Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

A ξεφύγετε από τη θάλασσα

A ξεφύγετε από τη θάλασσα

Συλλογή φωτογραφιών για A get away by the sea

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος A ξεφύγετε από τη θάλασσα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Whitstable, Kent, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Tankerton Beach5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι Whitstable2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Whitstable6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LGW-Γκάτγουικ)82 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

A ξεφύγετε από τη θάλασσα

Η κράτηση είναι για δύο τουλάχιστον διανυκτερεύσεις, αλλά ρωτήστε αν δεν είμαι κράτηση ότι είναι δυνατόν να κάνει μόνο ένα.

Το Tankerton είναι ένα κρυμμένο κόσμημα, ανοιχτό και ευρύχωρο, με εύκολο χώρο στάθμευσης και μια μεγάλη καταπράσινη έκταση, "Οι πλαγιές", όπου θα έχετε τη μεγαλύτερη θέα στη θάλασσα. Το Jojo's βραβευμένο εστιατόριο τάπας βρίσκεται στις πλαγιές με θέα στη θάλασσα, ένα εξαιρετικό μέρος για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Οι επιβάτες Little House είναι ένα αυτόνομο σπίτι με ένα υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στην πλευρά της δικής μας. Υπάρχει η επιλογή ενός καναπέ-κρεβάτι. Το καθιστικό είναι ένας καλά σχεδιασμένος χώρος διπλού ύψους με κρεμαστά κρεμαστά φωτιστικά, άνετα καθίσματα και τοίχο τοποθετημένο τηλεχειριζόμενο T. V με την επιλογή του Netflicks. Μια μικρή κουζίνα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, με την πολύ σημαντική καφετέρια, φρυγανιέρα, ψυγείο και ψυγείο καλής ποιότητας, φούρνο μικροκυμάτων και πρίζα μαγειρέματος. Το μπάνιο είναι υψηλών προδιαγραφών, συναντάτε ένα γυάλινο και πλακόστρωτο περίπατο σε ντους και ένα καλά τοποθετημένο vintage ντουλάπι που κρατάει το νεροχύτη πάνω από το οποίο θα βρείτε έναν αισθητήρα ελεύθερου φωτός στον καθρέφτη για πρόσθετη πολυτέλεια. Μια μικρή πτήση από σκάλες οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα της κρεβατοκάμαρας, αυτό είναι φτιαγμένο για μια πολυτελή και ζεστή ατμόσφαιρα, εδώ θα βρείτε ένα κρεβάτι king size που όλοι θαυμάζουν για το ότι είναι σούπερ άνετο, πάντα με ρωτάει από πού το έφερα, εγώ να υπερηφανευτείτε και να φροντίσετε με τα σιδερωμένα κλινοσκεπάσματα και τις πετσέτες μπάνιου και χεριών. Αυτός είναι ένας αδιάκοπος ήρεμος χώρος με μια κρεμάστρα επί παραγγελία, έχω βάλει μερικά ρομαντικά διακριτά φώτα για απαλό φωτισμό. Στον πάνω όροφο, όπως και στον κάτω όροφο, θα βρείτε usb direct plugins. Είμαστε διαθέσιμοι εάν χρειάζεστε εμάς ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την περιοχή που είμαστε πολύ ευτυχείς να βοηθήσουμε, συχνά βλέποντας μόνο τους επισκέπτες που φθάνουν ή φεύγουν, είναι εύκολο να βρείτε τα πόδια σας και στη συνέχεια να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας.

Έχω ζήσει εδώ και 8 χρόνια, κινούμενος από το Λονδίνο και ποτέ δεν ήταν απογοητευμένος από την άποψη από τις πλαγιές όλων των καιρικών συνθηκών και των εποχών είναι μια πολύ ιδιαίτερη αρένα για να δει τόσο μακρινά στη θάλασσα και τόσο πολύ πάνω από τον ουρανό.
Αυτό είναι ένα μέτωπο της θάλασσας χωρίς πλήθη που συχνά μπορείτε να περάσετε τη μέρα με αυτό που μοιάζει με το δικό σας ιδιωτικό κομμάτι της παραλίας μεταξύ των γκρίζων που βγαίνουν στη θάλασσα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν χρειάζεται να χάσετε οποιαδήποτε από τη φασαρία της ζωής Whitstable είναι 15 λεπτά με τα πόδια στο μέτωπο όπου τα πλήθη περιμένουν. Το Whitstable είναι γεμάτο εκπληκτικά εστιατόρια και ανεξάρτητες μπουτίκ κατά μήκος κάποιων πιο σκοτεινών χώρων και καταστημάτων.
Έχω ένα κατάστημα ρούχων vintage και retro ladies στην παραλία στην αυλή Keams που άνοιξε τον Απρίλιο - Σεπτέμβριο, που βρίσκεται μόνο μεταξύ του Keams yard Gallery και του Kent και του Λονδίνου χειροποίητου καταστήματος επίπλων. Σε μικρή απόσταση από την παμπ και το εστιατόριο Pearsons και το διάσημο εστιατόριο Native Oyster, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα παγκοσμίως διάσημα στρείδια.
Η νυχτερινή ζωή είναι μεγάλη που μπορείτε να επιλέξετε πόσο από αυτό θα θέλατε να απολαύσετε υπάρχουν πάντα ζωντανές μπάντες σε πολλές από τις τοπικές παμπ, το Whitstable είναι γνωστό και σεβαστό για τη ζωντανή μουσική του. Είναι σε αυτό το σημείο όταν είμαι πάντα ευτυχής που ζουν στο Tankerton επιστρέφοντας στο ήρεμο και ήρεμο για ύπνο.
Θα ήθελα να αναρτήσετε ότι αυτός ο προορισμός είναι ένας μεγάλος όλα τα rounder υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα μέρη για να επισκεφθείτε με εύκολη πρόσβαση από εδώ με το αυτοκίνητο ή τρένο ο σταθμός είναι μόνο σε μικρή απόσταση με τα πόδια.
Το σπίτι είναι πολύ καλά τοποθετημένο για όλες τις ανάγκες σας και μεγάλη πρόσβαση στο τέλος του δρόμου είναι Tankerton οδός όπου θα βρείτε ένα μίνι Tesco, πολύ βολικό, πολλοί παίρνουν aways, μια μικρή pub ζυθοποιία The Tankerton Arms, το κατάστημα κρασιού \ μπαρ, εστιατόρια και πολλά άλλα. Η στάση του λεωφορείου είναι επίσης πολύ βολικά τοποθετημένη στο τέλος του δρόμου που μπορείτε να φτάσετε στο λεωφορείο είτε για να επιστρέψετε στο σπίτι είτε να πάτε έξω για το βράδυ στο Whitstable ή το Canterbury, ενώ το Whitstable απέχει μόλις 5 λεπτά.

Πρόσβαση επισκεπτών
Έχουμε ένα κλειδί που μπορείτε να φτάσετε και να φύγετε ανεξάρτητα.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
Είμαι μόνο δίπλα, τόσο πολύ ευτυχής να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και χαρούμενος που θα σας βοηθήσω.


ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αυτό δεν είναι σπίτι κάτω των 12 ετών

Παρακαλούμε να σέβεστε το σπίτι και το ντεκόρ, να μου ενημερώσετε αν κάτι έχει σπάσει ή έχουν υποστεί ζημιά τα ατυχήματα συμβαίνουν απλώς καλύτερα να ξέρει το άσπρο

Είμαστε μια οικογένεια και μετά τις 10 το βράδυ είμαστε ήσυχοι, αν έρθετε σπίτι αργά παρακαλούμε να είστε ευγενικοί με τους γείτονες και τους εαυτούς μας. Σας ευχαριστώ

Διαχειριστής καταλύματος

Amanda

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: no parties
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Whitstable

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Whitstable) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Καθεδρικός του Καντέρμπουρι και Η Αίθουσα των Βασιλιάδων, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι Whitstable και Λέσχη γκολφ Whitstable and Seasalter. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: BMX Πίστα Herne Bay ή Πεδία Σκοποβολής Greenfields. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με θαλάσσιο σκι και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Whitstable, Kent, England

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κατηφόρα Tankerton - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Tankerton Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Κάστρο και Κήποι Whitstable - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι Whitstable - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Whitstable - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Γουίτστεϊμπλ: 17 λεπτά με τα πόδια
  • Λονδίνο (SEN-Southend): 92 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Oyster Shed - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Wheatsheaf - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • JoJo's - 10 λεπτά με τα πόδια
  • West Whelks Shellfish - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 23 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,8/10

Παροχές

9,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andrew C., Leamington Spa

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous and cosy house
Passengers house is a fabulous cosy little house that like home from home,fantastic location on a quiet street but a short walk to shops bars and sea front,you get a warm feeling on entering the house,comfy sofa,fairy lights,kitchenette, beautiful bathroom with fantastic shower,a short climb upto the mezzanine floor to a very comfortable bed,we slept soundly. We absolutely love Whitstable with its many bars/cafés, beautiful harbour and seafront, everone is so friendly especially our New Years eve party at the Pearsons arm's pub.cant wait to return, thanks to Amanda for being a great host.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Laura

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
We absolutely loved our stay, the property is beautifully decorated, well thought out and immaculate. There is off street parking and all the amenities you’d need near by. Don’t think I’ve ever had such a comfortable sleep away from home! Amanda was a fantastic host, nothing was too much bother and just knowing she was on hand if we needed her was great…not that we did as everything was perfect for us! We will definitely be back ☺️
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Margaret D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Passenger House
This is a perfect location. The accommodation is very clean, comfortable and stylish. Will definitely be back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2021

10/10 Άριστο

Christopher S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top Stay
Clean, warm, modern - perfect location very close to the sea. Whitstable a short and picturesque walk away. Tankerton has numerous takeaways and a lovely micro brewery pub.

10/10 Άριστο

Julie L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
😮 wow
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Amanda

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Alex and I or both have a degree in Fine Art and I an M.A from the Royal college of Art, we both have creative jobs which we juggle and our three children. We moved from Brick lane in East London. We love the house and location its perfect for access and calm family life.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We managed to get a largish house and with a big renovation we built Passengers little house on the side. It took us a long time to realise the design for a unique, open and airy space, packed with character and comfort.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A lovely well designed high spec space close to a very special seafront where you just will not experience the kind of crowds you might elsewhere.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων