ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Sage Cottage 406 - Εξοχικό σπίτι με τζακούζι, φωτιά, δωρεάν Wi-Fi + περισσότερα

Sage Cottage 406 - Εξοχικό σπίτι με τζακούζι, φωτιά, δωρεάν Wi-Fi + περισσότερα

Συλλογή φωτογραφιών για Sage Cottage 406 - a Vacation House with hot tub, fire pit, Free Wi-Fi + more

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Sage Cottage 406 - Εξοχικό σπίτι με τζακούζι, φωτιά, δωρεάν Wi-Fi + περισσότερα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα42 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Corvallis, MT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚοιλάδα Μπίττερρουτ1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΈπαυλη Daly Mansion15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Stock Farm Club16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜισούλα, Μοντάνα (MSO-Διεθνές Αεροδρόμιο της Μισούλα)81 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Sage Cottage 406 - Εξοχικό σπίτι με τζακούζι, φωτιά, δωρεάν Wi-Fi + περισσότερα

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε γυαλιά / Steampunk καλλιτέχνες που ζουν σε ένα μικρό αγρόκτημα με θέα τα βουνά Bitterroot. Η οικοδόμηση αυτού του εξοχικού σπιτιού ήταν το απόλυτο έργο τέχνης που χρησιμοποιούσαμε με τα γυαλιστερά κουμπιά γυαλιού, τα αρτεσιανά πλακάκια και τις κομψές πινελιές που χτίσαμε αυτό το σπίτι ειδικά ως απόδραση διακοπών.

Αυτό το ξενοδοχείο στην πόλη Hamilton Montana διαθέτει εστιατόριο, μπαρ / lounge και καφετέρια. Οι επιχειρηματικές ευκολίες σε αυτό το ξενοδοχείο 3.0-αστέρων περιλαμβάνουν επιχειρηματικό κέντρο, μικρούς χώρους συναντήσεων και παροχή τεχνικής υποστήριξης. Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο μη καπνιζόντων.Δωμάτια. Το Sage Cottage 406 Hamilton έχει σάουνα και γυμναστήριο. Wi-Fi, 2 έξυπνες τηλεοράσεις και όλες τις νέες συσκευές.

Αυτό το ήσυχο καταφύγιο Βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Bitterroot, με θέα Hamilton το εξοχικό σπίτι είναι κοντά σε μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλασίας και πολλά ποτάμια και άγρια φύση για να απολαύσετε, ιδανικό για γραφικές κινήσεις.

Λιγότερο από 10 μίλια μακριά είναι ο ποταμός Bitterroot, έχει πάνω από 100 μίλια από Blue-Ribbon νερό πέστροφας, μεγάλη για αλιεία μύγα. Ο νυχτερινός ουρανός για το stargazing είναι λαμπρός, ο Bill έχει ένα ζευγάρι τηλεσκόπια που έχει συσταθεί για astrophotography από πίσω αυλή μας.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πιάτα, μαχαιροπήρουνα και σκεύη? έχει μια ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, βιβλία μαγειρικής και μερικές προμήθειες στο ντουλάπι. Είναι πλακάκια με ιταλική κεραμική πλάκα.

Ακριβώς έξω από την κουζίνα είναι πλυντήριο και στεγνωτήριο πλήρους μεγέθους, με δωρεάν σαπούνι για πλύσιμο ρούχων.

Το υπνοδωμάτιο είναι ζεστή και φιλόξενη με άνετο queen size κρεβάτι, latte χρώματα στους τοίχους, φωτιστικά εσπρέσο και κουρτίνες συσκότισης σοκολάτα. Μαζί με την «έξυπνη τηλεόραση 40 έχει ένα γραφείο εξοπλισμένο με χαρτί γραφής, κάρτες Cottage Sage και χρωματίζοντας σελίδες για τους νέους και τους νέους στην καρδιά, μαζί με χρωματιστά μολύβια.

Το σαλόνι διαθέτει ένα futon που διπλώνουν με ένα queen size κρεβάτι για επιπλέον επισκέπτες. Η τραπεζαρία είναι ψηλό με ψηλά καρέκλες για να δούμε καλύτερα έξω από τα παράθυρα και να απολαύσετε τη θέα. Μια έξυπνη τηλεόραση είναι στον τοίχο ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα περιστρέφεται έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει από το σαλόνι ή την κουζίνα.

Το λουτρό πλήρες μέγεθος έρχεται με δωρεάν σαπούνια και σαμπουάν. Περιλαμβάνει μια φιλόξενη μπανιέρας με βοτσαλωτή παραλία κεραμίδι για τα πλακάκια δαπέδου και το είδος της Τοσκάνης στους τοίχους. Στο μπάνιο είναι ένα λινοθήκη παροχή επιπλέον πετσέτες, σεντόνια παιχνίδια και παζλ. Έχουμε συρτάρι το χέρι φυσητό γυαλί μας τραβάει στο ντουλάπι προσθέτοντας στην καλλιτεχνική κομψότητα.

Αυτό το εξοχικό σπίτι έχει το δικό του ιδιωτικό δρόμο και είσοδο μπροστά με ένα ψηφιακό πληκτρολόγιο στην μπροστινή πόρτα. Από αυτή τη θέση μπορείτε να απολαύσετε απόψεις 360 μοιρών, με το παράθυρο της κουζίνας με θέα στα βουνά Bitterroot και τα παράθυρα του καθιστικού έχουν θέα στην οροσειρά Sapphire Mountain. Την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στους γύρω κήπους. Μπορείτε να περπατήσετε στον κήπο κάθε φορά του χρόνου αλλά όταν τα λουλούδια είναι σε άνθιση την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι το καλύτερο.

εξοχικό μας βρίσκεται με θέα την πόλη του Χάμιλτον από την πλευρά του ένα αγρόκτημα που ήταν πάνω από 100 ετών. Ορισμένες από τις εκτάσεις εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ενεργά στη γεωργία.
Όταν σχεδιάσαμε αυτό το μικρό σπίτι για να έχουμε δωρεάν Wi-Fi και εγκαταστήσαμε 2 επίπεδες οθόνες, οι έξυπνες τηλεοράσεις, ώστε οι άνθρωποι που διαμένουν να μπορούν να κάνουν δωρεάν το Netflix / Hulu, με την ψηφιακή κεραία που εγκαταστήσαμε, μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν κανάλια δικτύου. Η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα διαθέτει ασύρματη γραμμή ήχου που συνδέεται με φορητές συσκευές ή φορητούς υπολογιστές για να μεταδίδει μουσική, η μουσική μπορεί επίσης να μεταδίδεται μέσω έξυπνης τηλεόρασης.
Πίσω από το εξοχικό σπίτι είναι ένα υπαίθριο ζεστό μπανιέρα, πάντα ζεστό και έτοιμο με εκπληκτική θέα στον νυχτερινό ουρανό ή στα βουνά Bitterroot. Έτσι, θέτουν άλλη fops σας, μαγιό και μια ρόμπα, το νερό είναι ωραίο να απορροφούν το χρόνο. Ο χειμώνας / ο δροσερός καιρός είναι ένας αγαπημένος χρόνος για το τζακούζι. Είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ και να παρακολουθήσετε την ανατολή του ηλίου και να ακούσετε τα πουλιά να τραγουδούν και να κουδουνίζουν.
Το εξοχικό σπίτι είναι εφοδιασμένο με βιολογικά προϊόντα Sage Cottage και δουλέψαμε για να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον με υπερ-αλλεργιογόνα. Τα σαπούνια είναι χειροποίητα χειροποίητα σαπούνια κατασκευασμένα με λεβάντα που καλλιεργούνται σε κήπους Sage Cottage 406. Το εξοχικό σπίτι καθαρίζεται από έναν χημικό μηχανικό, τον Rae, χωρίς να αφήνει πίσω του κανένα ίχνος DNA. Λυπούμαστε για τα κατοικίδια ζώα, ώστε να μπορούμε να κρατήσουμε τον παγετώνα ελεύθερο. Προς τιμήν των νομοσχεδίων μητέρας οι πόρτες είναι μεγαλύτερα για να επιτρέψει την πρόσβαση αναπηρικής πολυθρόνας. Το σπίτι μας είναι στο ίδιο ακίνητο και μας αρέσει να ανταποκριθεί πελατών μας, αλλά και να σέβονται την ιδιωτική τους ζωή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας και να κάνουμε τη διαμονή στο σπίτι μας άνετη και ευχάριστη.
Για τα μικροσκοπικά άτομα / παιδιά μας, το εξοχικό σπίτι διαθέτει ένα πακέτο Graco και ένα κάθισμα με ένα δίσκο. Το λουρί κάθισμα σε μια από τις καρέκλες μας και ταιριάζει ηλικίες 6 μηνών έως 4 ετών. Προσφέρουμε επίσης βύσματα τοίχου για όσους θέλουν να προσθέσουν επιπλέον προστασία. Το εξοχικό έχει ακόμη μια σκηνή πυραύλου για τα παιδιά να παίζουν. Ακόμη και με όλες τις καλύτερες προφυλάξεις για παιδιά, ζητάμε να παρακολουθούνται πάντοτε όλοι οι μικροί άνθρωποι / παιδιά. Ένα από τα πιο αστεία πράγματα που βρήκαμε τα παιδιά σαν να μείνουμε στο σπίτι μας είναι να κυνηγάμε τα κοτόπουλα μας ελεύθερης βοσκής. Ενθαρρύνουμε αυτό, τα παλιά κορίτσια χρειάζονται την άσκησή τους, οπότε παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να τους αφήσετε να κυνηγήσουν.

Χαλαρώστε και απολαύστε αυτό το ιερό.

Είμαστε εγγεγραμμένοι στο κράτος της Μοντάνα, Αδείας Υποδοχής # 20009281

Διαχειριστής καταλύματος

Rae Grout

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No pets - except for service pets

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking in the house ~ please take it outside
We don't charge an upfront deposit but if you damage the place we will have Home Away / VRBO charge your credit card for the damages.
No hunting or target shooting on the property
Quite hours are from 10:00 PM to 8:00 AM No loud parties

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κορβάλις

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κορβάλις) βρίσκεται στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Έπαυλη Daly Mansion και Ιεραποστολή St. Mary's Mission, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κοιλάδα Μπίττερρουτ και Ποταμός Bitterroot. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κοιλάδα Μπίττερρουτ - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Έπαυλη Daly Mansion - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Stock Farm Club - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σημείο Εκκίνησης Sawtooth - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σημείο Αφετηρίας Ρυάκι Blodgett - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Brewskies - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coffee Cup Cafe - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fiesta En Jalisco - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nap's Grill - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 64 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 67 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 67 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Catherine

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

James S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Will be staying again
Quiet home away from home. As described with many amenities. Top notch hosts.
Πραγματοποίησε 66 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Sue M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
One month at Sage Cottage
Sage Cottage was the perfect “base camp” for our winter vacation in the Bitterroot Valley. It is a very comfortable cottage with all the amenities one needs. Rae and Bill are wonderful hosts and quick to respond to any questions or needs. The cottage is very clean, with beautiful views from the kitchen windows. It is a quiet retreat. And, the hens are friendly and there are quiet a few birds around. It was a wonderful experience. thank you Rae and Bill!!
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Steven M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Delightful spot
Watching lighting move across the Bitterroot Valley. Laying in the hot tub following the Milky Way spinning. Yeah, this spot is sweet. Nice cozy cabin. Well equipped kitchen. Modern bathroom. All that and short drives to spectacular hiking. We stayed 5 nights and were not ready to leave! Bill and Rae are delightful hosts with good tips and interesting history. Five stars all around.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Heidi J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful Montana
Adorable cottage with beautiful mountain views. Was super quiet and peaceful. Bill and Rae were really nice and the cottage had everything we needed and then some. Hope they have availability the next time we visit family in Montana.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rae Grout

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are full-time artists with extensive backgrounds in the high-tech industry, which helps us with the technical aspects of our artwork and glass blowing. We love to incorporate science into our functional art pieces.

Our small organic farm overlooks the Bitterroot Mountains with several buildings dedicated to our work-from-home lifestyle. The Steampunk Shop is Rae's creative space; the Torch Shop is where we blow our glass; the Big Shop is for general mad science and Bill's electronics lab. Outside we have a telescope with astrophotography set up where we take deepspace photos of the night sky.

We would happily give guests a tour of our shops and the inner workings of our artistic life.

Since 1993, our work has produced glass art, including hand-blown contemporary marbles, hummingbird feeders, and Pixie Orb ornaments.

We are spreading love and harmony - one piece of art at a time.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Sage Cottage is on the property once part of a 100-year-old farm and still holds the peace and tranquility of a sanctuary. You won’t hear highway traffic but may listen to elk bugling, coyotes howling, owls, pheasants, and songbirds in the early morning hours. The adjacent field has Black Angus cattle in the winter and is hayed in the summer, so sometimes you may hear cows mooing or tractors working the area. The 360-degree views are breathtaking. The cottage is located in the heart of the Bitterroot Valley, close to Hamilton, Montana, with hiking/biking trails, scenic driving, and lots of rivers and mountains. The Bitterroot River has over 100 miles of Blue-Ribbon trout water, great for fly fishing. The night sky for stargazing is brilliant; Bill has a couple of telescopes set up for astrophotography from our backyard.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This newly constructed house has Bill and Rae's glass art and artistic touches incorporated into the design, creating an elegant look and feel. The privacy area includes a fire pit and an outdoor hot tub. The cottage has free Wi-Fi that connects two flat screens and smart TVs with network channels and complimentary Netflix. The bedroom has a wireless soundbar that connects to handheld devices or laptops to stream music; music can also be streamed through an either smart TV. We have supplied a variety of books, games, puzzles, and a gaming table when one wants quality time indoors. This cozy cottage has a queen-size bed and futon in the living room. It is new construction and artistically decorated with Italian tile work in the kitchen and full bath. The kitchen has Bill's hand-blown glass drawer pulls on the cabinetry and is fully stocked with cooking and eating utensils, a stove, a refrigerator, a microwave, and a coffee maker. We even include coffee. The hot tub behind the cottage has spectacular views day and night.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες