Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μια χαλαρωτική διακοπές μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Matera

Μια χαλαρωτική διακοπές μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Matera

Συλλογή φωτογραφιών για A relaxing holiday just a few km from Matera

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Μια χαλαρωτική διακοπές μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Matera

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Pisticci, Basilicata
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMarina di Pisticci16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Metaponto16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Basilicata19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπάρι (BRI-Karol Wojtyla)90 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια χαλαρωτική διακοπές μόλις λίγα χιλιόμετρα από το Matera

χώρος

.... γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο, ανάμεσα σε αντιθέσεις από ασύγκριτα χρώματα και απόλυτη ηρεμία, που μένει σε μια γοητευτική βίλα, επιπλωμένη με υπέροχη θέα.
Διαθέτει κουζίνα - σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντουζιέρα, μεγάλη καλυμμένη βεράντα (25 τ.μ.) με τραπέζι, καρέκλες και κούνια, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση LCD, σιδερώστρα, στεγνωτήρα μαλλιών, Έχει επίσης ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα, δωρεάν πρόσβαση στην πισίνα (διαθέσιμο από 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου), προσωπικό χώρο στάθμευσης, 24ωρη ασφάλεια, συντήρηση, όλα με ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και φυσικό αέριο. Εκτός από την υπηρεσία συντήρησης του χωριού, εγγυάται επίσης την παρουσία των εγγεγραμμένων ιδιοκτητών που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αίτημα που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της διαμονής.
Το κατάλυμα βρίσκεται στο όμορφο και εκλεπτυσμένο τοπίο του Borgo San Basilio, αποτελούμενο από σπίτια μεσογειακού στιλ εμπνευσμένα από τα αρχαία και γραφικά χωριά των ψαράδων λόγω της αυθόρμητης αρχιτεκτονικής τους. Το χωριό είναι βυθισμένο στην ηρεμία των τεράστιων λιβαδιών, διασκορπισμένα με φυτά κάθε είδους, ψηλά δέντρα, μονοπάτια και πεζόδρομους και προσφέρει μια τεράστια ευκαιρία επιλογής, όπως κινούμενα σχέδια, χορούς και σωματικές δραστηριότητες στην πισίνα (διαθέσιμες από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου), γήπεδα τένις και γήπεδα ποδοσφαίρου πέντε αστέρων. Κοντά στο χωριό υπάρχει μια θάλασσα με πεντακάθαρα νερά, με το πευκοδάσος κοντά σε μεγάλες αμμώδεις παραλίες. Οι παραλίες της Marina di Pisticci χαρακτηρίζονται από μια ευρεία ποικιλία επιλογών: από τις πιο εμπορικές παραλίες με εξοπλισμό lidos, έως τις λιγότερο συνωστισμένες παραλίες που διατηρούν ακόμα τη φυσική γοητεία του παρελθόντος. όλα όμως εύκολα προσβάσιμα και με βάθη προσβάσιμα σε οικογένειες με μικρά παιδιά, τόσο πολύ που προτείνεται από την ιταλική παιδοκομική ένωση.
Λίγα λεπτά μακριά υπάρχει σχολή ιππασίας Cortequestre "San Basilio", για χαλάρωση με ιππασία, το Riva dei Tessali Golf Club, με 2 μαθήματα 18 οπών. Μέσα στο χωριό μπορείτε να μιλάτε στην ήσυχη και φιλόξενη πλατεία, όπου υπάρχουν πολυάριθμα είδη καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, κρεοπωλεία, σούβλες, μπαρ, εστιατόρια, πιτσαρίες, μπουτίκ (μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου). Για κάθε είδους αγορά, ωστόσο, μπορεί να γίνει αναφορά στο κοντινό κέντρο της Marconia.
Το χωριό βρίσκεται στην καρδιά της Magna Graecia και σε μια στρατηγική θέση για να ξεκινήσει ενδιαφέρουσες εκδρομές όπως: METAPONTO και POLICORO σχετικούς αρχαιολογικούς χώρους και ο τελευταίος επίσης γνωστός για μια όαση της WWF για την άγρια φύση. Η MATERA, πρωτεύουσα του πολιτισμού, γνωστή σήμερα σε όλο τον κόσμο για το Sassi της. μια έγκυρη εναλλακτική λύση στη θάλασσα μπορεί να είναι ο θαυμάσιος και θαυμάσιος ορεινός όγκος του POLLINO με το εθνικό πάρκο του, όπου μπορείτε να αφήσετε τα δάση του ορεινού όγκου, να κάνετε περιπάτους για να ανακαλύψετε τα ιθαγενή είδη ζώων και φυτών, καθώς και τις συνήθειες και συνήθειες θέση. Ή γιατί όχι, δοκιμάστε τη συγκίνηση της ΛΕΩΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ στην καρδιά της Βασιλικάτα, δεμένη με ένα χαλύβδινο καλώδιο ανάμεσα στις κορυφές των δύο χωριών, το Castelmezzano και το Pietrapertosa. Κοντά σε αυτά τα χωριά ανεβαίνει το Brindisi di Montagna, όπου στο ασύγκριτο φυσικό τοπίο του Parco della Grancia είναι δυνατόν να αναλάβει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο στις ρίζες του αγροτικού κόσμου. Τα κοστούμια, τα τυπικά προϊόντα, οι αρχαίες τέχνες, που συγκεντρώθηκαν σε ένα θεματικό πάρκο, δίνουν ζωή σε μια γιορτινή αγροτική ατμόσφαιρα, όπου καλλιτέχνες δρόμου, ιππασίες, μουσικές συναυλίες, στρατόπεδα, εκπληκτικά δρομολόγια, προηγούμενη εποχή.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Pisticci

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Pisticci) βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Εθνικό Μουσείο του Siritide και Μουσείο Palazzo Rondinelli, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μέγαρο Βαρώνου και Αρχαιολογικός Χώρος του Metaponto. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Acquazzurra και Καταφύγιο Φύσης Policoro Oasi WWF. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με γουίντ σέρφινγκ και ιστιοπλοΐα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Pisticci, Basilicata

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Marina di Pisticci - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Ti Blu - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Spiaggetta - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Metaponto - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Basilicata - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μεταπόντο: 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Braceria San Basilio - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Alimentari Merlino Rosa - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hotel Forastieri - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lido L'Oasi Beach Club - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Agriturismo Padre Pio - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 7 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 11 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 11 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,4/10

Check-in

8,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Marie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Vacances en famille été 2023
Séjour très agréable, la résidence est magnifique et très bien entretenue. L'appartement dispo d'une terrasse couverte qui devient une vraie pièce de vie en été car protégée de la chaleur. Marina di Pisticci est au calme et assez proche des endroits à visiter (2h de route max). La seule difficulté pour nous qui ne parlons pas italien a été la communication car nous avons croisé très peu de gens capables de comprendre et/ou parler une autre langue que l'italien.
Πραγματοποίησε 18 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

laurent p.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Notre sejour
Les Propriétaires sont très gentils et disponibles. bel appartement bien situé. Le village est très bien équipé surveillance 24h/24 la piscine est très propre et surveillée transat disponible la plage est à moins de 5 min en voiture. Très bon séjour en Basilicata.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

6/10 Μέτριο

MariaRosaria, Lugano

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Tutto bello, tutto curato, pulizia appartamento non perfetta, ma carino. L'unica pecca... non si DEVE ANDARE MAI A OTTOBRE. Tutti i servizi chiusi, fare la spesa senza l'auto è impossibile. Personale gentile e pronta a dare una mano. Spiaggia lontana, grandiosa, pulita ma senza servizi. Non ci siamo trovati al top. Spero d'estate sia meglio.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Jacques P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Un appartement à reserver
très bon emplacement. Logement confortable dans un très beau cadre. Un seul regret absence de wifi.
Πραγματοποίησε 17 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Paola M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Consigliato
Ci siamo trovati molto bene a casa di Leonardo in quanto e nel residence Borgo San Basilio. La casa era molto pulita e dotata di tutto quanto era indicato, molto gradita la terrazza sempre ventilata e la posizione molto tranquilla anche la sera, non si sente per nulla l'animazione del villaggio. Il mare si raggiunge facilmente tramite la pista ciclabile o con la navetta. Eravamo in vacanza con altre 8 famiglie, la nostra casa era la più bella ed economica rispetto al quelle gestite dal Boss del Villaggio. Consigliato anche per le attenzioni di Leonardo e di sua moglie.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων