Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Formosa Διαμέρισμα για υπέροχες διακοπές στην καρδιά της πανέμορφης Βενετίας

Formosa Διαμέρισμα για υπέροχες διακοπές στην καρδιά της πανέμορφης Βενετίας

Συλλογή φωτογραφιών για Formosa Apartment for a wonderful holiday in the heart of the gorgeous Venice

Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Μπάνιο
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Formosa Διαμέρισμα για υπέροχες διακοπές στην καρδιά της πανέμορφης Βενετίας

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Venezia, Veneto
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία του Αγίου Μάρκου4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Rialto4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική του Αγίου Μάρκου5 λεπτά με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Formosa Διαμέρισμα για υπέροχες διακοπές στην καρδιά της πανέμορφης Βενετίας

Όμορφο και άνετο διαμέρισμα Formosa βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Σ Πλατεία Μάρκου και τη Γέφυρα του Ριάλτο. Είναι βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από Santa Maria Formosa μία από τις πιο χαρακτηριστικές θέση στη Βενετία, σε ένα τυπικό βενετσιάνικο κτήριο. Πρόσφατα ανακαινισμένο το διαμέρισμα, περίπου 50 τ.μ., αποτελείται από ένα μεγάλο ανοικτό χώρο με κουζίνα και σαλόνι (με ψηλή οροφή με ξύλινα δοκάρια), δορυφορική τηλεόραση, Wi-Fi Internet και διπλό καναπέ-κρεβάτι. Η κουζίνα είναι επιπλωμένα με ψυγείο και καταψύκτη, φούρνο αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα. Μπάνιο με μπανιέρα και πλυντήριο ρούχων. Πολύ πρωτότυπο και αριστοκρατική οροφές αντιπροσωπεύεται από μια δομή αντηρίδες. Παρκέ δάπεδο. κλιματισμό, ανεμιστήρα και λίκνο κατόπιν αιτήματος. Όλα τα δωμάτια είναι πολύ φωτεινά όπως φωτίζεται από πολλά παράθυρα. Σούπερ μάρκετ, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, παμπ, ακριβώς γύρω από το ξενοδοχείο.


Αγορές: Είμαστε μόλις γύρω από τη γωνία από το βενετσιάνικο σούπερ μάρκετ, λιγότερο από 1 λεπτό με τα πόδια. Αγορές για τα τρόφιμα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Αν σας αρέσει το φρέσκο ​​φαγητό πάει στο πολύ γνωστό Rialto Mercato μια καθημερινή αγορά τροφίμων (δεν Κυριακή) γεμάτα με μόλις αλιεύονται τα ψάρια, φρέσκα φρούτα και λαχανικά ακριβώς έξω από γέφυρα Ριάλτο. Κοντά στο διαμέρισμα υπάρχουν διάφορα άλλα καταστήματα τροφίμων μικρά διάσπαρτα γύρω από όπου μπορείτε να αγοράσετε τα κρέατα, τυριά, ψωμί, κλπ Αυτό θα είναι μια πιο ενδιαφέρουσα αν και προκλητική εμπειρία αγορών από το σούπερ μάρκετ. Θα βρείτε πολλά καταστήματα κορυφαία μάρκα αντίκες και κατάστημα δώρων.

Πώς να φτάσετε: με αεροπλάνο.
Πώς να φτάσετε στο Rialto Bridge από το "Marco Polo" το αεροδρόμιο της Βενετίας:
Καλύτερη επιλογή απευθείας σύνδεση πάρει ALILAGUNA πορτοκαλί γραμμή και κατεβείτε στο Rialto (50 λεπτά). Δεύτερη επιλογή Πάρτε το λεωφορείο Κλειδ ή Atvo προς την Piazzale Roma. Από την Piazzale Roma πάρτε τη γραμμή 2 του δημόσιου λεωφορείου νερού (το ονομάζουμε "βαπορέτο") και κατεβείτε στο Rialto (περίπου 12 λεπτά).

Πώς θα φτάσετε στη γέφυρα του Ριάλτο από το αεροδρόμιο "Τρεβίζο": πάρτε λεωφορείο Atvo προς την Piazzale Roma. Από την Piazzale Roma πάρτε τη γραμμή 2 του δημόσιου λεωφορείου νερού (το ονομάζουμε "βαπορέτο") και κατεβείτε στο Rialto (περίπου 12 λεπτά).

Φτάνοντας με τρένο:
Πώς να φτάσετε στο Rialto Bridge από το σιδηροδρομικό σταθμό «Santa Lucia της Βενετίας»: πάρτε τη γραμμή 2 του δημόσιου λεωφορείου νερού (το ονομάζουμε "βαπορέτο") και κατεβείτε στο Rialto (περίπου 12 λεπτά).

ΑΦΙΞΗ ΜΕ CRUISE:
Πώς θα φτάσετε στη γέφυρα του Ριάλτο από την αποβάθρα για κρουαζιερόπλοια: αν δεν μπορείτε άμεσα να λάβει τον αριθμό της γραμμής 2 από την αποβάθρα για κρουαζιερόπλοια πάρετε το λεωφορείο ή το επιβατικό στην Piazzale Roma. Από την Piazzale Roma πάρτε τη γραμμή 2 του κοινού θαλάσσιο λεωφορείο (που ονομάζεται "βαπορέτο") και κατεβείτε στο Rialto (περίπου 12 λεπτά)

ΑΦΙΞΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ:
Πώς να φτάσετε στο Rialto Bridge από την Piazzale Roma: πάρτε τη γραμμή 2 του δημόσιου λεωφορείου νερού (το ονομάζουμε "βαπορέτο") και κατεβείτε στο Rialto (περίπου 12 λεπτά).

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του που περιλαμβάνονται στην τελική τιμή. Όποια και αν είναι μέσο μεταφοράς σας στη Βενετία ένα από αντιπρόσωπο μας σε συμφωνημένο χρόνο ένα από αντιπρόσωπο μας, αγγλικά και ιταλικά μιλώντας, θα έρθει να σας pick up στο Ριάλτο ή San Marco Square και θα σας συνοδεύσει στο διαμέρισμα εισαγωγή χαρακτηριστικών της ( μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια).

Από 24 Αυγούστου του 2011, όλοι οι επισκέπτες που διαμένουν σε ένα διαμονή στην επικράτεια του Δήμου της Βενετίας πρέπει να καταβάλει το «φόρο Tourist". Τα συλλεγόμενα κεφάλαια θα βοηθήσουν την πόλη να βελτιώσει την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών (υπηρεσίες, μουσεία, εκδηλώσεις, ...) και τη χρηματοδότηση έργων που αποσκοπούν στη διατήρηση, τη χρήση και τη διάσωση της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της πόλης. Σας ευχαριστώ για την παρουσία τους χορηγούς της Βενετίας.
http: // www. Comune. Venezia. IT / flex / cm / σελίδες / ServeBLOB. php / L / EN / IDPagina / 48013
Οφείλεται ο φόρος μόνο για την πρώτη ΠΕΝΤΕ ημέρες της διαμονής. Παιδιά κάτω των 10 ετών είναι ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ, γόνου ΜΕΤΑΞΥ 10 ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ επωφεληθεί από τη μείωση κατά 50%. Τις ακόλουθες κατηγορίες, ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ: Οι ασθενείς που υποβάλλονται αποκατάστασης ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ εγκαταστάσεις στην πόλη και οι οικογένειές τους? Ταξιδιωτικών συνοδών και των οδηγών τουριστικών λεωφορείων.
Ο φόρος είναι 3 ευρώ ανά άτομο την ημέρα σε υψηλή περίοδο και 1,5 ευρώ ανά άτομο την ημέρα σε χαμηλή περίοδο.

Διαχειριστής καταλύματος

Tina
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Έχετε υπόψη ότι τα πολιτιστικά ήθη και οι πολιτικές για επισκέπτες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το κατάλυμα. Οι πολιτικές που αναφέρονται παρακάτω παρέχονται από το κατάλυμα

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βενετία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Βενετία) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Γέφυρα Rialto και Βασιλική του Αγίου Μάρκου, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι της Βενετίας και Στάση Θαλάσσιου Λεωφορείου Tronchetto. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: San Teodoro και Θαλάσσιος Σταθμός Stazione Marittima. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες αυτόνομη κατάδυση, κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ κοντά στο κατάλυμα.
Χάρτης
Venezia, Veneto

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία του Αγίου Μάρκου - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα Rialto - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Βασιλική του Αγίου Μάρκου - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παλάτι των Δόγηδων - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα των Στεναγμών - 7 λεπτά με τα πόδια

Εστιατόρια

  • Dal Moro's - Fresh Pasta To Go - 2 λεπτά με τα πόδια
  • La Boutique del Gelato - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Da Carletto - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Trattoria Barbanera - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Taverna 'Olandese Volantè - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 68 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 89 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kristine C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect!
Great apartment in a great location for tourists, grocery 50m away, washing machine was a bonus!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Christelle R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A beautiful break in Venice
An ideal location in the middle of all monuments, bars, restaurants. A very easy wy to access any place that Venice has to offer.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Marina B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unique apartment
Very special apartment with unique old atmosphere from beams. Nice view from windows. Very comfortable! Location is very privilege. There is a nice restaurant close by, not touristy, very good service and excellent food. And situated right on a canal. Ask the lady about this restaurant at a check in time. Go there! If you walk from Rielto bridge, that would be a street before your street on the left. Walk there and almost at the canal bridge the restaurant is on your right. Blinking lights outside are there. Really good place! So, combination of good accommodation, location and the restoran suggestion made my experience in Venice 5 stars.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Frankie C., New Orleans

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
great location
this apartment is very central to lots of wonderful sights in Venice. It is a little shabby. It's clean but the furniture is minimal and not in good shape. The apartment was a very nice size and the kitchen was adequate for minimal use. The are 50 stairs to get to the apartment. it is not for the faint of heart!!! The host was good about check in. They met us and took us to the apartment. She actually lugged my bag up the stairs for me. That was very nice.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Art H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to stay
The room was just like the pictures. Brigette met us & check in was smooth. Great location. Yes there is stairs, that we were ok with, but they are tough! 😊 Nice clean place in a great location Thank you so much
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων