρος διασχίζεται με μονοπάτια και ποδηλατοδρόμια δίνοντας στους δύσκολους περιπατητές μια πληθώρα επιλογών για να βιώσουν το υπέροχο ύπαιθρο. Το Bridgnorth βρίσκεται σε καλή θέση για πρόσβαση σε άλλα μεγάλα περπάτημα, όπως το Brown Clee Hill, το Clee Hill, το Wenlock Edge, το Caradoc, το The Lawley και το Long Mynd.
Οι ποδηλάτες είναι καλά προετοιμασμένοι για πάρα πολύ? για τους ποδηλάτες βουνών υπάρχουν πολλά δρομολόγια που προσφέρουν τοπικά εύκολες κυκλικές διαδρομές για εξερεύνηση, καθώς και πρόσβαση στο Brown Clee Hill και το Long Mynd για όσους έχουν καταφέρει περισσότερο στο ελαστικό. Η εθνική ποδηλατική διαδρομή 45 περνάει δίπλα και μπορείτε να την βρείτε σε λιγότερο από 15 λεπτά από το Paddock Barn. Αν προτιμάτε την ποδηλασία δρόμου, αυτή η περιοχή του South Shropshire όχι μόνο θα σας δώσει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα από το δύσκολο έδαφος για να χτυπήσετε τον εαυτό σας ενάντια, αλλά σας ανταμείβει με ήσυχους δρόμους και υπέροχη θέα γύρω από σχεδόν κάθε γωνιά.
Το National Trust διαθέτει αρκετά ακίνητα σε κοντινή απόσταση, όπως το Dudmaston Hall, το Benthall Hall, το Kinver Edge & το The Rock Houses, το Wilderhope Manor και το Wightwick Manor, όλα μαζί με άλλα ακίνητα όπως Attingham Park, Knowles Mill και Moseley Old Hall. ακόμα εύκολα προσβάσιμη σε μια μέρα.
Η πόλη διαθέτει μια πολυσύχναστη αγορά δρόμων την Παρασκευή και τα Σάββατα, η οποία συμπληρώνει τα πολλά καταστήματα που πωλούν εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Υπάρχουν 3 κρεοπωλεία υψηλής ποιότητας στο Bridgnorth που πωλούν εξαιρετικά προϊόντα από την καλλιεργούμενη γη Shropshire και ένας άλλος λαϊκός κρεοπώλης, A Ryan & Sons, βρίσκεται στο Much Wenlock σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Να είστε έτοιμοι να περιμένετε στην ουρά στους Ryans, όμως, οι άνθρωποι ταξιδεύουν πολύ πιο μακριά από το Bridgnorth για τα εξαιρετικά και λογικά διατιθέμενα κρέατα, πίτες, quiches και βραβευμένα λουκάνικα.
Υπάρχουν πολλά μικρά αλλά καλά εδραιωμένα ζυθοποιεία που λειτουργούν σε ακτίνα 25 μιλίων από το Bridgnorth και ευτυχώς οι 22 παμπ Bridgnorth παρέχουν μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσουν τα περισσότερα από αυτά.
Υπάρχει ένα γεμάτο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της πόλης για να κρατήσει τους πάντες στα δάχτυλα των ποδιών τους. Ένας ετήσιος ράλλυ Vintage Tractor (είμαστε στην κτηνοτροφία κεντρικό μετά από όλα!), ένα κυνήγι αυγών του Πάσχα (μόνο το Πάσχα!) μια χειροποίητη αγορά κάθε Κυριακή, ένα φεστιβάλ Springtime Jazz (αν το Jazz είναι το πράγμα σου τότε το The Black Boy έχει μια μηνιαία νύχτα Jazz την Κυριακή), μια χορηγία με τα πόδια στο τέλος του May Bank Holiday μερικές από τις "ορεινές περιοχές", το Καρναβάλι της πόλης τον Ιούνιο, ένα μουσικό και καλλιτεχνικό φεστιβάλ με χώρους γύρω από την πόλη που φιλοξενούν πολλαπλές εκδηλώσεις για τις διακοπές του August Bank. Παράνομες ηπειρωτικές αγορές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Και μην ξεχνάμε μια ετήσια διαδρομή 10k και έναν αθλητικό κύκλο 100 μιλίων.
Το Paddock Barn απέχει 11χλμ. Από το Heritage site του Ironbridge. Μια όμορφη πόλη, γεμάτη με καφενεία, παμπ και εστιατόρια, η ομώνυμη γέφυρα που καταλαμβάνει το κεντρικό σημείο, το Ironbridge φιλοξενεί 10 μουσεία. Από το Blist λόφο της Βικτωριανής Πόλης μέσω της Μηχανικής στο Σήραγγα και Σωληνώσεις? να τα κάνετε ένα κάθε φορά ή να αγοράσετε ένα διαβατήριο σε όλους τους - ίσως χρειαστεί περισσότερο από μία εβδομάδα στο Paddock Barn για αυτό όμως!


Ο κεντρικός χώρος είναι ευρύχωρος και ανοιχτός, με μια γενναιόδωρη θολωτή οροφή πάνω από το σαλόνι. Μια άκρως προδιαγεγραμμένη κουζίνα περιλαμβάνει μπαρ με άσπρο γρανίτη και μπάρ πρωινό και καταψύκτη αμερικάνικου τύπου ψυγείου με δοχείο νερού και παγομηχανή. Όλες οι άλλες συσκευές είναι ενσωματωμένες και περιλαμβάνουν φούρνο ατμού και συρτάρι θέρμανσης για ζευγάρια με ενθουσιασμό.
Το άνετο σαλόνι είναι επιπλωμένο σε υψηλό επίπεδο με δερμάτινους καναπέδες και καναπέδες και καρέκλες Harris Tweed. Το Netflix και το Amazon Prime Video είναι διαθέσιμα στην έξυπνη τηλεόραση με ένα Sonos Play Bar. Ο εφεδρικός "καυστήρας ξύλου" που λειτουργεί με αέριο παρέχει άμεση θερμότητα για να συμπληρώσει την κεντρική θέρμανση στους ψυχρότερους μήνες.
Κάτω υπνοδωμάτιο με κρεβάτι Kingsize. Πρόκειται για ένα κρεβάτι με ζεύγος που μπορεί να χωριστεί σε 2 μονά, εξοπλισμένα με Sonos και δίπλα στο υγρότοπο, με μεγάλο ντους.
Οι σκάλες οδηγούν σε ένα υπνοδωμάτιο και ένα δεύτερο μπάνιο με μπανιέρα και πρόσβαση στην εκπληκτική θέα σε όλη την καλλιεργήσιμη γη.
Μια δεύτερη σειρά σκαλοπατιών από το σαλόνι οδηγεί σε ένα υπνοδωμάτιο Kingsize, και πάλι με τον Sonos και τις ίδιες υπέροχες απόψεις.
Ξέρουμε ότι όταν βρίσκεστε μακριά, περισσότερο από ποτέ, θέλετε ένα υπέροχο ύπνο, έτσι έχουμε εγκαταστήσει κρεβάτια Somnus σε όλα τα δωμάτια (στρώμα στο single) - και το αγόρι είναι άνετα!
Ο κήπος είναι πρόσφατα διαμορφωμένος τον Μάρτιο του 2018 και περιλαμβάνει μια τρελή πλακόστρωτη αίθριο με μπάρμπεκιου, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και μια περιοχή καταστρώματος που σας προσφέρουν άμεση και οικεία σχέση με τη γύρω περιοχή.

Διαχειριστής καταλύματος

Russell

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bridgnorth

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Bridgnorth) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μύλος Daniels και Σταθμός του Μπρίτζνορθ, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Severn Valley Country και Λόφοι του Shropshire. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Enginuity και Rays Farm Country Matters (φάρμα ζώων). Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση, Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Northgate - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σταθμός του Μπρίτζνορθ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γέφυρα Iron Bridge - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blists Hill - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο The International Centre - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουόλβερχαμπτον (XVW-Σιδηροδρομικός Σταθμός του Γουόλβερχαμπτον): 25 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ (Bhx): 79 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Royal - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Woodberry Inn - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coffee at d’Arcy’s - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Seagull's Ocean Boat - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jewel of the Severn - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 42 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

5/5

Παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Petrija L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Shropshire beauty and
We had a lovely stay with family over the holidays. The home had everything we needed and the owners were very friendly and helpful with any questions we had before and during our stay. The location is great with the quiet beauty of the countryside but easy access to town and other places we wanted to see (RAF museum, Shrewsbury, Bridgenorth, Long Mynd… just to name a few)! Would highly recommend this lovely property and would stay here again!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Elaine C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent accommodation in a beautiful setting.
Booked 3 nights to celebrate my mums 87th Birthday. The owners had left yummy chocolate cakes and a bottle of fizz for us, such a lovely gesture. The owners have thought of everything to ensure a relaxing and enjoyable stay. Would definitely book again beautiful barn in an amazing setting.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Neil R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paddock Barn
Just back from a 5 day stay, beautiful quiet rural location but close enough to Bridgnorth for essentials and eating out where there's some great Pubs to choose from. The house and gardens are fantastic, with everything you need for a relaxed comfortable stay.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

5/5 Άριστο

Susan B., Farington Moss, uk

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely location
Paddock Barn is a lovely property, Russ very welcoming. We stayed as a two family group to see the commonwealth games. The house has lots of nice features, head care is needed in the upstairs bedrooms and bathroom, well equipped. A couple of minor issues sorted very promptly & the extra touches lovely and very much appreciated. Thank you
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

5/5 Άριστο

JOANNE D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing place to stay
Paddock Barn is a beautiful property. We stayed for our daughter’s wedding and it was the perfect oasis to retreat to after the activity and excitement of our busy and exciting days. The house doesn’t have the feel of a property that’s just been done as a holiday let, it is more like someone’s luxury home and is so well equipped. The extra touches were very much appreciated. Thank you
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Russell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We moved to Astley Abbotts in 2011 as a first step to slowing down from careers in the south. Coming to Shropshire is a return home for Karen, a farmers daughter from North Shropshire, and a repositioning for Russ, who grew up in rural-est West Sussex: which doesn't quite hold the same country vibe any more.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Paddock Barn is close enough to other properties to give a sense of security if you are not used to living remotely, however is not overlooked, and is immediately connected to stunning views across Shropshire. It's spacious, and airy, and due to it's aspect collects copious amounts of light even on the dullest days.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Astley Abbotts is beautifully located - it feels remote, but is only 1.5 miles from Bridgnorth giving immediate access to all the services you may need. You can be on the M54 in 25 minutes, or the M5 in 35, but the pace of life quickly slows down as you get nearer...

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες