Διαμέρισμα στον προορισμό Torgon, VSΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητο & Ρομαντικό Διαμέρισμα Σαλέ με θέα στο Βουνό: Ιδανικό για Σκι & Πεζοπορία

Καλαίσθητο & Ρομαντικό Διαμέρισμα Σαλέ με θέα στο Βουνό: Ιδανικό για Σκι & Πεζοπορία

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy & Romantic Chalet-Style Flat with Mountain View: Ideal for Skiing & Hiking

Γεύματα
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο & Ρομαντικό Διαμέρισμα Σαλέ με θέα στο Βουνό: Ιδανικό για Σκι & Πεζοπορία

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Torgon, VS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Super Chatel31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών Châtel41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Petit Chatel44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓενεύη (GVA-Διεθνές Αεροδρόμιο Cointrin)92 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο & Ρομαντικό Διαμέρισμα Σαλέ με θέα στο Βουνό: Ιδανικό για Σκι & Πεζοπορία

Συνοπτικά:

Πολύ χαριτωμένο, ζεστό και ρομαντικό διαμέρισμα σε διακόσμηση στυλ σαλέ. Τεράστιο μπαλκόνι με νότιο προσανατολισμό με τον ήλιο όλη την ημέρα και θέα στη γύρω φύση. Εξαιρετικά ήσυχο και ήσυχο περιβάλλον. Πολύ φιλικό προς την οικογένεια και το παιδί. Βρίσκεται στο κάτω μέρος των πλαγιών με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας βουνού παντού. Ακριβώς έξω από την κατοικία, υπάρχουν τουριστικά και ταχυδρομικά γραφεία, ένα παντοπωλείο, 2 εστιατόρια, η σχολή σκι, ένα μικρό παγοδρόμιο, ο σταθμός λεωφορείων, ένα κατάστημα ενοικίασης σκι και ένα après-ski μπαρ το χειμώνα.

Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, λάτρεις του βουνού και της φύσης, καθώς και για πιο μακροχρόνια διαμονή για εποχιακά καταλύματα (για παράδειγμα χειμερινή ή θερινή περίοδο).

Λεπτομέρειες:

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με κρεβάτι queen size, ένα καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι για δύο άτομα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στη γωνία και τραπεζαρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο γραφείου.

Το διαμέρισμα διαθέτει θερμαινόμενο χώρο στάθμευσης στο ανώτερο υπόγειο, πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια στο κάτω υπόγειο και ένα ντουλάπι σκι στο ισόγειο.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, τοστιέρα, καφετιέρα, ψυγείο και όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε, ακόμη και για fondue και raclette.)

Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα για κρύες χειμωνιάτικες μέρες :)

Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση με πολλά διεθνή κανάλια, έναν καναπέ-κρεβάτι στον οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο άτομα.

Το υπνοδωμάτιο είναι πολύ άνετο και ήσυχο και μπορεί επίσης να φιλοξενήσει δύο άτομα για ύπνο. Υπάρχει μια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και επίσης στην είσοδο του διαμερίσματος, όπου έχετε αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια και τα ρούχα σας.

Το μπαλκόνι διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι με τέσσερις καρέκλες και τρεις πολύ χαλαρωτικές ξαπλώστρες στις οποίες μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε.

Υπάρχουν επίσης στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο και τραπέζι σιδερώματος, μπουκάλι ζεστού νερού και ομπρέλα για κάθε περίπτωση. Υπάρχει ένας κήπος προσβάσιμος σε όλους τους κατοίκους όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και περαιτέρω σε όλους τους ορίζοντες υπάρχουν όλα τα δάση και τα βουνά που θα επιθυμούσατε :)

Πρόσβαση επισκεπτών:

Οι επισκέπτες μπορούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, ολόκληρο το διαμέρισμά τους είναι δικό τους :) Υπάρχει επίσης ανελκυστήρας για πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια ή εάν έχετε πολλές αποσκευές από τον χώρο στάθμευσης.

Επισκόπηση γειτονιάς:

Η γειτονιά είναι κυρίως φύση-φύση-φύση: βουνά και δάση :)

Το χειμώνα μπορείτε να κάνετε σκι σε ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, το Les Portes du Soleil, που διασχίζει τα σύνορα μεταξύ Ελβετίας και Γαλλίας με πάνω από 650 χιλιόμετρα πίστες σκι :)

Το καλοκαίρι, μπορείτε να κάνετε πεζοπορία ή ποδήλατο όσο τα πόδια σας κρατούν ή μπορείτε να χαλαρώσετε στο μπαλκόνι στον ήλιο και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο ενώ διαβάζετε το αγαπημένο σας κέικ :)

Μπορεί να είστε τυχεροί και να εντοπίσετε κάποιους ελαφρούς στις πεζοπορίες σας, ώστε κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα :)

Αν πετάξετε ψηλότερα, μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στη λίμνη της Γενεύης (Lac Léman) και ακόμη και μέχρι το Mont-Blanc, την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης.

Κυριολεκτικά ένα λεπτό με τα πόδια από το διαμέρισμα μπορείτε να βρείτε δύο εστιατόρια, ένα παντοπωλείο, τον τουρισμό και τα ταχυδρομεία, το σταθμό των λεωφορείων, μια παιδική χαρά, ένα παγοδρόμιο στο χειμώνα και γήπεδα τένις το καλοκαίρι, , ένα κατάστημα ενοικίασης σκι και σπορ και ένα μπαρ apres-ski το χειμώνα.

Αν πάτε πιο κάτω στο χωριό, υπάρχουν δύο ακόμα εστιατόρια, ένα άλλο κατάστημα ενοικίασης σκι και ένα ξενοδοχείο. Υπάρχει ακόμη μια γέφυρα ανάρτησης, όπως στο Μπουτάν, πάνω από τη μικρή κοιλάδα και τον ποταμό στο μονοπάτι που οδηγεί από την κατοικία στο χωριό.

Να πάρει γύρω:

Αν έρθετε με αυτοκίνητο, είναι πολύ εύκολο για σας να οδηγήσετε τον ορνιθικό δρόμο για μόλις 20 λεπτά αφού έχετε αφήσει τον αυτοκινητόδρομο στην κοιλάδα του Ροδανού κοντά στο Aigle.

Αν έρχεστε με λεωφορείο, μπορείτε να το πάρετε από το σιδηροδρομικό σταθμό στο Aigle. Τρέχει για περίπου 40 λεπτά και σταματά ακριβώς μπροστά από την Κατοικία. Υπάρχει ακόμη και δωρεάν Wi-Fi στο λεωφορείο. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο 5 ακροφύσια την ημέρα ανά κατεύθυνση, οπότε ελέγξτε προσεκτικά τα χρονοδιαγράμματα.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά αυτό είναι που κάνει τον τόπο τόσο ειρηνικό, ήσυχο και του επιτρέπει να διατηρήσει τη φυσική ομορφιά του :)

Σχετικά με τον Torgon:

Το Torgon είναι ένα όμορφο παραδοσιακό μικρό ορεινό χωριό που συνδέεται με ένα τεράστιο χιονοδρομικό θέρετρο που αποτελείται από 650 χλμ. Χιονοδρομικές πίστες, έτσι έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ μικρό, χαριτωμένο, ήρεμο και γαλήνιο, με παραδοσιακά σαλέ παντού και διατηρώντας μια πολύ ήσυχη και αυθεντική ατμόσφαιρα, ενώ εξακολουθεί να δίνει πρόσβαση σε υπέροχες πλαγιές και τοπία :)

Ανταλλαγή επισκεπτών:

Όντας ελβετικός ερασιτέχνης που ζει στην Ασία, δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί για να συναντηθώ και να σας χαιρετίσω με ένα τεράστιο χαμόγελο. Ωστόσο, ο θεματοφύλακας θα ανοίξει την πόρτα για εσάς και θα σας δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος :) Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο κινητό μου τηλέφωνο σε περίπτωση που προκύψουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαμονή σας στο Torgon.

Ο θεματοφύλακας είναι επίσης διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Όπως θα ήθελα να ταξιδεύω, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή την αγάπη για να καλωσορίζω τους ανθρώπους στον μικρό μου παράδεισο βουνών :) Παρακαλώ απλά να νιώσετε σαν στο σπίτι και να χαλαρώσετε :) Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν για να κάνετε τη διαμονή σας ζεστή και ευχάριστη, γι 'αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε αν έχετε οποιεσδήποτε αιτήσεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Francine Hug

Γλώσσες

Κινέζικα (Μανδαρινικά), Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 3 στο σύνολο

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Uniquement sur le balcon.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας (deadlock)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βιονάζ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Βιονάζ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Αμπελιού και Κρασιού και Musée de Montreux, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κήπος Zen και Θεματικό Πάρκο Swiss Vapeur Parc. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Aquaparc και Εθνικός Δρυμός Marmot's Paradise. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Υδάτινο Πάρκο Aquaparc - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Super Chatel - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Tanay - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Châtel - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Petit Chatel - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Εγκλ (ZDC-Σιδηροδρομικός Σταθμός του Εγκλ): 18 λεπτά οδικώς
  • Σιόν (SIR): 57 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant du Bourg-Dernier - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Restaurant Le Vélodrome - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Auberge Du Vouvry - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café-Restaurant Grill Cristal Sàrl - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

michel A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Torgon
Super petit village en Altitude, bel appartement, super vue
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Susanne H.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Nice Trip
Es war schön, aber man muss bedenken das man bei dieser Unterkunft 12km den Berg hoch/ runter fahren muss um in die Stadt Vionnaz zu kommen und das ist nicht ohne! Die Unterkunft selber kann ich nichts schlechtes sagen, hab mich sehr wohl gefühlt, es ist halt alles etwas klein, aber dafür ist der Balkon groß und die Whg mit viel Liebe und Harmonie eingerichtet. Der Hausmeister versteht nur wenig Deutsch (ist Portugiese) , da diese Unterkunft Französisch-Schweizerische Kolonie ist. Es ist ultra ruhig da oben mit wunderschönen Ausblick, die Leute freundlich und die Luft sehr rein nur sehr teuer ist die Schweiz für deutsche Verhältnisse. Die Gastgeberin ist supernett und hilfsbereit. In der Umgebung gibt es mehrere Einkaufsmöglichkeiten, Fast Food Restaurants, Pizzarias oben auf dem Berg gibt es ein Restaurant und ein Minishop wo man auch Lebensmittel kaufen kann, aber richtig teuer. Ich würde empfehlen lieber die Fahrt auf sich zu nehmen um in der Stadt unten einzukaufen. In Torgon gibt es einen kleinen Spielplatz mit Schaukel und Rutsche natürlich die Hängebrücke wer sich traut lach und keine Höhenangst hat empfehlenswert. Man kann in den Bergen wandern, Rad fahren, Nordic Walking machen. Etwas unterhalb vom Berg gibt's zwei Tischtennisplatten und auch Spaziergang machen ist wunderschön da oben.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Eckard C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Ferienwohnung
Alles was man benötigt ist vorhanden, wunderschöner Balkon mit Blick in die Begwelt.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Maik D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Einzigartig!
Die süße Wohnung liegt in einer traumhaften Gegend. Francine Hug ist eine sehr engagierte und fürsorgliche Vermieterin, die sich sogar aus der Ferne um unser Wohlergehen kümmerte. Der Ansprechpartner vor Ort, Herr Machado, ist sehr freundlich und zuverlässig. In der Wohnung ist alles was man braucht vorhanden. Danke für den schönen Aufenthalt!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Francine Hug

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Κινεζικά (Μανδαρινικά)
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες