Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Τα δωμάτια Pinte: Διαμέρισμα Tellus, χρήση πισίνας, βεράντα με θέα

Τα δωμάτια Pinte: Διαμέρισμα Tellus, χρήση πισίνας, βεράντα με θέα

Συλλογή φωτογραφιών για Large apartment in a medieval stone Court, terrace, great view, pool use

Πισίνα
Σπα
Γεύματα
Δωμάτιο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Τα δωμάτια Pinte: Διαμέρισμα Tellus, χρήση πισίνας, βεράντα με θέα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 5 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Sermoneta, Lazio
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Caetani4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAbbazia di Valvisciolo7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήποι της Ninfa12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡώμη (CIA-Τσιαμπίνο)77 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τα δωμάτια Pinte: Διαμέρισμα Tellus, χρήση πισίνας, βεράντα με θέα

Εάν ονειρεύεστε διακοπές στην Ιταλία για εσάς και την οικογένειά σας, αυτή είναι η ευκαιρία να γνωρίσετε αξέχαστες διακοπές στο ιστορικό κέντρο ενός μεσαιωνικού χωριού.

Ένα κομψό και άνετο κατάλυμα σε μια πρόσφατα ανακαινισμένη πέτρινη αυλή: 2 μεγάλα, ήσυχα και φωτεινά δωμάτια με 2 ιδιωτικά μπάνια (με πλυντήριο ρούχων), κουζίνα εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο και ψυγείο, τραπεζαρία για έξι άτομα, σαλόνι με εκτεθειμένη πέτρα χαρακτηριστική των μεσαιωνικών κατοικιών του δέκατου τρίτου αιώνα, πολύ μεγάλη και φωτεινή με καναπέ-κρεβάτι, χώρο μελέτης, τηλεόραση με DVD και επάνω στην υπέροχη πανοραμική βεράντα με θέα από τη Μεσόγειο μέχρι τους ρωμαϊκούς λόφους.

Στη βεράντα υπάρχει ένα τραπέζι για τις στιγμές σας χαλάρωσης και συνομιλίας ή για ένα ευχάριστο απεριτίφ.

Ένα νέο και φωτεινό διαμέρισμα, βυθισμένο σε μια μεσαιωνική αυλή όπου το παρελθόν συνδυάζεται με τα σύγχρονα: πέτρινους τοίχους πλαισιώνουν το διαμέρισμα που σας ξαναζωντανεύει μια αρχαία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την άνεση των ανέσεων του ένα σύγχρονο διαμέρισμα: wi-fi σύστημα, μηχανή καφέ lavazza, άρτια εξοπλισμένη και εξοπλισμένη κουζίνα, εντελώς νέα έπιπλα.

Ένα υπνοδωμάτιο αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι συν ένα επιπλέον κρεβάτι, το άλλο υπνοδωμάτιο έχει δύο μονά κρεβάτια με δυνατότητα τοποθέτησης ενός τρίτου κρεβατιού: στο διαμέρισμα μπορούν να κοιμηθούν 4, 5 ή 6 άτομα, ενώ το σαλόνι είναι επίσης εξοπλισμένο με καναπέ-κρεβάτι. Για την απόλυτη ιδιωτικότητα των επισκεπτών, κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο, όπως στις σύγχρονες σουίτες ξενοδοχείων.

Χάρη στον επαγγελματισμό μας στη φιλοξενία πελατών και χάρη στην υψηλή ποιότητα των τελειωμάτων του διαμερίσματος, η δομή μας συνιστάται στην έκδοση Νοεμβρίου του περιοδικού Bell'Italia, μία από τις σημαντικότερες ιταλικές εκθέσεις τουρισμού.

Χρησιμοποιήστε τη Sermoneta ως βάση για να εξερευνήσετε το Λάτσιο και την κεντρική Ιταλία: 10 λεπτά από το διαμέρισμα βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός Latina όπου μπορείτε να φτάσετε στην Roma Termini σε 30 λεπτά και στη Νάπολη σε λιγότερο από δύο ώρες.

Στις ηλιόλουστες μέρες μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπέροχη εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και αμπελώνες μόλις 5 λεπτά από το διαμέρισμα ή κατευθυνθείτε στις φανταστικές μεσογειακές παραλίες όπως η Sabaudia ή το San Felice Circeo.

Το ιστορικό κέντρο της Sermoneta χαρακτηρίζεται από στενούς δρόμους και στενά πετρώματα, όπου ανοίγουν όμορφες ρωμανικές εκκλησίες (Santa Maria, San Michele Arcangelo), εβραϊκή συναγωγή, καταστήματα μεσαιωνικών τεχνών και τεχνών, αρχαία κτήρια μέχρι την κορυφή του χωριού, σπίτι του Κάγκενι Κάστρο που κυριαρχεί στο περιβάλλον με όλη του την μεγαλειότητα: φεστιβάλ χωριών, φεστιβάλ, συναυλίες κλασσικής μουσικής, λαογραφικά γεγονότα είναι το σκηνικό και ζωντανεύουν αυτή τη μαγευτική ατμόσφαιρα.

Τον Ιούλιο, το Κάετανι Κάστρο και το Αβαείο Valvisciolo ανοίγουν τις πόρτες τους στις διάσημες συναυλίες κλασσικής μουσικής: από τη Ρώμη και από όλο το Λάτσιο ακολουθούν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.
Μάιος είναι γνωστή για το «Maggio Sermonetano» στο οποίο η πόλη ζωντανεύει και οι πλατείες και τα σοκάκια γεμίζουν με υπαίθρια εστιατόρια και μουσικά γεγονότα.
Την περίοδο των Χριστουγέννων η ατμόσφαιρα είναι σουρεαλιστική και υποδηλωτική: οι πλατείες και οι εκκλησίες είναι γεμάτες χρώματα και γεύσεις που σας κάνουν να ζήσετε μια μαγεμένη ατμόσφαιρα.
Ο Ιανουάριος είναι διάσημος για το φεστιβάλ Sermoneta polenta.

Το έδαφος της Sermoneta είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο λόγω της εγγύτητάς του στα ΚΗΠΟΣ ΝΙΝΦΑ, έναν από τους ομορφότερους κήπους στην Ευρώπη με περισσότερες από δεκαεννέα ποικιλίες φυλλοβόλων μανόλιας, σημύδας, υδρόβιων ίριδων και μια εντυπωσιακή ποικιλία από ιαπωνικά και κερασιά.
Ανάμεσα στα 1300 είδη που μπορείτε να θαυμάσετε στον κήπο των οκτώ εκταρίων αναφέρουμε τα ζιζανιοκτόνα, το αγιόκλημα, το ceanothus, το holly, το clematis, τα κορινέλαια, τα διακοσμητικά μήλα και το δέντρο τουλίπας.

Στο ιστορικό κέντρο της Sermoneta, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια θα βρείτε πολλά μπαρ όπου μπορείτε να πάρετε ένα απεριτίφ στο ηλιοβασίλεμα και τα πολλά πολύ ωραία εστιατόρια που μπορούν να προσφέρουν κρασιά και τυπικά πιάτα Sermonetan σε πολύ λογικές τιμές: σούπα φασολιών με 14 είδη μπαχαρικά, σπιτικά gnocchi, ταλιατέλες με σάλτσα κρέατος, ρολά κρέατος, ζαμπόν Bassiano, επιδόρπια και κρασί και ιταλικό ελαιόλαδο: ακόμη και στο τραπέζι υπάρχει η μεσαιωνική ατμόσφαιρα με αρχαία πιάτα και μοναδικές γεύσεις στον κόσμο.

Ο διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης Franco Zeffirelli μετά από ένα ταξίδι στη Sermoneta, ερωτεύτηκε τη χώρα και το ονόμασε «Μικρό Παρίσι της Ιταλίας»: χάρη στη μεσαιωνική του δομή, η Sermoneta ήταν πάντα ένα κινηματογραφικό σύνολο από μερικές ταινίες μεταξύ των οποίων θυμόμαστε ' Silk 'ή το υπέροχο' Απλά πρέπει να φωνάξουμε 'με τους Roberto Benigni και Massimo Troisi.
Στη Σερμονέτα διαχειρίζομαι και το δικό μου διαμέρισμα 1091193.

Διαχειριστής καταλύματος

Marco Bevivino

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Solo animali di piccola taglia ben addestrati.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σερμονέτα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Σερμονέτα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Κέντρο Μουσικής Conservatorio di Musica και Museo Storico Piana delle Orme, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κάστρο Caetani και Παλάτι Palazzo Caetani. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Aquaparco Scivosplash και Miami Beach Acquapark Village. Κάντε ένα διάλειμμα με τουρ σε οινοποιείο και κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Sermoneta, Lazio

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Cattedrale di Santa Maria Assunta - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο Caetani - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Abbazia di Valvisciolo - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι της Ninfa - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Gardens of Ninfa - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Latina: 18 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Τσιαμπίνο (CIA): 72 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Antico Emporio Stivali Fraschetta - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Chichibio - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Bonifacio VIII - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Il Pomarancio - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Trattoria Ghost - 4 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Alain D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Marco est aux petits soins pour ces hôtes toujours prêts à rendre notre séjour agréable
Lieu idéal pour alterner visites culturelles et plage
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Rick V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
X
Marco is a wonerful host and has a lovely appartment.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

Steve H., Bradley

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We had a wonderful stay, and the town was extra special.
I would suggest that Marco include some necessities that others include with their units. More toilet paper (there was a total between three bathrooms) of about a third of a roll in total, a couple small packets of shampoo, two little slivers of hand soap, no dishwashing or laundry detergent. These items are normally included because for foreign renters it isn't easy to find simple items like this and it should be included in the rental. Other than that the appartment was very clean and plesant.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

Mehdi K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Confort et sérénité, une base idéal pour le sud Latium
L'appartement, bien équipé, avec une salle de douche par chambre et tout l'équipement nécessaire, est très agréable. Sa terrasse, dominant la plaine jusqu'à la mer, avec ses superbes couchers de soleil, a donné un charme particulier à notre séjour. Sermoneta est une petite perle méconnue, moyennageuse, peu touristique et authentique. Marco a toujours été disponible et d'une aide précieuse pour résoudre un problème éventuel. Un très bon souvenir!
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

8/10 Καλό

Judith S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Geräumige Wohnung mit schöner Terrasse, netter Vermieter
Die Ferienwohnung ist gut geschnitten und geräumig, geschmackvoll eingerichtet und sehr komfortabel mit drei Bädern ausgestattet. Sie besitzt eine schöne Terrasse mit einem weiten Bick über die Ebene. Der Vermieter Marco ist sehr nett, entgegenkommend und hilfsbereit. Ein Nachteil besteht jedoch darin, dass es nur im Wohn- bzw. Küchenbereich eine Klimaanlage gibt und nicht in den Schlafzimmern. Bei hohen Außentemperaturen waren diese daher nachts recht stickig. Außerdem haben die Fenster der Schlafräume leider auch keine Fliegengitter. Und die Ausstattung der Küche mit Geschirr könnte etwas besser sein. Der Pool ist schön und gepflegt, aber man muss eine kurze Strecke mit dem Auto fahren. Der mittelalterliche Ort Sermoneta ist klein, ruhig und sehr hübsch. Insgesamt haben wir uns dort wohl gefühlt.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marco Bevivino

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Marco, I am 40 years old and in this picture there is my girlfriend Marianna, we have two beautiful daughters...I have a degree in Economy and I like host people in my apartments in Sermoneta for suggesting restaurants, turistic itineraries, monuments and everithing for a relaxing vacancy!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

These apartments belong to a medieval court of 1400 that my father has completely foreign tourists at the beginning of 2010 ask me to stay for a week or more in one apartment because they loved the combination 'past and modern' and the relaxing view that offered the so day by day I have improved this hobby of "accomodate people" and today thanks to our competence in welcoming guests and thanks to the high quality of the apartments, our structure is reccomended in the Novembere 2011 issue of 'Bell'Italia', one of the most famous italian magazine of tourism.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων