Ολόκληρο διαμέρισμα

Σπίτι Requias Διαμέρισμα # 2

Σπίτι Requias Διαμέρισμα # 2

Συλλογή φωτογραφιών για House Requias Apartment No. 2

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι Requias Διαμέρισμα # 2

2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα55 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
OURENSE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό πάρκο Peneda-Geres11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡωμαϊκά Θερμά Λουτρά του Μπάντε33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙαματικά Νερά του Ρίο Κάλντο στο Λόμπιος39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι Requias Διαμέρισμα # 2

Πρόκειται για ένα σπίτι πλήρως ανακαινισμένο πέτρα που χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα, καθένα από τα σπίτια αποτελούνται από δύο ορόφους, στον πρώτο όροφο είναι κουζίνα και καθιστικό και στον δεύτερο όροφο δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο σπίτι είναι η σπίτια είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τις συσκευές. Στο κάτω μέρος του σπιτιού υπάρχει ένα κοινωνικό χώρο περίπου 70 τετραγωνικών μέτρων στη διάθεσή τους ενοικιαστές, επιτραπέζια παιχνίδια, ανάγνωση, κ.λπ. Τα σπίτια βρίσκονται εντός της Baixa Limia Serra do Xures φυσικό πάρκο που βρίσκεται νοτιοδυτικά της επαρχίας Orense, στην περιοχή της La Baja Limia. Καλύπτει μια τεράστια περιοχή που αντιστοιχεί στις υψηλότερες περιοχές των δήμων Entrimo, Lobios και Muíños, που συνορεύει με την Πορτογαλία και την πορτογαλική Peneda Geres Εθνικό Πάρκο. Μαζί αποτελεί μια διαδοχή των κορυφών και των κοιλάδων και απότομες μικρού μήκους, στο οποίο ο πληθυσμός των Requias έξω.
βλάστηση του πάρκου περιλαμβάνει τα είδη των συνόρων Ατλαντικό και στη Μεσόγειο. Melojares δρυς αφθονούν, η οποία συνοδεύεται κάτω των 1000 μέτρων σημύδες και στα μεγαλύτερα υψόμετρα από δασικής πεύκης και πουρνάρι. Επίσης, εμφανίζονται καφέ, πουρνάρια, φελλό, φράουλα και θάμνων στρώμα, ρείκια και θάμνους. Επιπλέον, υπάρχουν θύλακες με ανασύσταση του πληθυσμού, κυρίως Pinus- pinaster. Παραποτάμια δάση γύρω από υδάτινα ρεύματα αποτελούνται κυρίως από τέφρα δέντρα, σκλήθρα, λεύκες, ιτιές και φουντουκιές. μπορεί να αναφερθεί το θήραμα ανοικτό χώρο μεταξύ των πανίδας, όπως κιρκινέζι και γεράκια και Harrier. Επίσης υπερίπταται των χρυσαετοί περιοχή, σύντομη-συνοχή και perdigueras. Μεταξύ θηλαστικά αναφέρουν την παρουσία μιας μικρής αποικίας του λύκου, μαζί με άλλα είδη όπως το κουνέλι, ελάφι, αλεπού, ενυδρίδας ή μπάλα.
Το περιβάλλον αποτελείται από μικρά χωριά, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν αρχαία έθιμα. Εδώ περάσει τις ρωμαϊκές λεγεώνες για να κατακτήσει τη φυλή του callaici, δηλαδή οι κάτοικοι της Γαλικίας. Μερικά σύνορα δεν υπήρχε τότε και εξακολουθεί να έχει σύντομα. Το ίδιο ποτάμι δύο παραλλαγές. Limia για τις Γαλικίας που μαρτυρούν τη γέννησή του στις πηγές Antela και Λίμα για τους Πορτογάλους οι οποίοι βλέπουν να πεθάνει σε Viana do Castelo. Ολόκληρη η περιοχή κυριαρχείται από ποτάμια. Πολλοί παραπόταμοι ρέουν κατά μήκος της Limia που στεγάζει τρεις μεγάλες δεξαμενές: τον Salas (Requias) Όπως Conchas και Lindoso. Ο τελευταίος με φράγμα στο πορτογαλικό έδαφος και το νερό της Γαλικίας. Ωστόσο, αυτό είναι ένα ξηρό ράβδωση, δεδομένου ότι δεν είναι οι ποταμοί, αλλά τα βουνά που, καθώς πλησιάζουμε, καθορίζουν τον ορίζοντα είδα το προφίλ σας. Είναι ολοφάνερη με χαρακτηριστικές κορυφές της, όπως κάστρα. Υψόμετρο διατηρούν τις χαμηλότερες παγόμορφο cirques της Ιβηρικής Χερσονήσου. Από βορρά προς νότο, το Serra do Laboreiro και Queguas? τα βουνά της Ο Quinxo? υψηλή Σάντα Eufemia, γειτονική της Serra do Xurés που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όλων αυτών των βουνών κορυφή Α Nevosa (1 539 εκατ)? πιο δυτικά στη Serra do Pisco (επίταξη) και ακόμη περισσότερο από το Serra da Pena και τα εδάφη της Couto Mixto που ανήκαν κάποτε ούτε στην Ισπανία ή την Πορτογαλία.
Το απόκρημνες βραχώδεις παρακολούθησαν την τελευταία αρκούδα κυνήγι αυτά τα γεωγραφικά πλάτη και σήμερα μαρτυρούν την επιστροφή Goat Xurés μέσω ενός σχεδίου επαναφορά χωρίς αγριοκάτσικο. Για να διατηρηθεί η διαφορετικότητα ξεκίνησε ένα από τα πρώτα κοινότητας εμπειρίες της διασυνοριακής συνεργασίας. Με βαθμό, η Peneda-Gerês (Πορτογαλία), μαζί με την Baixa Limia-Serra do Xures Φυσικό Πάρκο αποτελούν ένα ενιαίο φυσικό στολίδι της παλιάς και της νέας Gallaecia. Η πορτογαλική μέρος διατηρεί σημαντικά φυλλώδη περιοχές με μεγάλα δέντρα που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα για να πλεύσει ψαλίδια, πλαίσια και ιστούς φήμη στις επτά θάλασσες. ΧΛΩΡΙΔΑ: Μεγάλη scrub με κάποια ενδημικά είδη, όπως το Iris boissieri. Oak και φελλό μεσογειακά στοιχεία (Quercus suber) και (κουμαριά). Στις υψηλότερες περιοχές που συνοδεύεται από δασικής πεύκης (Pinus sylvestris) και πουρνάρι (Taxus baccata).
ΠΑΝΙΔΑ: Αγέλες λύκος (Canis lupus) και τα μεγάλα φράγματα: Corzo (Capreolus capreolus) και το αγριοκάτσικο πρόγραμμα επανεισαγωγής. Στις υψηλές πεδιάδες και ημι-άγρια, το άλογο που ονομάζεται Γαλικίας ή Garrano Pony (Equus cavallus). Σποραδικά, Golden Eagle (Aquila chrysaetos ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Φυσικό Πάρκο Baixa Limia-Serra do Xures είναι μία από τις μεγαλύτερες προστατευόμενες περιοχές με ιστορικά, εθνογραφικά και περιβαλλοντικών προσωπικότητα της αυτόνομης περιοχής. Υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας που σε ορισμένες περιπτώσεις, ακολουθήστε τα τμήματα της Via XVIII ή Via Nova που συνδέονται με τις augustinianas πόλεις της Μπράγκα και Astorga. ορόσημα Οδών μπορεί να παίξει τον χώρο Miliarios, εννέα χιλιόμετρα από Lobios σε άνοδο οδηγούν σε Portela κάνει Εσωτερικών. Από τα βόρεια είναι η μία από τις εισόδους στις πορτογαλικές εθνικό πάρκο Peneda-Gerês. Για να φτάσετε εκεί τρέχει στην θέα του ποταμού Caldo. Οι θερμικές παροχές τις οποίες αναφέρεται το όνομά του μπορούν να απολαύσουν ακόμα και σήμερα. Λίγο πιο πάνω ροή λαμβάνει μπράβο μέχρι σήμερα, οδηγώντας σε ένα καταρράκτη. Πλήρης βροχής είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό της Γαλικίας. Είναι δρόμοι περιοχή και σταματά μάρτυρας στην ιστοσελίδα της Aquis Querquennis, ρωμαϊκό στρατόπεδο στην Bande, στις όχθες του Σαν Conchas Reservoir. Η περιοχή που εξαρτάται ως μουσείο εκρωμαϊσμού. Στην ίδια πόλη μπορείτε να επισκεφτείτε την πρώτη εκκλησία στη Γαλικία με φυτικά Βησιγότθων ή μάλλον Suevian- στη Santa Comba. Γύρω από το φράγμα της Salas, στο δήμο Muíños, οι πεζοπορία δρομολόγια ολοκληρώνεται με μια αρχαιολογική διαδρομή επίσης να υφίστανται.
Ένας τοπικός δρόμος από την πρωτεύουσα στην Mugueimes μας οδηγήσει στην άκρη του νερού, με εξαιρετικές δυνατότητες για θαλάσσια σπορ, και τα μεγαλιθικά απομεινάρια της CASINA da Moura και Casola κάνει FOXO. Τα αυτόχθονα βοοειδή απόλυτα προσαρμοσμένα στις δυσκολίες του βουνού είναι η Cachena αγελάδα, μινιατούρες με μακριά κέρατα. Έχουν τεθεί σε κίνδυνο. Ένα καλό μέρος για να τις τηρούν είναι στο Δήμο Entrimo. Συγκεκριμένα, η πρόσβαση από το δημοτικό κεφάλαιο Α Terrachá να Olelas, ένα από τα πιο πρωτότυπα χωριά της επαρχίας του Ourense ...
Κλίμα ποικιλομορφία επιβάλλει, στο φυσικό πάρκο Baixa Limia-Serra do Xurés δύο κλίματα και, κατά συνέπεια, δύο διαφορετικές βλάστηση. Ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα του πάρκου είναι η γραφική ποικιλία. Όσον αφορά τη βλάστηση, αυτός ο χώρος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλες περιοχές της ευρωπαϊκής χλωρίδας: το Euro-Σιβηρίας, η επαρχία του Ατλαντικού και της Μεσογείου, επαρχία carpetano-Λεόν. Ως εκ τούτου, η βλάστηση εναλλάσσεται φυλλοβόλα δάση, χαρακτηριστικό της υγρό κλίμα περιοχές, με αειθαλή. Ως εκ τούτου θεωρούμε Πυρηναίων δρυς, σημύδα (κάτω από 1 000m), καστανιές, πουρνάρια και ρείκια. Μεταξύ των πανίδας πρέπει να αναφέρουμε τις κιρκινέζι, το Γερακίνα, την οχιά και κάποια λύκους. Επιπλέον, υπάρχουν και τα κουνέλια, τα ελάφια και αγριογούρουνα. Οι ντόπιοι χρησιμοποιούν τα εδάφη ως βοσκοτόπια και κτηνοτροφικών φυτών, εναλλάσσοντας τα με αγρανάπαυση σίκαλη.
Για τους λάτρεις των φυσικών και πολιτιστικών αξιών Βλάστηση: ζώνη μετάβασης μεταξύ των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών floral περιοχές: Eurosiberian (επαρχία Ατλαντικού) και τη Μεσόγειο (επαρχία carpetano-Λεόν). Για το λόγο αυτό, η βλάστηση εναλλάσσεται φυλλοβόλα δάση, χαρακτηριστικό δέντρα του υγρού καιρού, με δέντρα, περισσότερο προσαρμοσμένη στην έλλειψη νερού κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους. Η πιο διαδεδομένη βλάστηση είναι φυλλοβόλο δάσος, με βελανιδιάς (Quercus pyrenaica) και σημύδας (Betula celtibérica), με την παρουσία του Madroño και πουρνάρια στα μεγαλύτερα υψόμετρα. Υπάρχουν πολλά ενδημικά φυτά, συμπεριλαμβανομένων Iusitanica Prunus, είδη που αποικίζει τα φαράγγια και άλλες περιοχές με υψηλή υγρασία.
Πανίδα: Θηλαστικά: Υπάρχει μια ανάκαμψη πρόγραμμα τρέχει άλογο (Equus cavallus) ονομάζεται Galego Poni της Garrano, που ζουν σε ημι-ελευθερίας στα ανώτερα τμήματα (Leboreiro, Ο Quinxo, Σάντα Eufemia, Xurés ou Pisco). Η πανίδα είναι πολύ διαφορετικές. Μεταξύ αμφίβια και τα ερπετά μπορούμε να αναφέρουμε τη σαλαμάνδρα Rabilarga, την Ιβηρική σαύρα και οχιά φίδι. Οι δύο δεξαμενές που βρίσκονται στο πάρκο είναι σημαντικό βιότοπο για τους πληθυσμούς των πτηνών. Grebe, πάπιες mallard, βουτηχτάρια και Καλαμόκιρκος είναι μερικά από αυτά. η παρουσία του χρυσαετός, alcotán, γεράκι, τσιχλογέρακο, φιδαετός, κιρκινέζι, κούκος, μεγάλη στίγματα δρυοκολάπτης και vencejo παρατηρείται επίσης. Εκτός είδη παιχνιδιών όπως αγριογούρουνο, ζαρκάδια, πέρδικα, λαγός ή κουνέλι, τα θηλαστικά αντιπροσωπεύονται από Wolf. κοινή μέγαιρα, αγριόγατο βίδρα, Genet, άγρια ​​γάτα και νυφίτσα. Πέστροφα εμφανίζεται σε υδάτινες πηγές.

Διαχειριστής καταλύματος

Celsa
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Μουίνος

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Μουίνος. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Barroso Eco Museu και Museu de Vilarinho das Furnas, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Σπα In Guas do Gerês και Σημείο Θέασης Pedra Bela.
Χάρτης
OURENSE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό πάρκο Peneda-Geres - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ρωμαϊκά Θερμά Λουτρά του Μπάντε - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιαματικά Νερά του Ρίο Κάλντο στο Λόμπιος - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπα In Guas do Gerês - 64 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οροσειρά Serra do Gerês - 82 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Casa do Preto - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taberna Terra Celta - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A Cascalleira - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Dom Pedro Pitões - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pradeiro - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Celsa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων