Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Προτάθηκε στο HuntTV HgTV's Hunt Bargain! Βίλα Sea Cliff στον κόλπο Bolongo

Προτάθηκε στο HuntTV HgTV's Hunt Bargain! Βίλα Sea Cliff στον κόλπο Bolongo

Συλλογή φωτογραφιών για Featured on HGTV! Sea Cliff Villa at Bolongo Bay

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Παραλία
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Προτάθηκε στο HuntTV HgTV's Hunt Bargain! Βίλα Sea Cliff στον κόλπο Bolongo

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα117 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
St Thomas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπολόνγκο Μπέι2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Magens Bay Beach12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sapphire15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Προτάθηκε στο HuntTV HgTV's Hunt Bargain! Βίλα Sea Cliff στον κόλπο Bolongo

Προτάθηκε για την Εποχή 13, Επεισόδιο 7 του HuntTV HgTV's Hunt Bargain Hunt! "Οικογενειακή υποχώρηση στο St. Thomas "χαρακτηρίζει τους ιδιοκτήτες του Sea Cliff Villa Rob, Sara, Ron και Linda. Βίλα Sea Cliff και το νησί του St. Ο Thomas είναι έτοιμος για τους φιλοξενούμενους μετά τους τυφώνες του 2017. Παρακαλώ σημειώστε ότι St. Ο Θωμάς χτυπήθηκε από 2 τυφώνες κατηγορίας 5 το 2017. Το νησί ανακτά ωραία, αλλά μία από τις τρεις πισίνες και η παραλία στο Bolongo Bay είναι υπό κατασκευή. Δεν διαθέτουμε ακόμα καλωδιακή τηλεόραση, αλλά υπάρχει ένα hotspot Wi-Fi.

Αυτή η εκπληκτική εξοχική βίλα με παραθαλάσσια εξοχική κατοικία είναι 2 υπνοδωματίων, 2 μπάνια νησί-σπίτι μακριά από το σπίτι στον Bolongo Bay στη νότια πλευρά του όμορφου St. Τόμας, USVI! Σε ένα ευρύχωρο 1.260 SF, υπάρχει αρκετός χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή των νησιών.

Το Sea Cliff Villa, Μονάδα 20-21 είναι ιδιόκτητο και λειτουργεί, για μη καπνίζοντες, με κεντρικό κλιματισμό, άνετο καθιστικό, 2 μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό, πλήρως ανακαινισμένα μπάνια (ενημερωμένη άνοιξη 2016) και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι. Η βίλα είναι όμορφα διακοσμημένη σε αποχρώσεις του ωκεανού, με όμορφη θέα και διακόσμηση σε όλη την παραλία.

Η Sea Cliff Villa έχει μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στο νησί, με εκπληκτική θέα στην Καραϊβική από το σαλόνι, την κουζίνα και την κύρια κρεβατοκάμαρα. Η τοποθεσία αυτής της βίλας καλωσορίζει αεράκια από τους τροπικούς άνεμους του εμπορίου καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας (ίσως να μην χρειαστείτε το A / C!), και αδιάκοπη θέα στο νερό και τα γειτονικά νησιά. Σβήνετε κάθε βράδυ στον ήχο του ωκεανού, ακριβώς έξω από την πόρτα σας!

Το δωμάτιο με θέα στον ωκεανό (master bedroom) διαθέτει ένα king size κρεβάτι, άφθονο υπόστεγα και συρτάρι αποθήκευσης και πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό. Το δωμάτιο με θέα στον ωκεανό διαθέτει ένα πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο, με ένα υπερμεγέθη ντους και ματαιοδοξία.

Το δωμάτιο Starfish (δεύτερο υπνοδωμάτιο) διαθέτει επίσης ένα king-size κρεβάτι, άφθονο συρτάρι και κρεμασμένο χώρο αποθήκευσης, που περιλαμβάνει μια μεγάλη ντουλάπα και ένα πλήρες μπάνιο ακριβώς κάτω από την αίθουσα.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να διαμείνουν με μέχρι 6 άτομα, ένα queen size air mattress ή ένα pull-out queen κρεβάτι καναπέ είναι διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος. Αυτό το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να ρυθμιστεί στο μεγάλο καθιστικό ή να βγει έξω από τον καναπέ.

Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player και Amazon Fire Stick (η καλωδιακή τηλεόραση δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα μετά από τυφώνες). Η καθιστική αίθουσα περιλαμβάνει έναν μεγάλο καναπέ και μια καρέκλα και δύο barstools δίπλα στον εξοχικό χώρο.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε και να απολαύσετε το χρόνο σας στο νησί! Οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, γλάστρες, σκεύη, πιάτα και ποτά προσφέρονται όλα. Ο χώρος της κουζίνας διαθέτει επίσης ένα τραπέζι ψηλά στην κορυφή, που διαθέτει άνετα καθίσματα 4, με εκπληκτική θέα στον ωκεανό από κάθε θέση!

Άλλες παροχές βίλας περιλαμβάνουν: πλυντήριο και στεγνωτήριο, σεντόνια και πετσέτες, συμπεριλαμβανομένων πετσετών, στεγνωτήρα μαλλιών σε κάθε μπάνιο και αυτόματη μπροστινή πόρτα που σας επιτρέπει να απολαύσετε την παραλία ή την πισίνα χωρίς την ταλαιπωρία ενός κλειδιού!

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται: 2 εστιατόρια (Iggies Oasis και μυστικό μπιστρό Mim), πρόσβαση σε 2 πισίνες (ένα τρίτο για να ξανανοίξει μετά την κατασκευή), παραλία Bolongo Bay (υπό κατασκευή), καταδυτικό κατάστημα, θαλάσσια σπορ, σκάφη, θαλάσσια τρίκυκλα και πολλά άλλα (παραλία, κατάδυση και θαλάσσια σπορ αναμένεται να ανοίξουν ξανά το 2018). Το καταμαράν Heavenly Days αναχωρεί από την παραλία του Bolongo Bay και κάνει πανιά στο κοντινό νησί Buck με αναπνευστήρα με θαλάσσιες χελώνες.

St. Ο Thomas και οι ΗΠΑ και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι έχουν ατελείωτες δυνατότητες για να δημιουργήσετε τις διακοπές των ονείρων σας! Απεριόριστες επιλογές για φαγητό, μερικές από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, ψώνια, οικογενειακές δραστηριότητες, νυχτερινή ζωή και πολλά άλλα είναι όλα μέσα σε λίγα λεπτά από την πόρτα σας.

Η Sea Cliff Villa είναι μια σύντομη διαδρομή (ή λογική βόλτα με ταξί) από το Cyril E. King Airport (STT) - δεν απαιτείται διαβατήριο για το ταξίδι στο USVI από τις ΗΠΑ! Ενώ τα ταξί είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο και τις μεγάλες τουριστικές περιοχές, συνιστούμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί!

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η ενοικίασή σας αφορά μόνο τη βίλα. Ενώ διατηρούμε την ενημέρωση και την ακρίβεια των δυνατοτήτων μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα άλλων ανέσεων στο χώρο ή στο νησί κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Sara Meriweather
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Pack 'n Play available

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Sea Cliff Villa does not allow pets of any kind.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking not permitted in villa or balconies.
No loud noises/music after 10 pm or before 8 am.
Only one car is permitted, and must be parked with hang tag in space 20-21.
All guests must abide by the HOA rules as provided in the welcome documents.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. Thomas

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. Thomas) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Μπολόνγκο Μπέι και Παραλία Secret Harbour. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
St Thomas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μπολόνγκο Μπέι - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό κέντρο Havensight Mall - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Magens Bay Beach - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sapphire - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Coki - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Tap & Still - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Virgin's Haven - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Iggies Oasis Restaurant - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Dockside Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Smoking Rooster - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 57 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 61 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 61 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lisa J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Family Stay
Our family of 5 had a wonderful week staying in this condo!! Clean, very comfortable, amazing views/pools. The condo was well stocked with everything we needed for our adventures- beach chairs, beach towels, sand toys, cooler, etc., as well as for cooking/enjoying the views from the balconies. Sara was wonderful to communicate with and made check in/out very easy. We hope to be back!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

shakira w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just lovely!
What an incredible stay! Rob and Sara were spectacular hosts. The condo is clean and well-kept, and the greatest part is that it is right on the water. Listening to the waves was incredibly relaxing. There was a slight issue with one of the toilets, and Rob got the issue squared away quickly, and kept us informed through every step of the process. I would highly recommend staying at this property and would stay here every time I come to Saint Thomas. Happy Traveling!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Barb K., Waunakee, WI

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely condo with a lovely view
We really enjoyed our stay at Sea Cliff Villas. The listing was perfectly accurate, we had great communication from the host, and a very easy check-in. The space was very clean and very comfortable. There was plenty of space for four adults. The kitchen had plenty of pots and pans and dishes. There were many helpful items such as beach chairs and towels, as well as books and games. The property has many great amenities! We were able to walk to the beach. There were pools and a tennis/pickle ball court on the property. The view from the unit was beautiful! The balconies provided a lovely space for watching sunrise, sunset, and wildlife. Everything was perfect, and ready for our stay. We would love to visit again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jeff W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Property with an Incredible View
The property was very clean and provided everything necessary for a comfortable and relaxing stay at a great location with a great view. The property has access to an incredible pool overlooking the water and perfect location for beautiful sunsets over the sea. The pool was very private with few people taking advantage of the pool. The host was very responsive to questions with excellent recommendations to our questions regarding St Thomas.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Daniela G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic!!!
Incredible views, incredible apartment with everything you can possibly need. I would absolutely stay here again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sara Meriweather

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are from Columbus, Ohio, and have been vacationing in the beautiful Virgin Islands since 2005. Our family enjoys spending time outdoors, boating, and our favorite place to be is at the beach!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our family purchased our piece of paradise at Sea Cliff Villa in the fall of 2015. After years of traveling to the Virgin Islands and other Caribbean Islands, we made the decision to purchase in our family's favorite vacation spot. We fell in love with Sea Cliff Villa because of the spectacular view and proximity to the water, on-site amenities, and location on the island with easy access to the airport and the ferries at Red Hook. We love the spacious layout, beachy decor and oceanfront balconies, and we hope you will too!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The view from Sea Cliff Villa is the best view in the Caribbean! You can watch the sun rise and set from Sea Cliff Villa, and the villa is close enough to the water to hear the waves crash all day long! It's a truly breathtaking place to spend your vacation, and with all of the amenities on-site you won't have to leave to experience the best of the Caribbean!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων