Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

La Torre Golf & Family Resort στην Νότια Ισπανία - Ισόγειο Gem

La Torre Golf & Family Resort στην Νότια Ισπανία - Ισόγειο Gem

Συλλογή φωτογραφιών για La Torre Golf & Family Resort in Southern Spain - Ground Floor Gem

Πισίνα
Πισίνα
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος La Torre Golf & Family Resort στην Νότια Ισπανία - Ισόγειο Gem

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Roldan, Murcia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο Γκολφ Saurines de la Torre13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ El Valle Golf17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜούρθια (MJV-Σαν Χαβιέρ)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο γκολφ Mar Menor Golf21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

La Torre Golf & Family Resort στην Νότια Ισπανία - Ισόγειο Gem

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
Μην κοιτάτε ξανά, έχετε σκόνταψε την ωραιότερη μονάδα και τοποθεσία στο θέρετρο La Torre Golf. Ο μεγαλύτερος εξωτερικός χώρος διαβίωσης όλων των διαμερισμάτων, αυτή η μονάδα στο τέλος του ισογείου είναι λιγότερο από 10 βήματα από την τεράστια πισίνα και 20 βήματα από την παιδική πισίνα. Το καλύτερο και των δύο κόσμων! Η ευκολία του περπατήματος κατευθείαν στην πισίνα για να επιβλέπει τα παιδιά ή να μεταφέρει τις προσφερόμενες ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα δίπλα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από το club. Όλα αυτά κάνουν για ένα άνετο και χαλαρωτικό άγχος ελεύθερο να ξεφύγουμε με την οικογένεια ή τους φίλους. Δεν υπάρχουν ανελκυστήρες ή σκάλες και η προσωπική μας γκάμα wifi είναι πολύ δυνατή στην πισίνα. Ακριβώς σε περίπτωση που θέλετε να ανεβάσετε την ειδική εικόνα στο Facebook ή να διαβάσετε το ενημερωτικό χαρτί. Ή ελπίζω όχι, απαντήστε στο email του διευθυντή σας.
Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το παντοπωλείο, τα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης και το κλαμπ. 2 BR με βεράντες από τις δύο κρεβατοκάμαρες που κοιμάται 4. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ανεμιστήρες οροφής και ο κεντρικός χώρος είναι κλιματιζόμενος. Τεράστια αυλή. Όλες οι ανέσεις που παρέχονται συμπεριλαμβανομένων? WIFI, τηλεόραση, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο ρούχων, τραπέζια και καρέκλες εξωτερικού χώρου και ξαπλώστρες και ομπρέλα. Απλά δείξτε και χαλαρώστε.
Εάν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε ένα άλλο διαμέρισμα κοντά στην οικογένεια ή τους φίλους σας, αυτό μπορεί να γίνει μέσω του κατόχου κλειδιού που θα είναι εδώ κατά την άφιξή σας για check-in για να βεβαιωθείτε ότι όλοι είστε εγκατεστημένοι για τη διαμονή σας και να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις. Ο κάτοχος κλειδιού μπορεί επίσης να σας παραλάβει στο αεροδρόμιο, αν χρειαστεί, και να κανονίσει ενοικίαση αυτοκινήτου. Είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και μιλάει αγγλικά.

Το La Torre διαθέτει πάνω από 10 πισίνες, γήπεδα τένις και πολλά νόστιμα εστιατόρια. Η ποικιλία των δραστηριοτήτων αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων των μπαρ και των εστιατορίων δημιουργήθηκαν με τους κατοίκους στο μυαλό και καθιστά αυτή μια πραγματικά ισπανική πόλη όπου η ζωή ζει σε εξωτερικούς χώρους.
Το La Torre Resort είναι ένα σύγχρονο και κομψό καταφύγιο στη λίμνη που βρίσκεται στην καρδιά του θέρετρου γκολφ La Torre και περιβάλλεται από ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών σχεδιασμένο από τον Jack Nicklaus Design και μέρος του μονοπατιού γκολφ Murcia Nicklaus.
Το θέρετρο βρίσκεται σε ένα διαφορετικό τοπίο πάνω από 2.600 χρόνια πολιτισμό και ιστορία, που σημαίνει ότι υπάρχει μια ποικιλία από μοναδικές δραστηριότητες και αξιοθέατα για να δείτε. Μόλις 20 λεπτά από το θέρετρο βρίσκεται το ιστορικό ρωμαϊκό θέατρο στο αρχαίο λιμάνι της Καρταχένα και της Μούρθια, γνωστό για τον μπαρόκ καθεδρικό ναό του 14ου αιώνα, τους στενούς δρόμους και τις ξεχωριστές ισπανικές μπουτίκ. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις καλύτερες παραλίες του Mar Manor, το La Torre Golf Resort σφύζει από ζωή και δραστηριότητα.
Απλά ένα καταπληκτικό μέρος για όλους.
Ειδικές τιμές για μακροχρόνια ενοικίαση το χειμώνα

Η περιοχή της Μούρθια
Η περιοχή Murcia είναι μια προνομιακή γη, ένα τέλειο παράδειγμα ποιότητας ζωής στη Μεσόγειο. Είναι ζεστές, ήπιες θερμοκρασίες (με ετήσιο μέσο όρο 21 C) και οι χαμηλές βροχοπτώσεις καθιστούν μια όαση ευημερίας σε οποιαδήποτε εποχή.

Ο καιρός δίνει τη Μούρθια με ξεχωριστή γεύση, καθιστώντας την περιοχή γεμάτη ζωή και χρώμα, όπου η ανοιξιάτικη περίοδος φαίνεται αιώνια. Μια χώρα όπου εσείς και η οικογένειά σας θα μπορείτε να απολαύσετε πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Οι άφθονες σαφείς και ηλιόλουστες μέρες της Μούρθια δίνουν στην περιοχή ένα εξαιρετικά διακριτικό, θεαματικό και ζεστό μεσογειακό φως. Η περιοχή Μούρθια, ένα ραντεβού ανάμεσα σε δύο θάλασσες.

Εξαιρετικές παραλίες με μαλακή άμμο, καθαρό νερό και εκθαμβωτικά ηλιοβασιλέματα. Γνωστή ως "θερμή ακτή", η ακτογραμμή της περιφέρειας Murcia διαρκεί μόλις 250 χλμ. Και μοιράζεται από δύο θάλασσες: τη Μικρή Θάλασσα (Mar Menor) και τη Μεσόγειο. Το τοπίο είναι γεμάτο από καταπληκτικούς βράχους, παραδεισένιες απομονωμένες παραλίες με ατελείωτη λευκή άμμο, ζωντανούς θαλάσσιους λιμένες και φυσικούς όρμους κρυστάλλινου νερού.

Πολλές από αυτές τις περιοχές αποτελούν μέρος του δικτύου προστατευόμενων φυσικών εκτάσεων της Περιφέρειας. Ένα αξιοσημείωτο γεωγραφικό χαρακτηριστικό είναι το La Manga, μια ζώνη ακτογραμμής που περικλείει και χωρίζει τη λιμνοθάλασσα 170χλμ. Από τη Μεσόγειο, που συνδέεται μόνο με κανάλια ή φαράγγια. Τα ζεστά νερά της Μικρής θάλασσας ήταν πάντα γνωστά για τα οφέλη για την υγεία τους.

Περιλαμβάνονται επίσης περιοχές οικολογικού ενδιαφέροντος, όπως τα αλάτια San Pedro del Pinatar και το φυσικό πάρκο Calblanque. Οι δεξαμενές, τα ποτάμια και δύο φυσικά πάρκα κάνουν την περιοχή Murcia μια καθαρή και άκρως ελκυστική περιοχή για τον τουρισμό.

Οι εσωτερικές περιοχές της περιφέρειας Murcia προσφέρουν μια πολύ πλούσια κληρονομιά φυσικών τοπίων και αποθεμάτων. Ονειρεμένα μέρη που μπορούν να απολαύσουν τόσο όσοι αναζητούν ειρήνη και καθαρό αέρα, όσο και άλλοι που επιθυμούν να συμπληρώσουν μια εντατική, ενεργή τουριστική προσφορά με την ανάπαυση των χώρων αναψυχής. Εκείνοι που επιθυμούν να απολαύσουν τη φύση θα βρουν μια δραστηριότητα που ταιριάζει καλύτερα με τα γούστα τους: μονοπάτια πεζοπορίας, αναρρίχηση σε ύψωμα, με άλογο ή με τα πόδια.
Θα θέλαμε να προτείνουμε δύο εναλλακτικές λύσεις που δεν θα χάσουν. Πρόκειται για το φυσικό πάρκο Sierra Espuna και El Valle, το οποίο όλοι μπορούν να απολαύσουν, είτε αναζητούν δραστηριότητες είτε χαλαρώνουν.

Η περιοχή γύρω από την περιοχή είναι εύκολη με το αυτοκίνητο, καθώς η περιοχή διαθέτει ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο που συνδέει όλες τις μεγάλες πόλεις.

Το Costa Calida διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής και το Mar Menor το καθιστά δημοφιλή προορισμό όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει τη διάσημη λωρίδα La Manga. Υπάρχουν πάνω από 44 χιλιόμετρα παραλιών στις πλευρές του Mar Menor και το νερό δεν ξεπερνά τα 8 μ. Στο βαθύτερο σημείο του, γεγονός που το κάνει πιο ζεστό από τη Μεσόγειο και αποδεικνύεται δημοφιλής στους λάτρεις της παραλίας. Χωρίς παλίρροια κάνει το Mar Menor μια εξαιρετική τοποθεσία για όλα τα είδη θαλάσσιων σπορ καθώς και ένα ιδανικό και ασφαλές μέρος για τα παιδιά.
Για τον τυχοδιώκτη που θέλει να ξεφύγει από τον κρύο υγρό καιρό για το χειμώνα αλλά και να αγκαλιάσει μερικές μπότες και να χτυπήσει τις πίστες περιστασιακά και να κάνει σκι, μπορείτε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο στη Σιέρα Νεβάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν τους. Η Σιέρα Νεβάδα είναι μια οροσειρά στην περιοχή της Ανδαλουσίας, στις επαρχίες της Γρανάδας και στην Αλμερία στην Ισπανία. Περιέχει το υψηλότερο σημείο της ηπειρωτικής Ισπανίας, το Mulhacén σε υψόμετρο 3.478 μέτρων. Ένα εντυπωσιακό ταξίδι για το Σαββατοκύριακο για τους λαούς που θέλουν να ξεφύγουν από το κρύο του χειμώνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά μπορούν ακόμα να κάνουν σκι κάποιες φορές.
Είναι 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το τοπικό αεροδρόμιο (Murcia - San Javier) το οποίο χρησιμοποιείται από το Ηνωμένο Βασίλειο από πολλές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και απέχει περίπου 15 λεπτά από την παραλία (Los Alcazares).


Διαχειριστής καταλύματος

Adrian Prater
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Wrist bands are required to be worn while using all facilities. 6 wrist bands are provided. 40 euros will be charged for each wristband not returned.
150 euros will be charged if the automatic garage door opener is not returned.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Torre-Pacheco

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (Roldan, Torre-Pacheco). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο γκολφ Mar Menor Golf και Θέρετρο Γκολφ Saurines de la Torre, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Μαρ Μενόρ και Βραχώδης Σχηματισμός Cabezo Gordo. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Observatorio de la Murta και Santa Clara Monastery & Museum.
Χάρτης
Roldan, Murcia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο Γκολφ Saurines de la Torre - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ El Valle Golf - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Γκολφ Peraleja Golf - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ Roda Golf - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ Mar Menor Golf - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Balsicas-Mar Menor: 8 λεπτά οδικώς
  • Κορβέρα (RMU-Διεθνής Αερολιμένας της Περιοχής της Μούρθια): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Em's Bistro Cafe and Bar - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Anais Confiteria - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar CUATRO ROSAS - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Toscana - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Alhambra Palace - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Carol G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Friends break
Apartment was fantastic no problems Pool to ourselves most days La torre golf resort was clean and tidy Restaurants were all lovely food was great
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Dawn B., London

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent apartment
We have stayed on La Torre a few times now and we love it. This is the best apartment we’ve stayed at, very clean, well equipped and comfortable. The huge terrace right next to the pool is fantastic. Would highly recommend this apartment and would definitely book here again if we return to La Torre.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

MIGUEL G., España

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
SUMMER 2023
Todo increíble, ubicacion, limpieza y trato.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

greig s., Alloa, Scotland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Loved our stay here and would definitely book again. Apartment was spacious with a lovely garden.
Loved it, will be back again. Great host.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Richard D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
First Class
What you see in the pictures is exactly what you get. A fantastic clean apartment with everything you need and only a few steps from the pool. Just what we needed for a relaxing holiday and a great base for exploring the area.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Adrian Prater

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife & I are from Canada and purchased this place to be closer to our family. My wife's family is in Italy & my family is in Zurich & England. We plan to vacation here throughout the year and rent out the remaining time to help with the costs.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Such a fantastic location with very affordable access to most cities in Europe at all times of the year. The weather is fantastic all year

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Ground floor, close to pools, walk to shopping and town center. Maintained to high standards.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων