Διαμέρισμα στον προορισμό London, EnglandΙδιώτης οικοδεσπότης

Ταξιδεύοντας Σόλο; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ Ιδιωτική Κουζίνα, στο Δυτικό Κένσινγκτον

Ταξιδεύοντας Σόλο; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ Ιδιωτική Κουζίνα, στο Δυτικό Κένσινγκτον

Συλλογή φωτογραφιών για TRAVELLING SOLO? HOME WITHIN A HOME, with Private Kitchen, in West Kensington

Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 24, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Σπα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ταξιδεύοντας Σόλο; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ Ιδιωτική Κουζίνα, στο Δυτικό Κένσινγκτον

10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 1 άτομο19 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

London, England
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Ολύμπια5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKensington High Street (Οδός)7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧάιντ Παρκ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 1 άτομο)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ταξιδεύοντας Σόλο; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕ Ιδιωτική Κουζίνα, στο Δυτικό Κένσινγκτον

Με δικό της πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι για δικό σας μόνο χρήση, ένα ιδιωτικό μπάνιο, αυτό το διαμέρισμα 1 υπνοδωματίου στο σπίτι μας είναι ιδανικό για τον ανεξάρτητο τουρίστα, επαγγελματία ταξιδιώτη ή ώριμο επισκέπτη φοιτητή που επιθυμεί να βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Έχει εύκολη πρόσβαση στο υπόγειο ["το σωληνάριο"] στο West Kensington [4 λεπτά με τα πόδια] και το Baron's Court [8 λεπτά με τα πόδια]. Το εκθεσιακό κέντρο Olympia απέχει 3 λεπτά με τα πόδια. Kensington High Street; 8 λεπτά με τα πόδια, με λεωφορείο 3 λεπτά.
Τα λεωφορεία είναι πολλά και σε απόσταση 2 - 4 λεπτών με τα πόδια από εδώ.

ΤΟ ΧΩΡΟ - Γενικά:
Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη οδό West Kensington, το καλά εξοπλισμένο κατάλυμα είναι ιδανικό για τον ανεξάρτητο ταξιδιώτη ή επαγγελματία επισκέπτη και προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού και των γραφείων, αν χρειαστεί [δείτε παρακάτω]. Η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας κοινόχρηστης πόρτας εισόδου [με εμάς] και έχει την δική της πόρτα μέσα στα διαμερίσματά μας και έτσι είναι απόλυτα ιδιωτική.

Η επίπεδη [18. 70 τ.μ. περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο [με θέα στον όμορφο κήπο], ιδιωτικό μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για αποκλειστική χρήση. Τα δωμάτια καθαρίζονται επαγγελματικά, τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται, μία φορά την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το διαμέρισμα διαθέτει υπηρεσία Wi-Fi με οπτική ίνα BT Infinity και έχει δικό του σταθερό τηλέφωνο.

ΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ - Λεπτομέρειες:
ΜΟΝΟ ΣΑΛΟΝΙ - με εντοιχισμένες ντουλάπες, κρεμάστρες, στεγνωτήρα μαλλιών, γραφείο με φορητό υπολογιστή και καρέκλα, τηλέφωνο σταθερής τηλεφωνίας, πλευρική καρέκλα, ξυπνητήρι και έξυπνη τηλεόραση. [Bed 3ft / 91cm wide.]
Τα γενναιόδωρα κλινοσκεπάσματα, τα σεντόνια και οι πετσέτες παρέχονται με επιλογή από καλοκαιρινά ή χειμωνιάτικα παπλώματα. Μπορούν να παρέχονται μαξιλάρια χωρίς φτερά - επιτρέψτε μου να ενημερώνομαι κατά την κράτηση.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ - περιέχει μονάδες, μπαρ για πρωινό, ηλεκτρικό φούρνο, εστία αερίου, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, νεροχύτη, τοστιέρα, βραστήρα, καφετιέρα [French press], πλυντήριο / στεγνωτήριο, μαχαιροπίρουνα, σκεύη, - ένα ηλεκτρικό μίξερ αν θέλετε να ψήσετε ένα κέικ! - και όλα τα συνηθισμένα είδη κουζίνας [τσάι, καφέ, αλάτι, πιπέρι, λάδι, βότανα και μπαχαρικά κλπ.] Που έχετε στο σπίτι σας στην κουζίνα σας.

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ - εξοπλισμένο με λεκάνη χειρός, τουαλέτα, μπάνιο και ντους χειρός. Ράφι στεγνώματος για τα αντικείμενα που δεν θέλετε να βάλετε στο στεγνωτήριο.
Τα σαμπουάν, τα μαλακτικά, τα σαπούνια, οι ιστοί, οι μπουμπούκια βαμβακιού και τα βαμβακερά μαξιλάρια παρέχονται επίσης για τη χρήση σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα συσκευάζετε ..

ΚΗΠΟΣ - υπάρχει άμεση πρόσβαση από την κουζίνα σας στον όμορφο πλακόστρωτο κήπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. διαθέτει τραπέζι, καρέκλες, εξωτερικό τροφοδοτικό και φωτισμό στον κήπο. Είμαι πολύ χαρούμενος αν οι επισκέπτες επιθυμούν να διασκεδάσουν επαγγελματίες συναδέλφους ή φίλους εκεί, αλλά, έχοντας υπόψη τους γείτονες, δεν υπάρχει δυνατή μουσική εκεί έξω, παρακαλώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ:
Ένα σίδερο και σιδερώστρα, ραδιόφωνο FM, κεντρική θέρμανση για το χειμώνα, ένας ανεμιστήρας εάν ο καλοκαιρινός καιρός θερμαίνεται και ένας θερμοσίφωνας, εάν οι νύχτες είναι ψυχρές. US & EU σε βρετανικούς ηλεκτρικούς μετατροπείς βύσματος, ομπρέλα και άλλα χρήσιμα κομμάτια.

Επίσης εγκαθίστανται ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα και συναγερμού καπνού, μαζί με πυροσβεστήρα και συναγερμό διαρρήξεων «απλό στη χρήση» που καλύπτει την επίπεδη και τις προσωπικές μας αίθουσες. Ένας έλεγχος ασφάλειας αερίου εκτελείται ετησίως, ένα αντίγραφο του οποίου βρίσκεται εντός του επιπέδου.

EDIBLES κατά την άφιξη:
Για να μην χρειαστεί να πάτε για ψώνια αμέσως μετά την άφιξη, θα σας δώσω γάλα, αυγά, τυρί τσένταρ, ψωμί, βούτυρο, γιαούρτια, δημητριακά, OJ, εμφιαλωμένο νερό και φρούτα, μαρμελάδα και μαρμελάδα, τσάι, καφέ επίσης. Ζυμαρικά και σάλτσα ζυμαρικών, κονσέρβες τόνου, τραγανή ψωμιά και άλλα προϊόντα ξηράς, παρέχονται έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε τον εαυτό σας ένα γρήγορο δείπνο εάν εργάζεστε αργά ή έχετε τραπνίσει γύρω από τα μουσεία και δεν έχετε χρόνο να ψωνίσετε.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε διατροφικές προτιμήσεις [i. ε. προτιμάτε το ψωμί χωρίς γλουτένη ή σχετικά με τον τύπο γάλακτος που προτιμάτε), έπειτα ενημερώστε με.

OVERNIGHT GUEST;
Ένα καλό, άνετο φουσκωτό κρεβάτι Intex είναι διαθέσιμο για τον περιστασιακό επισκέπτη για το Σαββατοκύριακο ή για τη βραδιά, αν είστε φιλοξενούμενος μακράς διάρκειας [2 εβδομάδες +] αλλά μόνο με την προηγούμενη έγκριση.
Θα υπάρχει μια ονομαστική χρέωση για αυτόν τον πρόσθετο επισκέπτη, το πλυντήριο και τον καθαρισμό.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ;
Καθώς τρέχω την επιχείρησή μου από εδώ, έχω έναν εκτυπωτή, σαρωτή, χαρτικά γραφείου, γραμματόσημα κ.λπ. και θα χαρούν να σας βοηθήσουν σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε για την επιχείρησή σας ή για ταξιδιωτικούς σκοπούς.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Έχουμε ένα από αυτά. Δείτε τη φωτογραφία στην καταχώριση. Ενώ απλώς αγαπά τους ανθρώπους, δεν επιτρέπεται στα δωμάτιά σας, επομένως μπορείτε να τον δείτε μόνο στον κήπο μέσω του παραθύρου του υπνοδωματίου ή καθώς έρχεστε και περνάτε από την κοινόχρηστη μπροστινή πόρτα / σκάλες σας στα δωμάτιά σας.
Σαφώς, αν είστε αλλεργικός στις γάτες, τότε αυτό δεν είναι το κατάλυμα για εσάς καθώς θα υπάρξει "γούνα στο αεράκι".

ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Απαγορεύεται το κάπνισμα στα δωμάτιά σας, αν και μπορείτε να το κάνετε στον κήπο.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Δεν έχουμε καθ 'εαυτούς «οικιακούς κανόνες», εξαιρουμένου του αμοιβαίου σεβασμού και της αμοιβαίας εκτίμησης.


Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Αυτό το τμήμα του West Kensington είναι κυρίως οικιστικό και έτσι είναι πολύ ήσυχο. Οι δημόσιες συγκοινωνίες όλων των τύπων βρίσκονται σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών. Έχω ζήσει στο Δυτικό Ken για 30+ χρόνια και το περπάτημα εδώ, μέρα ή νύχτα, δεν ήταν ποτέ ανησυχητικό. Η North End Road Road βρίσκεται κοντά [4 λεπτά με το λεωφορείο, 10 λεπτά με τα πόδια]? Η οδός Kensington High Street βρίσκεται στην πόρτα μας (3 λεπτά με το λεωφορείο, 8 λεπτά με τα πόδια) όπως και το εμπορικό κέντρο Westfield [6 λεπτά με το μετρό). Το Westfield διαθέτει κινηματογράφους, εστιατόρια, μπαρ καθώς και εξαιρετικά καταστήματα].
Υπάρχει πάρα πολύ εδώ για να γράψετε τώρα έτσι - ελάτε να εξερευνήσετε!

ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ
Η κυκλοφορία στο Λονδίνο [ή εντός του Ηνωμένου Βασιλείου] είναι πολύ εύκολη από εδώ, καθώς είμαστε τόσο κεντρικοί. Θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών βιβλίων, χαρτών, βιβλιογραφίας μεταφοράς στην περιοχή σας για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Αγοράστε τον εαυτό σας μια «Κάρτα Oyster Visitor's» για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου μόλις φτάσετε στο Λονδίνο Heathrow - ή μπορείτε να το κάνετε online [μέσω του "Transport for London"] πριν την άφιξή σας. Εναλλακτικά, εάν διαθέτετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα χωρίς επαφές, αυτό λειτουργεί όμοια με την κάρτα Oyster Visitor σε όλες τις δημόσιες συγκοινωνίες του Λονδίνου.

BIKE HIRE
Υπάρχουν πολλά ράφια "ποδηλάτων για ενοικίαση" στη γειτονιά, όλα σε κοντινή απόσταση. Ρωτήστε μου και θα σας δώσω λεπτομέρειες των τοποθεσιών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Η μεζονέτα μας αποτελείται από 2 [συνδυασμένα] διαμερίσματα. ζούμε στο υπερυψωμένο ισόγειο, το επίπεδό σας και το γραφείο μου [εργάζομαι από το σπίτι ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων] είναι σε επίπεδο με τον κήπο. Έχουμε αφήσει το flatlet για πάνω από 25 χρόνια και ενώ η ιδιωτική σας ζωή θα είναι απόλυτα σεβαστή, είμαι γύρω στις εργάσιμες ημέρες [συνήθως απομακρύναμε τα Σαββατοκύριακα] για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, συμβουλεύουμε για το τι να δούμε στο Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο , ή απλά να μιλήσετε, αν θέλετε!

Αγαπάμε να έχουμε επισκέπτες εδώ για να μείνουμε και θα σας κάνει να αισθανθείτε "στο σπίτι" [ή να σας αφήσουμε μόνοι] τόσο πολύ όσο και όσο θέλετε.

ΒΡΕΙΤΕ τις ΗΠΑ
Η πρόσβαση από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου είναι απλή. Πάρτε το τρένο από το LHR στο δικαστήριο του Baron [Piccadilly line] και, στη συνέχεια, αλλάξτε πλατφόρμες και πάρτε το τρένο District Line για το μονοπάτι στο West Kensington. Υπάρχει μόνο 4 λεπτά με τα πόδια.
[Δείτε επίσης "Getting Around" παραπάνω.]

ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Θα είμαστε εξίσου ευέλικτοι όσο μπορούμε για τους χρόνους check-in και check-out, με την επιφύλαξη φυσικά των άλλων επισκεπτών.

ΒΗΜΑΤΑ
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχουν 6 βήματα για να περπατήσετε από το δρόμο προς την κύρια μπροστινή πόρτα και στη συνέχεια 12 για να φτάσετε στο δάπεδο του κήπου. Κατά συνέπεια, το κατάλυμα μπορεί να μην ταιριάζει σε εκείνους που είναι ευπαθείς ή αδύναμοι.

Η ΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΑΣ
Φαίνεται φανερό να πείτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή ασφάλιση για να καλύψετε τόσο τα ταξιδιωτικά σας σχέδια όσο και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Διαχειριστής καταλύματος

Trish Walker
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Not your own but I have a cat.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is allowed in the garden

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λονδίνο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Τένις του Wimbledon και Στάδιο Twickenham, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Kensington High Street (Οδός) και Εμπορικό Κέντρο Westfield London. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Επιστήμης. Κάντε ένα διάλειμμα με κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Ολύμπια - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Kensington High Street (Οδός) - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Westfield London - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάιντ Παρκ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Kensington (Olympia) Station: 8 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό του Γουέστ Κένσινγκτον: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Χίθροου (LHR): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • West Kensington London Underground Station - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Executive Lounge Hilton - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Harris + Hoole - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Society Bar & Restaurant - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Famous Three Kings - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 74 από 78 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 78 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 78 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 78 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 78 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Amanda H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome!
Truly excellent communication prior and during stay. Loved my time chatting with Trish, and location couldn’t have been better with access to Underground and ease of use for Ubers. Thanks so much for making my first trip to London a delight!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Chelsea W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot for a solo traveler
Trish was a wonderful hostess. She was very accommodating to my early arrival. I had no problems during my stay. The bath (rather than a shower) was not ideal, but this is England after all. I remote worked from the room and found the internet to be reliable. Any questions I had, Trish was very responsive. The bed was comfy, and I enjoyed the garden view. Having a kitchen is also a major bonus. It was a quick walk to the tube, which helped going around the city during the day. It’s a home within a home, so I encourage anyone looking for an isolated spot to book elsewhere. But if you’re up for a brief and friendly chat with your hostess, this is the place for you.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Morag W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sweet little flat in a great location
The hosts were lovely, welcoming, friendly, and easy to communicate with. The flat had everything I needed and was a cozy, comfortable home base, well situated for getting everywhere I needed to go. I look forward to staying again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jasmin W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Short stay in West Kensington
I stayed here for three nights. The location is great, short walk away from the underground and I felt very safe when walking to and from on my own. Trish is a great host who welcomed me I from the get go and was very kind and friendly. If I’m coming to London again I will definitely look into staying here again! :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ellen H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great space for solo travelers
Trish was a wonderful host and very attentive to any guest needs (such as providing extra blankets and food at the beginning of the stay). The flatlet provides you with a great combination of feeling safe while being independent. I hope to be able to visit again!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Trish Walker

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am an interior designer and have run my practice for some 30 years, handling the design, project management [and everything else from the ground up] for high end residential properties in Central London and the South East of England. I Can describe myself as a 'baby boomer’, who has an eclectic taste in music from Tchaikovsky, Dvorak to Techno, Dance and everything in between and beyond too. I have latterly discovered the joys of gardening! I enjoy the theatre as does my partner, Kim. He is an accomplished amateur actor, director, producer of some long experience whilst running his own business too. He is a fluent French speaker. We love having guests come stay so we can enjoy, and learn from them as much as we hope they will appreciate us and what we can tell them about our lovely London. Having a Resident Feline is a must for me. For Kim? Good food and wine in the 'fridge is Kim’s preference so he, as self-appointed Chef of the household and enamoured of Good Food, can cook a decent supper.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

If you are travelling on your own – whether for business, as a tourist or a mature student – then our West Kensington, very central London accommodation gives you The Best of all Worlds. Total independence – to cook, sleep, bathe, spend time in the garden, to come and go as you wish whilst knowing there are friendly faces [me and my partner, Kim] who will help you, give advice and chat, as much or as little as you wish and with complete personal safety too. Much better than staying in an impersonal hotel, or in a flat on your own, I’d say. I have been enjoying hosting Guests here for over 25 years so know all the “bells and whistles” to make your stay with us a memorable one.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Your own "home within a home" here gives you, as a single traveller, total independence with the comfort of knowing that your Hosts are born and bred Londoners and that we are here to advise and support you during your visit without encroaching on your own personal space [that, of course, works both ways ...].
What could be better when visiting the wonderful City of London than to have your own Kitchen, Private Bathroom and Bedroom, in such a good location for the sights, for transport, free and easy access to come and go as you wish and all with the comfort of knowing that you will be safe and supported?

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες