ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Κομψή ευρύχωρη 4 κρεβάτι 3 βίλα μπάνιο. Μεγάλο SW που βλέπει απομονωμένη πισίνα και κατάστρωμα.

Κομψή ευρύχωρη 4 κρεβάτι 3 βίλα μπάνιο. Μεγάλο SW που βλέπει απομονωμένη πισίνα και κατάστρωμα.

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful, large 4 bed, 3 bath home. Sunny SW deck and private pool.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Κομψή ευρύχωρη 4 κρεβάτι 3 βίλα μπάνιο. Μεγάλο SW που βλέπει απομονωμένη πισίνα και κατάστρωμα.

10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα232 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Rotonda West, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLittle Gasparilla Island Beach15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Englewood21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Boca Grande Beach25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒένις, Φλόριντα (VNC-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Βένις)36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Towels provided · Bathtub or shower · Bathtub · Toilet · Hair dryer

Μπάνιο 3

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κομψή ευρύχωρη 4 κρεβάτι 3 βίλα μπάνιο. Μεγάλο SW που βλέπει απομονωμένη πισίνα και κατάστρωμα.

Οι φιλοξενούμενοι μας ερωτεύονται την ευρύχωρη και ευέλικτη διάταξη. Ιδανικό για φίλους ή διαφορετικές γενιές που θέλουν να κάνουν διακοπές μαζί. Η βίλα προσφέρει σε όλους μια μικρή πολυτέλεια καθώς και ιδιωτικότητα τόσο στο σπίτι όσο και στην υπέροχη απομονωμένη πισίνα ..........

Αυτή η μεγάλη βίλα διαθέτει πολυτελές και άνετο καθιστικό, ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο και κουζίνα με διαχωριστικό σχέδιο για τα 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 8 άτομα άνετα.
Η διακόσμηση σχεδιαστή περιλαμβάνει έπιπλα υψηλής ποιότητας σε όλα τα αρχαία κομμάτια και vintage αντικείμενα τέχνης ολοκληρώνουν το καλαίσθητο, άνετο στυλ.
Βρίσκεται δίπλα στο νέο γήπεδο του γκολφ είναι πολύ ιδιωτικό που προβάλλεται από την πράσινη ζώνη χωρίς άμεσους γείτονες.

Υπάρχει μια μεγάλη, πλήρως κλιμακωτή, ηλιόλουστη περιοχή καταστρώματος, η οποία είναι πολύ ιδιωτική και αντιμετωπίζει νοτιοδυτικά. Η αφρώδης πισίνα μπορεί να έχει επιπλέον ηλεκτρική θέρμανση (χρεώνεται ξεχωριστά) και την πρόσθετη ασφάλεια ενός παιδικού φράγματος ασφαλείας για επιπλέον ξεκούραση στα μικρά παιδιά.
Υπάρχουν πολλές ξαπλώστρες και αν ο ήλιος γίνει πολύ ζεστός ή στο τέλος της ημέρας μπορείτε να υποχωρήσετε κάτω από το μεγάλο σκιερό lanai και να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο ή να απολαύσετε ένα βραδινό γεύμα στην καλυμμένη τραπεζαρία με τραπεζαρία και καρέκλες, και ανεμιστήρες ψύξης. Υπάρχει μια μπάρμπεκιου αερίου BBQ.

Το ευρύχωρο εσωτερικό διαθέτει μια κομψή είσοδο που οδηγεί σε ένα υπέροχο δωμάτιο με βαθιούς καναπέδες για να χαλαρώσετε και ένα επίσημο τραπέζι για αυτά τα ειδικά γεύματα. Η ξεχωριστή κουζίνα για φαγητό είναι καλά εξοπλισμένη με τραπεζαρία και καρέκλες και μπαρ πρωινό, ξύλινα γραφεία και γραφεία γρανίτη. Η κουζίνα, το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων και το μεγάλο ψυγείο-καταψύκτη με παγομηχανή και ψυγείο νερού είναι όλες οι συσκευές GE από ανοξείδωτο χάλυβα. Υπάρχει καφετιέρα, ηλεκτρικός βραστήρας και τοστιέρα. Παρέχονται άφθονα σκεύη, γυαλιά και μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα. Θα βρείτε ακόμη κύπελλα αυγών και κροτίδες αστακό!
Συνδέεται από το μπαρ πρωινού στο ζεστό οικογενειακό δωμάτιο με τους μεγάλους καλαίσθητους καναπέδες, ένα ιδανικό μέρος για να παρακολουθείτε την καλωδιακή τηλεόραση ή τα DVD της επίπεδης οθόνης και να ακούτε μουσική στο CD player. Παρέχεται μια επιλογή CD, βιβλίων, παιχνιδιών και παιχνιδιών. Το υψηλής ταχύτητας internet είναι δωρεάν για να φέρετε ακριβώς το φορητό σας υπολογιστή.

Το πλυντήριο διαθέτει πλυντήριο ρούχων, νεροχύτη, στεγνωτήριο, σίδερο και σιδερώστρα.

Υπάρχουν 2 πλοιάρχες και οι δύο με ιδιωτικό μπάνιο. Η κύρια σουίτα των ιδιοκτητών βρίσκεται ξεχωριστά από τα άλλα υπνοδωμάτια και διαθέτει ένα πολυτελές king size κρεβάτι (super king στο Ηνωμένο Βασίλειο), τηλεόραση με DVD player, δική του και της δικής της ντουλάπας και ιδιωτική πρόσβαση στο κατάστρωμα της πισίνας. Το en-suite διαθέτει καμπίνα ντους, μεγάλη μαρμάρινη μπανιέρα για να απολαύσετε και μονάδες μαρμάρινης ματαιοδοξίας.
Η δεύτερη σουίτα διαθέτει ένα queen size κρεβάτι (ένα βασιλιά στη Βρετανία) καλωδιακή τηλεόραση, καμπίνα ντους και ιδιωτικό μπάνιο με μαρμάρινη ματαιοδοξία, καμπίνα ντους και επίσης ιδιωτική πρόσβαση στο κατάστρωμα της πισίνας.
Το τρίτο και τέταρτο υπνοδωμάτιο έχουν δύο μονά κρεβάτια και ντουλάπες, μοιράζονται τη χρήση του οικογενειακού μπάνιου που ανοίγει στην πισίνα.

Το ενσωματωμένο διπλό γκαράζ διαθέτει τροφοδοσία με τηλεχειρισμό.

Για τους επισκέπτες, υπάρχουν 2 ενήλικες και 2 παιδικά ποδήλατα, ρακέτες του τένις, ράβδοι αλιείας, παιχνίδια για την πισίνα και τα απαραίτητα για θαλάσσια ταξίδια, ψυγεία, καρέκλες και ομπρέλα.

Υπάρχει πλήρης αλλαγή σεντονιών για κάθε υπνοδωμάτιο, άφθονες πετσέτες για κάθε μπάνιο και μια καλή επιλογή από πετσέτες παραλίας.

Αυτή είναι μια βίλα για μη καπνίζοντες, αλλά επιτρέπονται κατοικίδια ζώα κατόπιν συμφωνίας.

Η λαμπρή, τοπική επαγγελματική εταιρία συντήρησης είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει και να σας φροντίσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το σπίτι μας βρίσκεται στην περιοχή Rotonda West στη νεότερη περιοχή της κοιλάδας του Pine. Η γέφυρα αντιμετωπίζει νοτιοδυτικά και παίρνει πολλή ηλιοφάνεια, είναι πολύ ιδιωτική καθώς έχει υποβαθμισμένες παρτίδες και στις δύο πλευρές. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια μικρή ζώνη πράσινης ζώνης πριν από την πλωτή οδό του γηπέδου γκολφ. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε την τοπική άγρια ​​φύση των Gopher Tortoises, Armadillos και μερικές φορές ένα Bobcat που διέρχεται.

Στην καρδιά της Rotonda βρίσκεται ένα κοινοτικό πάρκο 30 στρεμμάτων με δωρεάν γήπεδα τένις, παιδική χαρά και μονοπάτια ποδηλασίας μέσα από το φυσικό καταφύγιο. Η Rotonda μπορεί να υπερηφανεύεται επίσης για τις μεγάλες και αναπτυσσόμενες περιοχές του Broadmoor με τις πικνίκ, τα μονοπάτια και τα μονοπάτια και την ποδηλατική διαδρομή Cape Haze Pioneer.

Οι λάτρεις του γκολφ είναι χαλασμένοι για επιλογή με 5 γήπεδα γκολφ και 99 τρύπες γκολφ στη Ροτόντα μόνο και μόνο 5 λεπτά μακριά.
Τα μίλια των ήσυχων ακτών και των υδάτινων ακτών του κόλπου βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Ιδανικό για χαλάρωση στην άμμο, βαρκάδα και ψάρεμα.
Η τραπεζαρία και τα ψώνια είναι εύκολη και ποικίλη, με τα σούπερ μάρκετ και τα τοπικά εστιατόρια σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα εμπορικά κέντρα και τις μεγάλες αλυσίδες εστιατορίων, μόλις 20 λεπτά μακριά.

Διαχειριστής καταλύματος

Mike Barker or Ann Loads
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Contact owner with pet details before booking.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No more than 10 people on the property at any time.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Ροτόντα Γουεστ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Πάιν Βάλεϊ (Ροτόντα Γουεστ). Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο Lemon Bay Playhouse και Μουσείο Boca Grande Lighthouse Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Cape Haze Pioneer Trail Park και Λέσχη Γκολφ Oyster Creek Golf Club. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Tails and Scales Charters και Treasure Lanes. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα Gasparilla Marina - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Gasparilla Island Beach - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Don Pedro Island Beach - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Englewood - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Boca Grande Beach - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο της Πούντα Γκόρντα (PGD): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nicola's Italian Kitchen - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Swirls N Curls Ice Cream - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 44 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Drew R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Almost perfect.
Great location, comfortable & clean. Could use a general refresh but otherwise great.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Janice M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacation time
House was in good shape and spacious. Have been in this area in the past and great time.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Katelyn P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Get-A-Way … Hidden Gem in Southern Florida
My husband and I, along with our three children under 12, vacationed in Mike and Ann’s lovely southern Florida home over the late December / early January holidays. While we are just now arriving home back to our frigid temperatures in the Midwest, we loved every moment of our stay in the sunshine - from the inviting and simple check in (key box) to the spotless home with so much space our children had no choice but to spread out and not bother each other. The home was fully stocked with everything our family could have needed and so much more - every kitchen appliance and tool to cook a delicious meal pool side (* the pool is gorgeous, heated for the slightest price if you’d like - of course we chose that option!) and the garage has many sand toys, pool toys, beach chairs, etc. We made the drive up to Disney, we ventured to amazing restaurants, explored gorgeous beaches collecting sharks’ teeth and shells & most importantly made memories to last a lifetime with our three growing children. If you’re reading reviews on VRBO and wondering if this is the one for your family, it is. It is about a 15min+ drive to grocery, etc. but we are very used to that in our own town as well and find that to be perfectly normal. Thank you for your allowing us to stay at Bobcat Villa! •The Passengers•
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Phil M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bobcat Villa
We had 15 days of an excellent stay, a lovely villa and pool, first class response from management team, just needed pool heating turned on, arrived within 20 minutes. Villa very well appointed, great location. Not overlooked, lots of wildlife, Tortoise, Armadillos and birds. You can hear but not see the odd Golfer to rear of lot. Excellent holiday on Rotonda, you have to try Sassy Tarts for cakes, pot pies and quiche.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mike Barker or Ann Loads

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Mike is a retired medical doctor and his wife Ann is a retired company director. We were both born in England, Mike is originally from London and has slowly moved further into the countryside after completing medical school in the city of London. Ann has lived in the countryside all her life, starting her career in agricultural research before moving into international commercial horticulture. We now live in rural Suffolk, have a large garden to look after and a home full of cats and dogs!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have been visiting Rotonda for over 20 years and have constantly been drawn by its open space, peace, wildlife and friendliness.
When we retired we decided a home on Rotonda would be our dream so that our now extended family, spread around the globe could holiday together.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We wanted a home that was ideal for friends, relatives and different ages to holiday together whilst still allowing space and privacy. The layout of the house with its master suite well apart from the other bedrooms and the separate family and great rooms give space enough for everyone to do their own thing. All the different dining options allow everyone to eat as they choose or enjoy a meal together and the large secluded sunny heated pool and deck means everyone can enjoy the beautiful Florida weather.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες