Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Woodland Cottage στο Brook House: Ένα αγροτικό καταφύγιο που είναι προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα

Woodland Cottage στο Brook House: Ένα αγροτικό καταφύγιο που είναι προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα

Συλλογή φωτογραφιών για Woodland Cottage at Brook House: A wheelchair accessible rural retreat

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 14, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Woodland Cottage στο Brook House: Ένα αγροτικό καταφύγιο που είναι προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Eccleshall, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Keele University25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔάσος Μαϊμούδων Τρένταμ26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήποι Trentham (Αξιοθέατο)37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρμιγχαμ (BHX)65 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Woodland Cottage στο Brook House: Ένα αγροτικό καταφύγιο που είναι προσβάσιμο από αναπηρική καρέκλα

Βρίσκεται στην άκρη του δάσους στο κάτω μέρος του θεαματικού πέτρινου φαραγγιού που είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο ως «το βράχο», το εξοχικό σπίτι Woodland προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με θέα στον κήπο, τη λίμνη και το δάσος.
Είτε θέλετε να χαλαρώσετε απλά σε ένα ήσυχο φυσικό περιβάλλον είτε χρησιμοποιήστε το εξοχικό σπίτι ως βάση για να επισκεφθείτε τοπικά αξιοθέατα και δραστηριότητες: Το εξοχικό σπίτι Woodland προσφέρει ξεκούραστα, άνετα και κομψά καταλύματα.
Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται δίπλα στο Brook House, το bed and breakfast και το κέντρο ευεξίας μας και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επισκέπτες εξοχικών σπιτιών Woodland θεραπείες και γεύματα ευεξίας (συμπεριλαμβανομένου του μπάρμπεκιου) κατόπιν συμφωνίας με πρόσθετο κόστος.

Το κατάλυμα: μπορεί να ενοικιαστεί ως διακοπές ενός ή δύο υπνοδωματίων για να φιλοξενήσει 4 άτομα. Υπάρχει ένας καναπές-κρεβάτι στον χώρο καθιστικού, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον δύο ενήλικες με επιπλέον χρέωση. Τα παιδιά κάτω των 13 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τον καναπέ-κρεβάτι.
Επιτρέπονται έως και δύο κατοικίδια ζώα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις καθαρισμού εάν χαλιά και μαλακά έπιπλα / κλινοσκεπάσματα χρειάζονται πρόσθετη επεξεργασία.
Το κατάλυμα ορίζεται σε υψηλό επίπεδο σε όλη την έκταση. Υπάρχει μια μοντέρνα και καλά εξοπλισμένη κουζίνα / τραπεζαρία και σαλόνι που είναι διακοσμημένο σε ενιαίο στυλ αλλά άνετο στυλ. Το τραπέζι διαθέτει 4 έως 6 άτομα. Ένα καλό υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι βρίσκεται δίπλα στο υγρό δωμάτιο / τουαλέτα. Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο. Τα παράθυρα της οροφής Velux (με μαύρα έξω περσίδες) σημαίνουν ότι το δωμάτιο είναι ελαφρύ και ευάερο και μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να απολαύσετε τον νυχτερινό ουρανό, καθώς δεν υπάρχει φωτορύπανση.
Το εξοχικό σπίτι είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε εάν επιθυμείτε να νοικιάσετε μόνο τον κάτω όροφο αυτό είναι δυνατόν καθώς η ιδιωτικότητα διατηρείται εύκολα κλείνοντας μια εσωτερική βεράντα που οδηγεί από τον κάτω όροφο σε ένα πίσω λόμπι με ιδιωτική είσοδο.
Υπάρχει wifi σε όλη την ιδιοκτησία, αλλά δεν υπάρχει σήμα κινητού τηλεφώνου, ώστε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στο Brook House διατίθεται τηλεφωνικό κέντρο.
Κλινοσκεπάσματα: Τα παπλώματα King size, τα σεντόνια και τα 4 μαξιλάρια / κρεβάτι κανονικού μεγέθους παρέχονται. Πλυντήριο: Δεν υπάρχει πλυντήριο στο εξοχικό σπίτι Woodland, αν και ένα φορτίο 9 κιλών ρούχων μπορεί να πλυθεί και να στεγνώνει κατόπιν συμφωνίας με κόστος £ 10.
Ψώνια τροφίμων: Η μικρή πόλη Eccleshall απέχει 3 μίλια και διαθέτει σούπερ μάρκετ, καταστήματα χωριών, κρεοπωλείο υψηλής ποιότητας καθώς και καφετέριες, παμπ και εστιατόρια. Η κοντινότερη pub είναι το The Star Inn στο Copmere, μόλις 1,6χλμ. Μακριά. Ένα φιλικό ελεύθερο σπίτι που προσφέρει υπέροχα γεύματα την Τρίτη - Σάββατο βράδυ και το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής.
Φρέσκα αυγά και σπιτικά εκτρεφόμενα κρέατα είναι διαθέσιμα από τους γείτονές μας και το νερόμυθρο Offley Brook (μόλις 100 μέτρα ανάντη τροφοδοτεί αλεύρι από πέτρα.
Πρόσβαση σε καρέκλα με καροτσάκι: Η κύρια είσοδος στο κατάλυμα είναι μέσω διπλών θυρών με αίθριο με ένα επίπεδο κατώφλι. Το πέτρινο αίθριο καλύπτεται και διαθέτει τροφοδοτικό. Στις πλευρικές πόρτες στην κρεβατοκάμαρα και στο βρεγμένο δωμάτιο έχουν πλάτος 82εκ. Κάτω από το κρεβάτι έχει απόσταση 21 cm για να επιτρέψει τη χρήση ανυψωτικού αν χρειαστεί. (Ο ανελκυστήρας δεν παρέχεται αλλά μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να κανονίσουμε την παράδοση ενός αν χρειαστεί. Η μία πλευρά του κρεβατιού είναι προσβάσιμη από μια καρέκλα. Υπάρχει κενό 105 cms μεταξύ της άκρης του κρεβατιού και του τοίχου του υπνοδωματίου. Το ύψος από το δάπεδο έως το επάνω μέρος του στρώματος είναι 59 cms.
Η κουζίνα και η τραπεζαρία είναι προσβάσιμες από την αναπηρική καρέκλα. Ο φούρνος και η σχάρα βρίσκονται κάτω από τον πάγκο, αν και οι επιφάνειες εργασίας νεροχύτη και κουζίνας είναι το κανονικό ύψος των 90cms.
Το υγρό δωμάτιο έχει ανοιχτό ντους 130 cm X 85 cms με καμπίνα ντους και ράγα στήριξης.
Υπάρχει χώρος για μια αναπηρική καρέκλα από τη μία πλευρά της τουαλέτας. Το κάθισμα τουαλέτας είναι 45cm πάνω από το ύψος του δαπέδου. Το νιπτήρα είναι σχεδιασμένο με ημι-βάθρα.
Εάν έχετε συγκεκριμένες ανάγκες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε μια κράτηση.
Έξω: Μια σκεπαστή και φωτιζόμενη αίθριο με τραπέζι και καρέκλες επιτρέπουν το φαγητό στο ύπαιθρο. Η κίνηση και η σκληρότητα γύρω από το κτίριο και το αίθριο έχουν τελειώσει με αλληλοσυνδεόμενο χαλίκι που αν και δεν είναι ιδανικό προσφέρει μια αρκετά σταθερή βάση για τους περισσότερους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Η διαδρομή κατά μήκος του άκρου του δάσους προς τη λίμνη και την περιοχή καθιστικού / μπάρμπεκιου έχει ένα πλαστικό πλέγμα μέσω του οποίου έχει αναπτυχθεί χόρτο για να διευκολύνει την πρόσβαση στην αναπηρική καρέκλα.
Το τραπέζι, οι καρέκλες, ο πυροσβεστήρας και η διπλή αιώρα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον κήπο.

Διαχειριστής καταλύματος

Ian Birch

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Στάφορντ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Στάφορντ. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κήποι Trentham (Αξιοθέατο) και Cannock Chase, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Κήπος Dorothy Clive Garden και Tenpin Ltd (Ορθογραφία ως είναι, εταιρικό όνομα). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πάρκο Evans ή Στάδιο bet365 Stadium.
Χάρτης
Eccleshall, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο Harper Adams - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Keele University - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Χειροτεχνιών World of Wedgwood - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δάσος Μαϊμούδων Τρένταμ - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι Trentham (Αξιοθέατο) - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Στόουν: 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Kings Arms - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Izaak Walton Vintage Tea Room - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fitzherbert Arms - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Swan With Two Necks - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Loggerheads Food Court - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jodi C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quaint
Property was nice. Just prepare to have to drive a narrow road to get to the property. Make sure to memorize the key code because you will not have internet access to look it up until you get wifi.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kate m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Short break review
Really wonderful stay, thanks Ian for quick communication at short notice, would love to come again.

10/10 Άριστο

Brian D.

Delightful cottage under a wooded cliff
We had a delightful stay in Woodland Cottage. it was warm, well-equipped, in a unique and peaceful setting, and our considerate hosts treated us to homemade soup, apple juice and bread. The beds were very comfortable, and so were the sofas! A lovely place to be quiet in, but near enough to pubs and shops to make eating and cooking not a problem. There is no mobile reception or landline in the cottage, which we had been made aware of, but the internet was fine.
Πραγματοποίησε 23 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Mark F.

Fantastic stay in a wonderful cottage in a peaceful and beautiful setting...
We spent almost two weeks in Woodland Cottage and thoroughly enjoyed ourselves. The cottage is almost new and so it is in excellent condition, very clean, most comfortable, and outfitted with all the modern conveniences. Snuggled in the forest, the cottage is conveniently located to nearby towns, villages, and interesting sites to explore. Ian and Victoria are a very friendly and helpful couple. We enjoyed Ian's sample of baking with a delicious nut loaf and tasty lemon cake. We thoroughly enjoyed our stay in the cottage so much that we felt sad to leave. We will certainly be recommending this lovely cottage and wonderful couple to our friends and family for a vacation of a lifetime - we may even return again! Thanks again for a great experience, Mark and Bobbi
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2017

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ian Birch

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Vicki and Ian have been running our busy bed and breakfast and wellness center at Brook House (adjacent to Woodland Cottage) for almost 4 years . Our guests enjoyment of our rural retreat encouraged us to develop our building on the Woodland edge as a self catering holiday let. We hope you will enjoy our peaceful rural location with its ease of access to a host of attractions as much as we do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our comfortable well appointed cottage provides a light and airy yet cosy living space in a peaceful, woodland garden setting. Despite the 'away from it all' feel there is a host of attractions close by . The downstairs of the property and access to garden areas is wheelchair friendly. The cottage will comfortably accommodate 4 adults and an additional sofa bed is available in the living room.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Next to Brook House B&B , wellness therapies and meals available at an additional cost by arrangement. Offley brook water mill is 100 metres upstream and can supply stone ground flour. Home reared meats and eggs are available from our neighbors.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων