Σπίτι

Θέα στο λιμάνι, σπίτι Newlyn με εκπληκτική θέα

Θέα στο λιμάνι, σπίτι Newlyn με εκπληκτική θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Port View, Newlyn house with stunning views

Παραλία
Μαρίνα
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Θέα στο λιμάνι, σπίτι Newlyn με εκπληκτική θέα

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Penzance, Cornwall
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Πένζανς3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Mousehole Beach9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜνημείο St. Michael's Mount10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Θέα στο λιμάνι, σπίτι Newlyn με εκπληκτική θέα

Το σπίτι περιλαμβάνει στο ισόγειο ένα σαλόνι και τραπεζαρία με φανταστική θέα, σουίτα τριών τεμαχίων, τραπεζαρία και καρέκλες, τραπέζι και τραπεζάκι του καφέ. Εντοιχισμένη κουζίνα με θέα. Πρόσοψη με καναπέ, τραπεζάκι, τραπέζια και συρταριέρα. Τουαλέτα και νεροχύτη. Πρώτος όροφος: Διπλό υπνοδωμάτιο, εντοιχισμένες ντουλάπες, ντουλάπα, κομοδίνα, μπαλκόνι με εκπληκτική θέα στο λιμάνι και το Mounts Bay. Δίκλινο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, ντουλάπα και κομοδίνα. Μικρό μονόκλινο υπνοδωμάτιο με ψησταριά. Μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, ντους, τουαλέτα και μονάδα ματαιοδοξίας, υπέροχη θέα. Υπάρχει τάπητας στον επάνω όροφο, δάπεδα από πολυεπίπεδη και στο πάτωμα μαξιλάρι στην κουζίνα. Πόρτα από το σαλόνι προς το εξωτερικό και την αίθριο. Έπιπλα κήπου και παγκάκια. Θέα στο λιμάνι και στο Mounts Bay. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή.


Newlyn: Το Newlyn είναι ένα πολυσύχναστο αλιευτικό λιμάνι, μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε την συνεχώς μεταβαλλόμενη εικόνα από το σπίτι μέσα ή έξω στο αίθριο ή το μπαλκόνι, είναι μια ταραχή του χρώματος. Πηγαίνετε στην αγορά νωρίς το πρωί και προσέχετε τους αλιείς να εκφορτώνουν τα ψάρια τους. Το πολύχρωμο και πολυσύχναστο λιμάνι, το σπίτι της γνωστής «Penlee Lifeboat», μπορεί να υπερηφανεύεται για τους μεγαλύτερους αλιευτικούς στόλους στην Αγγλία και προσφέρει πολλά καταστήματα ψαριών που πωλούν φρέσκα τοπικά αλιεύματα ψαριών και θαλασσινών καθημερινά.
Η Newlyn, γνωστή για την κοινότητά της, που παράγει μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες, φιλοξενεί την «Newlyn School of Art» και την «Newlyn Art Gallery»,
Με μια υπέροχη βοτσαλωτή παραλία που εκτείνεται για πάνω από ένα μίλι κάθισε δίπλα σε ένα μεγάλο πράσινο που σας μεταφέρει στον περίπατο της Penzance και την υπαίθρια πισίνα Jubilee, το Newlyn είναι μια ιδανική τοποθεσία για τις διακοπές σας.
Τοπικές εκδηλώσεις: Newlyn Raft Race - Αύγουστος. Φεστιβάλ Newlyn Fish - Δευτέρα.
Χριστουγεννιάτικα φώτα Newlyn.

Penzance και πιο έξω ....: Η πόλη της αγοράς Penzance είναι περίπου 1 μίλι μακριά, μια όμορφη βόλτα κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής και περιπάτου. Εδώ θα βρείτε ψώνια, ιστορικά κτίρια και αρχιτεκτονική, κινηματογράφο, εστιατόρια, γκαλερί, βιβλιοθήκη, όμορφη πισίνα Jubilee Art Deco, εκδρομές με λιμάνια και βάρκες. Είναι εδώ που μπορείτε να πιάσετε το Scillonian για ένα ημερήσιο ταξίδι στις υποτροπικές Νήσους του Scilly. Υπάρχει επίσης ένα κέντρο αναψυχής για τις βροχερές μέρες. Το Φεστιβάλ Golowan είναι το τέλος Ιουνίου.
Υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα όπως το ορυχείο Levant, Lanyon Quoit, Chysauster, Merry Maidens, καθεδρικός ναός Truro και Tintagel. Σκαρφαλωμένο γύρω από την ακτή είναι υπέροχες παραλίες και κρυμμένοι όρμοι για να βρείτε και να εξερευνήσετε. Sennen, Porthcurno, St Ives, Gwithian και Marazion είναι πολύ δημοφιλή.
Γκολφ: Το Cape Cornwall Golf & Leisure Resort είναι ένα πραγματικά μοναδικό μέρος για να χαλαρώσετε, να γευματίσετε ή να απολαύσετε ένα παιχνίδι γκολφ στο πρώτο και τελευταίο βουνό της Βρετανίας.

Ακόμα πιο μακριά: ο St Ives έχει μια ευημερούσα κοινότητα καλλιτεχνών και φιλοξενεί την Γκαλερί Tate 12 μίλια, μια ποντικιέρα 2 μίλια, μια υπέροχη βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής ή ένα λεωφορείο, το Marazion και το St Michaels Mount, 4 μίλια, , Το Porthcurno και το μουσείο Telegraph, συναρπαστικό, 8 μίλια, Truro 30 μίλια, Falmouth και το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο 29 μίλια, Newquay 44 μίλια, St Austell και το έργο Eden 48 μίλια και η χερσόνησος Lizard 26 μίλια είναι όλα μέσα σε 1 ώρα με το αυτοκίνητο.
Ολόκληρη η Κορνουάλη είναι εύκολα προσβάσιμη με τον ποταμό Ταμάρ, το πιο βόρεια του νομού που απέχει 1 1/2 ώρες με το αυτοκίνητο.
Υπάρχουν καλοί σιδηροδρομικοί και λεωφορειακοί σύνδεσμοι και όμορφοι περίπατοι στο μονοπάτι του South West Coast.

Διαχειριστής καταλύματος

Mrs Jill Thomas
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Low garden wall.Advise caution with young children

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Please contact me regarding your pet.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Penzance

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Penzance) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Πισίνα Jubilee Pool και Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Πένζανς, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Περιοχή Εξαιρετικής Φυσικής Ομορφιάς του Cornwall και Έλος Marazion Marsh. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Κήπος Trengwainton Garden και Συλλογή National Dahlia Collection. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ του Πένζανς - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Penzance Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λαμόρνα Κοβ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Mousehole Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μνημείο St. Michael's Mount - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Πένζανς (PZC-Σιδηροδρομικός Σταθμός του Πένζανς): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Penzance Promenade - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Fraser’s Fish & Chips - 20 λεπτά με τα πόδια
  • The Swordfish Inn - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Kings Arms, Paul - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Navy Inn - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 32 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sharon H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Newlyn Gem!
Wonderful stay in Jill's house. Everything left you could need, and little extra's too! House in a wonderful position and parking too which is a huge bonus anywhere in Cornwall. The neighbours very friendly too and Linda and her husband were very generous with giving us some wonderful hake. House has two lovely balconies and views were spectacular. Thank you Jill!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Elke L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles Prima!
+Aussicht +Lage +Ausstattung +Sauberkeit Klitzekleines Minus ist die Anfahrt mit einem großer Auto. Wir haben immer bei den Nachbarn gewendet und trotzdem war es eng. Aber machbar.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Constanze L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It was perfect
It was our first trip to Cornwall and surly not the last! The landscape is wonderful and the people are very friendly. We had a very nice stay at Port View. The house is spacious and has enough room for a family with 3 children. Attention if you have young children, the garden wall is very small. Everything was very clean and the beds are very comfortable. Jill is very nice and helpful. There are lots of seagulls due to the proximity to the harbor. Who also like to sit on the terrace sometimes. The neighbor fed the seagulls sometimes. Newlyn is not a typical vacation resort but still very original. With the bus you are quickly in Penzance or Mousehole or Marazion (St. Michaels Mount) Some beautiful beaches, eg Sennen Cove, Porthcurno, Carbis Bay or the Minack Theater are less than 20 minutes away by car. All in all we had a great vacation with many impressions.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Karen M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Would stay there again!
Had a fabulous stay at this lovely property!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

8/10 Καλό

Peter M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely holiday
Amazing views and perfect weather. Convenient for walks buses and penance
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mrs Jill Thomas

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες